Σαββατοκύριακο 31/8 με 1/9/2019, για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Από την Όλγα Αγγέλου

Δημιουργικό και ιδιαιτέρως κοινωνικό θα είναι το σαββατοκύριακο, θα υπάρξουν ανανεωτικές συναντήσεις και διαφόρων ειδών επαφές. Με τη Σελήνη να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα η μέρα του Σαββάτου θα είναι αρκετά αποκαλυπτική, νέες πληροφορίες θα έρθουν στο φως, λύνονται οι παρεξηγήσεις, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα που θα δώσουν θετική ώθηση στις εξελίξεις.

Την Κυριακή η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο και η Σελήνη θα κάνει την εμφάνιση της στον Ζυγό, ευνοούνται κινήσεις επανασύνδεσης. Καταφθάνουν συμφιλιώσεις, στις περιπτώσεις που δοθεί δεύτερη ευκαιρία το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και όχι απογοητευτικό. Δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις και οι υποσχέσεις, φεύγουν οι ανασφάλειες και οι διχασμοί, τώρα το τοπίο θα είναι ξεκάθαρο, οι αναποφάσιστοι θα μπορέσουν να πάρουν τις κατάλληλες αποφάσεις. Έντονη θα είναι η ανάγκη για αποφόρτιση και διασκέδαση, οι φιλικές προτάσεις θα είναι τονωτικές.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο με τη Σελήνη να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα βάσιμες και επεξηγηματικές συζητήσεις θα κάνεις με το ταίρι σου. Στην περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα εμφανιστεί η λύση, αν υπάρχουν αμφιβολίες ή αμφισβητήσεις θα καταφέρεις να σκεφτείς αντικειμενικά και να εμπιστευτείς. Την Κυριακή η Σελήνη θα κάνει την εμφάνιση της στον Ζυγό, πρόσχαρη θα είναι η διάθεση σου, θα υπάρξουν κοινωνικές επαφές, με το ταίρι σου θα συναναστραφείτε και θα διασκεδάσετε.

Εσύ που είσαι μόνος/η μέσα στο σαββατοκύριακο με τη Σελήνη και την Αφροδίτη να βρίσκονται σε τρίγωνο με τον Κρόνο ευχάριστες προτάσεις θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις. Την Κυριακή που η Σελήνη καταφθάνει στον Ζυγό μια τυχαία συνάντηση ενδεχομένως να σε αιφνιδιάσει, τα λόγια που θα ακούσεις θα σε εκπλήξουν. Οι εξελίξεις θα είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες, με ένα συγκριμένο πρόσωπο θα ‘ρθείτε πολύ κοντά.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα θα τακτοποιηθούν οι παρεξηγήσεις που σε προβλημάτισαν ή που πάγωσαν τα αισθήματα σου. Την Κυριακή θετικά θα συμβάλει η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό, συνεννόηση και κατανόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Σχετικά με ένα κοινό σας σχέδιο τερματίζουν τα εμπόδια, θα καταφέρετε να κάνετε αυτό που έχετε οργανώσει.

Εσύ που είσαι μόνος/η προσπάθησε θα απομακρυνθείς από παρελθοντικά πρόσωπα και πικρές σχέσεις, καλό θα είναι να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στα καινούργια ενδεχόμενα. Με την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό και την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα έχεις προτάσεις, κοινωνικοποιήσου, βγες με παρέες θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τον κύκλο σου. Ευχάριστο θα είναι το διήμερο σου, θα αναζωογονηθείς, ίσως να μπεις σε σκέψεις σχετικά με μια καινούργια γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με τη Σελήνη να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα ειλικρινείς συζητήσεις θα φέρουν στο φως αποκαλύψεις που θα σε βγάλουν από τις αμφιβολίες και τις αμφίδρομες ή καχύποπτες σκέψεις. Ευχάριστο και δημιουργικό θα είναι το σαββατοκύριακο σου, οι προσωπικές επαφές που θα έχεις με το ταίρι σου αλλά και οι κοινωνικές συναναστροφές με άλλα φιλικά ζευγάρια θα σε ανανεώσουν, βγαίνεις από την ατονία. Η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό θα τονώσει τη ζωτικότητα σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η με την Αφροδίτη να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο και την Σελήνη να καταφθάνει στον Ζυγό, ειλικρινείς θα είναι οι κουβέντες και οι προθέσεις ανάμεσα σε εσένα και ένα συγκεκριμένο άτομο που η συζήτηση σας θα πάρει προσωπική έκταση. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για νέα αρχή, τα τυχαία συμβάντα θα είναι υποστηριχτικά θα σου φέρουν τα κατάλληλα ανοίγματα, προχώρα σε άμεσες προσεγγίσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέσα στο διήμερο με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα θα υπάρξουν ευχάριστες επαφές, οι κουβέντες θα είναι επεξηγηματικές θα φέρουν ξεκαθαρίσματα. Την Κυριακή που η Σελήνη θα εμφανιστεί στον Ζυγό οι συζητήσεις που θα ανοίξεις με το ταίρι σου θα σε βοηθήσουν να αισθανθείς εμπιστοσύνη και να βγεις από τον ανασφαλή τρόπο σκέψης. Δημιουργικό και αρκετά κοινωνικό θα είναι το σαββατοκύριακο σου, θα χαλαρώσεις και θα καταφέρεις να σκεφτείς αισιόδοξα.

Εσύ που είσαι μόνος/η με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό με πρώην ταίρι ή με πρόσωπο που είστε στην αρχή των επαφών σας, τολμηρά και αποκαλυπτικά θα είναι τα λόγια καθώς και οι συζητήσεις που θα κάνετε. Εφοδιάσου με αισιοδοξία μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει ή να σε οδηγήσει στην αδράνεια. Έρχονται οριστικά ξεκαθαρίσματα θετικής ίσως και ανατρεπτικής έκβασης, η κατάληξη θα σε χαροποιήσει ιδιαιτέρως.

ΛΕΩΝ

Θα καταφέρεις να χαλαρώσεις μέσα στο διήμερο, φεύγουν οι αρνητικές σκέψεις και οι κυκλοθυμίες, θα μπορέσεις να σκεφτείς αισιόδοξα και κατασταλαγμένα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και την Κυριακή η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό, θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις το σκεπτικό σου, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για εξηγήσεις, θα σου δοθεί η ευκαιρία να διορθώσεις τα λάθη και να επανορθώσεις στην περίπτωση που υπάρχει κάποια αρνητική εξέλιξη.

Εσύ που είσαι μόνος/η μέσα στο σαββατοκύριακο με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό, είναι πολύ πιθανό το προσφάτως χωρισμένο πρώην ταίρι σου να σε πλησιάσει, στα λόγια που θα ακουστούν θα υπάρξει ειλικρίνεια διαφωτιστική θα είναι η εξομολόγηση που θα λάβεις. Θα σε αιφνιδιάσει η συνάντηση που θα προκύψει, η έκπληξη σου θα είναι μεγάλη και ιδιαιτέρως ευχάριστη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο ισορροπημένο θα είναι το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα υπάρξουν εξομολογητικές διαθέσεις. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα σου φέρνει αποκαλύψεις. Αφήνεις πίσω σου τις ανασφάλειες και τις φοβίες, μαζί με το ταίρι σου προχωρείτε δυναμικά με κοινή την επιθυμία να σταθεροποιηθείτε και να δεσμευτείτε. Την Κυριακή με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Ζυγό σαν ζευγάρι θα χαλαρώσετε και θα κοινωνικοποιηθείτε , οι φιλικές παρέες θα σας ανανεώσουν.

Εσύ που είσαι μόνος/η με τη Σελήνη να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, αν βασική σου επιθυμία είναι η σχέση προετοιμάσου καταλλήλως θα ανοιχτεί προοπτική που θα σου δώσει συναισθηματική ικανοποίηση. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό στρώνεται ο δρόμος για να αποκτήσεις ασφάλεια, στο χέρι σου θα είναι να μπεις σε πορεία σταθερού δεσμού.

ΖΥΓΟΣ

Αποκαλυπτικό θα είναι το σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου δεν θα λείψουν οι εκδηλώσεις αγάπης και έλξης, συναισθηματικές εξομολογητικές κουβέντες θα ακουστούν. Την Κυριακή που η Σελήνη θα εμφανιστεί στο ζώδιο σου τα ανοίγματα και τα συμβάντα θα είναι τυχερά, θα χαρείς με κάτι πολύ ευχάριστο που θα προκύψει. Βγαίνεις από το άγχος, ηρεμείς και ανανεώνεσαι, όμορφα θα περάσεις με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η με τη Σελήνη να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσει πρώην ταίρι ή πρόσωπο που τον τελευταίο καιρό οι επαφές σας έγιναν κάπως πιο στενές. Θα πειστείς πως το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει έχει ειλικρινά αισθήματα για σένα, δε θα υπάρχει κανένας λόγος να απορρίψεις τις προτάσεις που θα λάβεις. Την Κυριακή με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου ενδεχομένως να χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δημιουργικό θα είναι το διήμερο σου, το Σάββατο με τη Σελήνη να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα καταφθάνουν ανοίγματα και ευνοϊκά συμβάντα που θα σε βοηθήσουν να κατευθύνεις τη σχέση σου. Την Κυριακή που η Σελήνη θα κάνει την εμφάνιση της στον Ζυγό προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που σου προκαλούν άγχος ή ανασφάλεια. Τα λόγια που θα ακουστούν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα είναι ειλικρινά, δείξε εμπιστοσύνη.

Εσύ που είσαι μόνος/η με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα είναι πολύ πιθανό μια τυχαία συνάντηση να φέρει ανατροπές στη σκέψη σου και στις επιθυμίες σου, τα απρόοπτα συμβάντα θα σου προκαλέσουν έντονο ενθουσιασμό. Την Κυριακή με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό θα είναι μια πολύ καλή μέρα για να κάνεις το βήμα να ξεκινήσεις νέα σχέση, δώσε ώθηση στις εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κοινωνικό και ζωτικό θα είναι το σαββατοκύριακο σου, οι συναντήσεις θα είναι ευχάριστες θα τονωθείς και θα πάρεις τα πάνω σου. Το Σάββατο με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο εξηγήσεις θα δοθούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, λύνετε τα προβληματικά θέματα που φέρνουν εντάσεις. Την Κυριακή η Σελήνη περνά στον Ζυγό, η μέρα θα είναι κατάλληλη για διασκέδαση, με παρέες θα βρεθείτε, σαν ζευγάρι θα ανανεωθείτε και θα περάσετε ευχάριστα.

Εσύ που είσαι μόνος/η σε περίπτωση που προσμένεις επανασύνδεση μείνε κοντά στο τηλέφωνο σου, κράτα αισιόδοξη τη διάθεση σου. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό από πρώην ταίρι σου ή από πρόσωπο που σε στενοχώρησε θα λάβεις κίνηση επανόρθωσης. Μέσα στο διήμερο θα έχεις προτάσεις για συναναστροφές και ξαφνικές συναντήσεις. Θα υπάρξουν συμβάντα και εκπλήξεις που θα ιντριγκάρουν το ενδιαφέρον σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέσα στο διήμερο θα υπάρξουν αλλαγές στις διαθέσεις και κυρίως στο σκεπτικό σου, αλλάζει η σκοπιά της αντίληψης σου. Το Σάββατο με τη Σελήνη να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, για κάτι συγκεκριμένο που σε είχε απογοητεύσει τώρα θα μπορέσεις να αναθεωρήσεις και να αποβάλεις τις αγχωτικές σκέψεις ή τις αμφιβολίες. Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στο συναίσθημα και στην αξία της αγάπης, θα τα βρεις με το ταίρι σου θα ακουστούν εξομολογήσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η με τη Σελήνη να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ήδη γνώριμο θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει, καλό θα είναι να μην κρατήσεις στάση απόμακρη ή καχύποπτη. Δώσε τα το περιθώριο περαιτέρω επαφών θα σου βγει σε καλό, προσπάθησε να τρέξεις τα γεγονότα. Με την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό οι συναντήσεις σας θα είναι ευχάριστες θα ανανεώσουν την ψυχολογία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βγαίνεις από τις συναισθηματικές αμφιβολίες και αμφιταλαντεύσεις, μέσα διήμερο στις συζητήσεις με το ταίρι σου θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα που θα σε βοηθήσουν να βάλεις τάξη στη σκέψη και στην καρδιά σου, αυτά που θα ακούσεις θα σε ηρεμήσουν ψυχολογικά. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό θα ακουστούν ειλικρινά λόγια και βάσιμες υποσχέσεις, δείξε εμπιστοσύνη η κατάληξη θα είναι ικανοποιητική.

Εσύ που είσαι μόνος/η το Σάββατο με τη Σελήνη να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα σε προσωπική συνομιλία θα γίνει ένας ιδιαιτέρως αποκαλυπτικός διάλογος με πρόσωπο που θα υπάρξουν περεταίρω επαφές μεταξύ σας. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό θα στρώσει το έδαφος για έναρξη σχέσης, καλό θα είναι να βγεις από την αναποφασιστικότητα και να προχωρήσεις δραστικά χωρίς καθυστερήσεις. Η Κυριακή θα είναι μέρα εξελίξεων, τα τηλεφωνήματα και οι συναντήσεις θα σε ανανεώσουν.

ΙΧΘΥΣ

Μέσα στο διήμερο με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα ειλικρινείς συζητήσεις θα βοηθήσουν εσένα και το ταίρι σου να προχωρήσετε μπροστά, θα σταθεροποιηθούν τα μεταξύ σας αισθήματα, ανοίγεται μελλοντική προοπτική. Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό ίσως να σου φέρει εναλλαγές και τάσεις αναποφασιστικότητας, στην περίπτωση που δεν μπορείς να αποφασίσεις υπολόγισε την γνώμη που θα έχει το ταίρι σου, δώσε βάση στις απόψεις του.

Εσύ που είσαι μόνος/η μέσα στο διήμερο θα συνομίλησες με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα δείξει ειλικρίνεια ως προς τις προθέσεις του, πολύ καλά θα κάνεις και θα το εμπιστευτείς. Το προσωπικό ραντεβού που θα γίνει μεταξύ σας θα έχει τη δυνατότητα να ανοίξει πορεία μακροχρόνιου δεσμού, ουσιαστικά η εξέλιξη θα είναι στο χέρι σου. Με την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό οι επαφές που θα προκύψουν θα είναι ευχάριστες και αναζωογονητικές, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει για σένα ένας νέος κύκλος.

Τελευταία ενημέρωση:
\n