Σαββατοκύριακο 28 ως 29/5/2022, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Όλγα Αγγέλου

Καλό σαββατοκύριακο σε όλους και όλες! Το Σάββατο σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να μην δοθεί οριστική κατάληξη, ενδεχομένως οι συζητήσεις και οι επαφές να χρειαστούν χρόνο. Καλό θα είναι να μην πιεστούν οι καταστάσεις, τα γεγονότα θα πάρουν τη σωστή εξέλιξη σιγά σιγά, απαραίτητο θα είναι να μην υπάρξει βιασύνη και ανυπομονησία κυρίως σε θέματα επανασύνδεσης ή συγχώρεσης.

Την Κυριακή, οι διαθέσεις θα είναι πρόσχαρες, ανέμελες και ιδιαιτέρως κοινωνικές. Για τα ζευγάρια που έχουν κάποια μικρό προβληματάκια θα μείνει πίσω το θέμα της οριστικής λύσης ή της καθοριστικής απόφασης. Για τους ελεύθερους ανοίγεται ενδεχόμενο νέων γνωριμιών φιλικών και ερωτικών. Οι συναναστροφές θα είναι ευχάριστες, το κλίμα θα είναι θετικό για προσεγγίσεις, οι επαφές θα πάρουν γρήγορα προσωπική μορφή. Το συγκεκριμένο διήμερο θα είναι ότι πρέπει για διασκέδαση και χαλάρωση.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Πολύ πιθανό να προσπαθήσεις να τρενάρεις καταστάσεις ή συζητήσεις που θα αφορούν αποφάσεις γύρω από δεσμεύσεις. Ανάγκη σου θα είναι να περάσεις ανέμελα, ξέγνοιαστα, χωρίς ανησυχίες και προβληματισμούς. Τουλάχιστον για μέσα στο διήμερο δεν θα θελήσεις να δώσεις υποσχέσεις ή να εστιάσεις σε μελλοντικά ζητήματα. Αποστασιοποιήσου με διακριτικό τρόπο, πέρνα σε προτάσεις ανανέωσης. Αν προτείνεις κάτι ανανεωτικό και διασκεδαστικό θα λάβεις από το ταίρι σου θετική απάντηση.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο θα κάνει θετική τη διάθεση σου να δεχτείς τις προκλήσεις και να προχωρήσεις σε καινούργια αρχή. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο έναρξης επαφών με ολοκαίνουργιο πρόσωπο, εκδηλώσου άφοβα η εξέλιξη δεν θα σε απογοητεύσει. Θα περάσεις ένα ευχάριστο σαββατοκύριακο, η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για συναισθηματική αναζωογόνηση, δεν θα υπάρξει καμία αρνητική ανατροπή.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις με το ταίρι σου ένα ξέγνοιαστο ίσως και ανανεωτικό σαββατοκύριακο. Επικεντρωθείτε σε θέματα και δραστηριότητες που σας ψυχαγωγούν. Θετικές θα είναι οι διαθέσεις για συζητήσεις, θα υπάρξει συνεννόηση και συγκατάβαση. Από τη δική σου πλευρά σε περίπτωση που σου ασκηθεί πίεση πολύ πιθανόν να αποκτήσεις τάσεις φυγής, ουσιαστικά θα προσπαθήσεις να ξεγλιστρήσεις και να αποστασιοποιηθείς. Κινήσου χαλαρά, δείξε στο ταίρι σου πως η στιγμή είναι κατάλληλη και διασκέδαση και αποφόρτιση.

Εσύ που είσαι μόνος/η, προτάσεις και προσκλήσεις θα έχεις αυτό το διήμερο, πάρε την απόφαση να κοινωνικοποιηθείς, να απλωθείς σε νέους κύκλους γνωριμιών. Μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες θα καταφέρεις να ανανεωθείς, να βγεις από τα καθέκαστα και να κάνεις καινούργιες γνωριμίες. Θα υπάρξουν ραντεβουδάκια νυχτερινής ώρας, ίσως με κάποιο άτομο απ το παρελθόν, ίσως με πρόσωπο που από καιρό υπάρχει μεταξύ σας αμοιβαίο ενδιαφέρον.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αισιόδοξη και ανέμελη θα είναι η στάση σου, πολύ πιθανόν να αδυνατείς να δείξεις σοβαρότητα σε κάποια συγκεκριμένα θέματα. Εσύ που έχεις μακροχρόνιο δεσμό προσοχή στους πειρασμούς και στα παραστρατήματα, αν θελήσεις να φλερτάρεις θα πρέπει να το κάνεις με διακριτικό τρόπο. Απέφυγε τις επιπόλαιες κινήσεις κυρίως επάνω σε έξαρση ενθουσιασμού, προσπάθησε να διατηρήσεις το κλίμα της σχέσης σου ισορροπημένο, μη δημιουργήσεις συναισθηματικά μπερδέματα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, θα έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις και να προσεγγίσεις, ωστόσο θα θελήσεις ανέμελες καταστάσεις, ουσιαστικά θα αποστασιοποιηθείς από τις περιπτώσεις που μπορούν να σε στριμώξουν συναισθηματικά. Πρόσφορο θα βρεις το έδαφος για νέες γνωριμίες, η στάση σου θα αφήσει το περιθώριο για προσωπικές επαφές. Διατήρησε την ελκυστικότητα σου, θα σε πλησιάσει πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου, όμως απέφυγε να κινηθείς με τρόπο επιπόλαιο ή πολύ βιαστικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αστρολογικές όψεις του σαββατοκύριακου θα συμβάλουν θετικά στο να γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σου. Πέρνα σε εκμυστηρεύσεις, σε περίπτωση που τις τελευταίες μέρες το μεταξύ σας κλίμα ήταν λίγο ταραγμένο θα ξαναβρείτε τη συναισθηματική σας ισορροπία. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις, φανέρωσε τις επιθυμίες σου, θα καταφέρεις να συνεννοηθείς και να καταλήξεις σε υποσχέσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκό σε θέματα επικοινωνίας και προσωπικών συναντήσεων. Πιθανή θα είναι η συνομιλία ή το ραντεβού με συγκεκριμένο πρόσωπο από το παρελθόν, θα υπάρξουν επαφές που θα ανοίξουν δίοδο επανασύνδεσης. Σε περίπτωση που δεν θέλεις να επιστρέψεις σε πρώην ταίρι, καταφθάνει άνοιγμα νέας γνωριμίας. Απρόσμενα συμβάντα θα φέρουν νέες ευκαιρίες, καλό θα είναι να τις χειριστείς με αμεσότητα.

ΛΕΩΝ

Ήρεμα και ισορροπημένα θα ξεκινήσει το σαββατοκύριακο σου, ωστόσο στην πίεση ή στη δυσανασχέτηση η στάση σου ίσως να γίνει απρόβλεπτη. Προσοχή στις απότομες εσωτερικές εναλλαγές, καλό θα είναι να αποφύγεις την αλλοπρόσαλλη στάση, δώσε στο ταίρι σου να καταλάβει τι ακριβώς θέλεις. Στις δύσκολες καταστάσεις προσπάθησε να έχεις προσαρμοστική διάθεση, θα είναι σωστή η επιλογή σου να εστιάσεις στο πως μπορείτε σαν ζευγάρι να κοινωνικοποιηθείτε και να διασκεδάσετε.

Εσύ που είσαι μόνος/η, ζωηρή και αναστατωμένη θα είναι η διάθεση σου, θα θελήσεις να βγεις έξω, να συναναστραφείς, να προσεγγίσεις. Εσύ που επιθυμείς νέα γνωριμία και θέλεις να αποκτήσεις καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου δώσε το άνοιγμα να σε φλερτάρουν και να σε γνωρίσουν, ωστόσο απέφυγε τις βιασύνες, το τελικό αποτέλεσμα μιας καινούργιας γνωριμίας θα έρθει σταδιακά βήμα βήμα. Προσοχή στους έντονους ενθουσιασμούς, μη στηρίξεις τις εξιδανικεύσεις σου στις πρώτες εντυπώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Κυριακή θα ασκήσει θετική επιρροή στον τρόπο που θα επικοινωνήσεις με το ταίρι σου. Καινούργια σχέδια θα κάνετε, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε και να περάσετε ένα ανέμελο σαββατοκύριακο και μάλιστα ιδιαιτέρως επικοινωνιακό. Το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για να κάνετε πράξη κάποιες κοινές σας επιθυμίες. Η διαλλακτική σου συμπεριφορά δεν θα ανοίξει πεδίο εντάσεων, το σαββατοκύριακο σου θα κυλήσει ισορροπημένα και διασκεδαστικά, συναντήσεις θα έχετε με κοινούς σας φίλους.

Εσύ που είσαι μόνος/η, θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να περάσεις σε κινήσεις προσέγγισης, η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε βοηθήσει να βρεις τον σωστό τρόπο έκφρασης. Αν είσαι πολύ καιρό χωρίς σχέση τα συμβάντα θα σου ανοίξουν δίοδο νέας γνωριμίας, καλό θα είναι να μην αδρανήσεις. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική να γνωριστείς με πρόσωπο που θα καταφέρει να σε ανανεώσει αλλάζοντας ριζικά τα δεδομένα σου.

ΖΥΓΟΣ

Ένα συγκεκριμένο συμβάν, που φαινομενικά θα είναι αθώο, θα δημιουργήσει την ανάγκη αναλυτικής συζήτησης ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Η ροή της κουβέντας θα βγάλει στην επιφάνεια αποκαλυπτικά λόγια που θα φανερώσουν αλήθειες, αν εμπιστευτείς αυτά που θα ακούσεις θα καταφέρεις να βγεις από τις ανασφάλειες. Συζητήσιμο και εποικοδομητικό θα είναι το σαββατοκύριακο σου, επιπλέον θα είναι και ιδιαιτέρως κοινωνικό, σαν ζευγάρι θα έχετε φιλικές και διασκεδαστικές επαφές.

Εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το διήμερο σου φέρνει χαρούμενες καταστάσεις, θα υπάρξει η δυνατότητα μια καινούργια γνωριμία να σε ενθουσιάσει. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα πιαστεί στα δίχτυα της γοητείας σου, με αυθόρμητο τρόπο θα σου δείξει το ενδιαφέρον του, δώσε ώθηση στα γεγονότα. Εσύ που θέλεις να προχωρήσεις τη ζωή σου και να κάνεις νέα σχέση δείξε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, θα δεις πως οι εξελίξεις θα κινηθούν υπέρ σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως να μην είναι σταθεροποιημένες οι βλέψεις και οι επιθυμίες σου, ενδεχομένως να μην ξέρεις τι ακριβώς θέλεις. Προσοχή στις αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις και στα πισωγυρίσματα, προσπάθησε η στάση που θα έχεις στο ταίρι σου να είναι ξεκάθαρη για να μπορέσει να καταλάβει πως πρέπει να σου συμπεριφερθεί. Στην περίπτωση που θελήσεις να ξεφύγεις από κάποιες καταστάσεις βγες από το ασφυκτικό κλίμα δημιουργώντας συνθήκες ανανέωσης και διασκέδασης.

Εσύ που είσαι μόνος/η, θα νιώσεις την ανάγκη να ζήσεις κάπως διαφορετικά και τονωτικά. Θα απορρίψεις οτιδήποτε σου δημιουργεί ανία, θετικές απαντήσεις θα δώσεις μόνο στις προτάσεις που θα έχουν την προοπτική να σε ανανεώσουν και να σου προσφέρουν στιγμές διασκέδασης. Πολύ πιθανό να σημειωθεί μια απροσδόκητη και ευχάριστη επαφή, η συνομιλία σου με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σε ενθουσιάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σου με έντονη την ανάγκη να κινηθείς ελεύθερα, να πάρεις πρωτοβουλίες και να τονώσεις τη σχέση σου. Δεν θα είσαι σε θέση να δεχτείς πιέσεις, βασική σου επιθυμία θα είναι να βγεις από τη ρουτίνα, αν το ταίρι σου είναι άτονο και δεν έχει διάθεση για έντονη δράση θα δυσανασχετήσεις. Στις δυσκολίες ή στις αντιρρήσεις δείξε συγκαταβατική διάθεση, αν κινηθείς διπλωματικά θα καταφέρεις να οδηγήσεις το ταίρι σου στα δικά σου νερά.

Εσύ που είσαι μόνος/η, θα γίνουν γνωριμίες, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα θελήσεις να προχωρήσεις δημιουργώντας την προοπτική της σταθερής σχέσης. Σωστά θα πράξεις και δεν θα πάρεις βιαστικές αποφάσεις, είτε στην περίπτωση της νέας γνωριμίας είτε στο ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Τα συμβάντα, οι διαθέσεις και τα επικοινωνιακά ανοίγματα θα σου δώσουν την ευκαιρία να αποκτήσεις επαφές με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, πολύ καλά θα κάνεις και θα δώσεις χρόνο στα γεγονότα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καταλαγιάζει η πολλή σοβαρότητα και υπευθυνότητα, θα νιώσεις την ανάγκη να χαλαρώσεις να ξενοιάσεις ίσως και να αδιαφορήσεις τελείως για κάποια συγκεκριμένα αγχωτικά θέματα μέσα στη σχέση σου. Το ταίρι σου θα ακολουθήσει την ανάγκη σου για διασκέδαση και αποφόρτιση, θετικές θα είναι οι διαθέσεις για να βγείτε έξω ή να καλέσετε φίλους στο χώρο σας, το διήμερο θα είναι ανανεωτικό και αρκετά κοινωνικό.

Εσύ που είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τις παρέες σου και γενικότερα με τον φιλικό σου κύκλο. Πιθανό θα είναι σε οικείο περιβάλλον να σου συστήσουν ένα καινούργιο πρόσωπο. Στην περίπτωση που ενθουσιαστείς μη φρενάρεις την εξέλιξη, δώσε το ελεύθερο να προχωρήσουν οι επαφές σας χωρίς να χρειάζεται εκ των προτέρων να ορίσεις την πορεία και την εξέλιξη. Θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να κοινωνικοποιηθείς, να διασκεδάσεις και να αφήσεις στην άκρη τους προβληματισμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο θα πρέπει να προσέξεις τη στάση που θα έχεις απέναντι στο ταίρι σου, επιρρεπής θα είσαι στις επιπόλαιες πράξεις και κουβέντες. Πιθανό θα είναι να εμφανίσεις ανάγκη αποδέσμευσης, αν θελήσεις να χαλαρώσεις τις συνθήκες του δεσμού σου προσοχή να μην οδηγηθείς σε αποφάσεις που θα πληγώσουν ή θα αναστατώσουν αρνητικά το ταίρι σου. Απέφυγε τις παρορμητικές ενέργειες, οριοθέτησε την ανάγκη σου για άμεση αλλαγή.

Εσύ που είσαι μόνος/η, κοινωνική θα είναι η στάση σου, θα δώσεις άνοιγμα για προσεγγίσεις, ωστόσο δεν θα θελήσεις κανένα είδος δέσμευσης. Θα υπάρξει η δυνατότητα να γνωριστείς σε προσωπικό επίπεδο με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο όμως δεν αποκλείεται να αρνηθείς να δώσεις έκταση για σχέση. Ανάγκη σου θα είναι η ελευθερία κινήσεων, η συμβουλή είναι να μην απορρίψεις πρόσωπα με τρόπο απόλυτο ή παρορμητικό.

ΙΧΘΥΣ

Μέσα στο σαββατοκύριακο θα παρουσιάσεις αδυναμία για λήψη αποφάσεων, όλα θα τα πάρεις έτσι ακριβώς όπως θα έρθουν από μόνα τους. Αν κάτι προγραμματίσεις ή σχεδιάσεις με το ταίρι σου πιθανότατα στην πορεία να διαφοροποιηθεί ίσως και να μην εφαρμοστεί καθόλου. Αυτό που έχει σημασία είναι πως θα καταφέρεις να περάσεις ένα ήρεμο και χαλαρό σαββατοκύριακο μακριά από δεσμεύσεις και εξαναγκαστικές ενέργειες. Σαν ζευγάρι θα βρεθείτε με φίλους, το διήμερο σου θα είναι κοινωνικό.

Εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το διήμερο θα σου φέρει προτάσεις που θα σε βγάλουν από την ανία ή τη μοναχικότητα. Πολύ πιθανό θα είναι υστέρα από μια συνάντηση ή ένα απρόοπτο ραντεβού να αλλάξουν τα ερωτικά σου δεδομένα. Ίσως να πάρεις την απόφαση να βάλεις ένα συγκεκριμένο άτομο στην προσωπική σου ζωή. Άσε τα γεγονότα να κυλίσουν χωρίς ανυπομονησίες και εξιδανικεύσεις, διατήρησε την αισιόδοξη σου διάθεση όμως μη βιαστείς για οριστική κατάληξη.

Τελευταία ενημέρωση:
Ταιριάσματα