Σαββατοκύριακο 25 ως 26/3/2023, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Όλγα Αγγέλου

Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένοι φίλοι!! Έντονο πάθος, ερωτισμό αλλά και τάσεις για παιχνίδια ελέγχου και επιβολής μπορεί να υπάρξουν αυτό το διήμερο. Είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε όλα αυτά τα έντονα συναισθήματα που πιθανά να προκύψουν καθώς δεν θα είναι δύσκολο να μετατραπούν σε νευρικότητα που θα εκτονωθεί στην προσωπική μας ζωή και κυρίως στο σύντροφο ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Είναι προτιμότερο να μετουσιώσουμε αυτή μας την ενέργεια σε έντονο πάθος, έξαψη και ερωτικό παιχνίδι που θα απογειώσει τη σχέση και να μην αφεθούμε σε ανασφάλειες που θα εντείνουν τη μοναχικότητα, τις περίεργες σκέψεις, τη συγκρουσιακή διάθεση.

Το Σάββατο, έχουμε τη δυνατότητα να επιλύσουμε ζητήματα που μπορεί να μας απασχολούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς επίσης να ενισχύσουμε ευαισθησίες και τρυφερότητα προσπαθώντας να δώσουμε μία άλλη διάσταση στη σχέση μας, αφήνοντας πίσω την πεζή καθημερινότητα και προβλήματα που αυτή μπορεί να δημιουργεί.

Προσοχή ιδιαίτερη θα πρέπει να δείξουμε την Κυριακή διότι, εντείνει τη διάθεση για συγκρούσεις, νευρικότητα και έντονες αντιπαραθέσεις κάτι που θα οδηγήσει σε προστριβές χωρίς να έχουμε τίποτα να κερδίσουμε ιδιαίτερα στην προσωπική μας ζωή. Καλό είναι να διαχειριστούμε με σύνεση και ψυχραιμία τις εντάσεις που μπορεί να προκύψουν και να ρίξουμε το βάρος κυρίως στο να εκφράσουμε τον πόθο, τον ερωτισμό και τα συναισθήματα με έντονο τρόπο αποφεύγοντας έτσι εκρηκτικές καταστάσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο έρχεσαι αντιμέτωπος με τα βαθύτερα σου συναισθήματα που μπορεί να σε οδηγήσουν σε εσωστρέφεια αλλά κυρίως σε ζήλια και καχυποψία για το σύντροφό σου προκαλώντας ζητήματα στη σχέση σου. Το πάθος και οι μαγικές στιγμές έρωτα θα αποφορτίσουν το κλίμα. Το πρωί της Κυριακής είναι ιδανικό για να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και να λύσει ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε ταλανίζουν.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο είναι γεγονός ότι αυτό που κυρίως θέλεις είναι να απομονωθείς καθώς ανασφάλειες και φόβοι έρχονται στο προσκήνιο που μπορεί να μην σε αφήνουν να λειτουργήσεις όπως θα ήθελες σε πιθανή νέα γνωριμία. Εάν δώσεις την ευκαιρία θα δεις ότι θα είναι μία γνωριμία που θα σου κόψει την ανάσα και θα σου δημιουργήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις το βράδυ της Κυριακής διότι εντείνει τις αντιπαραθέσεις, τον εκνευρισμό και τη διάθεση για συγκρούσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο στρέφει το ενδιαφέρον σου καθαρά στο σύντροφό σου και στο πώς θα καταφέρεις να ικανοποιήσεις τις ανάγκες του, όμως θα πρέπει να θυμάσαι ότι δεν θα καλό είναι να μην είσαι υποχωρητικός ξεχνώντας τις δικές σου. Προσεκτικός κυρίως θα πρέπει να είσαι την Κυριακή το βράδυ όπου δημιουργεί ιδιαίτερες προϋποθέσεις αντιπαράθεσης γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μετουσιώσεις τη νευρικότητα σε πάθος για να αποφύγεις ανταγωνιστικές διαθέσεις και προστριβές.

Εσύ που είσαι μόνος/η, από το Σάββατο είναι γεγονός ότι η έντονη διάθεση για επικοινωνία φλερτ και γνωριμίες είναι διάχυτη και το πιθανότερο είναι να αποδώσει τα μέγιστα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς η γοητεία σου κεντρίζει πρόσωπα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν πραγματικά. Δείξε σύνεση και ψυχραιμία κυρίως την Κυριακή το βράδυ όπου εντείνει τον εκνευρισμό και τις ανταγωνιστικές τάσεις κάτι που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε πιθανή νέα γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καθημερινότητα έρχεται στο προσκήνιο καθώς το Σάββατο στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά μικρά ζητήματα της ρουτίνας, λεπτομέρειες που μπορεί να σε ενοχλούν κάτι που σε φορτίζει με νευρικότητα και γκρίνια. Προσπάθησε να τα αποφύγεις όλα αυτά και κυρίως την Κυριακή το βράδυ να αποφύγεις τον έντονο εκνευρισμό καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να συγκρουστείς με το σύντροφό σου εκτονώνοντας όλο αυτό το ψυχικό δυναμικό και δημιουργώντας πρόβλημα στη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο εντείνει τη διάθεσή σου να ασχοληθείς με ρουτίνα και καθημερινό προγραμματισμό αφήνοντας έτσι εκτός της διάθεσης για ενασχόληση με την προσωπική σου ζωή με το να φλερτάρεις να γνωρίσεις νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα. Οι παρέες μέσα από τον εργασιακό σου χώρο θυμήσου ότι μπορεί να σου δώσουν νέες γνωριμίες σημαντικές για εσένα, πρόσεξε όμως ιδιαίτερα την Κυριακή το βράδυ γιατί η ένταση μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετικά προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σάββατο δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για σένα και το σύντροφό σου και ένα διήμερο μοναδικό έντονων ερωτικών στιγμών και διασκέδασης που μπορούν να απογειώσουν τη σχέση σου. Προσεκτικός μόνο θα πρέπει να είσαι την Κυριακή το βράδυ καθώς η ένταση ανεβαίνει και μπορεί να δημιουργήσει έντονες συγκρουσιακές διάθεσης και καυγάδες, γι’ αυτό δείξε σύνεση και επικεντρώσου στις θετικές στιγμές του Σαββατοκύριακου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο είναι γεγονός ότι η γοητεία σου εκτοξεύεται, ο ερωτισμός σου μαγνητίζει και το πιθανότερο είναι να υπάρξουν μοναδικές νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν την προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε μόνο να ελέγξεις τυχόν νευρικότητα και ανταγωνιστικές διαθέσεις που μπορεί να προκαλέσουν συγκρούσεις την Κυριακή το βράδυ για να αποφύγεις προβλήματα στην εξέλιξη της οποίας κατάστασης προκύψει.

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο, εσύ έχεις την έντονη διάθεση για ρομαντικές και τρυφερές στιγμές για δύο στον προσωπικό σου χώρο που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τη σχέση σου. Μην επιτρέψεις σε πιθανές επαγγελματικές υποχρεώσεις να χαλάσουν το κλίμα στις σχέσεις σου δημιουργώντας άγχος ιδιαίτερα την Κυριακή το βράδυ και προσπάθησε να απολαύσεις τον έντονο ερωτισμό ενός διήμερου που θα είναι σημείο αναφοράς για τη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο έχεις τη δυνατότητα μέσα από το οικείο φιλικό σου περιβάλλον να γνωρίσεις νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα κεντρίσουν την προσοχή σου και μπορεί να μπεις σε έντονο στο ερωτικό παιχνίδι, μόνο πρόσεξε ιδιαίτερα την Κυριακή το βράδυ καθώς, εντείνει τη νευρικότητα και τη διάθεση για συγκρούσεις που δεν θα βοηθήσει στις όποιες εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο είναι γεγονός ότι η διάθεση για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου γίνεται εντονότερη καθώς η επικοινωνία σας γίνεται ευκολότερη και αυτό σας ωθεί στο να συνεννοείστε με απόλυτο και μοναδικό τρόπο. Επιδίωξε μία μικρή βόλτα που θα λειτουργήσει ανανεωτικά για τη σχέση σας μόνο να είσαι προσεκτικός την Κυριακή το βράδυ γιατί εντείνει τα νεύρα και τις προστριβές.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο σου δίνει τη δυνατότητα να βγεις, να διασκεδάσεις και να υπάρξουν νέες γνωριμίες που μπορεί να είναι καθοριστικές για την προσωπική σου ζωή καθώς η επικοινωνιακή σου δεινότητα και το χιούμορ σου γοητεύουν τους πάντες. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι το βράδυ της Κυριακής καθώς οι εντάσεις και οι αντιπαραθέσεις μπορεί να είναι υπαρκτές.

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο είναι γεγονός ότι φαίνεται να μην προτιμάς την έντονη κοινωνικότητα και την πολυκοσμία, παρά μόνο αυτό που κυρίως θέλεις είναι να βρεθείς με λίγους και καλούς φίλους και το ταίρι σου και να απολαύσεις ήρεμες στιγμές. Το πάθος μπορεί να κυριαρχήσει πρόσεχε μόνο ιδιαίτερα την Κυριακή το βράδυ γιατί εντείνει ανασφάλειες, φόβους και εκνευρισμό και οι συγκρούσεις μπορεί να είναι προ των πυλών.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο είναι γεγονός ότι το πάθος εκτοξεύεται και η ανάγκη για να γνωρίσεις ένα σύντροφο γίνεται εντονότερη από ποτέ, μόνο που αυτό δεν σημαίνει ότι θέλεις έντονη κοινωνική ζωή και μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία για νέα γνωριμία μέσα από λίγους και καλούς φίλους. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις την Κυριακή το βράδυ καθώς εντείνει ανασφάλειες, καχυποψία και ζήλια και οι συγκρούσεις με πιθανή νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο είναι γεγονός ότι είσαι ο κυρίαρχος του ερωτικού παιχνιδιού γι’ αυτό το διήμερο καθώς έχεις τον τρόπο να στρέψεις το ενδιαφέρον του συντρόφου σου σε αυτά που έχεις ανάγκη και να δείξεις τη διάθεση να σε ικανοποιήσει στο έπακρο. Προσοχή μόνο την Κυριακή το βράδυ καθώς ανεβάζει κατακόρυφα τη νευρικότητα και τις αντιπαραθέσεις γι’ αυτό καλό είναι να τις αποφύγεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο σε καθιστά πρωταγωνιστή σε παρέες, κοινωνική ζωή και νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν καθώς μαγνητίζεις με την προσωπικότητα και τη συμπεριφορά σου. Μόνο που καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους ιδιαίτερα την Κυριακή το βράδυ καθώς εκτοξεύει τη νευρικότητα, τη συγκρουσιακή διάθεση και την ανταγωνιστική τάση κάτι που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει σε νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάγκη για στιγμές για δύο μακριά από όλους και όλα γίνεται εντονότερη από ποτέ αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς το Σάββατο εντείνει το συναισθηματισμό, την διάθεση για ρομαντικές και τρυφερές στιγμές με το ταίρι σου που θα αποθεώσουν τον έρωτα. Προσοχή δείξε μόνο την Κυριακή το βράδυ καθώς δημιουργεί τις προϋποθέσεις για συγκρούσεις κάτι που καλό είναι να αποφύγεις για να μη χαλάσεις το έντονο ερωτικό κλίμα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο είναι γεγονός ότι πρόσωπα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να επιστρέψουν στη ζωή σου ζητώντας μία δεύτερη ευκαιρία από σένα, κάτι που εντείνει το συναισθηματισμό, την ευαισθησία και πιθανά να μη σε αφήνει να έχεις ξεκάθαρη σκέψη. Πρόσεξε μόνο την Κυριακή το βράδυ γιατί συναισθηματισμός και νευρικότητα δημιουργούν εκρηκτικό μείγμα και δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς καλώντας τις όποιες πιθανότητες μπορεί να υπάρξουν για επανασύνδεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο στρέφει την προσοχή σου σε κοινές δράσεις με το σύντροφό σου που σας φέρνουν πιο κοντά αλλά και την διάθεση να βρεθείς με το ταίρι σου και φιλικά σου πρόσωπα παίρνοντας υπέροχα. Την Κυριακή το βράδυ μόνο θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη σύνεση και ψυχραιμία καθώς εντείνει τον εκνευρισμό και τη συγκρουσιακή διάθεση που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην προσωπική σου ζωή.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο οι φίλοι σου πρωταγωνιστούν στην κοινωνική σου ζωή και δεν αποκλείεται μέσα από αυτούς να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν τη ροή της προσωπικής του ζωής. Πρόσεχε όμως να μην μπεις σε ανταγωνιστικά παιχνίδια καθώς την Κυριακή το βράδυ εκτοξεύει τη νευρικότητα και τις αντιπαραθέσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα σε πιθανή νέα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο πιθανό είναι να σε απασχολούν επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν σε αφήνουν να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, κάτι που θα πρέπει να βάλεις στην άκρη και να αφήσεις για το διήμερο που έρχεται. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξεις την Κυριακή το βράδυ καθώς ο εκνευρισμός εκτοξεύεται οι αντιπαραθέσεις και οι προστριβές είναι πιθανές.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικό και ευρύτερα κοινωνικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να πρέπει να συναναστραφεί με πρόσωπα μέσα από το συγκεκριμένο περιβάλλον που δεν αποκλείεται να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή καθώς θα σου κινήσει το ενδιαφέρον. Απέφυγε μόνο τις αντιπαραθέσεις και τον εκνευρισμό την Κυριακή το βράδυ καθώς δημιουργεί ιδανικές συνθήκες συγκρούσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

ΙΧΘΥΣ

Η διάθεσή σου εκτοξεύεται και αυτό βγαίνει έντονα και στη σχέση σου καθώς το Σάββατο σε ωθεί στο να διασκεδάσεις και να ζήσεις έντονες ερωτικές στιγμές με το σύντροφό σου. Προσπάθησε μόνο να αποφύγεις αντιπαραθέσεις, προστριβές και συγκρουσιακές διαθέσεις την Κυριακή το βράδυ γιατί θα χαλάσεις το κλίμα στις σχέσεις σου και τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν θα είναι άνευ σημασίας.

Εσύ που είσαι μόνος/η, ήρθε η ώρα να χαρείς με την ψυχή σου, καθώς το Σάββατο σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις ερωτικά και να κεντρίσεις νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα που μπορεί να κάνουν τη διαφορά στην προσωπική σου ζωή. Μην επιτρέψεις μόνο στη νευρικότητα και τη συγκρουσιακή διάθεση να κυριαρχήσουν την Κυριακή το βράδυ καθώς ανεβάζει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς χωρίς λόγο με πιθανή νέα γνωριμία.

Τελευταία ενημέρωση: