Σαββατοκύριακο 23 ως 24/10/2021, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Όλγα Αγγέλου

Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένα ζωδιάκια!! Αρχικά, το Σάββατο μας βάζει σε μία διαδικασία εσωστρέφειας, μοναχικότητας, αλλά και έντονης διεργασίας σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να μας απασχολούν. Όσον αφορά τις νέες γνωριμίες, θα πρέπει να δείξουμε εγκράτεια και να μην σπεύσουμε να βγάλουμε συμπεράσματα, καθώς η διάθεση να ωραιοποιήσουμε το πρόσωπο που έχουμε απέναντι μας, να τον δούμε σαν τον πρίγκιπα/ πριγκίπισσα του παραμυθιού μπορεί να μας οδηγήσει σε λάθος επιλογές που τελικά θα μας κοστίσουν.

Την Κυριακή, η διάθεση ανεβαίνει, η ενεργητικότητα ανεβαίνει, η εξωστρέφεια γίνεται εντονότερη, όμως εντονότερη γίνεται και η νευρικότητα σε περίπτωση που δεν συμφωνούν μαζί μας και καλό είναι να είμαστε διαλλακτικοί και να έχουμε διάθεση να ακούσουμε τους γύρω μας.

Είναι ευκαιρία λοιπόν να διασκεδάσουμε μοναδικά με το σύντροφό μας και να τελειώσει αυτό το διήμερο υπέροχα, έχοντας φορτίσει θετικά τις μπαταρίες μας ή να υπάρξει πολύ σημαντική νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της προσωπικής μας ζωής, σε ότι αφορά τους αδέσμευτους. Οι υπερβολές είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξουμε, γι’ αυτό καλό είναι να κρατήσουμε το μετρό.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο είναι γεγονός ότι κυρίως σε απασχολούν ζητήματα του παρελθόντος και αυτό έχει αντίκτυπο πιθανά στη σχέση σου, καθώς και χάνεσαι στις σκέψεις. Το Σάββατο ταξιδεύει αλλού το μυαλό και μπορεί να προκύψουν κόντρες με το ταίρι σου, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός. Το απόγευμα της Κυριακής γίνεσαι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, απογειώνει το κέφι σου, κάτι που λειτουργεί ευεργετικά στη σχέση σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Δεν θα σου είναι δύσκολο το Σάββατο να παραμελήσεις την προσωπική σου ζωή γιατί η μοναχικότητα που σου δημιουργεί η μέρα δεν σε αφήνει να λειτουργήσεις με καθαρό μυαλό και ζητήματα του παρελθόντος έντονα μπορεί να σε απασχολήσουν. Την Κυριακή, λάμπεις, είσαι έντονα εξωστρεφής, θέλεις να διασκεδάσεις. Η Κυριακή μπορεί να φέρει ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σου που θα είναι άκρως ευεργετικό για σένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο η διάθεση να βρεθείς με τις φιλικές παρέες  είναι έντονη και δεν θα χάσεις την ευκαιρία με το ταίρι σου να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Επιπλέον, εντείνει το συναισθηματισμό και το ρομαντισμό ευνοώντας τη σχέση σου. Η Κυριακή εκτοξεύει το πάθος, τον ερωτισμό, την έξαψη απογειώνοντας η σχέση σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Μην χάσεις την ευκαιρία το Σάββατο να βρεθείς με φιλικά του πρόσωπα, καθώς υπάρχει η πιθανότητα για νέες γνωριμίες. Καλό είναι βέβαια να είσαι προσεκτικός γιατί η μέρα μπορεί να μη σε βοηθά να δεις ξεκάθαρα την πραγματικότητα και να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις. Το απόγευμα της Κυριακής, μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν που θα σε κάνουν να  καρδιοχτυπήσεις και πάλι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχω σχέση: Το Σάββατο είναι πιθανό να δώσεις περισσότερη σημασία από ότι χρειάζεται σε υποχρεώσεις και ευθύνες της καριέρας σου και να παραμελήσεις το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα, μην χάνεις την ευκαιρία για ξεκούραση και όμορφες στιγμές. Το απόγευμα της Κυριακής, δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για εσένα και το σύντροφό σου να περάσετε υπέροχα με το φιλικό σας περιβάλλον.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο μπορεί να νιώθεις άγχος, νευρικότητα λόγω των υποχρεώσεων των προηγούμενων ημερών που είχες στον επαγγελματικό τομέα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις το Σάββατο το μεσημέρι γιατί μπορεί να δημιουργήσει εξιδανικευμένο πλαίσιο για νέες γνωριμίες μέσω του επαγγελματικού περιβάλλοντος, που όμως δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα. Το απόγευμα της Κυριακής σου δημιουργεί τις καλύτερες των προϋποθέσεων για νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο ανεβάζει το κέφι σου κατακόρυφα και είναι η μοναδική ευκαιρία να περάσεις ιδανικά με το σύντροφό σου διασκεδάζοντας. Επιπλέον, μπορεί να εντείνει το συναισθηματισμό και μπορεί να δημιουργήσει έναν ρομαντικό πλαίσιο, καλό είναι όμως να αποφύγετε συζητήσεις σημαντικές που μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξήγηση. Το απόγευμα του Σαββάτου σου ανεβάζει το κέφι και διευκολύνει στο να λύσεις προβλήματα με το ταίρι σου καθημερινότητας που μπορεί να σας απασχολούν.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Μοναδικές στιγμές κεφιού, χαράς και ζωντάνιας μπορείς να περάσεις το Σάββατο. Εκτοξεύει τη διάθεσή σου στα ύψη και να περνάς υπέροχα με παρέες που έχουν κοινά ενδιαφέροντα μαζί σου, έχοντας την ευκαιρία να κάνεις νέες πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Προσοχή μόνο γιατί ωραιοποιεί πρόσωπα και καταστάσεις και δεν έχεις αντικειμενικό κριτήριο. Το απόγευμα της Κυριακής στρέφει την προσοχή σου σε κοινωνικές υποχρεώσεις και δημιουργεί τις κατάλληλες ευκαιρίες για εξαιρετικά ευνοϊκές με γνωριμίες.

 

ΛΕΩΝ

Έχω σχέση: Το Σάββατο η νευρικότητα σου είναι εμφανής και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις το ταίρι σου. Ιδιαίτερα το μεσημέρι, δεν αφήνει περιθώριο για ξεκάθαρη σκέψη και η καχυποψία μπορεί να σε καταβάλει. Το απόγευμα της Κυριακής εκτοξεύει το κέφι, διάθεση για έρωτα και την αισιοδοξία μη χάσεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο δημιουργεί έντονη εσωστρέφεια και μοναχικότητα, καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια φόβοι κάτι που δεν σε αφήνει να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Από το απόγευμα της Κυριακής και μετά η διάθεσή σου αλλάζει, βρίσκεις την αισιοδοξία σου, τη διάθεση για ζωή και ερωτικό παιχνίδι. Επιπλέον, μπορεί να φέρει μία μοναδική νέα γνωριμία που να αλλάξει τα δεδομένα μέχρι τώρα στην προσωπική σου ζωή. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο, έχεις την ανάγκη να βρεθείς με το ταίρι σου να είστε μαζί, να κοινωνικοποιηθείτε, να βγείτε. Επιπλέον, μπορεί να δημιουργήσει στρεβλή εικόνα για συγκεκριμένα πράγματα και να προκύψουν συναισθηματικά ξεσπάσματα και παρεξηγήσεις, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός. Το απόγευμα της Κυριακής, ανεβάζει τη διάθεση σου και σε βοηθά να εξωτερικεύσεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο έχεις έντονη διάθεση για φλερτ, για επικοινωνία και επιβεβαίωση και αυτό σε οδηγεί να βρεθείς με παρέες και να περάσεις όμορφα. Επιπλέον, είναι πιθανό όμως να δημιουργήσει εντυπώσεις λανθασμένες για νέες γνωριμίες, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατάς μικρό καλάθι σε αυτά που ακούς. Το απόγευμα της Κυριακής, μπορεί να φέρει μία σημαντική γνωριμία που θα σου κόψει την ανάσα.

ΖΥΓΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο, το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς με τετριμμένες καθημερινές υποχρεώσεις που όμως δεν θα σε αφήνουν να απολαύσεις στιγμές με τον σύντροφό σου και μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις το μεσημέριτου Σαββάτου γιατί δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για συναισθηματική υπερχείλιση και ένταση. Το απόγευμα της Κυριακής εκτοξεύει την αισιοδοξία και δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις να περάσεις μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Μην αφήσεις τις καθημερινές υποχρεώσεις να σε απασχολήσουν το Σαββατοκύριακο. Αξιοποίησε τη μέρα για να βρεθείς με παρέα από τον εργασιακό σου χώρο, πρόσεχε όμως νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν γιατί θα είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Το απόγευμα της Κυριακής σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά και να γνωρίσεις πρόσωπα που μπορεί να έχουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου από δω και στο εξής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχω σχέση: Χαράς Ευαγγέλια για εσένα το Σάββατο αφού η ζωντάνια, η χαρά, η παιδικότητα είναι εμφανέστατες και δίνουν σημαντική ώθηση στο ταίρι σου. Επιπλέον, εντείνει το συναισθηματισμό, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις και να περάσεις άκρως ρομαντικές στιγμές. Το απόγευμα της Κυριακής, δημιουργεί προϋποθέσεις για ήσυχες βραδιές μοναδικού πάθος με το ταίρι σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Ο έρωτας κυριαρχεί για το μεγαλύτερο μέρος του διημέρου, καθώς η διασκέδαση με τη χαρά πρωτοστατούν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε νέες γνωριμίες, γιατί μπορεί να σε οδηγεί στο να ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε απογοητεύσεις. Το απόγευμα της Κυριακής σου δίνει τη δυνατότητα για νέες γνωριμίες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον πολύ σημαντικές για εσένα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχω σχέση: Είναι έντονη διάθεση σου να μείνεις σπίτι με το ταίρι σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές για δύο στο προσωπικό σου χώρο μακριά από την πολυκοσμία. Το Σάββατο εντείνει την κυκλοθυμία σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να ισορροπήσεις το συναισθηματισμό σου μη προκαλώντας προβλήματα. Το απόγευμα της Κυριακής, εκτοξεύει την αισιοδοξία και χαρά, μη χάσεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου.     

Είμαι ελεύθερο πουλί: Εσωστρέφεια και κυκλοθυμία που μπορεί να έχεις που δεν σου επιτρέπει να αφεθείς και να φλερτάρεις, καθώς το Σάββατο νιώθεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς σε οικείο περιβάλλον που σου χαρίζει ασφάλεια και τρυφερότητα. Το απόγευμα της Κυριακής, σου δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις μέσα από παρέες να βρεθεί κατάλληλη νέα γνωριμία που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχω σχέση: Η επικοινωνία και κοινωνικότητα είναι έντονη αυτό το Σαββατοκύριακο στο μεγαλύτερό του μέρος, καθώς μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου με παρέες που θα βρεθείτε ή σε μία κοντινή εκδρομή που μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Πρόσεξε τις υποσχέσεις σου μόνο γιατί η μέρα μπορεί να σε οδηγήσει στο να πεις λόγια στα οποία πραγματικά δεν εννοείς για να υπάρχουν παρεξηγήσεις. Το απόγευμα της Κυριακής, σε βοηθά να λύσεις θέματα με τον άνθρωπό σου του παρελθόντος που μπορεί να σας ταλαιπωρούν.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Σημαντικές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες μπορεί να έχεις το Σάββατο. Επιπλέον, δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να επικοινωνήσεις, να αναδείξεις στον εαυτό σου, το χιούμορ σου. Καλό είναι βέβαια να είσαι επιφυλακτικός, γιατί η μέρα μπορεί να σε οδηγεί στο να ωραιοποιήσεις τα πρόσωπα που γνωρίζεις και αυτό μπορεί να σου επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις. Το απόγευμα της Κυριακής, μπορεί να φέρει πάλι στο προσκήνιο σημαντικά πρόσωπα από το παρελθόν  που θα σε γεμίσουν χαρά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο νιώθεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς σε ασφαλές περιβάλλον, γι’ αυτό το πιθανότερο είναι να επιλέξεις ένα ρομαντικό δείπνο για δύο με το ταίρι σου απογειώνοντας τον ερωτισμό. Το απόγευμα της Κυριακής, ανεβάζει το κέφι, τη διάθεση για εξωστρέφεια και κοινωνικότητα και καλό είναι να μη χάσετε την ευκαιρία να βρεθείτε με παρέα ή μα τα κοντινά σας πρόσωπα και να περάσετε μοναδικά.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Μην αφεθείς στις ανασφάλειες, καθώς το Σάββατο, η ανάγκη για να νιώθεις αυτοπεποίθηση είναι κυρίαρχη, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει στο να κλειστείς στον εαυτό σου, παραμελώντας την προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα της Κυριακής, δημιουργεί ιδανικό πλαίσιο για μία νέα γνωριμία εξαιρετική για σένα, αλλάζοντας τον ρου της προσωπική σου ζωής.

ΙΧΘΥΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο, θέλεις να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του συντρόφου σου, γι’ αυτό και πιθανά να επιλέξεις πώς να περάσετε όμορφα οι δυο σας. Δείξε μόνο προσοχή το μεσημέρι γιατί εντείνει τη νευρικότητα και τη μη ξεκάθαρη σκέψη και μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Το απόγευμα της Κυριακής, βάζει τις προϋποθέσεις για μία εξαιρετική βραδιά κεφιού σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις που έχετε.      

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο είναι γεγονός ότι θέλεις να είσαι το επίκεντρο όπου κι αν βρεθείς και αυτό σημαίνει ότι κερδίζεις τους πάντες με τη γοητεία σου, το δυναμισμό, την ενέργειά σου. Καλό όμως είναι να είσαι προσεκτικός το μεσημέρι, γιατί η μέρα δεν σου επιτρέπει να δεις αντικειμενικά το οποίο πρόσωπο και μπορεί να οδηγηθείς σε απογοητεύσεις. Το απόγευμα της Κυριακής δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για νέα γνωριμία μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον που θα είναι καταλυτική και στην προσωπική σου ζωή.

Τελευταία ενημέρωση:
Άρχος