Σαββατοκύριακο 26 ως 27 1 2019, για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Όλγα Αγγέλου

Αγαπημένα ζωδιάκια, καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!! Εναλλαγές διάθεσης προβλέπεται να υπάρχουν αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς το Σάββατο η Σελήνη θα βρίσκεται στο Ζυγό ενώ την Κυριακή θα περάσει στο Σκορπιό και οι όψεις που σχηματίζουν τις δύο μέρες αυτές μπορεί να δημιουργήσουν  έντονο ερωτισμό και πάθος, παράλληλα όμως να προκαλέσουν αντιπαραθέσεις και προστριβές που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στις προσωπικές μας σχέσεις. Το Σάββατο η Σελήνη στο Ζυγό μας προτρέπει να έρθουμε σε επαφή με τον σύντροφό μας ή πιθανή νέα γνωριμία και να αφουγκραστούμε ανάγκες που μπορεί να υπάρχουν. Η αντίθεση της με τον Άρη στον Κριό εκτοξεύει το πάθος την ανάγκη για ερωτικό παιχνίδι, επίσης όμως εντείνει τη διάθεση για  κόντρες και ανταγωνιστικά παιχνίδια που μπορεί να προκαλέσουν ζητήματα στην προσωπική μας ζωή.

Γι’ αυτό είναι προτιμότερο να δείξουμε ψυχραιμία σε πιθανές προκλήσεις και να στρέψουμε την ενέργειά μας στην έξαψη και τον πόθο που μπορεί να  λειτουργήσουν αποδοτικά για τις σχέσεις. Το εξάγωνο της αργότερα με την Αφροδίτη στον Τοξότη εντείνει τη διάθεση για διασκέδαση, χαλαρή συζήτηση και φλερτ που βοηθά στο να επικοινωνήσουμε με ευκολία με το σύντροφό μας και να εκφράσουμε τις ανάγκες μας με θετική σκέψη και αισιοδοξία. Προσοχή μόνο γιατί το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω πιθανά να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες, φόβους και απωθημένα που θα μας ωθήσουν στο να προσπαθήσουμε να επιβληθούμε στο ταίρι ή σε πιθανή νέα γνωριμία  δημιουργώντας εκρηκτικές συνθήκες που θα δυναμιτίσουν το κλίμα.

Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή αρχικά και τον Ήλιο στον Υδροχόο εντείνει την εριστική διάθεση, τις επικοινωνιακές αντιπαραθέσεις και την ασυνεννοησία, καθώς οι εμείς οι ίδιοι μπορεί να βρισκόμαστε σε εσωτερική σύγκρουση μεταξύ έντονου πάθους και ανάγκης ανεξαρτησίας και αυτό να εκδηλώνεται απότομα και επιθετικά στην προσωπική μας ζωή δημιουργώντας μας προβλήματα. Μόνο διατηρώντας την ψυχραιμία μας και αφού σκεφτούμε πολύ καλά  τι θέλουμε να εκφράσουμε και πως θα το εκφράσουμε μπορούμε να προστατεύσουμε τις σχέσεις μας από εκνευρισμό και προστριβές που δεν θα οδηγήσουν πουθενά.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Έχω σχέση: Η Σελήνη στο Ζυγό ευνοεί το να ασχοληθείς με το σύντροφό σου και να μπεις σε ένα έντονο ερωτικό παιχνίδι με εναλλαγές πάθους και παιχνιδιού που θα ανανεώσει το κλίμα μεταξύ σας, προσοχή μόνο σε τάσεις κυριαρχίας και επιβολής που θα προκαλέσουν συγκρούσεις. Την Κυριακή περνάει στο Σκορπιό και το τετράγωνο της με Ερμή και Ήλιο στον Υδροχόο είναι αρκετό για να σε ωθήσει σε λεκτικές αντιπαραθέσεις, γι’ αυτό κράτησε χαμηλούς τόνους και σκέψου καλά πριν εκφράσεις σκέψεις και απόψεις του μπορεί να πληγώσουν το ταίρι σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Η ανάγκη για φλερτ και επιβεβαίωση είναι διάχυτη το Σάββατο καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και  εντείνει το ερωτικό παιχνίδι και τη διάθεση για νέες γνωριμίες. Πρόσεξε μόνο γιατί το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε ωθεί στον εκδηλώσεις ανασφάλειες και να γίνεις εριστικός απωθώντας πιθανά πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Την Κυριακή περνάει στο Σκορπιό εκτοξεύοντας τον ερωτισμό μου αλλά και την καχυποψία. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε σε νέα γνωριμία, καθώς η εσωτερική σου ένταση βγαίνει στον τρόπο που επικοινωνείς. 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο η Σελήνη στο Ζυγό στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα ρουτίνας που μπορεί να σε αγχώσουν και να δημιουργήσουν πιθανές συγκρούσεις με το σύντροφο σου. Άφησε στην άκρη ότι σε προβληματίζει και δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου και στο ταίρι σου να περάσετε στιγμές έντονου ερωτικού πάθους. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στο Σκορπιό και το τετράγωνο της με Ερμή και Ήλιο στον Υδροχόο σε κάνει οξύθυμο, κάτι που μπορεί να εκτονώσεις στο ταίρι σου.  Κράτησε χαμηλούς τόνους.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Με τη Σελήνη στο Ζυγό το Σάββατο η καθημερινότητα σε κατακλύζει και είναι πιθανός ο εκνευρισμός, η γκρίνια και το άγχος, στοιχεία που δεν θα σε αφήσω να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Επιδίωξε να βρεθείς με πρόσωπα από τον εργασιακό σου χώρο, καθώς οι νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν όμως περιόρισε φόβους και ανασφάλειες και δεν θα χάσεις. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στο Σκορπιό και το τετράγωνο της με Ερμή και Ήλιο στον Υδροχόο εντείνει τον εκνευρισμό και πιθανά να δημιουργήσει συγκρούσεις με νέο πρόσωπο που μπορεί να σε ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχω σχέση:  Με τη Σελήνη στο Ζυγό το Σάββατο και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Τοξότη έχεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα με το σύντροφό σου, μόνο που θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα πιθανές ανασφάλειες που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να σε οδηγήσουν σε ζήλια ή επιβλητική διάθεση. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στο Σκορπιό και το τετράγωνο της με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει  λεκτικές αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου για ζητήματα της καθημερινότητας, προσπάθησε να το αποφύγεις.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Η Σελήνη στο Ζυγό το Σάββατο σου δίνει την ευκαιρία ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή, να πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα και αν βρεθείς και να κερδίσεις πρόσωπο που πιθανά σε ενδιαφέρει, όμως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί φόβοι μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και αυτό να προκαλέσει ένταση. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στο Σκορπιό σχηματίζοντας τετράγωνο με Ερμή και Ήλιο στον Υδροχόο που δημιουργεί ζητήματα επικοινωνιακά, γι’ αυτό άφησε  στην άκρη τις λεπτομέρειες και την επιθετικότητα σε πιθανή νέα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχω σχέση: Η Σελήνη το Σάββατο βρίσκεται στο Ζυγό και η διάθεσή σου για ζεστές, τρυφερές στιγμές στο προσωπικό σου χώρο με τον σύντροφό σου είναι κυρίαρχη. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις εξουσιαστικές τάσεις και ζήλια για να μην δημιουργηθούν προβλήματα. Την Κυριακή περνάει στο Σκορπιό σχηματίζοντας τετράγωνο με Ερμή και Ήλιο στον Υδροχόο που εγείρει ζητήματα ανασφαλειών και καχυποψίας με το ταίρι σου, σκέψου πολύ καλά πριν εκφραστείς γιατί θα προκαλέσεις συγκρούσεις.  

Είμαι ελεύθερο πουλί: Η ανάγκη για ασφάλεια και σιγουριά σε οδηγεί το Σάββατο στο οικείο φιλικό σου περιβάλλον, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο Ζυγό και δεν αποκλείεται οι νέες γνωριμίες μέσω αυτού. Προσπάθησε όμως να ελέγξεις ανασφάλειες ή κυριαρχικές διαθέσεις, καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δυναμιτίσει την κατάσταση. Την Κυριακή περνάει στο Σκορπιό και το τετράγωνο της με Ερμή - Ήλιου στον Υδροχόο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία με πιθανή μία γνωριμία, γι’ αυτό περιόρισε τη νευρικότητα και δεν θα χάσεις.

ΛΕΩΝ

Έχω σχέση: Το Σάββατο η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό απογειώνοντας στη διάθεσή σου για διασκέδαση, κοντινά ταξιδάκια με το σύντροφό σου και επικοινωνία, όμως προσπάθησε να μην αφήσεις εμμονές, ζήλια και καχυποψία να κατακλύσουν το μυαλό σου γιατί το πιθανότερο είναι να προκαλέσεις ζητήματα στις σχέσεις σου. Την Κυριακή περνάει στο Σκορπιό και σχηματίζει τετράγωνο με Ερμή και Ήλιο στον Υδροχόο δημιουργώντας ένταση σε επικοινωνιακό επίπεδο και ασυνεννοησία που μπορεί να κοστίσει σημαντικά, κρατά χαμηλούς τόνους.

Είμαι ελεύθερο πουλί:  Με τη Σελήνη στο Ζυγό το Σάββατο είναι γεγονός ότι αυτό που σε ενδιαφέρει κυριότερα είναι να διασκεδάσεις και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα εντείνουν το ενδιαφέρον στην προσωπική σου ζωή. Χαλιναγώγησε πιθανές ανασφάλειες και  κυριαρχικές τάσεις που μπορούν να σου κοστίσουν. Την Κυριακή περνάει στο Σκορπιό σχηματίζοντας τετράγωνο με Ερμή και Ήλιο στον Υδροχόο που εντείνει την ανασφάλεια και την αναποφασιστικότητα και δεν αποκλείεται να προτιμήσεις την ασφάλεια του σπιτιού σου αποφεύγοντας την έντονη κοινωνικότητα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχω σχέση: Η Σελήνη αρχικά το Σάββατο βρίσκεται στο Ζυγό και σε ωθεί σε κλειστό κύκλο μαζί με το ταίρι σου, αφού επιθυμείς ήσυχα βράδια και κοντινούς σου ανθρώπους γύρω σου. Ο ερωτισμός μπορεί να είναι έντονος και να απογειώσει τη σχέση σου, αρκεί να περιορίσεις ανασφάλειες και εγωισμό για να βγεις κερδισμένος. Την Κυριακή περνάει στο Σκορπιό και σχηματίζει τετράγωνο με Ερμή και Ήλιο στον Υδροχόο που μπορεί να δημιουργήσει έντονη ασυνεννοησία, νευρικότητα και κυκλοθυμία δυναμιτίζοντας τις σχέσεις σου,  προσπάθησε να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Με τη Σελήνη στο Ζυγό το Σάββατο είναι γεγονός ότι η διάθεση για έντονη κοινωνική ζωή δεν υπάρχει, όμως δεν αποκλείεται μέσα από μικρές παρέες και ήρεμες  στιγμές να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε γεμίσει ασφάλεια, αρκεί να ελέγξεις φόβους και εγωκεντρικές τάσεις που θα σου κοστίσουν. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Υδροχόο που θα εντείνει την γκρίνια, την επιθετικότητα και την τελειοθηρία προκαλώντας σοβαρά ζητήματα σε πιθανή νέα γνωριμία αν δεν είσαι προσεκτικός. 

ΖΥΓΟΣ

Έχω σχέση: Η Σελήνη το Σάββατο βρίσκεται στο ζώδιό σου και μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους και έρωτα με το σύντροφό σου, αρκεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στη διαχείριση πιθανών ασφαλειών, φόβων και απωθημένων που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια με το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Την Κυριακή περνάει στο Σκορπιό εντείνοντας την ανάγκη για ασφάλεια, που όμως μπορεί να  αποδυναμωθεί από το τετράγωνο που σχηματίζει με Ερμή και Ήλιο στον Υδροχόο και δεν αποκλείεται να υπάρξει νευρικότητα και ασυνεννοησία με το  ταίρι σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί:  Με τη Σελήνη  στο ζώδιό σου το Σάββατο έχεις τη δυνατότητα να εντυπωσιάσεις, να μαγνητίσεις τα βλέμματα των γύρω σου, να κερδίσεις οποίο πρόσωπο σου κινήσει το ερωτικό ενδιαφέρον, αρκεί μόνο να περιορίσεις πιθανές ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να έχεις που θα σε γεμίσουν άγχος. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει το Σκορπιό και σχηματίζει τετράγωνο με Ερμή και Ήλιο στον Υδροχόο που μπορεί να σε βάλει αντιπαραθέσεις  με πιθανή νέα γνωριμία λόγω οριστικής διάθεσης και έντονο εκνευρισμό, γι’ αυτό καλό είναι να κρατήσει χαμηλούς τόνους και ψυχραιμία. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο η Σελήνη στο Ζυγό σε ωθεί στο να περάσεις μοναδικά ρομαντικές και τρυφερές Στιγμές με το σύντροφό σου μακριά από όλους και όλα,  όμως είναι επιτακτική ανάγκη να περιορίσεις φοβίες και εσωτερική ένταση γιατί το πιθανότερο είναι να ξεσπάσεις το ταίρι σου και να προκαλέσεις έντονα ζητήματα. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στο ζώδιο σου σχηματίζοντας όμως  τετράγωνο με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Υδροχόο που θα προκαλέσει αντιπαραθέσεις, καθώς μπορεί να προκύψουν έντονα ζητήματα επικοινωνίας και νευρικότητα.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Με τη Σελήνη στο Ζυγό το Σάββατο δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιστροφές από πρόσωπα του παρελθόντος που επιθυμούν και πάλι μία ευκαιρία, προσπάθησε να ελέγξεις πιθανά ξεσπάσματα και εριστική διάθεση που δεν θα βοηθήσουν στην οποία εξέλιξη επιθυμείς. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει το ζώδιό σου και το τετράγωνο που σχηματίζει με Ερμή και Ήλιο στον Υδροχόο μπορεί να φέρει κοντά σου νέα γνωριμία, όμως η νευρικότητα και ζητήματα επικοινωνίας μπορεί να δημιουργήσουν ιδιαίτερες δυσκολίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχω σχέση: Με τη Σελήνη στο Ζυγό το Σάββατο έχεις τη δυνατότητα να περάσεις υπέροχα με φίλους και το ταίρι σου, είτε να συμμετέχεις με τον άνθρωπό σου σε ομαδικές δράσεις που σας ενδιαφέρουν. Προσπάθησε μόνο να αφήσεις στην άκρη ακαμψία και απολυτότητα που μπορεί να δημιουργήσουν συγκρούσεις. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στο Σκορπιό και είναι πιθανότερο να αποσυρθείς με το ταίρι σου για να απολαύσεις στιγμές για δύο, πρόσεξε μόνο γιατί ο εκνευρισμός σου μπορεί να έχει κόστος.           

Είμαι ελεύθερο πουλί: Η Σελήνη το Σάββατο βρίσκεται στο Ζυγό και στρέφεται σε φιλικές παρέες μέσα από τις οποίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες για σένα, όμως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με πιθανές ανασφάλειες που μπορεί να εκδηλώσεις με εριστικό και απότομο τρόπο προκαλώντας προβλήματα. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στο Σκορπιό και το τετράγωνο της με Ερμή και Ήλιο στον Υδροχόο μπορεί να φέρει επιστροφές προσώπων από το παρελθόν, όμως οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα δύσκολες γι’ αυτό κρατά χαμηλούς τόνους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχω σχέση: Με τη Σελήνη στο Ζυγό το Σάββατο η επαγγελματική σου ζωή, οι υποχρεώσεις σε αυτήν είναι στο προσκήνιο κάτι που σε ωθεί στο να μη αφιερώνεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή και να προκληθούν πιθανά σημαντικά ζητήματα στη σχέση σου, ιδιαίτερα λόγω του τετραγώνου που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου. Την Κυριακή περνάει στο Σκορπιό σχηματίζοντας τετράγωνο με Ερμή και Ήλιο στον Υδροχόο που φέρνει στο προσκήνιο έντονη διάθεση επαναστατικότητας από την πλευρά σου που θα προβληματίσει το ταίρι σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Η Σελήνη το Σάββατο βρίσκεται στο Ζυγό και δεν αποκλείεται μέσα από κοινωνικές  υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία για σένα, προσπάθησε μόνο να διαχειριστείς φοβίες και απωθημένα που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στην εξέλιξη της οποίας κατάστασης. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και μέσα από φίλους σου μπορεί να υπάρξουν ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες, όμως το τετράγωνο της με Ερμή και Ήλιο στον Υδροχόο δημιουργήσει  συνθήκες εκνευρισμού και μεταβαλλόμενης διάθεσης, προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχω σχέση: Η Σελήνη στο Ζυγό το Σάββατο δημιουργεί το καλύτερο κλίμα για εσένα και το ταίρι σου για να διασκεδάσετε να περάσετε όμορφα, να βγείτε με ενδιαφέρουσες παρέες,  μην επιτρέψεις όμως να σε κατακλύσουν ανασφάλειες ή φοβίες από το παρελθόν που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Την Κυριακή περνάει στο Σκορπιό στρέφοντας την προσοχή σου σε πιθανά επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει και το τετράγωνο της με τον Ερμή και τον Ήλιο στο ζώδιό σου εκτοξεύει τη νευρικότητα στην προσωπική σου ζωή, κάτι που θα πρέπει να προσπαθήσεις να χαλιναγωγήσεις.  

Είμαι ελεύθερο πουλί: Με τη Σελήνη στο Ζυγό το Σάββατο έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ενδιαφέρουσες προσωπικότητες που θα εκτοξεύσουν τη διάθεση για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι, προσπάθησε μόνο  να ελέγξεις τυχόν φόβους και ενοχές από παρελθούσες καταστάσεις που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση. Την Κυριακή η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί σε κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να σε απασχολήσουν, προσοχή γιατί το τετράγωνο της με Ερμή - Ήλιο στο ζώδιό σου σε κάνει εριστικό και συγκρουσιακό απομακρύνοντας έτσι πιθανά πρόσωπα που ενδιαφέρονται.

ΙΧΘΥΣ

Έχω σχέση: Οι ανασφάλειες, η ζήλια και το πάθος μπορεί να οδηγήσουν σε ιδιαίτερες συγκρούσεις το Σάββατο με τη Σελήνη να βρίσκεται στο Ζυγό, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία συναισθήματα και  επιβλητική διάθεση που μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη σχέση σου. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στο Σκορπιό ανεβάζοντας το κέφι σου. Προσοχή βέβαια στην επικοινωνία και σε πιθανή νευρικότητα γιατί το τετράγωνο της με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Υδροχόο εκτοξεύει το συναισθηματισμό και μπορεί να χάσεις το μέτρο με το ταίρι σου.     

Είμαι ελεύθερο πουλί: Έρωτες που θα ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά της προσωπικής ζωής μπορεί να υπάρξουν το Σάββατο με τη Σελήνη στο Ζυγό, όμως είναι γεγονός ότι ανασφάλειές τους  μπορεί να καλπάζουν και αυτό να αποτελέσει τροχοπέδη στην οποία εξέλιξη μπορεί να υπάρξει με πιθανή νέα γνωριμία. Με τη Σελήνη να περνάει στο Σκορπιό την Κυριακή η αισιοδοξία και η διάθεση για ερωτικό παιχνίδι έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, προσπάθησε μόνο να ελέγξεις τον έντονο συναισθηματισμό και φοβίες που έχεις γιατί θα σε απομακρύνουν από πρόσωπο που πιθανά να δείξει το ενδιαφέρον του. 

Τελευταία ενημέρωση: