Σαββατοκύριακο 20 ως 21/11/2021, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Όλγα Αγγέλου

Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες!! Το διήμερο αυτό προβλέπεται να είναι έντονο γι’ αυτό καλό είναι να διατηρήσουμε χαμηλούς τόνους για να μην υπάρξουν συγκρούσεις ιδιαίτερα στην προσωπική μας ζωή.

Το Σάββατο είναι πιθανό να έχουμε στραμμένο το ενδιαφέρον μας σε ότι αφορά επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να μας απασχολούν, κάτι που δεν μας επιτρέπει να ασχοληθούμε με την προσωπική μας ζωή. Είναι προτιμότερο να δώσουμε προτεραιότητα αυτές τις δύο μέρες στο σύντροφο ή σε πιθανή νέα γνωριμία και να αφήσουμε στην άκρη ότι επαγγελματικά ζητήματα μπορεί να μας αγχώνουν για να μην επηρεάσουμε την προσωπική μας ζωή.

Η Κυριακή μπορεί να προκαλέσει ιδιαίτερη νευρικότητα στην προσωπική μας ζωή καθώς το έλλειμμα ενέργειας και η νευρικότητα είναι εμφανή και αυτό που κυρίως μπορεί να απασχολήσει τις σχέσεις μας μπορεί να μετατραπεί σε σύγκρουση προκαλώντας αντιπαραθέσεις και προβλήματα. Ας αφεθούμε στο να περάσουμε μία μέρα με ηρεμία απολαμβάνοντας λίγους και καλούς φίλους σε ένα ήρεμο χώρο μαζί με το σύντροφό η πιθανή νέα γνωριμία που θα συμβάλει στο να βελτιωθεί η διάθεσή μας παρά να μπούμε σε μία διαδικασία φαύλων αντιπαραθέσεων που δεν θα οδηγήσουν πουθενά.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Αρχικά το Σάββατο σου εκτοξεύει την ένταση και πιθανές υποχρεώσεις επαγγελματικές μπορεί να σε φορτίσουν τόσο που να εκτονωθείς το σύντροφό σου. Επιπλέον, βελτιώνει το κλίμα και χαρίζει ευχάριστη επικοινωνία. Η Κυριακή δημιουργεί την αίσθηση του εκνευρισμού και του ελλείμματος ενέργειας φρόντισε μην δημιουργήσεις ζητήματα λόγω της κακής διάθεσης.

Εσύ που είσαι μόνος/η, πιθανόν είναι να υπάρξουν ξαφνικές γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον παράλληλα όμως θα αυξήσουν τη νευρικότητα. Η Κυριακή χαλάει την ψυχολογία σου και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με πιθανή νέα γνωριμία λόγω κακής διάθεσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρχικά το Σάββατο απογειώνει το κέφι σου και μπορεί να φέρει απωθημένα ξαφνικά που να δημιουργήσουν πρόβλημα στη σχέση σου. Επιπλέον, το Σάββατο, δημιουργεί ιδανικό κλίμα για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου σε κοινωνικές υποχρεώσεις. Η Κυριακή προκαλεί νευρικότητα που θα φέρει αντιδικίες σχέσεις σου γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικά στο προσκήνιο πρόσωπα του παρελθόντος που θα εκτοξεύσουν την ένταση. Επιπλέον, αυξάνει τις πιθανότητες για νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό περιβάλλον ή κοινωνική υποχρέωση που μπορεί να πρέπει να παρευρεθείς. Η Κυριακή σου προκαλεί εσωτερική σύγκρουση και τάσεις επιθετικότητας που θα δημιουργήσουν προβλήματα σε πιθανή νέα γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο, η ένταση στην προσωπική σου ζωή είναι εμφανής και εκτοξεύει την επαναστατική σου διάθεση που θα δημιουργήσει πρόβλημα. Επιπλέον, απογειώνει τον έρωτα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές με το σύντροφό σου. Η Κυριακή μπορεί να δημιουργήσει με έλλειμμα ενέργειας, έντονο συναισθηματισμό και θυμό προκαλώντας ζητήματα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις το Σάββατο. Η νευρικότητα είναι έντονη και πιθανή νέα γνωριμία θα δημιουργήσει έντονο πάθος αλλά και ένταση. Επιπλέον, απογειώνει το κέφι σου και πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψει. Η Κυριακή εντείνει τον εκνευρισμό και τάσεις επιθετικότητας που θα δημιουργήσουν προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύγκρουση είναι προ των πυλών για τη σχέση σου γι’ αυτό καλά θα κάνει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Επιπλέον, το Σάββατο, εντείνει το πάθος και τον ερωτισμό, απόλαυσε το. Η Κυριακή δημιουργεί ανασφάλειες και εκνευρισμό γι’ αυτό καλά θα κάνεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία της οποίες καταστάσεις. 

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο μπορεί να φέρει ξαφνική νέα γνωριμία που να δημιουργεί ένταση και διάθεση συγκρούσεις. Επιπλέον, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μοναδική γνωριμία που θα σου κόψει την ανάσα. Η Κυριακή σε βάζει σε μία εσωτερική σύγκρουσης που εκδηλώνεται σε πιθανή νέα γνωριμία γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός.

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο σου δημιουργεί έντονη νευρικότητα για την καθημερινότητα και αυτό βγαίνει στην προσωπική σου ζωή. Η Κυριακή εντείνει τον εκνευρισμό, τη διάθεση επιθετικότητας και την εριστικότητα γι’ αυτό δείξε σύνεση και λογική.

Εσύ που είσαι μόνος/η, ασχολείσαι κυρίως με την καθημερινότητα και τη ρουτίνα το Σάββατο. Επιπλέον, εντείνει το άγχος και δεν σε αφήνει να απολαύσεις τη στιγμές. Το Σάββατο εντείνει το ερωτικό παιχνίδι και την πιθανότητα για μοναδική μία γνωριμία. Η Κυριακή απογειώνει τον εκνευρισμό και την επιθετική τάση γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός με πρόσωπο που μπορεί να δείχνει ενδιαφέρον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο μπορεί να δημιουργήσει έντονη αντιδικία με το σύντροφό σου λόγω ανασφαλειών και φόβων. Επιπλέον, μπορεί να σου χαρίσει όμορφες στιγμές με το σύντροφο και με παρέα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον. Η Κυριακή εντείνει τη νευρικότητα και αυτό δεν αποκλείεται να προκαλέσει ζητήματα στη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο, απωθημένα και ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια και πιθανά να δημιουργήσουν προβλήματα με νέα γνωριμία. Επιπλέον, το Σάββατο, δημιουργεί κλίμα ανάλογο για ερωτικό παιχνίδι μέσα από τον εργασιακό περίγυρο. Πρόσεχε την Κυριακή γιατί μπορεί να εγκλωβιστείς και να εκνευριστείς με την καθημερινότητα που δεν θα σε αφήσει να χαρίσει στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο εντείνει τον εκνευρισμό και την εκρηκτική διάθεση μέχρι τη σχέση σου γι’ αυτό δείξε ψυχραιμία. Επιπλέον, σου δίνει την ευκαιρία να αποκαταστήσεις τις οποίες αντιδικίες μπορεί να υπήρξαν και να περάσετε όμορφα. Η Κυριακή δημιουργεί έντονη νευρικότητα και επιθετική διάθεση λόγω ανασφαλειών γι’ αυτό προσπάθησε να δείξεις ωριμότητα και καλή διάθεση.

Εσύ που είσαι μόνος/η, Σάββατο δεν αποκλείεται να υπάρξει πιθανή νέα γνωριμία που να σε βάλει σε διαδικασία αντιπαράθεσης. Επιπλέον, μπορεί να αποκαταστήσει τις όποιες παρεξηγήσεις και να δώσει μοναδικές στιγμές. Η Κυριακή εντείνει τους φόβους και δεν αποκλείεται να είσαι εριστικός με πρόσωπο που δείχνει ενδιαφέρον. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο σε ωθεί στο να εκφραστείς απότομα κάτι που μπορεί να πληγώσει το σύντροφό σου. Επιπλέον, μπορεί να δώσει έντονα ρομαντικές στιγμές για δύο που θα απογειώσουν τη σχέση. Η Κυριακή εντείνει τις ανταγωνιστικές διαθέσεις και οι συγκρούσεις με το ταίρι σου είναι προ των πυλών.

Εσύ που είσαι μόνος/η, προσοχή ιδιαίτερη το Σάββατο! Μπορεί να σου δημιουργήσει έντονα επαναστατική διάθεση με πιθανή νέα γνωριμία που θα χαλάσει την ατμόσφαιρα. Επιπλέον, σου δίνει τη δυνατότητα για νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον. Η Κυριακή απογειώνει τον εγωισμό και τον ανταγωνισμό κάτι που θα βλάψει την εξέλιξη νέας γνωριμίας, προσπάθησε να το χαλιναγωγήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σάββατο απογειώνει πιθανές ανασφάλειες και μπορεί να γίνει έντονα κτητικός και απόλυτος με το σύντροφό σου προκαλώντας ζητήματα. Επιπλέον, το Σάββατο, δημιουργεί ιδιαίτερη διάθεση για διασκέδαση που θα απογειώσει τη σχέση σου. Η Κυριακή σε ωθεί να εκδηλώσεις γκρίνια και επικριτικότητα κάτι που θα δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο, πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει δεν αντιμετωπίζεται όπως πρέπει από σένα καθώς η νευρικότητα δεν σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα. Επιπλέον, το Σάββατο, ομαλοποιεί το κλίμα και δημιουργεί ατμόσφαιρα γεύση στιγμές. Η Κυριακή μην εγκλωβιστεί στις λεπτομέρειες και στην καθημερινότητα γιατί μόνο προβλήματα θα δημιουργηθούν σε πιθανή νέα γνωριμία. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο εκτοξεύει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με το ταίρι σου εάν δεν προσπαθήσεις να το χαλιναγωγήσεις. Επιπλέον, το Σάββατο, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για έντονα ερωτικές στιγμές. Η Κυριακή εντείνει τον εκνευρισμό σου κάτι που μπορεί να εκδηλωθεί στη σχέση σου λόγω ανασφαλειών δημιουργώντας εκρηκτικές προϋποθέσεις, δείξει ψυχραιμία.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο είναι γεγονός ότι η ξαφνική νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σου δημιουργήσει έντονη νευρικότητα και διάθεση για ανεξαρτησίας. Επιπλέον, το Σάββατο, απογειώνει το πάθος, την έξαψη, τον ερωτισμό ομαλοποιώντας την κατάσταση. Η Κυριακή πιθανά να μη σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα λόγω φόβων την εξέλιξη πιθανής νέας γνωριμίας και να δημιουργήσεις προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις και έντονο συναισθηματισμό και εκδήλωση καταπιεσμένης οργής που θα προκαλέσει πιθανά προβλήματα στις σχέσεις σου. Επιπλέον, το Σάββατο, απογειώνει το κλίμα τη σχέση σου καθώς δημιουργείς έντονα ευχάριστες στιγμές. Η Κυριακή εντείνει τη νευρικότητα και πιθανές ανασφάλειες, πρόσεξε μόνο μην εκτονωθείς στο ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο, έσω έτοιμος για επιστροφές του παρελθόντος που μπορεί να απογειώσουν τον εκνευρισμό και τη διάθεση για σύγκρουση. Επιπλέον, το Σάββατο, σε καθιστά πρωταγωνιστή κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των γύρω σου. η Κυριακή εντείνει τις ανασφάλειες και φοβίες που εκδηλώνονται με θυμό και αυτό είναι κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα σε πιθανή νέα γνωριμία.

ΙΧΘΥΣ

Το Σάββατο και το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Κριό δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις μεταξύ εσού και του συντρόφου σου για πιθανούς στόχους που έχετε θέσει. Επιπλέον, το Σάββατο, απογειώνει το συναισθηματισμό και την ανάγκη για ερωτικές στιγμές μακριά από όλους και όλα. Η Κυριακή σε ωθεί να εκδηλώσεις νευρικότητα και πιθανές φοβίες γι’ αυτό πρόσεξε μην εκτονωθείς το σύντροφό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο είναι ξεκάθαρο ότι στρέφεσαι στο φιλικό σου περιβάλλον. Δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ξαφνικές γνωριμίες που εκτοξεύουν τη νευρικότητα. Επιπλέον, το Σάββατο, εντείνει τον συναισθηματισμό και τις πιθανότητες για επιστροφές από το παρελθόν. Η Κυριακή δημιουργεί εκρηκτικές προϋποθέσεις που μπορεί να εκδηλώνονται λόγω προσώπων του παρελθόντος που σου δημιουργούν ανασφάλεια.

Τελευταία ενημέρωση:
Αγορά πακέτα SMS