Σαββατοκύριακο 22 ως 23/6/2024, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Όλγα Αγγέλου

Καλό σαββατοκύριακο σε όλους και όλες! Ευχάριστο και αρκετά τονωτικό θα είναι το διήμερο αυτό, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, οι ρομαντικοί χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν τις εξιδανικεύσεις. Το Σάββατο, θα είναι μια ανέμελη μέρα με ήρεμη και ευχάριστη επικοινωνία, θα απουσιάζουν οι εντάσεις και οι πιέσεις. Θα εκδηλωθεί διάθεση για φιλικές ίσως και οικογενειακές συνευρέσεις, θα υπάρξει η ανάγκη για οικειότητα στην επικοινωνία. Δεν αποκλείεται να προκύψουν απρόοπτες εκδρομές ίσως να οργανωθούν ταξιδάκια κοντινής διαδρομής, γενικότερα θα υπάρχει η ανάγκη της απόδρασης και της φυγής από τις συνήθειες της καθημερινότητας.

Την Κυριακή θα μείνουν στην άκρη οι προβληματισμοί και οι έγνοιες, το ενδιαφέρον θα είναι επικεντρωμένο στις καταστάσεις που αφορούν το διήμερο και όχι το γενικότερο μέλλον. Οι νέες γνωριμίες θα έχουν θετική εξέλιξη δεν θα υπάρξουν απογοητευτικές ανατροπές, οι ενέργειες θα είναι άμεσες και οι προσεγγίσεις συνειδητοποιημένες.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Μέσα στο σαββατοκύριακο πιθανό θα είναι να ακουστεί πρόταση επανασύνδεσης. Εσύ που προσφάτως χώρισες ή τσακώθηκες θα έχεις ευκαιρία επανένωσης, θα υπάρξει διάθεση συμφιλίωσης. Δεν αποκλείεται να είναι κάπως ανατρεπτικό το διήμερο σου, ανανεωτικές θα είναι οι προτάσεις που θα ακούσεις από το ταίρι σου ή από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Την Κυριακή κάτι θα σε ωθήσει σε αλλαγή πλεύσης.

Εσύ που είσαι μόνος/η, ανέμελη θα είναι η διάθεση σου, έντονη θα είναι η ανάγκη σου να διασκεδάσεις και να δικτυωθείς κοινωνικά. Σε κάποιες περιπτώσεις ή προσεγγίσεις η στάση σου ενδεχομένως να είναι επιπόλαιη ή επιφανειακή, μάλλον δεν θα θελήσεις να δώσεις βάθος στις επαφές. Θα αποφύγεις την πίεση και γενικότερα οτιδήποτε μπορεί να σε βάλει σε σκέψεις και να σου προκαλέσει διλλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξουν δισταγμοί ίσως και τάσεις αναποφασιστικότητας, μάλλον δεν θα μπορείς να αποφασίσεις ή να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις. Δέξου τις προτάσεις που θα σου κάνει το ταίρι σου θα είναι χαλαρωτικές και αναζωογονητικές, προσπάθησε να μην επιβαρύνεις τη σκέψη σου ή τη διάθεση σου δημιουργώντας προβληματισμούς. Αν αφεθείς στη ροή των γεγονότων θα καταφέρεις να περάσεις όμορφα και ξέγνοιαστα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, μέσα στο σαββατοκύριακο θετική κατάληξη θα έχουν τα επικοινωνιακά βήματα, με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσεις σε προσωπικές συζητήσεις. Η εσωτερική σου ηρεμία θα σε βοηθήσει να ανοιχτείς και να εκφράσεις τις σκέψεις σου γενικότερα η στάση σου θα είναι δοτική και συγκαταβατική. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να προχωρήσεις σε νέα αρχή, αξιοποίησε τα ανοίγματα, δώσε έκταση στις επαφές που θα προκύψουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το σαββατοκύριακο θα αναζητήσεις ψυχική διέξοδο, ίσως να προτείνεις στο ταίρι σου μια εκδρομή ή γενικότερα κάτι διαφορετικό που δεν μπορείτε να το κάνετε τις καθημερινές. Η μέρα θα κυλήσει όμορφα και διασκεδαστικά χωρίς έννοιες και εντάσεις. Την Κυριακή σου δίνω τη συμβουλή να αποφύγεις τις υπερβολές ή τις αστάθειες, προσπάθησε να κινηθείς ισορροπημένα, τις απόψεις και τις επιθυμίες σου θα πρέπει να τις εκφράσεις με σαφήνεια.

Εσύ που είσαι μόνος/η, θα νιώσεις την ανάγκη να απεγκλωβιστείς από τον κάθετο ρεαλισμό, ίσως οι ενέργειες ή οι προσεγγίσεις σου να είναι γενικές και κάπως αόριστες. Ανάγκη σου θα είναι να βρεθείς ανάμεσα σε παρέες και φιλικά σου πρόσωπα, θα έχεις ανάλογες προτάσεις. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια απρόοπτη συνάντηση, ωστόσο ίσως να μην είσαι σε θέση να καταλάβεις αν έχεις ερωτικό ενδιαφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σαββατοκύριακο, αν θέλεις μια δημιουργική κατάληξη προσπάθησε να έχεις ξεκάθαρη και άμεση στάση απέναντι στο ταίρι σου, μη προσπαθήσεις να καμουφλάρεις ή να συγκαλύψεις. Η συμβουλή είναι να φανερώσεις αυτό ακριβώς που σκέπτεσαι και να προτείνεις αυτό που θέλεις με λόγια ξεκάθαρα. Για να ισορροπήσουν οι τυχόν έκρυθμες καταστάσεις ή συνθήκες θα πρέπει να μιλήσεις με απόλυτη ειλικρίνεια και ευθύτητα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, στις προτάσεις που θα γίνουν προσπάθησε να αποφύγεις τις διφορούμενες απαντήσεις. Θα σε ενθουσιάσουν τα γεγονότα, ωστόσο ίσως να μην είσαι σε θέση να πάρεις γρήγορες και άμεσες αποφάσεις. Την Κυριακή ενδεχομένως να προσπαθήσεις να κερδίσεις χρόνο σχετικά με μια συνάντηση που θα σου προτείνουν, προσοχή όμως γιατί καμιά φορά στη βράση κολλάει το σίδερο.

ΛΕΩΝ

Το σαββατοκύριακο, θα σε βοηθήσει να χειριστείς το ταίρι σου ήρεμα χαλαρά ίσως και κάπως διπλωματικά, θα αποφύγεις τις εντάσεις, συγκαταβατική θα είναι η διάθεση σου. Στην περίπτωση που τις τελευταίες μέρες υπήρχαν προβληματάκια θα καταφέρεις να βρεις συμβιβαστικές λύσεις και να ισορροπήσεις τη σχέση σου. Ο τρόπος σκέψης σου θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τις πιεστικές καταστάσεις, οι προτάσεις που θα κάνεις δεν θα απορριφτούν από το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, μέσα στο σαββατοκύριακο θα φλερτάρεις, θα δώσεις έκταση στις κοινωνικές επαφές και στις γνωριμίες που θα προκύψουν, θα υπάρξουν τηλεφωνήματα και ραντεβού. Δεν αποκλείεται να αλλάξεις τους στόχους και τις βλέψεις σου, θα είσαι σε θέση να δοκιμαστείς και να προχωρήσεις τις επαφές σου με ένα καινούργιο πρόσωπο. Δυνατή θα είναι η αυτοπεποίθηση σου, πολύ καλά θα κάνεις και θα δώσεις ώθηση στα γεγονότα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σχετικά με αυτό που θέλεις να προτείνεις στο ταίρι σου προσπάθησε να περάσεις σε πρακτικό επίπεδο μη μείνεις μόνο στις σκέψεις. Στις συζητήσεις που θα ανοιχτούν μίλησε ανοιχτά και ελεύθερα, τα έμμεσα ή πλάγια λόγια ίσως να μην κατανοηθούν με τον σωστό τρόπο. Κοινωνικό θα είναι το σαββατοκύριακο σου, σαν ζευγάρι θα βρεθείτε με φίλους, θα νιώσεις την ανάγκη να πλαισιωθείς από αγαπημένα σου πρόσωπα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η διαίσθηση σου θα σε βοηθήσει να δώσεις εξηγήσεις στις αλλοπρόσαλλες καταστάσεις, θα καταφέρεις να αντιληφτείς τι ακριβώς θέλει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από σένα. Η προσέγγιση του ίσως να μην είναι άμεση, ωστόσο θα είσαι σε θέση να καταλάβεις τις θερμές του βλέψεις. Διστακτικότητα θα υπάρξει, για την ώρα δώσε χρόνο στα γεγονότα, κράτα τη διάθεση σου αισιόδοξη.

ΖΥΓΟΣ

Συμπόνια και κατανόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, χαλαρές θα είναι οι μεταξύ σας αντιδράσεις. Το Σάββατο θα είναι μια αρκετά ήρεμη μέρα χωρίς εντάσεις, θα περάσεις χαλαρά και διασκεδαστικά, ίσως να πας και μια μικρή εκδρομή με το ταίρι σου. Προσοχή την Κυριακή, ενδεχομένως άλλα να θέλεις και άλλα να εξωτερικεύεις, προσπάθησε να σταθεροποιηθείς και να αποφασίσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο έντονη θα είναι η επιθυμία σου να χαλαρώσεις, να αποφορτιστείς και να περάσεις διασκεδαστικά. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να φλερτάρεις, ωστόσο ίσως να μην εστιάσεις και τόσο πολύ στο θέμα της σχέσης και της νέας ερωτικής γνωριμίας, ενδεχομένως οι διαθέσεις σου να είναι φιλικές. Μέσα σε κόσμο θα βρεθείς θα συναναστραφείς με καινούργια άτομα, κοινωνικό θα είναι το σαββατοκύριακο σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σαββατοκύριακο, θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για συναισθηματικές συζητήσεις και ψυχικές αποκαλύψεις. Θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις πέρα οτιδήποτε σε δυσανασχετεί και σου δημιουργεί αρνητικές σκέψεις. Δεκτική θα είναι η στάση σου στις προτάσεις διασκέδασης που θα σου κάνει το ταίρι σου, θα καταφέρεις να περάσεις ευχάριστα με φίλους και γενικότερα με κοινωνικές συναναστροφές.

Εσύ που είσαι μόνος/η, λίγη προσοχή θα πρέπει να δείξεις μέσα στο σαββατοκύριακο. Περίεργες θα είναι οι αντιδράσεις σου, ενδεχομένως η στάση σου να είναι κάπως αλλοπρόσαλλη ή απροσάρμοστη. Δεν αποκλείεται να νιώσεις συναισθηματικό μπέρδεμα, ίσως να βγουν στην επιφάνεια εσωτερικές φοβίες. Θα έχεις επαφές με ένα συγκεκριμένο άτομο, ωστόσο η στάση σου απέναντι του μάλλον δεν θα είναι ξεκάθαρη, πολύ πιθανό να μπερδευτεί και να μη ξέρει τι θέλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σάββατο, επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σου, συζητήσιμη θα είναι η στάση σου, θα μιλήσεις ήρεμα στο ταίρι σου θα βρείτε συνεννόηση. Χαρά και ενθουσιασμό θα σου προκαλέσουν κάποια συγκεκριμένα λόγια που θα ακούσεις, ίσως να είναι πρόταση για κάποια εκδρομή ή για ένα ταξιδάκι έστω και δυο ή τριών ημερών. Όμορφα και ανανεωτικά θα περάσει το σαββατοκύριακο σου θα αναθερμάνεις τις επαφές με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, θα χαλαρώσεις συναισθηματικά, θα καταφέρεις να βγεις από τις πιεστικές σκέψεις και το άγχος, επιθυμία σου θα είναι να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ψυχαγωγούν και σε διασκεδάζουν. Γενικότερα μέσα στο σαββατοκύριακο πολύ καλά θα κάνεις και θα αποφύγεις οτιδήποτε μπορεί να σε στρεσάρει ή να σου δημιουργήσει διχασμούς. Δώσε θετικές απαντήσεις στις προτάσεις για φιλικές παρέες, θα υπάρξει άνοιγμα για νέες γνωριμίες φιλικές ή ερωτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το σαββατοκύριακο, αν τσακώθηκες ή θύμωσες με το ταίρι σου θα σου δοθεί το έναυσμα να αλλάξεις την αρνητική κατάσταση και να επανορθώσεις, ανοίγεται δίοδος συμφιλίωσης. Θα προκύψουν ευχάριστα ξεκαθαρίσματα, προσπάθησε να μιλήσεις με ειλικρίνεια χωρίς ασάφειες και μισόλογα. Δείξε εμπιστοσύνη στα αισθήματα που έχει το ταίρι σου για σένα, καλό θα είναι να αποβάλλεις τον ανασφαλή τρόπο σκέψης. Φιλικές προτάσεις και καλέσματα θα σας βοηθήσουν ως ζευγάρι να χαλαρώσετε.

Εσύ που είσαι μόνος/η, μέσα στο σαββατοκύριακο ίσως να μη δείξεις προτίμηση στις πολλές κοινωνικές επαφές, ενδεχομένως να θελήσεις να περάσεις ήρεμα ίσως και κάπως μοναχικά. Καλό θα είναι να μην κλειστείς στον εαυτό σου, δώσε το άνοιγμα να σε προσεγγίσουν. Στην περίπτωση που δώσεις αρνητικές ή απορριπτικές απαντήσεις είναι πολύ πιθανό λίγο μετά να αλλάξεις γνώμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο θα αποστασιοποιηθείς από καταστάσεις που σε δυσανασχετούν, θα εστιάσεις στο πως μπορείς να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Σαν ζευγάρι θα βγείτε έξω θα συναναστραφείτε και θα διασκεδάσετε, ιδιαιτέρως κοινωνική θα είναι η διάθεση σου. Την Κυριακή θα αποφύγεις τις καθοριστικές συζητήσεις, θα προτιμήσεις κάποια θέματα να παραμείνουν στην επιφάνεια.

Εσύ που είσαι μόνος/η, μέσα στο σαββατοκύριακο θα ενισχύσει το ένστικτο και τη διαίσθηση σου, θα είσαι σε θέση να αντιληφτείς σωστά τις προθέσεις και τα υπονοούμενα. Το ενδιαφέρον σου θα κερδίσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα είναι σωστή η επιλογή σου να το εμπιστευτείς. Κοινωνικό θα είναι το σαββατοκύριακο σου θα έχεις συναντήσεις και συνομιλίες, γενικότερα οι δραστηριότητες σου θα σου ανοίξουν δίοδο για νέες γνωριμίες. Βγάλε στην επιφάνεια την οικεία και δοτική πλευρά του χαρακτήρα σου, οι επαφές σου θα είναι ευχάριστες.

ΙΧΘΥΣ

Το σαββατοκύριακο, ήρεμο συγκαταβατικό και αρκετά πρόσχαρο θα είναι το κλίμα μέσα στη σχέση σου, θερμές και άμεσες θα είναι οι εκδηλώσεις ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Την Κυριακή να αποδεχτείς τις προτάσεις που θα ακουστούν, θα καταφέρεις να περάσεις μια ευχάριστη και ψυχαγωγική μέρα με το ταίρι σου. Γενικότερα το σαββατοκύριακο σου θα εξελιχτεί ισορροπημένα, θα λείψουν οι εντάσεις και οι παρατραβηγμένες αντιδράσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, αξιοποίησε τα συμβάντα που θα σε φέρουν σε επαφή με το πρόσωπο που σκέπτεσαι ή που προσφάτως χώρισες. Την Κυριακή, καλό θα είναι να μην καμουφλάρεις τις επιθυμίες σου ή τις προθέσεις σου. Στην περίπτωση που θέλεις να προχωρήσουν οι επαφές και να γίνει σχέση καλό θα είναι το δείξεις ευθέως, αν κρύψεις το πραγματικό σου ενδιαφέρον θα φέρεις καθυστερήσεις.

Τελευταία ενημέρωση: