Σαββατοκύριακο 9 ως 10/1/2021, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Όλγα Αγγέλου

Αγαπημένα ζωδιάκια, καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!! Αυτό το διήμερο είναι έντονο δραστήριο, δυναμικό, παρορμητικό, αποφασιστικό και είναι η κατάλληλο στο να διεκδικήσει την προσοχή στον ερωτικό τομέα, όμως δεν είναι απίθανο να ξεφύγει σε επίπεδο συμπεριφοράς, να γίνει ιδιαίτερα νευρική και εξουσιαστική και αυτό να προκαλέσει προβλήματα στις προσωπικές σχέσεις.

Το Σάββατο μας δίνει τη δυνατότητα να περάσουμε μοναδικά με το σύντροφο ή με πιθανή μία γνωριμία, καθώς νιώθουμε και εμείς οι ίδιοι μέσα μας ισορροπία, κέφι και ανεβασμένη διάθεση. Δεν αποκλείεται να εκτοξεύσει τον εκνευρισμό και την διάθεση για συγκρούσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με το σύντροφό μας ή με νέο πρόσωπο που μπορεί να έχει έρθει στη ζωή μας και να αποφύγουμε τις έντονες αντιπαραθέσεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Η Κυριακή δημιουργεί συνθήκες σκληρής λεκτικής αντιπαράθεσης, απολυτότητας, απαισιοδοξίας και κατήφειας και αυτό πιθανά να χαλάσει προσωρινά το κέφι μας. Όμως αυτό το διήμερο κλείνει εξαιρετικά θετικά καθώς λειτουργεί απογειωτικά για την ψυχολογία μας, για την διάθεση να ερωτοτροπήσουμε και να παίξουμε, για την όρεξη για διασκέδαση που θα βοηθήσει να εκδηλώσουμε συναισθήματα τόσο στο σύντροφό μας όσο και πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να αποδειχθεί άκρως ευνοϊκή για την προσωπική μας ζωή.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Έχω σχέση: Είσαι το επίκεντρο για το σύντροφό σου. Προσοχή μόνο το βράδυ του Σαββάτου γιατί πιθανά να εκτοξεύσει τον εκνευρισμό και να γίνεις άκρως επιθετικός με το ταίρι σου. Η Κυριακή, εντείνει την απολυτότητα και μπορεί να ανταλλάξεις λεκτικά πυρά με τον άνθρωπό σου που θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Ευκαιρία αυτό το διήμερο να βγεις, να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα! Προσοχή μόνο την Κυριακή το πρωί, μπορεί να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις, συγκρούσεις ή ανταγωνιστική διάθεση με πιθανή νέα γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχω σχέση: Η επιθυμία να περάσεις όμορφες στιγμές για δύο με το σύντροφό σου μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα θα καθορίσει αυτό το διήμερο και έχεις την ευκαιρία όντως να περάσεις υπέροχα! Το Σάββατο, φέρνει στην επιφάνεια καταπιεσμένη οργή που πιθανά να δημιουργήσει συγκρούσεις με το ταίρι σου και η Κυριακή δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για λεκτικές αντιπαραθέσεις που θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Πρόσωπα από το παρελθόν είναι πολύ πιθανό να επιστρέψουν και να απογειώσουν τη διάθεσή σου. Δείξε σύνεση το Σάββατο το βράδυ που εντείνει τον εκνευρισμό που πιθανά να φέρει αντιπαραθέσεις. Η Κυριακή προκαλεί σκληρές κουβέντες που πιθανά να μετανιώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχω σχέση: Οι παρέες σου θα πρωταγωνιστήσουν αυτό το διήμερο, καθώς πιθανά με το σύντροφό σου να θέλεις να περάσεις υπέροχα μαζί τους. Προσπάθησε μόνο να είσαι προσεκτικός το Σάββατο το βράδυ γιατί πιθανός εκνευρισμός να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου και την Κυριακή το πρωί γιατί πιθανή κατήφεια και νευρικότητα μπορεί να φέρει λεκτικές συγκρούσεις που θα κοστίσουν προσωρινά.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Μέσα από τις φιλικές σου παρέες είναι πολύ πιθανές οι νέες γνωριμίες καθώς το Σαββατοκύριακο αυτό ευνοεί για σημαντικά νέα πρόσωπα στη ζωή σου. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις πιθανή νευρικότητα το Σάββατο το βράδυ που μπορεί να προκαλέσει προστριβές με πιθανή νέα γνωριμία αλλά και την Κυριακή το πρωί να σκεφτείς πολύ καλά πριν εκφράσεις αυτά που νιώθεις γιατί μπορεί να γίνει σκληρός και να δημιουργήσεις προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχω σχέση: Άφησε στην άκρη πιθανές επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να σε απασχολούν και δώσεις την ευκαιρία σε σένα και το σύντροφό σου να περάσεις υπέροχα αυτό το Σαββατοκύριακο. Πρόσεξε μόνο γιατί το Σάββατο το βράδυ πιθανή νευρικότητα λόγω ζητημάτων της καριέρας σου να εκτονωθεί στο ταίρι σου και την Κυριακή το πρωί η μία κουβέντα να φέρει την άλλη και ο καβγάς να είναι έντονος μεταξύ σας.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό σου περίγυρο αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι ευνοϊκές όψεις σου δίνουν την ευκαιρία για σημαντικές ανανεωτικές νέες γνωριμίες της ζωής σου. Θα πρέπει να είσαι όμως ιδιαίτερα προσεκτικός το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή το πρωί, καθώς νευρικότητα, απολυτότητα και διάθεση για σκληρές αντιπαραθέσεις μπορεί να αναγκάσουν πιθανή νέα γνωριμία στο να πάρει αποστάσεις.

ΛΕΩΝ

Έχω σχέση: Ο έρωτας και διασκέδαση κυριαρχούν αυτό το Σαββατοκύριακο και εσένα και αυτό μπορεί να εκτονωθεί άκρως θετικά στη σχέση σου. Μόνο καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής καθώς η ένταση ανεβαίνει τη μία μέρα, οι σκληρές εκφράσεις μπορεί να κυριαρχήσουν την άλλη και να προκληθούν προβλήματα χωρίς λόγο.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη, το ερωτικό παιχνίδι σου δημιουργεί την απαραίτητη αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι, αυτό το Σαββατοκύριακο είναι βέβαιο ότι θα είσαι ο πρωταγωνιστής στον έρωτα και τις θετικές όψεις που σχηματίζει η μέρα να λειτουργούν άκρως ευνοϊκά για πιθανή νέα γνωριμία. Προσπάθησε όμως να συγκρατήσεις τα νεύρα σου το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής γιατί οι αντιπαραθέσεις και η ψυχρότητα που μπορεί να δημιουργηθεί μέσω λεκτικών προστριβών μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν στην εξέλιξη με νέο πρόσωπο που μπορεί να έχεις γνωρίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχω σχέση: Είναι γεγονός ότι η ζήλια και η καχυποψία μπορεί κατά διαστήματα να σε κατακλύζει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Βρίσκεις ασφάλεια, να ανεβαίνει η διάθεση σου και να περνάς μοναδικές ερωτικές στιγμές με το σύντροφο. Ιδιαίτερη προσοχή το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής καθώς οι εντάσεις που μπορεί να προκληθούν θα δυναμιτίσουν τη σχέση σου και θα χαθεί κάθε ίχνος πάθους, μην του επιτρέψεις.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Καυτές νέες γνωριμίες που θα σου κόψουν την ανάσα μπορεί να υπάρξουν αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς οι θετικές όψεις που σχηματίζει η μέρα λειτουργούν άκρως ευεργετικά στην προσωπική σου ζωή και σε πιθανό νέο πρόσωπο που μπορεί να υπάρξει. Προσπάθησε μόνο να συγκρατήσεις τα νεύρα σου το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής γιατί μπορεί να χαλάσεις το θετικό κλίμα που υπάρχει και να προκύψουν αποστάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Έχω σχέση: Η σχέση σου είναι άκρως σημαντική για σένα αυτό το διήμερο καθώς μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές με το σύντροφό σου. Μην αφεθείς στη νευρικότητα και σε πιθανή απολυτότητα που μπορεί να υπάρξει βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής γιατί οι αντιπαραθέσεις θα δημιουργήσουν πρόβλημα στη θετική ατμόσφαιρα που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το φλερτ είναι και η διασκέδαση είναι το κύριο μέλημα σου αυτό το διήμερο και είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να κατακτήσεις όποιο πρόσωπο σε ενδιαφέρει καθώς οι αστρολογικές όψεις του σαββατοκύριακου σου δίνουν την ευκαιρία για μοναδικές νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν το ρου της προσωπική σου ζωής. Προσπάθησε μόνο να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και πιθανή σκληρότητα ή ανασφάλεια που μπορεί να εκδηλώσεις Σάββατο βράδυ και Κυριακή πρωί για να μην λειτουργήσουν ανασταλτικά στις όποιες εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχω σχέση: Τη δυνατότητα να λύσεις καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν με το ταίρι σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχεις αυτό το Σαββατοκύριακο, μόνο που θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής καθώς πιθανές εντάσεις που μπορεί να προκύψουν δεν θα επιτρέψουν να εξομαλυνθούν οι καταστάσεις, αντίθετα θα δημιουργήσουν συγκρούσεις και δυσαρέσκεια.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Προσπάθησε να αφήσεις πίσω εργασιακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και επικεντρώσου στην προσωπική σου ζωή. Αυτό το διήμερο σου δίνει την ευκαιρία για πιθανές γνωριμίες μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον που θα είναι πολύ σημαντικές για εσένα. Απέφυγε μόνο την επιθετικότητα για την έπαρση το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής για να μην δημιουργηθούν ζητήματα και προβλήματα που θα μπλοκάρουν τις εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχω σχέση: Όλα είναι έρωτας και απόλαυση για εσένα αυτό το διήμερο καθώς οι εξαιρετικά θετικές όψεις που σχηματίζει το Σαββατοκύριακο σου σε καθιστά φορέα αισιοδοξίας και πάθους για τον σύντροφό σου. Προσπάθησε μόνο να αντισταθείς σε πιθανό εκνευρισμό, απολυτότητα και αδιαλλαξία που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής και θα χαλάσουν το μεταξύ σας κλίμα.       

Είμαι ελεύθερο πουλί: Καθοριστικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες για σένα αυτό το Σαββατοκύριακο. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι μόνο είναι να συγκρατήσεις νεύρα, σκληρότητα και αδιαλλαξία το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής που μπορεί να λειτουργήσουν ανασταλτικά στις όποιες εξελίξεις έστω και προσωρινά. Μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει την υπέροχη ατμόσφαιρα αυτού του διημέρου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχω σχέση: Είναι γεγονός ότι είναι η ανάγκη σου να μείνεις στο σπίτι με το σύντροφό σου και να περάσεις υπέροχες στιγμές για δύο ενισχύεται αυτό το διήμερο. Προσπάθησε μόνο να διαχειριστείς με σύνεση πιθανό εκνευρισμό, ευερέθιστη διάθεση και απολυτότητα στη σκέψη και στην έκφραση γιατί είναι τα μόνα που θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα και θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα των ημερών.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Μέσα από το οικείο φιλικό σου περιβάλλον είναι πιθανό να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην πορεία της προσωπικής του ζωής, καθώς το συναίσθημα είναι έντονο και η ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια καθοριστική αυτό το διήμερο. Το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής υπάρχει κίνδυνος για αντιπαραθέσεις και λεκτικές συγκρούσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν γι’ αυτό προσπάθησε να τις αποφύγεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχω σχέση: Η διασκέδαση και το να περάσεις όμορφα με το ταίρι και κοντινά σου πρόσωπα είναι προτεραιότητα αυτό το Σαββατοκύριακο για σένα. Οι αστρολογικές όψεις του Σαββατοκύριακου, λειτουργούν άκρως ευνοϊκά στην ψυχολογία σου αλλά και στην πορεία της σχέσης σου. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής, καθώς πιθανά η ένταση να ανέβει κατακόρυφα και μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα άνευ λόγου στη σχέση σου.  

Είμαι ελεύθερο πουλί: Η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει αυτό το διήμερο και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για νέες σημαντικές γνωριμίες που θα ευνοήσουν την προσωπική σου ζωή. Απέφυγε μόνο το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής λόγω εκνευρισμού και πιθανής απαισιοδοξίας συζητήσεις και αντιπαραθέσεις που μόνο σε απόσταση θα σε οδηγήσουν με νέο πρόσωπο που μπορεί να σε ενδιαφέρει.

ΙΧΘΥΣ

Έχω σχέση: Τα ήσυχα βράδια που μπορεί να υπάρξει έντονος ρομαντισμός και πάθος με το σύντροφό σου είναι η ανάγκη σου αυτό το διήμερο. Το σαββατοκύριακο φέρνει εξαιρετικές προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές έρωτα και έξαψης. Πρόσεξε μόνο το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής γιατί μπορεί η αδιαλλαξία, η εριστική διάθεση και η παρορμητική έκφραση του λόγου να δημιουργήσουν προβλήματα με το ταίρι σου χωρίς επί της ουσίας να υπάρχει πραγματικός λόγος.   

Είμαι ελεύθερο πουλί: Μέσα από την παρέα λίγων και καλών και ήρεμων στιγμών μπορεί να υπάρξει πρόσωπο που να σε ενδιαφέρει σημαντικά αυτό το Σαββατοκύριακο. Αν αποφύγεις την απολυτότητα, την αδιαλλαξία και τη νευρικότητα που θα οδηγήσει σε σκληρές κουβέντες το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής όλα θα λειτουργήσουν εξαιρετικά ευνοϊκά για την πορεία της προσωπικής του ζωής.

Τελευταία ενημέρωση:
\n