Σαββατοκύριακο 8 ως 9 12 2018, για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)
Από την Όλγα Αγγέλου

Αγαπημένα ζωδιάκια, καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!! Το διήμερο αυτό αρχίζει με τη Σελήνη να παραμένει μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου στον Τοξότη, όπου σχηματίζει και τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό και δίνει την ευκαιρία για πρωτότυπες, πρωτοποριακές και ευφάνταστες δράσεις που μπορούμε από κοινού να συμμετέχουμε με το ταίρι ή με πιθανή νέα γνωριμία. Αργότερα η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω στρέφοντας την προσοχή μας πιθανά σε ευθύνες και άγχη της καριέρας μας, κάτι που δεν θα μας βοηθήσει να αφεθούμε αρχικά λόγω της έντασης που μπορεί να δημιουργήσει. Οι κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να είναι πολλές και να πρέπει να βρεθούμε με πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό μας περιβάλλον.

Οι συνθήκες το βράδυ βελτιώνονται, καθώς το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στο Σκορπιό ανεβάζει τη διάθεση μας, κάνει εντονότερα τα συναισθήματα και μπορεί να οδηγήσει σε μοναδικές στιγμές έρωτα και πάθους με το ταίρι μας. Πιθανές βέβαια είναι και οι νέες γνωριμίες που θα είναι καυτές και το καρδιοχτύπι που θα προκαλέσουν θα είναι έντονο.

Την Κυριακή η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργώντας έτσι τις κατάλληλες συνθήκες για ρομαντικές και ευφάνταστες στιγμές με το σύντροφό μας. Πάθος και τρυφερότητα συνδυάζονται αρμονικά και είναι εξαιρετική στιγμή για να κλείσουμε ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να μας δημιουργούν οργή και να προβληματίζουν τη σχέση μας. Δεν αποκλείεται να επιλέξουμε μοναχικές στιγμές με το σύντροφό μας που όμως θα εξελιχθούν άκρως ευχάριστα, αφού το συναίσθημα και η τρυφερότητα μας κατακλύζουν.

Πιθανές είναι νέες γνωριμίες, καθώς ο έντονος ερωτισμός και η ευαισθησία εναρμονίζονται μοναδικά και μαγνητίζουν τους γύρω μας προκαλώντας τους έντονο ενδιαφέρον. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί και πάλι να χτυπήσουν την πόρτα, καλό είναι βέβαια να αφήσουμε τη λογική να λειτουργήσει συνδυαστικά με το συναίσθημα και να μην αφεθούμε στις αναμνήσεις που μπορεί να μας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Έχω σχέση: Το τρίγωνο Σελήνης - Ουρανού δημιουργεί έντονο κέφι και διάθεση για ξαφνικά ταξίδια στην ύπαιθρο που μπορεί να θέλεις να πραγματοποιήσεις με το ταίρι σου. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις. Την Κυριακή τα εξάγωνα της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργούν αισθαντικό, ρομαντικό και έντονο ερωτικό σκηνικό για δύο.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη για μερικές ώρες το Σάββατο και το τρίγωνο της με τον Ουρανό στο ζώδιό σου πιθανά να προμηνύει μία συγκλονιστική γνωριμία για εσένα. Αργότερα το μεσημέρι περνάει στον Αιγόκερω στρέφοντας την προσοχή σου σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό εντείνει τον ερωτισμό και την αυτοπεποίθησή σου και δεν μπορείς να περάσεις αδιάφορος. Την Κυριακή τα εξάγωνα της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να σηματοδοτούν επιστροφές από τα παλιά που να σε γεμίσουν συναισθήματα και πόθο.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχω σχέση: Έντονο ερωτικό προμηνύεται το σαββατοκύριακο αυτό για σένα, καθώς από το μεσημέρι του Σαββάτου η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και στρέφει την προσοχή σου στη διασκέδαση με το ταίρι σου. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό λειτουργεί άκρως ενισχυτικά και μπορεί να απογειώσει τη σχέση σου. Την Κυριακή τα εξάγωνα της σελήνης με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργούν την επιθυμία για κοινή δράση σε ζητήματα που εντείνουν την ευαισθησία σου και του συντρόφου σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Μπορείς να παίξεις ερωτικά να διασκεδάσεις, να απογειωθείς, καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και απογειώνει την αισιοδοξία και τη διάθεση για ξεφάντωμα. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντική γνωριμία στη ζωή σου, ενώ την Κυριακή τα εξάγωνα της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε ωθούν σε κοινές σε συλλογικές δράσεις ή σε φιλικές παρέες μέσα από τις οποίες είναι πιθανό να εισβάλουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχω σχέση: Η Σελήνη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό πιθανά να φέρει νέα κοινά ενδιαφέροντα για σένα και το σύντροφό σου που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για τη σχέση σας. Από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά η Σελήνη περνά στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό λειτουργεί βοηθητικά για ζητήματα καθημερινότητας, ενώ την Κυριακή τα εξάγωνα της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς βοηθούν να υπάρξει ευχάριστο και ρομαντικό κλίμα μέσα στη σχέση σου σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Η Σελήνη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό το Σάββατο δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για κεραυνοβόλα νέα γνωριμία που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει πολύ γρήγορα. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό μπορεί να φέρει πρόσωπα μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον στο προσκήνιο που να σου δημιουργήσουν έντονα συναισθήματα. Τα εξάγωνα της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς την Κυριακή προδιαθέτουν για άκρως ερωτική και ρομαντική νέα γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό περίγυρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχω σχέση: Στροφή στο σύντροφό σου και στις ανάγκες του κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επιθυμείς διακαώς να ισορροπήσεις της σχέσης σου ικανοποιώντας το σύντροφό σου το ταίρι σου. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό απογείωνε τον έρωτα, τη διασκέδαση και τον πόθο, ενώ την Κυριακή τα εξάγωνα της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς προδιαθέτουν για ονειρική ατμόσφαιρα βγαλμένη από παραμύθια.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Η ανάγκη να φλερτάρεις είναι δεδομένη αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και εντείνει τη διάθεση να κοινωνικοποιηθείς και να παίξεις ερωτικά. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό εκτοξεύει τον ερωτισμό και είναι πολύ πιθανή η νέα γνωριμία που να σε συναρπάσει, ενώ την Κυριακή τα εξάγωνα της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργούν παραμυθένια ατμόσφαιρα και έντονο πάθος για νέα πρόσωπα που μπορεί να έρθουν στη ζωή σου.

ΛΕΩΝ

Έχω σχέση: Με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό το Σάββατο ο έρωτας ανανεώνεται και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές αποδράσεις για εσένα και τον σύντροφό σου. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό σε ωθεί σε καθημερινά και οικογενειακά ζητήματα που θέλεις να λύσεις με το ταίρι σου. Την Κυριακή τα εξάγωνα της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς απογειώνουν το πάθος, την τρυφερότητα, το ρομαντισμό, την ένταση.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο το τρίγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να είναι προάγγελος νέας αιφνιδιαστικής γνωριμίας που θα ανατρέψει τα δεδομένα της προσωπικής του ζωής. Αργότερα το μεσημέρι περνά στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό δημιουργεί έντονα ρομαντικό και τρυφερό κλίμα με πρόσωπα μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον. Την Κυριακή τα εξάγωνα της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς προμηνύουν γνωριμίες με έντονο πάθος, μοναδικό καρδιοχτύπι που θα ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχω σχέση: Όλα είναι έρωτας αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και εκτοξεύει το κέφι, τον ερωτισμό, την παιδικότητά σου. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για υπέροχες στιγμές κεφιού με το ταίρι και τα κοντινά σου πρόσωπα, ενώ την Κυριακή τα εξάγωνα της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς προμηνύουν έντονα ερωτικές και ρομαντικές στιγμές με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει απογειώνοντας τη σχέση σας κυριολεκτικά.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Ο έρωτας κυριαρχεί για εσένα αυτό το Σαββατοκύριακο και δεν θα χάσεις την ευκαιρία να παίξεις καθώς από το μεσημέρι το Σάββατο και μετά η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και σε καθιστά πρωταγωνιστή όπου κι αν βρεθείς. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό σηματοδοτεί πιθανά νέες γνωριμίες μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι που διασκεδάζεις, ενώ τα εξάγωνα της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς την Κυριακή μπορεί να φέρουν στο προσκήνιο σημαντικές νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν το ρου της προσωπικής του ζωής.

ΖΥΓΟΣ

Έχω σχέση:  Το Σάββατο το τρίγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να σε οδηγήσει σε από κοινού δράσης με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στη σχέση. Αργότερα το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για σένα και το ταίρι σου για να περάσεις στιγμές πάθους και ρομαντισμού. Την Κυριακή τα εξάγωνα της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς βοηθούν να κλείσεις ζητήματα καθημερινότητας και να περάσεις άκρως τρυφερές στιγμές.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο με το τρίγωνο Σελήνης – Ουρανού είναι πολύ πιθανές είναι γνωριμίες που θα πέσει συναρπάσουν και θα σε κεραυνοβολήσουν ευχάριστα. Αργότερα η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον γεμάτες πάθος. Την Κυριακή τα εξάγωνα της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε δραστηριοποιούν έντονα και σε παρέες μέσα από το εργασιακό του περιβάλλον όπου έρωτας μπορεί να χτυπήσει δυναμικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχω σχέση: Από το μεσημέρι του Σαββάτου η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω το κέφι σου ανεβαίνει κατακόρυφα και αντικατοπτρίζεται κυρίως στη σχέση σου. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου εντείνει τον ερωτισμό τη διάθεση για διασκέδαση και χαρά ανανεώνοντας σημαντικά τη σχέση σου, ενώ την Κυριακή τα εξάγωνα της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργούν άκρως ρομαντικό, τρυφερό και παθιάρικο σκηνικό για να κλείσεις υπέροχα αυτό το διήμερο.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω από το μεσημέρι του Σαββάτου εκτοξεύεται το κέφι, η διάθεση για κοντινές αποδράσεις, αλλά και η όρεξη για έντονο ερωτικό παιχνίδι. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου δίνει τη γοητεία σου και είναι βέβαιο ότι νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα είναι καθοριστικές για την πορεία της προσωπικής τους. Την Κυριακή τα εξάγωνα της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνουν το πάθος, στην έξαψη, το ρομαντισμό και είναι πιθανά τα νέα πρόσωπα να δείξουν το έντονο ενδιαφέρον τους για σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχω σχέση:  Το τρίγωνο της Σελήνης στο ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Κριό το Σάββατο ανεβάζει κατακόρυφα τον ερωτισμό και δημιουργεί κλίμα για διαφορετικές δράσεις για εσένα και το σύντροφό σου. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό ισορροπεί παρελθούσες καταστάσεις και φέρνει και πάλι την ασφάλεια στη σχέση σου, ενώ την Κυριακή τα εξάγωνα της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί ιδανικό κλίμα για να περάσετε όμορφα σε πιθανές κοινωνικές εκδηλώσεις που υπάρχουν.    

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό το Σάββατο δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για νέες κεραυνοβόλος γνωριμίες που πιθανά να έρθουν στη ζωή σου και να φέρουν ανατροπές. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό μπορεί να φέρει επικοινωνία με πρόσωπα του παρελθόντος που θα σε γεμίσουν ασφάλεια και ζεστασιά. Την Κυριακή τα εξάγωνα της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εκτοξεύουν το ρομαντισμό, τον ερωτισμό, και το πάθος και πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από εκδηλώσεις του ευρύτερου κοινωνικού σου περιβάλλοντος. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχω σχέση: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά πρωταγωνιστείς όπου κι αν βρεθεί και αυτό κυριαρχεί και στη σχέση σου. Το εξάγωνο της με τον με την Αφροδίτη στο Σκορπιό δημιουργεί υπέροχο κλίμα σε εσένα και το ταίρι σου, αλλά και σε φιλικές παρέες που έχετε για να περάσετε όμορφα. Την Κυριακή τα εξάγωνα της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς φέρνουν στο προσκήνιο σύντομες αποδράσεις όπου θα ζήσετε έντονα ρομαντικές και ερωτικές στιγμές με το σύντροφό σου απογειώνοντας την σχέση σας.

Είμαι ελεύθερο πουλί:  Από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου εκτοξεύοντας το κέφι, το δυναμισμό, τον ερωτισμό και τη διάθεση για παιχνίδι. Το εξάγωνο της με τη Σελήνη με την Αφροδίτη στο Σκορπιό προσθέτει έντονα στη γοητεία σου και είναι πιθανό μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον να υπάρξουν πρόσωπα που να δείξουν το έντονο ενδιαφέρον τους. Την Κυριακή τα εξάγωνα της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εκτοξεύουν τη φαντασία, το ρομαντισμό, την τρυφερότητα και το πάθος και πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες σε παρέες με κοντινά σου πρόσωπα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχω σχέση: Το τρίγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό το Σάββατο δημιουργηθεί διάθεση για κοινές δράσεις με το σύντροφό σου που θα δώσουν πνοή φρεσκάδας στη σχέση σας. Αργότερα το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό εντείνει το κέφι και τη γοητεία και δεν θα χάσεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχες στιγμές με το σύντροφό σου με το ταίρι σου σε κοινωνικές υποχρεώσεις που πιθανά να έχεις, ενώ την Κυριακή τα εξάγωνα της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς οδηγούν σε ρομαντικό δείπνο για δύο κλείνοντας υπέροχα αυτό το διήμερο.     

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το τρίγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να φέρει ξαφνικές νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό σε βοηθά να εκδηλώσεις τη γοητεία που έχεις μέσα σου και να κερδίσεις νέες γνωριμίες σε πιθανές κοινωνικές εκδηλώσεις που έχεις. Την Κυριακή τα εξάγωνα της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να φέρουν στο προσκήνιο πρόσωπα του παρελθόντος που σου δημιουργούν ασφάλεια και ζεστασιά.

ΙΧΘΥΣ

Έχω σχέση: Από το μεσημέρι του Σαββάτου η Σελήνη στον Αιγόκερω στρέφει το ενδιαφέρον σου στο φιλικό σου περιβάλλον και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για εσένα και το ταίρι σου για υπέροχες στιγμές σε κοινές δράσεις ή σε φιλικές παρέες. Την Κυριακή τα εξάγωνα της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου σε καθιστούν πρωταγωνιστή στο πάθος, στο ρομαντισμό, στην έξαψη και μπορείς να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου με το σύντροφό σου κλείνοντας έτσι καταπληκτικά αυτό το διήμερο.       

Είμαι ελεύθερο πουλί: Η Σελήνη στον Αιγόκερω από το μεσημέρι του Σαββάτου σε κινητοποιεί και εντείνει την επικοινωνιακή σου διάθεση, καθώς η επιθυμία σου να βρεθείς με τους φίλους σου είναι έντονη. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό εκτοξεύει την αισιοδοξία, το κέφι, τη ζωντάνια και τη διάθεση για φλερτ με πιθανές τις νέες γνωριμίες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου, ενώ την Κυριακή τα εξάγωνα της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου ανεβάζουν κατακόρυφα τη γοητεία σου και ελκύεις νέες γνωριμίες που θα δημιουργήσουν έντονα ρομαντικό κλίμα.

Τελευταία ενημέρωση:
\n