Σαββατοκύριακο 8 με 9 6 2019, για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Όλγα Αγγέλου

Το Σάββατο η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στην Παρθένο, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να μπουν οι επιθυμίες σε μία τάξη, για να δημιουργηθούν προτεραιότητες και να οργανωθούν τα κοινά σχέδια. Συνεννόηση θα υπάρξει στα ζευγάρια, οι αντιδράσεις θα είναι ήπιες, φεύγουν οι εντάσεις, θα βρεθούν λύσεις. Θα είναι μια πολλή καλή μέρα για να προγραμματιστεί το σαββατοκύριακο και για να κανονιστούν οι συναντήσεις και τα ραντεβού.

Την Κυριακή η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους, οι διαθέσεις θα γίνουν κοινωνικές, προτάσεις θα ακουστούν, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες. Ανοίγεται προοπτική νέων γνωριμιών, τώρα τα λόγια θα είναι αυθόρμητα και οι εκδηλώσεις πιο απελευθερωμένες. Στην περίπτωση που μια καινούργια γνωριμία πάρει πορεία σχέσης καλό θα είναι να αποφευχθούν τα βιαστικά συμπεράσματα, οι εξιδανικεύσεις δεν θα πρέπει να είναι επιφανειακές. Κοινωνικό θα είναι το σαββατοκύριακο, θα υπάρχει η διάθεση για διασκέδαση και άμεση συναναστροφή.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Θέλει λίγη προσοχή το σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη η οποία θα κάνει την είσοδο της στους Διδύμους, θα υπάρξουν εσωτερικές συναισθηματικές εντάσεις που ίσως να κάνουν κάπως αλλοπρόσαλλες τις αντιδράσεις σου. Θα νιώσεις την ανάγκη να απεγκλωβιστείς από οτιδήποτε σε δυσανασχετεί και σου δημιουργεί αρνητικές σκέψεις. Για να βρεις την εσωτερική σου ισορροπία θα χρειαστεί να κάνεις ένας είδος συναισθηματικού ξεκαθαρίσματος. Συζήτησε ανοιχτά με το ταίρι σου, θα καταφέρεις να δώσεις λύση στις προβληματικές καταστάσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η αλλάζεις διαθέσεις, τονώνεσαι, απελευθερώνεσαι και αφήνεις να βγει στην επιφάνεια η ανέμελη και ζωτική πλευρά του χαρακτήρα σου. Έντονο θα είναι το σαββατοκύριακο σου, με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στους Διδύμους νέα προοπτική θα ανοιχτεί από μια απρόσμενη συνάντηση. Ένα πρόσωπο θα σε ενθουσιάσει, θα τονώσει την ανάγκη σου να προχωρήσεις τη ζωή σου με καινούργιο πρόσωπο προς μια νέα ερωτική κατεύθυνση.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο σημασία θα δώσεις στα λόγια που θα σου πει το ταίρι σου. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα μέσα στη σχέση σου θα καταφέρετε να δώσετε τη λύση, αν υπάρχουν αμφιβολίες ή αμφισβητήσεις οι ουσιαστικές κουβέντες που θα ακούσεις θα σε πείσουν και θα εμπιστευτείς. Την Κυριακή με την Αφροδίτη να εισέρχεται στους Διδύμους ίσως οι προτάσεις σου να είναι κάπως ασυνήθιστες, θα έχεις τη διάθεση για διασκέδαση και γενικότερα για ζωτικές δραστηριότητες.

Εσύ που είσαι μόνος/η με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους είναι καλή χρονική στιγμή για να φλερτάρεις και να ανανεώσεις τις γνωριμίες σου, έστω και σε φιλικό ή κοινωνικό επίπεδο. Δέξου τα καλέσματα και τις προσκλήσεις, τόλμησε να εκδηλωθείς και να μιλήσεις ελεύθερα. Θα υπάρξουν ανοίγματα για προσεγγίσεις, προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη τους ενδοιασμούς, βγάλε στην επιφάνεια την ελκυστική και προσιτή πλευρά του χαρακτήρα σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σου ζωηρός θα είναι ο συναισθηματικός σου κόσμος, ωστόσο ίσως να υπάρξουν έντονες εναλλαγές στις διαθέσεις σου. Θα νιώσεις την ανάγκη να αποδράσεις από τις ανιαρές συνθήκες, στόχος σου θα είναι να ζωηρέψεις λίγο τα δεδομένα και να ξεγλιστρήσεις από τις καταπιεστικές καταστάσεις. Προσπάθησε να βάλεις σε τάξη τον εσωτερικό σου κόσμο, θα καταφέρεις να βρεις τι ακριβώς θέλεις και τι πρέπει να προτείνεις για να ανανεωθεί ο δεσμός σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο σου, θα προτιμήσεις τις ανέμελες φιλικές παρέες, δεκτική θα είναι η στάση σου στα πρόσωπα που θα σου συστήσουν. Την Κυριακή ίσως να υπάρξει ένα γεγονός-έκπληξη, διατήρησε τη γοητεία σου, έρχονται συμβάντα που θα φέρουν ευχάριστες ανατροπές. Δεν αποκλείεται να προκύψουν οριστικές ανακατατάξεις στην προσωπική σου ζωή με άφορη μια καινούργια γνωριμία που θα υπάρξει. Πολύ πιθανό θα είναι να ερωτευτείς και να αλλάξεις στάση ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σάββατο η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να μιλήσεις σοβαρά και κατασταλαγμένα με το ταίρι σου, θα έχετε και οι δυο διάθεση συνεννόησης. Την Κυριακή με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους θα εστιάσετε στο πως μπορείτε να περάσετε χαλαρά και διασκεδαστικά, θα αποφύγετε τις συζητήσεις που δημιουργούν προβληματισμούς. Στο διήμερο θα έχετε τη δυνατότητα να ξεφύγετε από τις έγνοιες, να συναντηθείτε με φίλους και να ασχοληθείτε με αναζωογονητικές δραστηριότητες.

Εσύ που είσαι μόνος/η ένα πρόσχαρο πρόσωπο θα γνωρίσεις μέσω φιλικών σου ατόμων, η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους θα σου δώσει την ευκαιρία να βγεις από την ξηρασία και τη στασιμότητα. Στην περίπτωση που το παρελθόν σε απογοήτευσε θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις πλεύση και να προχωρήσεις σε νέες δοκιμασίες. Θα υπάρξουν προσεγγίσεις, θα ακουστούν φιλοφρονήσεις, συνδύασε λογική με ένστικτο δεν θα πέσεις έξω στις επιλογές σου.

ΛΕΩΝ

Η εμφάνιση της Αφροδίτης στους Διδύμους θα σε ωθήσει σε έναν ανέμελο τρόπο σκέψης, κάποια ζητήματα μέσα στη σχέση σου θα τα περάσεις αψήφιστα, για κάποια αλλά συνειδητά θα αδιαφορήσεις. Απέφυγε την αντιφατική ή αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, καλό θα είναι να μην μπερδέψεις το ταίρι σου γιατί έτσι θα δημιουργηθεί πεδίο παρεξηγήσεων. Ανάγκη σου θα είναι οι κοινωνικές και φιλικές συναναστροφές, θα θελήσεις σαν ζευγάρι να βρεθείτε με φίλους, γενικότερα θα αναζητήσεις ανανεωτικές επαφές.

Εσύ που είσαι μόνος/η με την Αφροδίτη να εισέρχεται στους Διδύμους πολύ πιθανό να δείξεις προτίμηση στη νυχτερινή διασκέδαση, ίσως να θεωρήσεις πως οι ανάλογοι χώροι δημιουργούν ευνοϊκό κλίμα για φλερτ. Θα έχεις τη διάθεση και την ανάγκη να γνωριστείς με καινούργια πρόσωπα, στις προσεγγίσεις σου θα βρεις ανταπόκριση. Επιμελήσου την εμφάνιση σου, η Κυριακή θα είναι μια πολλή καλή μέρα για γνωριμίες και συναναστροφές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου η στάση σου κυρίως σε θέματα και συζητήσεις μελλοντικής πορείας θα είναι ώριμη και δημιουργική. Με το ταίρι σου θα καταφέρετε να κλείσετε ανοιχτές υποθέσεις που έχουν να κάνουν με λήψη κοινών αποφάσεων. Στην περίπτωση που μέσα στην εβδομάδα υπήρξαν διαφωνίες και παρεξηγήσεις τώρα θα ισορροπήσετε, έρχεται συνεννόηση και συναισθηματική σταθερότητα. Με την Αφροδίτη να καταφθάνει στους Διδύμους η Κυριακή θα είναι μια κοινωνική μέρα, θα βρεθείτε σε φιλικές παρέες.

Εσύ που είσαι μόνος/η η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου ίσως να σοβαρέψει τη σκέψη σου και να μπερδευτείς, με αποτέλεσμα να προτιμήσεις την αδράνεια. Ο ερχομός της Αφροδίτης στους Διδύμους θα διαφοροποιήσει την αντίληψη σου, με θερμό μάτι θα δεις τις προσπάθειες που θα κάνει ένα συγκεκριμένο άτομο να σε προσεγγίσει. Θα υπάρξουν απρόοπτες προτάσεις και μια ευχάριστη συνάντηση. Εσύ που θέλεις να γυρίσεις στα παλιά, προοπτική επανασύνδεσης θα σου ανοίξει πρώην ταίρι σου.

ΖΥΓΟΣ

Το σαββατοκύριακο με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο και τον ερχομό της Αφροδίτης στους Διδύμους θετικές και ειρηνικές θα είναι οι διαθέσεις. Από πλευράς σου δεν θα θελήσεις καταστάσεις που ρίχνουν την ψυχολογία σου, θα αναζητήσεις ψυχικές διεξόδους, στόχος σου θα είναι η απόδραση. Αν τις προηγούμενες μέρες τσακώθηκες με το ταίρι σου θα προχωρήσεις σε πράξεις συμφιλίωσης και επανασύνδεσης, επανέρχεται η ισορροπία στη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η θα τονωθείς μέσα στο σαββατοκύριακο το διήμερο δεν θα είναι καθόλου ανιαρό. Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στους Διδύμους θα καταφέρεις να δημιουργήσεις οικείο και επικοινωνιακό κλίμα σε συνάντηση που θα έχεις με πρόσωπο που ενδεχομένως να επιδιώκεις εδώ και καιρό να κερδίσεις το ενδιαφέρον του. Κλείνει με επιτυχία ερωτική υπόθεση που έχει αναστατώσει τον συναισθηματικό σου κόσμο, αισιοδοξείς και παίρνεις τα πάνω σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο ίσως να σε κουράσουν κάποιες τυπικές κοινωνικές επαφές. Την Κυριακή με την Αφροδίτη να εισέρχεται στους Διδύμους όμορφα και ανέμελα θα περάσεις εσύ και το ταίρι σου, θα αναζωογονηθείτε, θα ανανεωθείτε. Οι προσωπικές σας στιγμές θα φροντίσεις να είναι αποφορτισμένες, ουσιαστικά αυτό που θα χρειαστείς και θα καταφέρεις να το κάνεις φανερό στο ταίρι σου είναι πως η αποφυγή από τις καθημερινές συνήθειες είναι πλέον υποχρεωτικά απαραίτητη.

Εσύ που είσαι μόνος/η με την Αφροδίτη να εισέρχεται στους Διδύμους προχώρησε στις προσεγγίσεις σου, κρατά θετικές τις διαθέσεις σου, θα προκύψει συνάντηση που θα τακτοποιήσει παλιές εκκρεμότητες. Με πρόσωπο που ενδεχομένως να είχε τερματιστεί η σχέση σας απρόοπτα, θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσετε και να καλύψετε τα μεταξύ σας συναισθητικά κενά. Οι εξελίξεις θα σου φέρουν θετικές αναστατώσεις, καλό θα είναι να κινηθείς όσο πιο άμεσα μπορείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην εμφάνιση της Αφροδίτης στους Διδύμους, ανατροπές θα υπάρξουν στο σκεπτικό σου, ίσως να δοκιμαστεί η σταθερότητα των αισθημάτων σου. Εσύ που διατηρείς μακροχρόνια σχέση θα θελήσεις να κινηθείς απελευθερωμένα, βασική σου ανάγκη θα είναι να βγεις από τις πιέσεις και τους περιορισμούς. Για να αποφύγεις τα μπερδέματα και τους διχασμούς εξήγησε στο ταίρι σου τι είδους βλέψεις έχεις και ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες, στην παρούσα φάση απαραίτητη θα είναι η ειλικρίνεια.

Εσύ που είσαι μόνος/η με την εμφάνιση της Αφροδίτης στους Διδύμους συνάντηση θα σημειωθεί με πρόσωπο που το γεγονός ίσως να σου προκαλέσει αναστάτωση, οι εξελίξεις δεν αποκλείεται να σε βγάλουν από τα νερά σου. Ίσως να μην περιμένεις την πρόταση που θα ακούσεις, στην περίπτωση που δεν είσαι σε θέση να δώσεις άμεση απάντηση προσπάθησε να κερδίσεις τον χρόνο που χρειάζεσαι. Ευχάριστα θα είναι τα απρόοπτα γεγονότα, ωστόσο θα απαιτούν ετοιμότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για ουσιαστικές κουβέντες και υποσχέσεις. Λογική και ισορροπημένη θα είναι η σκέψη σου, θα έχεις τον τρόπο να συνεννοηθείς και να επηρεάσεις το ταίρι σου. Την Κυριακή με την Αφροδίτη να εισέρχεται στους Διδύμους ο συναισθηματικός σου κόσμος θα περάσει από μια αναστάτωση ίσως και ένταση, θα νιώσεις την ανάγκη να ανανεωθείς. Πρότεινε στο ταίρι σου να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, θα καταφέρετε να περάσετε ευχάριστα.

Εσύ που είσαι μόνος/η η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους θα σε αποτρέψει από την εσωστρέφεια, θα έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις και να διασκεδάσεις. Οι προτάσεις και οι συναντήσεις που θα προκύψουν θα σου ανεβάσουν την ψυχολογία, θα τονωθούν οι διαθέσεις σου. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για φλερτ και νέες γνωριμίες, προσπάθησε να εκδηλωθείς και να δώσεις το ελεύθερο να σε πλησιάσουν. Κοινωνικό θα είναι το σαββατοκύριακο σου, διασκέδασε, βγες από την αναστολή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να κινηθείς και να μιλήσεις απελευθερωμένα, δώσε στο ταίρι σου να καταλάβει τι σου αρέσει και τι δεν μπορείς να χειριστείς. Αλλοπρόσαλλη θα είναι η αντίδραση σου σε καταστάσεις που σου δημιουργούν ψυχολογικές πιέσεις, θα υπάρξει ένα είδος συναισθηματικής αναστάτωσης που δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε ανατρεπτικές ενέργειες. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να διευρύνεις τα όρια της προσωπικής σου ελευθερίας, προσοχή στις υπερβολές.

Εσύ που είσαι μόνος/η με την εμφάνιση της Αφροδίτης στους Διδύμους σου ανοίγεται δυνατότητα να επεκταθείς σε κοινωνικό και φιλικό επίπεδο, να συναναστραφείς και να κάνεις νέες γνωριμίες. Απρόσμενη συνάντηση καθώς και μια αποκαλυπτική συζήτηση θα αλλάξει δεδομένα και συνθήκες ανοίγοντας νέο ορίζοντα στην προσωπική σου ζωή. Τα συμβάντα και οι συγκυρίες θα πρέπει να σε βρουν σε ετοιμότητα, δώσε το ελεύθερο για άμεσες προσεγγίσεις.

ΙΧΘΥΣ

Το Σάββατο με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο συγκεκριμένες θα είναι οι επιθυμίες σου, δεν θα υπάρξει μετεωρισμός, στοιχείο που θα βοηθήσει το ταίρι σου να σε κατανοήσει. Στις μεταξύ σας συζητήσεις η στάση σου θα είναι διαλλακτική, θα υπάρξει εποικοδομητική συνεννόηση, θα καταφέρετε να οργανώσετε τα κοινά σας σχέδια. Την Κυριακή με την Αφροδίτη να εισέρχεται στους Διδύμους σαν ζευγάρι θα είστε δεχτικοί στις φιλικές και κοινωνικές προτάσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους προσιτή στάση θα κρατήσεις, συνειδητά θα βγεις από τις αναστολές. Δείξε ενδιαφέρον στο πρόσωπο που τυχαία θα συνομιλήσεις πιθανότατα μέσα σε φιλικό κύκλο. Θα είναι καθαρά στο χέρι σου ο μεταξύ σας φιλικός διάλογος να μετατραπεί σε προοπτική σχέσης. Θα υπάρξουν απρόοπτες θετικές εξελίξεις, δώσε ώθηση στην νέα γνωριμία που θα προκύψει, οι περεταίρω επαφές θα σε ανανεώσουν.

Τελευταία ενημέρωση: