Σαββατοκύριακο 24 ως 25 11 2018, για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Όλγα Αγγέλου

Αγαπημένα ζωδιάκια, αυτό το διήμερο ξεκινάει με άκρως ευχάριστο τρόπο, καθώς το Σάββατο η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και μας ωθεί στο να διασκεδάσουμε, να συναναστραφούν με νέους ανθρώπους και να μάθουμε καινούργια πράγματα, να πραγματοποιήσουμε κοντινές εκδρομές που θα μας βοηθήσουν να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα, να βρεθούμε κοντά στα δικά μας πρόσωπα (αδέρφια, ξαδέρφια, κοντινούς φίλους) και να περάσουμε όμορφες στιγμές μαζί τους.

Είναι γεγονός ότι μπορεί να υπάρξουν στιγμές που μπορεί να βαρεθούμε και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την διάθεσή μας και τον τρόπο που θα εκφραστούμε, γιατί είναι πολύ πιθανό ο εκνευρισμός που θα εκδηλώσουμε να δημιουργήσει προβλήματα στους γύρω μας. Ας δώσουμε την ευκαιρία στον εαυτό μας να περάσει μοναδικά με το σύντροφο ή με  νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι, να έχουμε ευχάριστες στιγμές και να μην αφήσουμε τη νευρικότητα να χαλάσει το καλό κλίμα που μπορεί να δημιουργηθεί.

Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και πιθανά να νιώσουμε εντονότερη τη διάθεση να μείνουμε στο προσωπικό μας χώρο με οικεία πρόσωπα και να περάσουμε ήρεμες στιγμές, νιώθοντας ασφάλεια, τρυφερότητα και ζεστασιά που τόσο έχουμε ανάγκη. Το τρίγωνο της με τον Άρη στους Ιχθύς μας γεμίζει δυναμισμό, ενεργητικότητα και δεν αποκλείεται να έχουμε τη διάθεση να εκδηλώσουμε συναισθήματα με έντονο τρόπο, θέλοντας να κλείσουμε ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να μας απασχολούν και να μας πληγώνουν.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε αργότερα το βράδυ στην αντίθεσή της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, καθώς είναι πιθανό να εκδηλώσουμε έντονες τάσεις απομόνωσης, απαισιοδοξία και αυστηρότητα στο ταίρι ή σε πιθανή νέα γνωριμία και αυτό να μας απομακρύνει από τους γύρω μας. Καλό είναι να κρατήσουμε τη θετική ενέργεια και σκέψη και να αφήσουμε στην άκρη οποίους προβληματισμούς φόβους και ανασφάλειες μπορεί να εκδηλωθούν.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο είναι ιδανικό για να διασκεδάσεις να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου και τους κοντινούς σου ανθρώπους, καθώς η Σελήνη είναι στους Διδύμους και η επικοινωνία είναι το παν για σένα. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο αλλάζοντας τη διάθεσή σου, καθώς κυρίως αυτό που σε καλύπτει είναι να μείνεις σπίτι με το σύντροφό σου και να περάσεις ήρεμες και τρυφερές στιγμές. Ιδιαίτερη προσοχή με την αντίθεση Σελήνης - Κρόνου γιατί μπορεί να γίνεις απόμακρος και σκληρός προκαλώντας προβλήματα.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Η Σελήνη το Σάββατο βρίσκεται στους Διδύμους και είναι ιδανική ευκαιρία για νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή, καθώς είναι βέβαιο ότι οι προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις, πάρτι και συναντήσεις θα είναι πολλές. Την Κυριακή περνάει στον Καρκίνο και κυρίως ενδιαφέρει να βοηθήσει με το οικείο περιβάλλον σου. Το τρίγωνο της με τον Άρη από τους Ιχθύς μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα του παρελθόντος με δυναμικό τρόπο, καλό είναι βέβαια να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί η αντίθεση Σελήνης - Κρόνου θα βγάλει στην επιφάνεια ανασφάλειες που θα σε οδηγήσουν στο να είσαι απόμακρος.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχω σχέση: Με τη Σελήνη στους Διδύμους το Σάββατο αυτό που κυρίως επιθυμείς είναι να βρεθείς με δικά σου πρόσωπα και να περάσεις ήρεμες στιγμές σε ένα γεύμα ή δείπνο με το ταίρι σου που μπορεί να απογειώσει τον έρωτα. Την Κυριακή περνάει στον Καρκίνο και είναι γεγονός ότι γίνεσαι περισσότερο εξωστρεφής. Το τρίγωνο της με τον Άρη στους Ιχθύς σου δίνει δυναμισμό και ενέργεια και ιδανικά μπορείς να τα διοχετεύσεις σε μία κοντινή εκδρομή με το σύντροφό σου. Προσοχή ιδιαίτερη το βράδυ γιατί η αντίθεση Σελήνης - Κρόνου μπορεί να σε αναγκάζει να σε βγάλει στην επιφάνεια το σκληρό σου πρόσωπο.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Με τη Σελήνη στους Διδύμους το Σάββατο είναι γεγονός ότι αυτό που σε ενδιαφέρει είναι περισσότερο να νιώσεις ασφάλεια με πολύ δικά σου πρόσωπα και δεν αποκλείεται να περάσεις ήρεμες στιγμές με παρέες που μπορεί να φέρουν νέες γνωριμίες. Το κέφι απογειώνεται την Κυριακή με τη Σελήνη να περνάει στον Καρκίνο και το τρίγωνο της με τον Άρη να σε κάνει άκρως ενεργητικό και δυναμικό, εντυπωσιάζοντας και γοητεύοντας πιθανές νέες γνωριμίες. Προσοχή μόνο γιατί η αντίθεση Σελήνης - Κρόνου μπορεί να σε κάνει απόλυτο και αυτό να προκαλέσει προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχω σχέση: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου το Σάββατο πρωταγωνιστείς και αυτό μπορεί να έχει άμεσο αντίκτυπο στις σχέσεις σου, καθώς επιθυμείς το ταίρι σου να καλύψει τις συναισθηματικές σου ανάγκες και μπορείς να δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα για να περάσετε όμορφα. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο κάνοντας εντονότερο το συναίσθημα για ασφάλεια. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις με την αντίθεση Σελήνης – Κρόνου, καθώς μπορεί να σου δημιουργήσει ιδιαίτερες τάσεις απομάκρυνσης και καχυποψίας.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο μπορείς να βγεις, να διασκεδάσεις, να εντυπωσιάζεις με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου και η δυναμική σου παρουσία μπορεί να κερδίσει τους πάντες στο πέρασμά σου, οι νέες γνωριμίες θα είναι πολλές. Την Κυριακή με τη Σελήνη να περνά τον Καρκίνο ίσως προτιμήσεις παρέες με λίγα και κοντινά πρόσωπα που θα σε γεμίζουν ασφάλεια. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις με την αντίθεση Σελήνης - Κρόνου γιατί πιθανά να σου χαλάσει το κέφι και να μην σε αφήσει απελευθερωμένο στο ερωτικό παιχνίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο η Σελήνη στους Διδύμους σου δημιουργεί τάσεις απομόνωσης και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί έντονα στη σχέση σου, καθώς το πιθανότερο είναι να θέλεις στιγμές για δύο, μακριά από όλους και από όλα. Την Κυριακή περνάει στο ζώδιό σου και με το τρίγωνο της με τον Άρη στους Ιχθύς σε γεμίζει δυναμισμό, κέφι και ζωντάνια. Προσοχή το βράδυ γιατί αντίθεσή της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει συγκρούσεις, απότομες συμπεριφορές και απομάκρυνση από το σύντροφό σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Η Σελήνη το Σάββατο βρίσκεται στους Διδύμους και είναι σημαντικό για σένα να απομονωθείς, καθώς το πιθανότερο είναι να έχεις μελαγχολικές τάσεις και να σκέφτεσαι καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα δεν έχουν κλείσει μέσα σου. Την Κυριακή το κλίμα αλλάζει, καθώς περνάει στο ζώδιό σου και το τρίγωνο της με τον Άρη λειτουργεί αποδοτικά για τη διάθεσή σου. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή το βράδυ για την αντίθεσή της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβους, απομακρύνοντας σε από νέες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ

Έχω σχέση: Η Σελήνη το Σάββατο είναι στους Διδύμους και εσύ αυτό που κυρίως επιθυμείς είναι να περάσεις όμορφα με το ταίρι και τα φιλικά του πρόσωπα συζητώντας ή συμμετέχοντες σε κοινές δράσεις που σας ενδιαφέρουν. Την Κυριακή περνάει στον Καρκίνο δημιουργώντας σου έντονη εσωστρέφεια και πιθανή μελαγχολία, γι’ αυτό καλό είναι να αφιερωθείς στο ταίρι σου. Προσοχή το βράδυ γιατί η αντίθεση Σελήνης - Κρόνου μπορεί να βγάλει απωθημένα και φόβους στο προσκήνιο και να προκληθούν συγκρούσεις.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο με τη Σελήνη να βρίσκεται στους Διδύμους πετάς και είναι γεγονός ότι μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες που να σε εντυπωσιάσουν και να εντυπωσιάζει. Την Κυριακή περνάει στον Καρκίνο εντείνοντας την εσωστρέφεια σου και την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου. Ιδιαίτερα το βράδυ με την αντίθεση Σελήνης - Κρόνου φόβοι και ανασφάλειες βγαίνουν στο φως και δεν σου αφήνουν πιθανά περιθώρια για φλερτ και έρωτα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχω σχέση: Με τη Σελήνη να βρίσκεται στους Διδύμους το Σάββατο είναι πιθανό να σε απασχολούν είτε επαγγελματικές είτε κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν μπορείς να αποφύγεις. Μην αφήνεις το άγχος της καριέρας σου νε επηρεάζει τη σχέση σου και να δημιουργήσει προβλήματα. Την Κυριακή το κλίμα αλλάζει η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και το τρίγωνο της με τον Άρη στους Ιχθύς σε κάνει άκρως δυναμικό και ερωτικό με το ταίρι σου. Προσοχή το βράδυ γιατί αντίθεση Σελήνης - Κρόνου μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις λόγω κακής διάθεσης.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και μπορεί να σε απασχολήσουν κοινωνικές υποχρεώσεις που προκύπτουν μέσω της καριέρα σου που θα πρέπει να παρευρεθείς και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Την Κυριακή περνάει στον Καρκίνο και το τρίγωνο της με τον Άρη στους Ιχθύς σε κάνει άκρως ερωτικό και διεκδικητικό σε νέες γνωριμίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός προς το βράδυ γιατί η αντίθεση Σελήνης - Κρόνου μπορεί να βγάλει την απότομη πλευρά του εαυτού σου στην επιφάνεια. 

ΖΥΓΟΣ

Έχω σχέση:  Η Σελήνη το Σάββατο βρίσκεται στους Διδύμους και το κέφι είναι ανεβασμένο γι’ αυτό έχεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα διασκεδάζοντας και δημιουργώντας ανανεωτικές προϋποθέσεις για τη σχέση σου. Την Κυριακή περνάει στον Καρκίνο και είναι πιθανό να υπάρχουν κοινωνικές υποχρεώσεις που θα σε απασχολήσουν, κάτι μπορεί να προκαλέσει ζητήματα με το ταίρι σου, μην το επιτρέψεις. Προσοχή ιδιαίτερα το βράδυ γιατί η αντίθεση Σελήνης - Κρόνου μπορεί να φέρει συγκρούσεις λόγω απαισιοδοξίας και να επηρεάσει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Ιδανική μέρα για να φλερτάρεις είναι το Σάββατο με τη Σελήνη να βρίσκεται στους Διδύμους και εσύ να είσαι σε άκρως αισιόδοξη και ερωτική διάθεση έλκοντας πολλές νέες γνωριμίες. Την Κυριακή περνάει στον Καρκίνο και πιθανά επαγγελματικές υποχρεώσεις να σε προβληματίσουν μην αφήνοντας να ασχοληθείς με το προσωπική σου ζωή. Ιδιαίτερα το βράδυ καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να απομακρύνεις με τη συμπεριφορά σου νέες γνωριμίες λόγω της αντίθεση Σελήνης - Κρόνου που σου χαλάει τη διάθεση. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχω σχέση: Η Σελήνη το Σάββατο βρίσκεται στους Διδύμους και το πιθανότερο είναι να νιώθεις εκνευρισμό, ανασφάλεια και καχυποψία που καλό είναι να διαχειριστείς με ψυχραιμία για να μην εκτονώσεις στο ταίρι σου. Την Κυριακή περνάει στον Καρκίνο απογειώνοντας στη διάθεσή σου και είναι ιδανική ευκαιρία για να περάσεις μοναδικά με το σύντροφό σου, αφού το τρίγωνο της με τον Άρη στους Ιχθύς ανεβάζει κατακόρυφα την ενέργεια και τον ερωτισμό. Προσοχή το βράδυ γιατί η αντίθεση Σελήνης - Κρόνου μπορεί να σε κάνει αυστηρό και λιγομίλητος και αυτό να προβληματίσει το ταίρι σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο η σελήνη βρίσκεται Στους διδύμους και Τον δίνοντας τη νευρικότητα και την ανάγκη για να απομονωθείς κάτι που δεν σε αφήνει να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή και να περάσεις όμορφα. Την Κυριακή που περνάει στον καρκίνο η όρεξή σου για έρωτα διασκέδαση και γλέντι είναι μοναδική και είναι πολύ πιθανές συνέπειες καθώς η αποφασιστικότητά σου είναι εμφανής με το τρίγωνο της με τον Άρη στους στους ιχθείς. Προσεχε μονο μην γίνεις απόμακρος κατέβεις και σκεπτικός με την αντίθεση σελήνης-κρόνου το βράδυ και απομακρύνουν τις πιθανές νέες γνωριμίες. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχω σχέση: Με τη Σελήνη να βρίσκεται στους Διδύμους το Σάββατο αυτό που έχεις κυρίως ανάγκη είναι να βρεθείς με το ταίρι σου, να περάσεις όμορφα μαζί τουμ να ικανοποιήσεις τις ανάγκες του. Την Κυριακή με τη Σελήνη να περνάει στον Καρκίνο πιθανό είναι να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και ζήλια, γι’ αυτό μην επιτρέψεις να επηρεάσουν τη σχέση σου, μετουσίωσε την ένταση και πάθος και δεν θα χάσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι το βράδυ γιατί αντίθεση Σελήνης - Κρόνου μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια απαισιοδοξία και απωθημένα προκαλώντας ζητήματα.    

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο η Σελήνη στους Διδύμους σε καθιστά πρωταγωνιστή στο φλερτ, στην κοινωνικότητα, στον έρωτα. Η άκρως επικοινωνιακή και γοητευτική σου διάθεση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες που θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα. Την Κυριακή περνάει στον Καρκίνο και το πιθανότερο είναι να κλειστείς στον εαυτό σου, να νιώσεις ένταση, να βγουν ανασφάλειες και φοβίες στην επιφάνεια. Προσοχή ιδιαίτερα το βράδυ γιατί αντίθεση Σελήνης - Κρόνου θα σε κάνει άκρως απόλυτο και καχύποπτο και αυτό μπορεί να επηρεάσει πιθανή νέα γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχω σχέση: Με τη Σελήνη στους Διδύμους το Σάββατο το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς με ζητήματα καθημερινότητας και ρουτίνας που μπορεί να σε απασχολούν και αυτό να δημιουργήσει εντάσεις με το σύντροφό σου. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με τα συναισθήματα και τις ανάγκες που έχει το ταίρι σου και να προσπαθήσεις να τις ικανοποιήσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις το βράδυ γιατί αντίθεση Σελήνης - Κρόνου στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει σκληρό, απόλυτο και απότομο.

Είμαι ελεύθερο πουλί:  Η Σελήνη στους Διδύμους το Σάββατο δημιουργεί άγχος, γκρίνια και επικριτικότητα λόγω των καθημερινών υποχρεώσεων αυτό δεν σου αφήνει περιθώρια για να αφεθείς στον έρωτα. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα και αν βρεθείς, καθώς δείχνεις εμφανώς τη γοητεία αλλά και τη διάθεση να φλερτάρεις έλκοντας νέες γνωριμίες. Προσοχή μόνο το βράδυ γιατί αντίθεση Σελήνης - Κρόνου στο ζώδιό σου βγάζει ανασφάλειες στην επιφάνεια και μπορεί να γίνει σκληρός με νέο πρόσωπο που πιθανά να σε ενδιαφέρει. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχω σχέση: Με τη Σελήνη στους Διδύμους είναι γεγονός ότι απογειώνεσαι σε ότι αφορά τον έρωτα και αυτό θα γίνει έντονα στη σχέση σου, καθώς προσπαθείς το Σάββατο να διασκεδάσεις το ταίρι σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του. Την Κυριακή περνάει στον Καρκίνο και στρέφει το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητα, κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος και νευρικότητα και να προκαλέσεις προβλήματα με το σύντροφό σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις το βράδυ θα δώσει η αντίθεση Σελήνης - Κρόνου μπορεί να προκαλέσει ψυχρότητα.     

Είμαι ελεύθερο πουλί: Με τη Σελήνη στους Διδύμους το Σάββατο το κέφι απογειώνεται, η διάθεση είναι στα ύψη και ο ερωτισμός είναι τόσο έντονος που θα είναι πολλές οι νέες γνωριμίες που θα σε απασχολήσουν. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο στρέφοντας την προσοχή σου στην καθημερινότητα, κάτι που δεν σου αφήνει περιθώρια για να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή ιδιαίτερα το βράδυ, καθώς η αντίθεσή της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε οδηγεί σε μοναχικότητα και κατήφεια. 

ΙΧΘΥΣ

Έχω σχέση: Η Σελήνη το Σάββατο βρίσκεται στους Διδύμους και είναι καταλυτικό για εσένα να είσαι με το σύντροφό σου σε στιγμές για δύο που μπορούν να σου δώσουν τρυφερότητα και ασφάλεια που έχεις ανάγκη. Την Κυριακή Σελήνη περνάει τον Καρκίνο εκτοξεύοντας στη διάθεσή σου στα ύψη και το τρίγωνο της με τον Άρη στο ζώδιό σου δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου ζώντας έντονες ερωτικές στιγμές. Προσοχή το βράδυ γιατί η αντίθεση Σελήνης - Κρόνου μπορεί να προκαλέσει ψυχρότητα και απομάκρυνση που θα κοστίσουν στη σχέση σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο η Σελήνη στους Διδύμους σε οδηγεί στους δικούς σου ανθρώπους και στο οικείο φιλικό περιβάλλον, που δεν αποκλείεται να υπάρχουν υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε απασχολήσουν. Ο έρωτας και η διάθεση για φλερτ γίνεται εντονότερη την Κυριακή με τη Σελήνη να περνάει στον καρκίνο και το τρίγωνο της με τον Άρη στο ζώδιό σου να απογειώνει το πάθος και την επιθυμία για φλερτ. Πρόσεχε μόνο το βράδυ γιατί η αντίθεση Σελήνης - Κρόνου μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια απολυτότητα, αλαζονεία και ψυχρότητα προκαλώντας προβλήματα σε πιθανή νέα γνωριμία που σε ενδιαφέρει. 

Τελευταία ενημέρωση:
\n