Σαββατοκύριακο 7 με 8/9/2019, για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (3 votes)
Από την Όλγα Αγγέλου

Το Σάββατο η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, εξομολογήσεις και εκμυστηρεύσεις θα ανοίξουν μια νέα συναισθηματική δίοδο, τα ζευγάρια θα ισορροπήσουν, οι νέες γνωριμίες θα πάρουν πορεία σταθερής σχέσης. Προσοχή στην αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν τα αυθαίρετα συμπεράσματα και οι ανυπόστατες θεωρίες, θα πρέπει να δοθεί βάση μόνο στα υπαρκτά γεγονότα και όχι στις υποψίες. Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω θα φέρει ανοίγματα για συζητήσεις περί συγκατοίκησης ή ακόμα και δέσμευσης, οι προτάσεις που θα ακουστούν θα είναι τολμηρές και δημιουργικές.

Την Κυριακή η Σελήνη θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ουρανό τον Άρη και τον Ήλιο, ευνοούνται οι νέες γνωριμίες οι κοινωνικές επαφές και οι αποφασιστικές προσεγγίσεις. Έντονη θα είναι η διάθεση για φλερτ, δεν θα λείψουν οι άμεσες εκδηλώσεις. Οι ερωτευμένοι θα βρουν το θάρρος να αποκαλυφτούν και να περάσουν σε τολμηρές προτάσεις.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Μέσα στο σαββατοκύριακο το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και η εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω θα συμβάλουν στο να γίνουν ουσιαστικές αποκαλυπτικές και ειλικρινείς συζητήσεις με το ταίρι σου. Θα ακουστούν αλήθειες, θα πειστείς και θα σταθεροποιηθείς συναισθηματικά, βγαίνεις από την αμφιταλάντευση. Η Κυριακή θα είναι μια ευχάριστη μέρα με δημιουργικές προτάσεις και έντονες δραστηριότητες, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Άρη θα σε ωθήσει να βγεις από τα καθέκαστα.

Εσύ που είσαι μόνος/η άμεσες εξελίξεις καταφθάνουν, το Σάββατο το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σου φέρνει μια ιδιαιτέρως ρομαντική και ουσιαστική συνάντηση, θα ενισχύσει τα αισθήματα που νιώθεις για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Την Κυριακή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό τον Άρη και τον Ήλιο θα σε ωθήσουν σε δυναμικές ενέργειες, οι προτάσεις σου θα είναι τολμηρές, πολύ καλά θα κάνεις και θα κινηθείς δυναμικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα εστιάσεις στο πως μπορείς να περάσεις ήρεμα και ρομαντικά με το ταίρι σου, πολύ πιθανό θα είναι να ακουστούν αμοιβαίες αποκαλυπτικές εξομολογήσεις. Προσοχή στην αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα καλό θα είναι να ερευνήσεις πολύ καλά τα γεγονότα πριν βγάλεις συμπεράσματα. Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να κινηθείς ώριμα και αποφασιστικά, αν υπάρχουν προβλήματα μέσα στη σχέση σου θα καταφέρεις να δώσεις λύσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω Θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις και να τραβήξεις επάνω σου τα κατάλληλα βλέμματα. Η συμβουλή είναι να φλερτάρεις και να ανοιχτείς, καλό θα είναι να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να σε προσπεράσουν. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό τον Άρη και τον Ήλιο θα σου φέρουν ανοίγματα, βγάλε στην επιφάνεια τον αυθορμητισμό και τη γοητεία σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μέσα στο σαββατοκύριακο με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Ήλιο, εσύ που βιώνεις χωρισμό θα τα ξαναβρείς με το ταίρι σου, στην περίπτωση που θέλεις να επανασυνδεθείς θα το καταφέρεις. Η Κυριακή θα είναι μια ιδιαιτέρως ευχάριστη μέρα, με το ταίρι σου θα τονωθούν τα μεταξύ σας αισθήματα, θα υπάρξουν έντονες και διασκεδαστικές κοινωνικές επαφές που θα καταφέρουν να ανανεώσουν τη διάθεση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και τη Σελήνη να εισέρχεται στον Αιγόκερω το Σάββατο πολύ πιθανό να έχεις μια αποκαλυπτική συνάντηση ή επαφή, ίσως να φανερωθούν καταστάσεις και γεγονότα που θα σου δώσουν το θάρρος να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Την Κυριακή η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Άρη σου φέρνει γεγονότα που θα σε ενθουσιάσουν, καταφθάνουν προτάσεις και ανοίγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα δεν αποκλείεται να ζήσεις θερμές και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου. Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να σταθεροποιηθείς και να προχωρήσεις τη σχέση σου χωρίς εναλλαγές και συναισθηματικά πισωγυρίσματα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα, προσπάθησε να αποφύγεις τις εικασίες, δώσε βάση και σημασία μόνο στα γεγονότα που ήδη έχουν γίνει.

Εσύ που είσαι μόνος/η η εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω και το τρίγωνο της με τον Ουρανό και τον Άρη θα τονώσουν τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση σου, θα βγει στην επιφάνεια η παρορμητική πλευρά του χαρακτήρα σου. Η Κυριακή θα είναι μέρα ευνοϊκή για προσεγγίσεις, η διάθεση σου θα είναι κοινωνική, προσπάθησε να προτείνεις και να ανοιχτείς το αποτέλεσμα θα είναι ενθαρρυντικό. Ευνοούνται οι κοινωνικές επαφές και οι νέες γνωριμίες, δώσε το άνοιγμα να σε προσεγγίσουν.

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα θερμάνει το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, ωστόσο με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω ίσως να μην λείψουν από την πλευρά σου διαθέσεις κυριαρχίας. Προσοχή στην αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα η αντίληψη σου ίσως να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να κινηθείς ισορροπημένα και όχι παρορμητικά, δεν θα υπάρχει λόγος να καβγαδίσεις ή να κοντραριστείς με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η το Σάββατο με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω και την Κυριακή με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Άρη, η αυτοπεποίθηση σου θα είναι ακμαία, θα νιώσεις την ανάγκη να προσεγγίσεις, μην αναβάλεις τις ενέργειες ή τις προτάσεις σου.  Θα υπάρξει η  ευκαιρία να γνωριστείς με καινούργια άτομα και να ανοιχτείς σε προσωπικό επίπεδο, θα βρεις τις συνθήκες ευνοϊκές.  Για σένα που θέλεις να κάνεις νέα αρχή έρχονται ανοίγματα που θα πρέπει να τα αξιοποιήσεις άμεσα αποφεύγοντας τις χρονοτριβές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω πρόσφορο θα βρεις το έδαφος για αποκαλυπτικές κουβέντες και για συζητήσεις σχετικά με το μέλλον ή την πορεία του δεσμού σου. Η Κυριακή θα είναι μια ιδιαιτέρως δραστήρια μέρα, θα υπάρξουν φιλικές συναναστροφές, με το ταίρι σου θα βρεθείτε σε κοινές παρέες, καλό θα είναι να εστιάσεις στο πως μπορείς να διασκεδάσεις και να αποφορτιστείς.

Εσύ που είσαι μόνος/η το σαββατοκύριακο σου δεν θα είναι άτονο, θα έχεις κοινωνικές προτάσεις, δώσε θετικές απαντήσεις για συνευρέσεις και φιλικές συναντήσεις, θα καταφέρεις να περάσεις ευχάριστα. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό τον Άρη και τον Ήλιο, θα έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς με ένα καινούργιο πρόσωπο, διατήρησε την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια σου. Απέφυγε τις αρνητικές σκέψεις, προσπάθησε να κινηθείς αισιόδοξα και δυναμικά.

ΖΥΓΟΣ

Στην περίπτωση που έχεις τσακωθεί με το ταίρι σου το Σάββατο το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα ηρεμήσει το κλίμα, θα υπάρξει συναισθηματική συνεννόηση, ισορροπούν οι καταστάσεις. Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω θα φέρει άνοιγμα για υποσχέσεις που θα τηρηθούν, δείξε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα ακούσεις. Την Κυριακή με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Άρη, ζωηρή θα είναι η διάθεση σου, προσοχή στην παρορμητικότητα που θα σε χαρακτηρίζει.

Εσύ που είσαι μόνος/η μέσα στο διήμερο θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με φίλους και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Με την Αφροδίτη να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ενθουσιασμό θα σου προκαλέσουν οι πληροφορίες που θα σου δώσουν σχετικά με πρόσωπο που υπάρχει στις βλέψεις σου. Δεν αποκλείεται να προκύψει ραντεβού που θα φέρει άνοιγμα για αρχή σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα βοηθήσει εσένα και το ταίρι σου να αφήσετε στην άκρη τις εντάσεις και τα καβγαδάκια, θα εστιάσετε στο συναίσθημα και στη συντροφικότητα που υπάρχει μεταξύ σας. Όμορφο ίσως κι ιδιαιτέρως αισθησιακό θα είναι το σαββατοκύριακο σου, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό τον Άρη και τον Ήλιο πρόσχαρη θα κάνει τη διάθεση σου, οι πράξεις σου θα είναι αρκετά δυναμικές.  Προσπάθησε να ανοιχτείς και να προτείνεις αυτό που θέλεις, θα έχεις τη δυνατότητα να ορίσεις τις καταστάσεις. 

Εσύ που είσαι μόνος/η με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Άρη μην αφήσεις το διήμερο να φύγει άπραγο. Θα έχεις την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς και να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, βάλε σε λειτουργία τη γοητεία σου. Στην περίπτωση που ήδη υπάρχει πρόσωπο για το οποίο ενδιαφέρεσαι καλό θα είναι να κινήσεις τα νήματα για περεταίρω εξέλιξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετά έντονο θα είναι το σαββατοκύριακο σου, σε τόνωση θα βρίσκεται ο εσωτερικός σου κόσμος, τα συναισθήματα σου θα εναλλάσσονται δεν θα υπάρξει ατονία.  Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό τον Άρη και τον Ήλιο θα ενισχύσει τη διάθεση σου για δραστηριότητες και νέες εμπειρίες, με το ταίρι σου θα καταφέρετε να περάσετε δημιουργικά και διασκεδαστικά. Δεν θα λείψουν οι απρόοπτες εξομολογήσεις, θα χαρείς με αυτά που θα σου εκμυστηρευτεί το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η το Σάββατο που η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα σε ενθουσιάσει μια απρόσμενη πρόταση ή μια αποκαλυπτική συνάντηση,  η υπόθεση σου με ένα συγκεκριμένο άτομο θα πάρει ευχάριστη τροπή. Την Κυριακή θα βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο, θα συστηθείς και θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με καινούργια πρόσωπα, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό  θα καταφέρεις να εκδηλωθείς και να προσεγγίσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου λύνονται οι παρεξηγήσεις, αν υπάρχει σηκωμός ή χωρισμός θα προκύψει επανένωση. Τα λόγια που θα ακούσεις θα σε ενθαρρύνουν και θα σε βγάλουν από την ανασφάλεια, καταφθάνουν άμεσα και ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα που θα τερματίσουν τη συναισθηματική απόσταση.  Η Κυριακή θα είναι μια ανέμελη μέρα θα καταφέρεις να περάσεις ευχάριστα, φεύγουν οι αγχωτικές σκέψεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου και το τρίγωνο της με τον Ουρανό και τον Ήλιο είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις καινούργια σχέση και μάλιστα μακράς πορείας. Αν ήδη ενδιαφέρεσαι για κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο προχώρα τα βήματα σου μην αφήσεις το άγχος να σε οδηγήσει στην αναβολή ή στην ανασφάλεια. Αν δεν υπάρχει κάποιο άτομο στο στόχαστρο σου δώσε μεγάλη σημασία στις γνωριμίες που θα προκύψουν θα έχουν δυνατότητα εξέλιξης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα προσοχή στις αμφιβολίες και στις εσωτερικές φοβίες, η ανασφάλεια που θα νιώσεις ίσως να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις τη λογική με το συναίσθημα, θα καταφέρεις να σκεφτείς αντικειμενικά με ορθολογισμό. Η Κυριακή θα είναι για σένα μια αρκετά κοινωνική μέρα, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Άρη θα σε ωθήσει στη διασκέδαση.

Εσύ που είσαι μόνος/η μέσα στο διήμερο θα έχεις το θάρρος και τη διάθεση να προσεγγίσεις, οι τολμηρές ενέργειες θα σου βγουν σε καλό. Προχώρα σε προτάσεις θα λάβεις θετικές απαντήσεις, πολύ καλά θα κάνεις και θα προσπαθήσεις να τρέξεις τα γεγονότα. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα φέρει άνοιγμα για επαφές που θα έχουν τη δυνατότητα να καταλήξουν σε δημιουργία σχέσης.

ΙΧΘΥΣ

Ανέμελο και τονωτικό θα είναι το σαββατοκύριακο σου, με το ταίρι σου θα βγείτε έξω να διασκεδάσετε και θα αποφορτιστείτε. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα φεύγουν οι ανασφάλειες, θα νιώσεις συναισθηματική σιγουριά, πολύ καλά θα κάνεις και θα εμπιστευτείς το πρόσωπο που αγαπάς, δεν αποκλείεται να ενθουσιαστείς ίσως και να εκπλαγείς με τα αποκαλυπτικά λόγια που θα ακούσεις.  Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω σου φέρνει μια δημιουργική πρόταση.

Εσύ που είσαι μόνος/η με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα δεν αποκλείεται να ενθουσιαστείς ακόμα και να ερωτευτείς, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.  Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα, θα υπάρξει κίνδυνος να παρερμηνεύσεις ή να μπερδευτείς, θα πρέπει να αποφύγεις τα βιαστικά συμπεράσματα.  Την Κυριακή με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Άρη η μέρα θα είναι κατάλληλη για προσεγγίσεις και ξεκαθαρίσματα.

Τελευταία ενημέρωση:
\n