Σαββατοκύριακο 30 ως 31/7/2022, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Όλγα Αγγέλου

Καλό μήνα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Από αυτό το διήμερο, οι συναντήσεις θα είναι ουσιαστικές, το κλίμα θα είναι συγκαταβατικό, σε κάποιες περιπτώσεις και ιδιαιτέρως θερμό. Η γενική διάθεση θα είναι κοινωνική, σε προκλήσεις και καλέσματα οι απαντήσεις θα είναι θετικές.

Το Σάββατο θα δημιουργήσει ανάγκη για αλλαγές βελτίωσης. Τα ζευγάρια θα έχουν το άνοιγμα για συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα σχετικά με τη συμβίωση και γενικότερα με την πορεία των καθημερινών επαφών. Οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα είναι σοβαρές και θα τηρηθούν, δημιουργική θα είναι η κατάληξη. Την Κυριακή ευνοούνται οι επανασυνδέσεις και οι συμφιλιώσεις. Οι νέες γνωριμίες θα βρουν πρόσφορο έδαφος, θα υπάρξει η προοπτική κάποιες φιλικές ή τυπικές επαφές να μετατραπούν σε προσωπικά ραντεβού. Μέσα στο διήμερο οι αισθηματικές υποθέσεις θα πάρουν ευχάριστη τροπή, δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο θα βοηθήσει να έχεις ομαλή επικοινωνία με το ταίρι σου. Θα καταφέρεις να αποφύγεις το ενδεχόμενο αντιπαραθέσεων και ρήξης, συνεννοήσιμο κλίμα θα υπάρξει στις μεταξύ σας συζητήσεις. Κοινή σας επιθυμία θα είναι να εκφραστείτε και να μιλήσετε με ειλικρίνεια και όχι με διπλωματικές υπεκφυγές. Η Κυριακή θα είναι μέρα αρκετά ζωτική, θα υπάρξουν συναντήσεις, θα βγείτε έξω, θα βρείτε τρόπο να διασκεδάσετε.

 Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο κοινωνική θα είναι η διάθεση σου, θα λάβεις τηλεφωνήματα συνοδευόμενα με ιδιαιτέρως ευχάριστες και ανανεωτικές προτάσεις. Μέσα στο διήμερο θα έχεις τη δυνατότητα να συναναστραφείς με γνωστά αλλά και με καινούργια άτομα. Η ομιλητική σου στάση θα κερδίσει τις συμπάθειες, ενδιαφέρον θα σου δείξουν τα πρόσωπα στα οποία θα πάρεις την απόφαση να ανοιχτείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Επικοινωνιακό θα είναι το σαββατοκύριακο σου, θα ανοίξεις με το ταίρι σου συζητήσεις για τα άμεσα παροντικά θέματα του διημέρου αλλά και γενικότερα για κάποια συγκεκριμένα ζητήματα σχετικά με τον μέλλον σας ή με τη συγκατοίκηση σας. Την Κυριακή θα συναντηθείτε με φιλικά ή οικογενειακά πρόσωπα που σας κάνουν να αισθάνεστε χαλαρά και οικεία, στις κοινωνικές σας επαφές θα περάσετε ευχάριστα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, αν θέλεις να επεκτείνεις τον κύκλο και τις επαφές σου θα υπάρξει επικοινωνιακό άνοιγμα, η Κυριακή θα σου δώσει το έναυσμα να έρθεις κοντά με πρόσωπα που συμπαθείς και περνάς καλά μαζί τους. Ένα κάλεσμα θα βοηθήσει στο να φύγουν οι απογοητευτικές εκδοχές, αλλάζεις τρόπο σκέψης, αποκτάς αισιόδοξη διάθεση. Τα γεγονότα θα δώσουν ώθηση στα αισθηματικά σου ζητήματα, προσπάθησε να δραστηριοποιηθείς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το Σάββατο θα σε βοηθήσει να κινηθείς απελευθερωμένα, να δείξεις στο ταίρι σου το ενδιαφέρον σου, και να περάσετε μεταξύ σας ένα θερμό σαββατοκύριακο. Ίσως να προκύψει μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα κοινωνική πρόταση, θα περάσετε ευχάριστα δεν θα υπάρξει κάτι που να σου προκαλέσει δυσανασχέτηση. Διατήρησε την εσωτερική σου ισορροπία, προσπάθησε να ξεκουραστείς και να ανανεωθείς.

 Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σου, ο αυθορμητισμός σου θα σε βοηθήσει να εκδηλώσεις μια ελκυστική και τολμηρή στάση. Αξιοποίησε τις νέες προκλήσεις που θα εμφανιστούν, θα καταφέρεις να κερδίσεις τις συμπάθειες, ιδιαίτερη σχέση θα αναπτύξεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Σε περίπτωση που περιμένεις κάποια απάντηση καταφθάνει και θα είναι θετική, αν υπάρχει πρόσφατος χωρισμός δεν αποκλείεται να προκύψει επανασύνδεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναισθηματική έκταση θα πάρουν οι συζητήσεις με το ταίρι σου, οι κουβέντες σας θα είναι θερμές. Το Σάββατο θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε μεταξύ σας καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα της σχέσης σας. Από κοινού θα προγραμματίσετε το σαββατοκύριακο σας, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε θα υπάρξει καλή διάθεση, οι επαφές με φίλους θα είναι τονωτικές.

 Εσύ που είσαι μόνος/η, μέσα στο σαββατοκύριακο, μην απορρίψεις προτάσεις σχετικά με συνευρέσεις, επαφές, γνωριμίες, θα υπάρξει η δυνατότητα να περάσεις ευχάριστα και διασκεδαστικά. Διεκδικήσεις στο θέμα της επανασύνδεσης με κάποιο πρώην θα έχουν ευχάριστη κατάληξη. Προσπάθησε να εκδηλωθείς, μην αφήσεις τα γεγονότα να σε προσπεράσουν. Μέσα στο σαββατοκύριακο θα υπάρξουν ουσιαστικές επαφές που θα πρέπει να τις αξιοποιήσεις με άμεσο τρόπο.

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο θα σε ξεσηκώσει για αλλαγές, οι αποφάσεις που θα πάρεις θα πρέπει να βασίζονται στον ορθολογισμό και όχι στον έντονο ενθουσιασμό. Προσπάθησε να κινηθείς οργανωμένα, σπασμωδικές κινήσεις ενδεχομένως να φέρουν μόνο αναστατώσεις και όχι ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Μέσα στο σαββατοκύριακο στην επικοινωνία με το ταίρι σου καλό θα είναι να μην συγκαλύψεις καταστάσεις, προσπάθησε να μιλήσεις με ειλικρίνεια, αν η διπλωματία σου δεν είναι εύστοχη μπορεί να εκτεθείς.

 Εσύ που είσαι μόνος/η, τα γεγονότα θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σου, θετική ανταπόκριση θα υπάρξει στις προτάσεις. Τα συμβάντα θα σου δώσουν το έναυσμα να εκδηλωθείς, θα σε βοηθήσουν να φανερώσεις αισθήματα και βλέψεις. Αν έχεις αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με παλιό πρόσωπο μέσα στο διήμερο θα υπάρξει η δυνατότητα επανένωσης. Καταφθάνουν ανοίγματα για ευχάριστες αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, κάτι συγκεκριμένο θα οργανώσεις με το ταίρι σου που τις προηγούμενες μέρες το είχατε αναβάλει. Μεταξύ σας θα καταφέρετε να κάνετε ειλικρινείς συζητήσεις, συναισθηματισμός και συγκαταβατικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα μπορέσετε να βάλετε τάξη σε θέματα που σας προβληματίζουν. Την Κυριακή κάτι πολύ ευχάριστο θα κάνετε με φίλους, θα τονωθεί η ζωτικότητα σας, θα περάσετε ιδιαιτέρως κοινωνικά και πρόσχαρα.

 Εσύ που είσαι μόνος/η, η διάθεση σου για επικοινωνία θα κάνει τη στάση σου ιδιαιτέρως φιλική και προσιτή, θα συναναστραφείς με φίλους, γενικότερα θα μιλήσεις και θα εκδηλωθείς με πρόσχαρη διάθεση. Προσπάθησε να απελευθερωθείς και να προσεγγίσεις, κάντε το βήμα να προχωρήσεις με καινούργιο πρόσωπο. Δεν αποκλείεται να σου συστήσουν άτομο που θα είναι πολύ καλή περίπτωση για νέα αρχή, η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για ρίσκα συναισθηματικής φύσης.

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο, ίσως να υπάρξουν τάσεις αναποφασιστικότητας, προσπάθησε να αποφύγεις τις αναβολές και τις ακυρώσεις. Αν υπάρχει κάποιο θέμα ή πρόβλημα που σου δημιούργει ανασφάλεια, για να μπορέσεις να βγεις από την αβεβαιότητα θα πρέπει να κινηθείς αποφασιστικά. Σου δίνω τη συμβουλή να αφήσεις στην άκρη την αναστολή, μην δώσεις έκταση στις αρνητικές αμφιταλαντεύσεις σου. Μέσα στο σαββατοκύριακο προμηνύονται θετικές εξελίξεις, θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για λύσεις και για υποσχέσεις.

 Εσύ που είσαι μόνος/η, μέσα στο σαββατοκύριακο μια συνάντηση που θα έχεις θα ενισχύσει την ανάγκη σου για αλλαγή και τόνωση, θα καταφέρεις να βγεις από τη μονοτονία. Στην περίπτωση που διανύεις περίοδο χωρισμού ωστόσο δεν θέλεις τελική απομάκρυνση, τότε προσπάθησε να κινηθείς άμεσα, πέρνα σε εκδηλώσεις, το αποτέλεσμα θα καταφέρει να σε ανανεώσει συναισθηματικά και ψυχολογικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέσα στο σαββατοκύριακο, κράτα τη στάση σου διαλλακτική, ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα υπάρχει η διάθεση για συνεννόηση και δημιουργική επικοινωνία. Στην περίπτωση που νιώθεις τα αισθήματα σου μπερδεμένα προσπάθησε να εισχωρήσεις στον εσωτερικό σου κόσμο, ζύγισε τις καταστάσεις. Αν εξισορροπήσεις τα υπέρ με τα κατά θα καταφέρεις να βρεις τις εσωτερικές σας ισορροπίες, απλώς σκέψου λογικά.

 Εσύ που είσαι μόνος/η, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ξεκαθάρισμα και επανένωση. Αν θέλεις να επαναφέρεις στη ζωή σου κάποιο πρώην ταίρι τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή, αξιοποίησε τις αφορμές και τα τυχαία συμβάντα. Στις συναντήσεις που θα υπάρξουν σε παροτρύνω να φανερώσεις το ενδιαφέρον σου, θα βρεις ανταπόκριση. Προμηνύεται άνοιγμα για σταθερή σχέση, μην καθυστερήσεις ενέργειες προσέγγισης είτε ενδιαφέρεσαι για παλιό άτομο, είτε για κάποιο καινούργιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποκαλυπτικές εξομολογήσεις θα σας δώσουν το πράσινο φως να ανοιχτείτε συναισθηματικά εσύ και το ταίρι σου, να βγάλετε τα εσώψυχα σας, να μιλήσετε για τις προσδοκίες σας αλλά και για τα παράπονα σας. Δημιουργική θα είναι η μεταξύ σας κουβέντα, θα καταλήξετε, θα συμφωνήσετε και θα πάρετε από κοινού αποφάσεις που θα σχετίζονται με την εξέλιξη της σχέσης σας. Στο διήμερο θα υπάρξουν κοινωνικές επαφές με φίλους και γνωστούς.

 Εσύ που είσαι μόνος/η, καλά θα κάνεις και θα εκδηλώσεις την κοινωνική και δεχτική πλευρά του χαρακτήρα σου. Οι επαφές και οι συναντήσεις θα είναι ενθαρρυντικές θα τονώσουν την ανάγκη σου για δραστηριοποίηση. Ένα συμβάν θα σου δώσει το έναυσμα να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ίσως να είναι άτομο που ήδη γνωρίζεις, δεν αποκλείεται να αφόρα και κάποιο πρώην ταίρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο θα καταφέρεις να λύσεις τις διαφορές σου με το ταίρι σου, θα εστιάσετε στα σημεία που ταιριάζετε και έχετε ίδιες επιθυμίες. Την Κυριακή, ειρηνικές και συγκαταβατικές θα είναι τόσο οι διαθέσεις σου, όσο και οι πράξεις σου. Στις προτάσεις που θα λάβεις θα έχει την προδιάθεση να δώσεις θετικές απαντήσεις, χαλαρωτικό θα είναι το σαββατοκύριακο σου θα περάσεις ήρεμα.

 Εσύ που είσαι μόνος/η, είναι πολύ πιθανό να κάνει το βήμα να επικοινωνήσει μαζί σου κάποιο προσφάτως χωρισμένο ταίρι σου. Υπάρχει περίπτωση να σε πιάσει αναποφασιστικότητα και να μη καταφέρεις να δώσεις μια άμεση απάντηση. Τα γεγονότα μέσα στο σαββατοκύριακο θα είναι θετικά ενδεχομένως να είναι και απρόοπτα, γι αυτό ίσως να μην λείψουν τα διλλήματα. Οι συναντήσεις και οι επαφές θα είναι ευχάριστες, προσπάθησε να κινηθείς χαλαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο, πολύ πιθανό να έχεις έντονα τη ανάγκη για διασκέδαση και γενικότερα για καταστάσεις απελευθερωμένες που ανεβάζουν τις διαθέσεις. Προτίμηση θα δείξεις στις επαφές που μπορούν να σε αποφορτίσουν, οι επιλογές σου ίσως να είναι κάπως ασυνήθιστες. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ταξιδέψεις με το ταίρι σου ή να κάνετε μαζί μια ανανεωτική εκδρομή. Ευνοούνται οι κοινωνικές επαφές, οι αποδράσεις και οι μετακινήσεις.

 Εσύ που είσαι μόνος/η, το σαββατοκύριακο σου θα είναι έντονο, να περιμένεις συναισθηματικές εκπλήξεις. Βγάλε τη δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σου, δώσε το περιθώριο για άμεσες προσεγγίσεις. Σε προσωπική συνάντηση με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δεν αποκλείεται να ακούσεις αποκαλυπτικά λόγια που μάλλον δε θα τα περιμένεις, ίσως να σου γίνει μια πρόταση που θα σου δημιουργήσει ευχάριστη έκπληξη. Ενδιαφέρουσες συναντήσεις θα έχεις μέσα στο διήμερο, δώσε ώθηση στα γεγονότα.

ΙΧΘΥΣ

Το Σάββατο, αρκετά ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σου, θα καταφέρεις να διατηρήσεις το κλίμα μέσα στη σχέση σου σε ιδιαιτέρως θερμό επίπεδο. Δεν θα λείψουν οι υποσχέσεις και οι προτάσεις, τα μεταξύ σας λόγια θα αναθερμάνουν τα αισθήματα σας, θα νιώσεις αγάπη και εμπιστοσύνη. Όμορφα και ειρηνικά θα κυλήσει το διήμερο σου, θα περάσεις με το ταίρι σου δημιουργικά.

 Εσύ που είσαι μόνος/η, εσύ που θέλεις να επιστρέψεις στα παλιά πάρε την απόφαση να κινηθείς γρήγορα και άμεσα χωρίς συστολές. Αν η αναμονή σε έχει κουράσει και θέλεις πλέον ένα γρήγορα και άμεσο αποτέλεσμα τότε προσπάθησε προσεγγίσεις το πρώην ταίρι σου, το κλίμα θα είναι ευνοϊκό δε θα σε απογοητεύσουν οι αντιδράσεις. Θα είναι σωστή χρονική στιγμή να κινήσεις τα νήματα, θα σου δοθεί το κατάλληλο έναυσμα.

Τελευταία ενημέρωση:
875