Σαββατοκύριακο 24 ως 25/2/2024, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Όλγα Αγγέλου

Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένοι φίλοι!! Το ενδιαφέρον μας αυτό το διήμερο στρέφεται στην προσωπική μας ζωή, στην ανάγκη για συντροφικότητα και πάθος που υπάρχει στις ερωτικές μας σχέσεις. Αρχικά το Σάββατο, η ανάγκη για φλερτ, επικοινωνία και συντροφικότητα είναι διάχυτη, καθώς αυτό που κυρίως επιδιώκουμε είναι να βρεθούμε με τον σύντροφό μας ή να μπούμε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι με πιθανές τις νέες γνωριμίες. Το απόγευμα μπορεί να φέρει ανατροπές, εντάσεις και αιφνιδιαστικές γνωριμίες που θα φέρουν τα πάνω κάτω στις προσωπικές σχέσεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε εριστικές και επαναστατικές διαθέσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε απομάκρυνση ή ψυχρότητα, κάτι που θα μας στοιχίσει.

Την Κυριακή πάθος και ρομαντισμός εναρμονίζονται με απόλυτο τρόπο καθώς η μέρα διαμορφώνει ιδανικό σκηνικό για μοναδικές στιγμές τρυφερότητας και ερωτισμού που θα απογειώσουν την προσωπική μας ζωή. Οι αδέσμευτοι, καλό είναι να απολαύσουν την συντροφιά πιθανών νέων γνωριμιών, όμως είναι προτιμότερο να μην επενδύσουν συναισθηματικά και να δώσουν χρόνο για να δουν τις πραγματικές προθέσεις των άλλων. Οι έντονες τάσεις εξιδανίκευσης μπορεί να οδηγήσουν σε απογοήτευση, γι’ αυτό καλό είναι να κρατήσουν μικρό καλάθι. 

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο η ανάγκη να βρεθείς με το ταίρι σου και να περάσεις μοναδικά είναι έντονη, πρόσεχε μόνο γιατί η μέρα μπορεί να φέρει εκρήξεις που θα προκαλέσουν προβλήματα. Η Κυριακή στρώνει το χαλί για να περάσεις άκρως ερωτικές και ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σου, που θα απογειώσουν τη σχέση σας.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο σε βάζει στο κλίμα έντονου ερωτικού παιχνιδιού και επικοινωνίας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές γνωριμίες που να ανεβάσουν το καρδιοχτύπι κατακόρυφα. Η Κυριακή δημιουργεί συνθήκες για νέες γνωριμίες άκρως ερωτικές, προσοχή μόνο γιατί οι ωραιοποίηση προσώπων θα οδηγήσει σε πληγές, γι’ αυτό άσε το χρόνο να περάσει για να βγάλεις συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο, αρχικά και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να λύσεις θέματα καθημερινά με το ταίρι σου. Η μέρα φέρνει στην επιφάνεια ξεχασμένες καταστάσεις που μπορεί να χαλάσουν την ατμόσφαιρα, γι’ αυτό πρόσεχε. Η Κυριακή απογειώνει την τρυφερότητα και τον ερωτισμό, έχεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχες στιγμές με το σύντροφό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο η ρουτίνα μπορεί να σε απασχολήσει και να μην επιδιώξεις να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιστροφές από το παρελθόν που θα σε αιφνιδιάσουν και θα εκτοξεύσουν τη νευρικότητα. Η Κυριακή πιθανά να οδηγήσει σε εξιδανίκευση νέα γνωριμίας, επέλεξε να περάσεις όμορφα, να φλερτάρεις και να μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ερωτική σου ζωή είναι στο προσκήνιο το Σάββατο και σε ωθεί στο να ξεφαντώσεις με το ταίρι σου. Η μέρα μπορεί να φέρει ανατροπές στα σχέδιά σου και εκνευρισμό που καλό είναι να μην επηρεάσει τη σχέση σου. Η Κυριακή σε βοηθά να ομορφύνεις την μονότονη ρουτίνα και να δημιουργήσεις ένα τρυφερό πλαίσιο για τη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το ερωτικό παιχνίδι είναι κυρίαρχο το Σάββατο, και σου δίνει λάμψη, γοητεία και πολλές κατακτήσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κεραυνοβόλοι έρωτες που θα δονήσουν για τα καλά την προσωπική σου ζωή. Η Κυριακή προδιαθέτει για εξόδους με πρόσωπα από το εργασιακό και δεν αποκλείονται οι νέες γνωριμίες, κράτα μόνο μικρό καλάθι γιατί ο χρόνος θα δείξει τι πραγματικά μπορεί να σου δώσει ο άλλος. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάγκη σου για ασφάλεια και τρυφερότητα σε στρέφει σε στιγμές για δύο με το ταίρι σου που εντείνουν τον ρομαντισμό. Προσοχή γιατί το απόγευμα δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές σε ότι έχεις προγραμματίσει και να βγεις από τα νερά σου. Η Κυριακή απογειώνει τον πόθο, το πάθος και την ερωτική διάθεση και μπορείς να κλείσεις αυτό το διήμερο με υπέροχο τρόπο με το σύντροφό σου.              

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο, σου δημιουργεί έντονα την διάθεση να βρεθείς με οικεία φιλικά πρόσωπα, μέσα από τα οποία μπορεί να προκύψουν γνωριμίες που θα ανεβάσουν την ένταση και τους παλμούς της καρδιάς σου. Η Κυριακή εντείνει το ερωτικό παιχνίδι που μπορεί να οδηγήσει σε νέες γνωριμίες εκτοξεύοντας το ρομαντικό στοιχείο, πρόσεχε όμως γιατί η εξιδανίκευση πιθανά να σε ωθήσει σε λάθος επιλογές. 

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο είναι γεγονός ότι εκτοξεύει την κοινωνικότητα την ανάγκη για επικοινωνία και ξεφάντωμα με το σύντροφό σου. Η μέρα μπορεί να φέρει ανατροπές στο πρόγραμμα και νευρικότητα που θα ξεσπάσει στη σχέση σου, πρόσεχε. Η Κυριακή εντείνει τη διάθεση  για άκρως ρομαντικές και τρυφερές στιγμές για δύο που μπορείς να ζήσεις με το σύντροφό σου και αυτό απόλαυσε το.

Εσύ που είσαι μόνος/η, έντονα κοινωνικό θα είναι το Σάββατο καθώς η ανάγκη να φλερτάρεις είναι χαρακτηριστική και φέρνει πιθανούς κεραυνοβόλος έρωτας που θα απογειώσουν την αισιοδοξία και τη χαρά. Η Κυριακή δημιουργεί προϋποθέσεις για πιθανή νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον κρατάω μικρό καλάθι για να μην πληγωθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο μπορεί να φέρει ένταση να δημιουργήσει ένταση λόγω ανασφαλειών και Θοδωρή που έρχονται στην επιφάνεια και να υπάρξουν προβλήματα με το ταίρι σου απέφυγε το και αφαιρέσεις το πάθος. Η Κυριακή απογειώνει το ρομαντισμό και την τρυφερότητα και δίνει την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα με το σύντροφό σου κλείνοντας έτσι όμορφα το διήμερο.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο καυτούς έρωτες που θα σε απογειώσουν ψυχικά αλλά επίσης θα εντείνουν τις ανασφάλειες και τους φόβους που μπορεί να έχεις. Η Κυριακή δημιουργεί ιδανικό πλαίσιο για να περάσεις όμορφα με παρέες και πιθανές νέες γνωριμίες, πρόσεξε όμως μην προτρέψει σε συμπεράσματα για να μην πληγωθείς. 

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο είναι γεγονός ότι επικεντρώνεσαι στις προσωπικές σου ανάγκες. Η μέρα μπορεί να φέρει ένταση με το σύντροφό σου που καλό είναι να αποφύγεις για να μην υπάρχουν συγκρούσεις. Η Κυριακή σε ωθεί στο επιδιώξεις έντονα ρομαντικές και γεμάτο πάθος στιγμές κάτι που θα είναι εύκολο να πραγματοποιήσεις και να περάσει μοναδικά με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο είναι γεγονός ότι πρωταγωνιστείς στις παρέες, και γοητεύεις. Η μέρα μπορεί να φέρει δυναμικά στη ζωή σου νέα γνωριμία με τα χαρακτηριστικά του κεραυνοβόλου έρωτα. Η Κυριακή εντείνει το ρομαντισμό παράλληλα όμως και την ωραιοποίηση γι’ αυτό προσοχή σε με γνωριμίες. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο εντείνει τον ρομαντισμό την τρυφερότητα, αλλά επίσης νιώθεις συναισθηματικά ευάλωτος και δεν θα διστάσεις να δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα με το ταίρι σου, πρόσεχε μόνο γιατί αιφνίδια γεγονότα μπορεί να δημιουργήσουν συγκρούσεις που θα χαλάσουν το κλίμα. Η Κυριακή εντείνει την τρυφερότητα το ρομαντισμό, το συναίσθημα και σε προδιαθέτει για να περάσεις ένα μοναδικό μοναδικά ερωτικές στιγμές με το ταίρι  σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν ξαφνικά που θα εκτοξεύσουν τη νευρικότητα και την ένταση γι’ αυτό καλά θα κάνεις να το διαχειριστείς με ψυχραιμία. Η Κυριακή είναι πιθανό να σε οδηγήσει στο να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις και καλά θα κάνεις να κρατάς μικρό καλάθι γιατί πιθανές νέες γνωριμίες μπορεί να μην είναι τελικά αυτό που ζητάς τη ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σάββατο στρέφει την προσοχή σου σε παρέες και την διάθεση να περάσεις όμορφα με το σύντροφό σου, σημαντικό είναι όμως να μην εκνευριστείς και χαλάσει το κλίμα σε πιθανές ανατροπές του προγράμματος σου. Η Κυριακή απογειώνει το ρομαντισμό, την τρυφερότητα και τον ερωτισμό και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις στιγμές για δύο μακριές από μακριά από όλους και όλα που θα σε ικανοποιήσουν πλήρως.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για κεραυνοβόλους έρωτες που θα απογειώσουν το πάθος και την έξαψη για αυτό έσω έτοιμος. Η Κυριακή πιθανά να σε φέρει αντιμέτωπο με πρόσωπα του παρελθόντος που προσπαθούν να εξιδανικεύσουν καταστάσεις και πιθανά σφάλματα, γι’ αυτό μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο μπορεί να φέρει ξαφνικές εντάσεις λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων που πιθανά να επηρεάσουν τη σχέση σου μην το επιτρέψεις. Η Κυριακή εντείνει τη διάθεση για ρομαντικό και ερωτικό παιχνίδι και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να απογειωθεί η σχέση σου σε τρυφερότητα το πάθος και έξαψη.

Εσύ που είσαι μόνος/η, δεν αποκλείεται να υπάρξουν πιθανές νέες γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον που θα ανατρέψουν τα δεδομένα της κοινωνικής σου ζωής και θα απογειώσουν το χτυποκάρδι. Η Κυριακή στρέφει το ενδιαφέρον σου στο φιλικό σου περιβάλλον και πιθανά πρόσωπα που θα δείξουν ενδιαφέρον, πρόσεχε όμως γιατί μπορεί να είναι πολύ καλό για να ναι αληθινό και στο τέλος απογοητευτείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο είναι γεγονός ότι μπορείς να δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα στις σχέσεις σου για να περάσεις όμορφα κάνοντας πρωτότυπα πράγματα με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά. Η Κυριακή σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το σύντροφό σου σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις απολαμβάνοντας τις τελευταίες στιγμές αυτού του διημέρου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο εντείνει τις πιθανότητες για νέες γνωριμίες κεραυνό βολές που θα λειτουργήσουν ανατρεπτικά στην προσωπική σου ζωή και θα απογειώσουν την ένταση. Η Κυριακή δημιουργεί ιδανικό κλίμα για πρόσωπο που μπορεί να σε ενδιαφέρει λόγω της έντονης ρομαντικής διάθεσης, πρόσεχε όμως γιατί το έλλειμμα αντικειμενικότητας μπορεί να προκαλέσει πληγές. 

 ΙΧΘΥΣ

Το Σάββατο είναι πιθανό ανασφάλειες και φόβοι να έρθουν στην επιφάνεια και να δημιουργήσεις συγκρούσεις με το ταίρι σου λόγω ζήλιας πρόσεχε. Η Κυριακή απογειώνει την αισιοδοξία, την τρυφερότητα, τον ερωτισμό και δημιουργεί ιδανικό πλαίσιο για να περάσεις μοναδικά με το σύντροφό σου Απολαμβάνοντας το πάθος και το ρομαντισμό.

Εσύ που είσαι μόνος/η, είναι γεγονός ότι οι φόβοι και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και δεν αποκλείεται νέες γνωριμίες να υπάρξουν που θα προκαλέσουν ένταση, καχυποψία οδηγώντας σε, σε πιθανή νευρικότητα ή επιθετικότητα. Η Κυριακή σου καθιστά μοναδική την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα ξεφαντώνοντας και να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν το πάθος, πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να μην είναι πραγματικά αυτό που ζητάς.

Τελευταία ενημέρωση: