Σαββατοκύριακο 20 ως 21/4/2024, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Όλγα Αγγέλου

Το Σαββάτο, θα ξεσηκώσει τις διαθέσεις, οι προσεγγίσεις θα είναι πιο δυναμικές. Ανοίγματα θα υπάρξουν για επαφές, γνωριμίες, καθαρά συναισθηματικής φύσης. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για ξεκίνημα νέας σχέσης, θα πορευτούν με θετική εξέλιξη τα γεγονότα. Φεύγει η ανασφάλεια και η ηττοπάθεια, δυναμώνουν οι χαρακτήρες, οι κινήσεις θα είναι άμεσες. Προσοχή στην παρορμητικότητα, οι αυθόρμητες εκδηλώσεις θα πρέπει να έχουν κάποια σταθμά και όρια.

Η Κυριακή, θα συμβάλει θετικά στο να σταθεροποιηθούν οι σχέσεις, θα υπάρξει ανάγκη για συχνά ραντεβού. Επιπλέον, θα βοηθήσει στην κοινωνικοποίηση και στην ανανέωση. Ανάγκη των ζευγαριών θα είναι να βγουν από τη ρουτίνα, να διασκεδάσουν γενικότερα να αλλάξουν τον ρυθμό των επαφών τους.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Επιτυχία θα βρεις στις επιδιώξεις σου, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγεις λόγια και πράξεις που ξέρεις πως προκαλούν το ταίρι σου. Σε εξιτάρει η ένταση, μέσα από ένα καβγαδάκι συνήθως τονώνεται η εσωτερική σου φλόγα, όμως θα πρέπει να διατηρήσεις κάποια όρια. Προμηνύεται ένα έντονο σαββατοκύριακο με δράση και κινητικότητα. Μια κοινή απόφαση θα πάρεις με το ταίρι σου, θα είναι δημιουργική και θα αφόρα το άμεσο παρόν σας.

Εσύ που είσαι μόνος/η, οι διαθέσεις και οι ενέργειες σου θα χαρακτηρίζονται από ζωηρότητα και αυτοπεποίθηση. Καταφθάνουν νέες γνωριμίες, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για καινούργιους έρωτες, θετική εξέλιξη και ταχύτητα θα έχουν οι συνομιλίες σου με καινούργια πρόσωπα. Ελκυστική θα είναι η εικόνα σου, θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις, είναι πολύ πιθανόν να σε ερωτευτεί πρόσωπο που η μεταξύ σας έλξη θα είναι αμοιβαία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση σου θα είναι θετική και αισιόδοξη, από την άλλη όμως ίσως να υπάρξει στη στάση σου πείσμα και ευερεθιστικότητα. Στις επαφές με το ταίρι σου προσπάθησε να αποφύγεις τον απόλυτο τρόπο σκέψης. Το ενδιαφέρον σου θα στραφεί προς τις υλικές απολαύσεις αυτό θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βγεις έξω, να αγοράσεις, να ξοδέψεις. Με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πιθανόν να βρεθείτε σε ένα πολύ καλό εστιατόριο ή οπουδήποτε αλλού προτιμήσετε, θα περάσετε όμορφα και διασκεδαστικά.

Εσύ που είσαι μόνος/η, τονώνεται η διάθεση σου για διεκδικήσεις. Στην περίπτωση που πλησιάσεις πρώην ταίρι η κατάληξη δεν θα είναι αρνητική. Αν από καιρό έχεις διαγράψει πλέον τα παλιά θα νιώσεις την ανάγκη να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Οι συγκυρίες θα σε φέρουν κοντά με πρόσωπο που θα σου δώσει τη δυνατότητα προσωπικών επαφών.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Πρόσχαρη θα είναι η στάση σου με θετική και ανανεωτική διάθεση. Κοινές επιθυμίες θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σας, θα θελήσετε και οι δυο να διασκεδάσετε και θα ζήσετε σε έντονο ρυθμό. Μια πρόταση που θα κάνεις ή που θα ακούσεις θα σας βοηθήσει σαν ζευγάρι να ξεφύγετε από καταστάσεις ρουτίνας και πίεσης.

Εσύ που είσαι μόνος/η,, θα υπάρξει άνοιγμα για άμεση επικοινωνία, θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις, και να συνομιλήσεις σε γνωστά και άγνωστα άτομα. Θα σε προσεγγίσουν και θα έχεις τη διάθεση να εκδηλωθείς, πολύ πιθανόν να καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον σου ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέσα στο τωρινό σαββατοκύριακο πιθανόν να νιώσεις συναισθηματική ικανοποίηση από το αποτέλεσμα επιδιώξεων που είχες ξεκινήσει την προηγουμένη περίοδο. Το ταίρι σου θα σου δείξει συγκατάβαση, ουσιαστικά κάτι θα ολοκληρώσεις και η κατάληξη θα σε γεμίσει συναισθηματικά. Υποσχέσεις που δόθηκαν στο παρελθόν τώρα θα τηρηθούν πρακτικά, θα νιώσεις πως ανταμείφτηκαν οι κόποι σου. Είναι πολύ πιθανόν να ανοιχτούν συζητήσεις γύρω από θέματα συγκατοίκησης ή επισημοποίησης.

Εσύ που είσαι μόνος/η, θα ανοίξεις τα ματιά σου και θα ψάξεις να βρεις το πρόσωπο που θα μπορέσει να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αυτό που θα αναζητήσεις θα είναι κάτι το σταθερό και το σοβαρό. Με λίγα λόγια μέσα στο σαββατοκύριακο θα ενδιαφερθείς να κάνεις καινούργια γνωριμία, ωστόσο θα επικεντρωθείς μόνο στα πρόσωπα για τα οποία διαισθητικά θα νιώσεις εμπιστοσύνη και σιγουριά.

ΛΕΩΝ

Ορμητικότητα και συναισθηματική ένταση θα σου προκαλέσει το Μεγάλο Σάββατο. Θα θελήσεις να μιλήσεις και να εκδηλωθείς ελεύθερα, βγαίνει στην επιφάνεια η αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σου, θα καταφέρεις να κάνεις το ταίρι σου να προσκληθεί επάνω σου. Μέσα στο σαββατοκύριακο τα γεγονότα θα ζωηρέψουν τη διάθεση σου, θα παροτρύνεις το ταίρι σου να αναζωογονήσετε τη σχέση σας, οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβεις θα έχουν ανανεωτική εξέλιξη.

Εσύ που είσαι μόνος/η, θα έχεις τη θέληση και τη δυνατότητα να εντυπωσιάσεις και να κατακτήσεις. Είναι πολύ πιθανόν να γοητευτείς ή ακόμα και να ερωτευτείς ένα συγκεκριμένο άτομο, η έλξη που θα νιώσεις θα αποτελέσει την κινητήρια δύναμη για να προσεγγίσεις με αμεσότητα. Η Κυριακή του Πάσχα, θα σε βοηθήσει να αλλάξεις τα δεδομένα και να προχωρήσεις σε νέα αρχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα θελήσεις να ζήσεις ξεκούραστες και ήρεμες στιγμές με το ταίρι σου χωρίς άγχος και χωρίς καταστάσεις που πυροδοτούν φέρνοντας εντάσεις. Δεν αποκλείεται να συζητηθούν απόψεις ή προτάσεις σχετικά με το μέλλον του δεσμού σου. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για αποφάσεις δεσμευτικών κινήσεων, ίσως μέσα σε κλίμα χαλαρότητας να μιλήσεις με το ταίρι σου για το θέμα της συγκατοίκησης ή γενικότερα της σταθερής εξέλιξης.

Εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το Σαββατοκύριακο θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου, θα νιώσεις πως μπορείς να αρέσεις και να γοητεύσεις. Αφήνεις στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις, θα είσαι σε θέση να ανοιχτείς και να εκδηλωθείς με αυθορμητισμό. Έντονη θα είναι η διάθεση σου να επιμεληθείς την εμφάνιση σου, αν συνδυάσεις την ελκυστική εικόνα με προσιτή στάση τότε οι πιθανότητες να γνωρίσεις καινούργιο άτομο θα είναι πάρα πολλές.

ΖΥΓΟΣ

Το Μεγάλο Σάββατο θα ενισχύσει τη ζωτικότητα και τον αυθορμητισμό σου. Ανάγκη σου θα είναι να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, θα θελήσεις σαν ζευγάρι να ανανεωθείτε, να βγείτε από τη ρουτίνα. Γεμάτο θα είναι το σαββατοκύριακο σου, με το πρόσωπο που έχεις διπλά σου, θα συναναστραφείτε και θα διασκεδάσετε.

Εσύ που είσαι μόνος/η, θα έχεις την ανάγκη να τραβήξεις την προσοχή του αντίθετου φύλου, θα καταφέρεις να προβάλεις μια εικόνα πορθητή και ελκυστική. Η αυτοπεποίθηση σου θα σε ωθήσει σε αυθόρμητες ενέργειες, με την προσιτή σου στάση θα καταφέρεις να γνωριστείς με καινούργια πρόσωπα. Η Κυριακή του Πάσχα θα σε παρακινήσει να επικεντρώσεις το ερωτικό σου ενδιαφέρον σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα έχει χαρακτήρα ανέμελο, ζωτικό και αυθόρμητο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με αισθησιασμό θα πλησιάσεις το ταίρι σου, συναίσθημα ίσως και έντονο πάθος θα φανερωθεί στις μεταξύ σας εκδηλώσεις. Με σοβαρότητα θα μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου, θα εστιάσεις κυρίως στη συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων. Αποφασιστικότητα θα σε διακρίνει, θα καταφέρεις να διεκδικήσεις και να περάσεις τις απόψεις και τις επιθυμίες σου με τον σωστό τρόπο, θα βρεις συγκατάβαση και δεκτικότητα.

Εσύ που είσαι μόνος/η,, μάλλον δεν θα θελήσεις να παραμείνεις στην αφάνεια και στη μοναχικότητα. Έντονο θα είναι το σαββατοκύριακο σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να βάλεις καινούργιο πρόσωπο στο στόχαστρο σου. Ελκυστική θα είναι στάση σου, αισθησιασμό θα αποπνέει το βλέμμα σου, η παρουσία σου δεν θα περάσει απαρατήρητη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ζωτική θα είναι η διάθεση σου θα θελήσεις να βγεις από καταστάσεις ρουτίνας και ανίας. Αν κάτι σε δυσανασχετεί μέσα στη σχέση σου με δυναμισμό παίρνεις την απόφαση να το λήξεις, γενικότερα τερματίζεις υποθέσεις ή συνθήκες που σου δημιουργούν πρόβλημα. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για προτάσεις ανανέωσης, προσέγγισε το ταίρι σου, πρότεινε αυτό που σκέπτεσαι, θα καταφέρετε να αναζωογονηθείτε.

Εσύ που είσαι μόνος/η, μέσα στο σαββατοκύριακο, το ενδιαφέρον σου θα εστιάσει στις καινούργιες γνωριμίες. Διατήρησε ακμαία την ανάγκη σου για ανανέωση, δεν αποκλείεται να προκύψει ένας ξαφνικός απρόσμενος έρωτας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Μεγάλο Σάββατο, ένταση θα φέρει στην επικοινωνία με το ταίρι σου. Στις κουβέντες και στις συζητήσεις σας θα υπάρξει ειλικρίνεια και αυθορμητισμός, ωστόσο δεν θα απουσιάζει η παρορμητικότητα, ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να μην υπάρξει φρένο ή αναστολή. Σε συναισθηματικό επίπεδο θα εκδηλωθεί μεταξύ σας έλξη και πάθος, θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα δημιουργήσουν ένα ιδιαιτέρως θερμό και ερωτικό κλίμα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, θα φροντίσεις για την προβολή της εικόνας σου αλλά και της προσωπικότητας σου. Η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση σου θα σου δώσει την ώθηση να πλησιάσεις και να εκδηλωθείς. Η χρονική στιγμή, κυρίως την Κυριακή, θα είναι ευνοϊκή για νέο ερωτικό ξεκίνημα. Αν είσαι σε αναζήτηση νέας γνωριμίας ή σχέσης προσπάθησε να επιταχύνεις τις προσεγγίσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στόχος σου θα είναι να αλλάξεις το κλίμα στις καθιερωμένες επαφές που έχεις με το ταίρι σου. Ανάγκη σου θα είναι να ανανεωθείς, να περάσεις ένα σαββατοκύριακο έντονο και από θέμα αισθησιασμού αλλά και από το θέμα της κοινωνικότητας. Οι ενέργειες και οι προτάσεις σου θα βρουν θετική ανταπόκριση, θα καταφέρεις να τραβήξεις τη σχέση σου από τη ρουτίνα. Προσπάθησε να έχεις συγκεκριμένες επιθυμίες.

Εσύ που είσαι μόνος/η, δραστηριοποιήσου, βάλε σε λειτουργία τα ελκυστικά στοιχεία της προσωπικότητας σου, άνοιξε τα βήματα σου. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προκύψει ένας νέος και ανανεωτικός έρωτας. Προμηνύεται καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα, προσοχή να μην αδρανήσεις και σου φύγει η ευκαιρία μέσα από τα χέρια. Στις επαφές που θα έχεις εκδηλώσου, δείξε τις πραγματικές σου προθέσεις.

ΙΧΘΥΣ

Θα υπάρξουν ανοίγματα για εξομολογήσεις, τα λόγια θα είναι αποκαλυπτικά, βγαίνεις από αμφιβολίες και ανασφάλειες. Καλό θα είναι στις συζητήσεις που θα έχεις με το ταίρι σου να μιλήσεις με ειλικρίνεια για τα αισθήματα σου, ακόμα και στην περίπτωση που υπάρχουν παράπονα καλό θα είναι να ειπωθούν, το κλίμα θα είναι πρόσφορο για να ανανεωθούν οι συνθήκες μέσα στη σχέση σου. Θα καταφέρεις να βρεις κατανόηση και συμπαράσταση από το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, κάνε το βήμα να δώσεις το πράσινο φως σε πρόσωπο που διαισθάνεσαι πως από καιρό έχει αισθήματα για σένα. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για προσεγγίσεις, οι διαθέσεις θα είναι δεχτικές, θετική κατάληξη θα έχουν οι προσωπικές επαφές. Θα ανοίξει δίοδο νέας ερωτικής αρχής, σου δίνω τη συμβουλή να μη δημιουργήσεις εμπόδια και φραγμούς.

Τελευταία ενημέρωση:
875 ΚΛΗΣΗ