Σαββατοκύριακο 24 ως 25/4/2021, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Όλγα Αγγέλου

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!! Το τελευταίο διήμερο του Απριλίου ήρθε και οι εσωστρεφείς χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν τις ανασφάλειες και τις αρνητικές σκέψεις. Η επικοινωνία θα είναι άμεση, θα υπάρξουν προσκλήσεις και ανταλλαγές προτάσεων, ουσιαστικά στους μοναχικούς ανθρώπους ή σε αυτούς που δεν έχουν σχέση θα δοθεί η ευκαιρία να συναναστραφούν με φίλους και συγγενείς διαδικτυακά.

Το Σαββάτο, οι αντιδράσεις θα είναι ώριμες και συνειδητοποιημένες, τα ζευγάρια θα καταφέρουν να συνεννοηθούν και να προσαρμοστούν ο ένας στις ανάγκες του άλλου. Την Κυριακή, οι επαφές που θα προκύψουν θα είναι αναζωογονητικές, στις συνομιλίες θα υπάρξει διάθεση για διασκέδαση και συναισθηματική τόνωση.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο θα πρέπει να αποφύγεις τις εντάσεις και τις αλλοπρόσαλλες ενέργειες. Η εσωτερική σου αναστάτωση καθώς και η ανάγκη σου να ξεφύγεις από καταστάσεις καταπιεστικές ίσως να κάνουν τη στάση σου νευρική ή απαιτητική. Προσοχή στα ξεσπάσματα, προσπάθησε να κινηθείς με αυτοσυγκράτηση. Την Κυριακή θα βγει στην επιφάνεια η ζωτική και πρόσχαρη πλευρά του χαρακτήρα σου, θα καταφέρεις να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η κοινωνικό θα είναι το σαββατοκύριακο σου. Ίσως να σε δυσανασχετήσουν κάποιες καταστάσεις προσοχή στην αντικομφορμιστική σου τάση. Την Κυριακή αλλάζεις διαθέσεις, οι επαφές που θα έχεις θα σε ανανεώσουν. Η μέρα ενδείκνυται για κοινωνικές γνωριμίες και προσεγγίσεις, ελκυστικότητα θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ήρεμες αντιδράσεις θα έχεις μέσα στο σαββατοκύριακο. Ίσως να νιώσεις ένα είδος πίεσης, ωστόσο θα εστιάσεις στο γενικό κλίμα και αυτό θα σε βοηθήσει να περάσεις όμορφα και χαλαρά. Την Κυριακή, οι επαφές θα σε ευχαριστήσουν, ανεβαίνει η ψυχολογία σου. Με το ταίρι σου θα βρεις συνεννόηση, οι επιθυμίες σας θα είναι κοινές, το μεταξύ σας κλίμα θα είναι συναισθηματικό και αρμονικό.

Εσύ που είσαι μόνος/η, τη μέρα του Σαββάτου θα σε απασχολήσουν σκέψεις διαφόρων ειδών, θα αδυνατείς να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι ακριβώς θέλεις. Την Κυριακή αλλάζει το πλάνο, δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση από πρώην ταίρι. Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει προσέγγιση από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, οι συνομιλίες σας θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσοχή σε τάσεις αναποφασιστικότητας, στους δισταγμούς και γενικότερα στις αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις. Θα πρέπει να είσαι σε θέση να δώσεις κάποιες απαντήσεις στο ταίρι σου, προσπάθησε να διευκολύνεις τη μεταξύ σας συνεννόηση. Ίσως να χρειαστεί να καταβάλεις προσπάθεια για να προσαρμοστείς στις συνθήκες και στα δεδομένα.

Εσύ που είσαι μόνος/η θα ενισχυθεί η ανάγκη σου για νέες γνωριμίες, πολύ καλά θα κάνεις και δεν θα αρνηθείς τις προτάσεις που θα σου γίνουν έστω και μέσω διαδικτύου. Την Κυριακή θα έχεις ζωτική και ζωηρή διάθεση! Τολμηρή θα είναι η στάση σου, με τον αυθορμητισμό σου θα κερδίσεις τις συμπάθειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις χαλαρά με το ταίρι σου, απόφυγε συζητήσεις σχετικά με τη μελλοντική πορεία της σχέσης σας, για την ώρα εστίασε στο παρόν και στο πως μπορείτε να ζήσετε ευχάριστα. Την Κυριακή, το κλίμα θα είναι πρόσχαρο και ανανεωτικό, θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια.

Εσύ που είσαι μόνος/η μέσα στο σαββατοκύριακο, επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σου, η στάση σου θα χαρακτηρίζεται από δοτικότητα. Πολύ καλά θα κάνεις και δεν θα απορρίψεις τις προτάσεις που θα λάβεις, θα μιλήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, τα γεγονότα θα σε αναζωογονήσουν.

 

ΛΕΩΝ

Το σαββατοκύριακο θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις σου. Το Σάββατο θα σου φέρει εσωτερικές και ψυχολογικές εναλλαγές, απέφυγε τις υπερβολές στις αντιδράσεις σου. Την Κυριακή θα νιώσεις την ανάγκη να ζήσεις έντονα και διασκεδαστικά. Η στάση σου θα χαρακτηρίζεται από συναισθηματική ωριμότητα, θα εστιάσεις στο πως μπορείς να περάσεις ειρηνικά και όμορφα με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η ζωτικό και έντονο θα είναι το σαββατοκύριακο σου. Τα συμβάντα δεν αποκλείεται να φέρουν και κάποιες συναισθηματικές εκπλήξεις, ίσως ξαφνικά να νιώσεις έλξη και έντονη συμπάθεια για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που το γνωρίζεις ήδη. Ένα συμβάν θα σε ενθουσιάσει, καταφθάνουν ανανεωτικές επαφές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τη μέρα του Σαββάτου ίσως να είναι κάπως άστατος ο συναισθηματικός σου κόσμος, η υπομονή σου ενδεχομένως να είναι περιορισμένη. Δεν αποκλείεται να βγάλεις πείσμα σε οτιδήποτε θέλεις να γίνει έτσι όπως εσύ ξέρεις και συνηθίζεις, προσοχή να μην υπάρξουν εντάσεις με το ταίρι σου. Την Κυριακή βγαίνεις από την εσωστρέφεια και την προσκόλληση, η στάση θα είναι πρόσχαρη, η μέρα σου θα είναι επικοινωνιακή.

Εσύ που είσαι μόνος/η το Σάββατο ενδεχομένως να είναι κάπως πεσμένες οι διαθέσεις σου, ίσως να προτιμήσεις να κλειδωθείς στον εσωτερικό σου κόσμο, ωστόσο η εσωστρέφεια δεν θα σου κάνει καλό. Προσπάθησε το σαββατοκύριακο σου να είναι κοινωνικό, κάνε το βήμα να ξεφύγεις λίγο από τις κλασικές σου συνήθειες.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως η μέρα του Σαββάτου να είναι κάπως δύσκολη, με το ταίρι σου ενδεχομένως να μην μπορέσετε να συμφωνήσετε σε κάποια πράγματα. Την Κυριακή αλλάζει το σκεπτικό, γίνονται πιο ώριμες οι αντιδράσεις, στις συζητήσεις που θα έχεις θα βρεθεί συνεννόηση. Θα καταφέρεις να επιδράσεις θετικά στο ταίρι σου, οι προτάσεις που θα κάνεις θα βρουν τελικά θετικές απαντήσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η θα μιλήσεις μέσω των social media με παρέες, η στάση σου θα είναι κοινωνική. Την Κυριακή θα κινηθείς με αυθορμητισμό, βγαίνει στην επιφάνεια η απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σου. Αναζήτησε ανανεωτικές επαφές, δώσε  θετικές απαντήσεις, θα καταφέρεις να περάσεις όμορφα ανάμεσα σε πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις οικειότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως να είναι κάπως αλλοπρόσαλλη η μέρα του Σαββάτου. Η μέρα δεν θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες ή τις διαφωνίες με υπομονή. Μπορεί κάποια πράγματα να μην σου αρέσουν, να σε δυσκολεύουν ή να μην ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σου, ωστόσο θα πρέπει να σκεφτείς πως σε ένα ζευγάρι οι αμοιβαίες υποχωρήσεις είναι απαραίτητες. Την Κυριακή προσπάθησε να εστιάσεις στα καλά της υπόθεσης και να παραμελήσεις τα αρνητικά.

Εσύ που είσαι μόνος/η καλό θα είναι να μην έχεις απορριπτική διάθεση. Κάποια πρόσωπα φιλικά ή συγγενικά θα προσπαθήσουν να σε προσεγγίσουν μέσω διαδικτύου, αν κρατήσεις θετική στάση θα περάσεις κοινωνικά και ωραία. Δεν αποκλείεται να συνομιλήσεις με κάποιο πρώην ταίρι σου, ωστόσο δεν είναι σίγουρο κατά πόσο θα δείξεις προθυμία να δοθεί έκταση στις επαφές σας. Απέφυγε την εσωστρέφεια, βγάλε στην επιφάνεια την κοινωνική πλευρά του χαρακτήρα σου. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τη μέρα του Σαββάτου θα πρέπει να δείξεις προσοχή στη στάση σου. Κάπως αντιδραστική θα γίνει η συμπεριφορά σου. Καλό θα είναι να μην αρπαχτείς με το ταίρι σου σε περίπτωση που σου ζητήσει να κάνεις κάτι που δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα σου. Κινήσου σε χαλαρούς ρυθμούς, σκέψου σφαιρικά και όχι εγωκεντρικά.

Εσύ που είσαι μόνος/η θα συνομιλήσεις και θα διασκεδάσεις. Είναι πολύ πιθανόν έντονη συμπάθεια να εκδηλωθεί ανάμεσα σε εσένα και ένα συγκεκριμένο άτομο που με τη στάση του θα σε βοηθήσει να το δεις με άλλο μάτι. Δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ερωτικές βλέψεις για πρόσωπο που το γνωρίζεις εδώ και αρκετό καιρό μέσω διαδικτύου. Ευχάριστα θα είναι τα συμβάντα μέσα στο σαββατοκύριακο, Την Κυριακή ίσως κάτι θα αλλάξει στην καρδιά σου και στον τρόπο σκέψης σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο θα το περάσεις όμορφα και ανανεωτικά. Την Κυριακή, συγκαταβατική θα είναι η στάση σου, με το ταίρι σου θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε και να πάρετε από κοινού κάποιες αποφάσεις. Εσύ που συγκατοικείς ενδεχομένως να κάνεις μια μικρή έκπληξη στον/στην αγαπημένο/η σου!

Εσύ που είσαι μόνος/η πιθανότατα να προσκολληθείς ή να προτιμήσεις τα συγγενικά και κοντινά σου πρόσωπα. Το σίγουρο είναι πως την Κυριακή θα αποφύγεις τη μοναχικότητα, θα μιλήσεις με κόσμο και με πρόσωπα που διατηρείς συναισθηματικούς δεσμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπάθησε να μην απομακρυνθείς συναισθηματικά από το ταίρι σου, η στάση σου ενδεχομένως να γίνει κάπως απρόσωπη. Κάποιες εθιμοτυπικές καταστάσεις σε ενοχλήσουν καλό θα είναι να τις χειριστείς με αυτοσυγκράτηση κι όχι με παρορμητική αντίδραση. Την Κυριακή οι συνθήκες θα είναι ανανεωτικές!.

Εσύ που είσαι μόνος/η μέσα στο σαββατοκύριακο στις επαφές που θα έχεις θα κινηθείς αυθόρμητα συγκαταβατικά και ανέμελα, στόχο θα βάλεις να περάσεις διασκεδαστικά και να βγεις απ τις αγχωτικές καταστάσεις. Η θετική και πρόσχαρη στάση που θα κρατήσεις θα ανοίξει δίοδο προσωπικών συνομιλιών, στο χέρι σου θα είναι η περαιτέρω εξέλιξη σας.

ΙΧΘΥΣ

Προσοχή στις διαφορές που θα έχεις με το ταίρι σου, ενδεχομένως σε κάποιο θέμα να διαφωνήσετε και να υπάρξουν αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις. Δεν είναι ανάγκη να απογοητευτείς και να πιστέψεις πως δεν υπάρχει συνεννόηση, απλά κάποια πράγματα θέλουν τον χρόνο τους. Την Κυριακή ηρεμούν οι διαθέσεις, θα εστιάσετε στα μεταξύ σας αισθήματα, θα καταφέρετε να περάσετε όμορφα και δημιουργικά, θα βγουν στην επιφάνεια τα κοινά σας χαρακτηριστικά.

Εσύ που είσαι μόνος/η χαλαρή θα είναι η στάση και η διάθεση σου. Βγάζεις από τη σκέψη σου τις αρνητικές ή απαισιόδοξες εκδοχές, σταθεροποιείς και ενισχύεις την αισιοδοξία σου. Την Κυριακή θα βγάλεις στην επιφάνεια τη δοτικότητα σου. Πολύ πιθανόν να προκύψουν επαφές ή συνομιλίες με πρόσωπα από το ερωτικό σου παρελθόν.

Τελευταία ενημέρωση:
Χαρτομάντης Ακριβή