Σαββατοκύριακο 9 ως 10/12/2023, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Όλγα Αγγέλου

Αγαπημένα ζωδιάκια, καλό Σαββατοκύριακο! Το διήμερο αυτό δίνει την ευκαιρία για πρωτότυπες, πρωτοποριακές και ευφάνταστες δράσεις που μπορούμε από κοινού να συμμετέχουμε με το ταίρι ή με πιθανή νέα γνωριμία. Οι κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να είναι πολλές και να πρέπει να βρεθούμε με πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό μας περιβάλλον. Πιθανές βέβαια είναι και οι νέες γνωριμίες που θα είναι καυτές και το καρδιοχτύπι που θα προκαλέσουν θα είναι έντονο.

Το Σάββατο, πιθανές είναι νέες γνωριμίες, καθώς ο έντονος ερωτισμός και η ευαισθησία εναρμονίζονται μοναδικά και μαγνητίζουν τους γύρω μας προκαλώντας τους έντονο ενδιαφέρον. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί και πάλι να χτυπήσουν την πόρτα, καλό είναι βέβαια να αφήσουμε τη λογική να λειτουργήσει συνδυαστικά με το συναίσθημα και να μην αφεθούμε στις αναμνήσεις που μπορεί να μας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές.

Η Κυριακή, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για ρομαντικές και ευφάνταστες στιγμές με το σύντροφό μας. Πάθος και τρυφερότητα συνδυάζονται αρμονικά και είναι εξαιρετική στιγμή για να κλείσουμε ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να μας δημιουργούν οργή και να προβληματίζουν τη σχέση μας. Δεν αποκλείεται να επιλέξουμε μοναχικές στιγμές με το σύντροφό μας που όμως θα εξελιχθούν άκρως ευχάριστα, αφού το συναίσθημα και η τρυφερότητα μας κατακλύζουν.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο δημιουργεί έντονο κέφι και διάθεση για ξαφνικά ταξίδια στην ύπαιθρο που μπορεί να θέλεις να πραγματοποιήσεις με το ταίρι σου. Μετά το μεσημέρι, σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις. Η Κυριακή, δημιουργεί αισθαντικό, ρομαντικό και έντονο ερωτικό σκηνικό για δύο.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο πιθανά να προμηνύει μία συγκλονιστική γνωριμία για εσένα. Αργότερα το μεσημέρι στρέφει την προσοχή σου σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις. Το εξάγωνο Σάββατο εντείνει τον ερωτισμό και την αυτοπεποίθησή σου και δεν μπορείς να περάσεις αδιάφορος. Την Κυριακή μπορεί να σηματοδοτούν επιστροφές από τα παλιά που να σε γεμίσουν συναισθήματα και πόθο.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχω σχέση: Έντονο ερωτικό προμηνύεται το σαββατοκύριακο αυτό για σένα, καθώς από το μεσημέρι στρέφει την προσοχή σου στη διασκέδαση με το ταίρι σου. Το Σάββατο λειτουργεί άκρως ενισχυτικά και μπορεί να απογειώσει τη σχέση σου. Η Κυριακή, δημιουργεί την επιθυμία για κοινή δράση σε ζητήματα που εντείνουν την ευαισθησία σου και του συντρόφου σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Μπορείς να παίξεις ερωτικά να διασκεδάσεις, να απογειωθείς, καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο. Το μεσημέρι του Σαββάτου απογειώνει την αισιοδοξία και τη διάθεση για ξεφάντωμα. Επιπλέον, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντική γνωριμία στη ζωή σου, ενώ η Κυριακή σε ωθεί σε κοινές σε συλλογικές δράσεις ή σε φιλικές παρέες μέσα από τις οποίες είναι πιθανό να εισβάλουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχω σχέση: Το Σάββατο πιθανά να φέρει νέα κοινά ενδιαφέροντα για σένα και το σύντροφό σου που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για τη σχέση σας. Το μεσημέρι λειτουργεί βοηθητικά για ζητήματα καθημερινότητας, ενώ την Κυριακή βοηθά να υπάρξει ευχάριστο και ρομαντικό κλίμα μέσα στη σχέση σου σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για κεραυνοβόλα νέα γνωριμία που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει πολύ γρήγορα. Μετά το μεσημέρι μπορεί να φέρει πρόσωπα μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον στο προσκήνιο που να σου δημιουργήσουν έντονα συναισθήματα. Η Κυριακή προδιαθέτει για άκρως ερωτική και ρομαντική νέα γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό περίγυρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχω σχέση: Στροφή στο σύντροφό σου και στις ανάγκες του κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς από το μεσημέρι του Σαββάτου επιθυμείς διακαώς να ισορροπήσεις της σχέσης σου ικανοποιώντας το σύντροφό σου το ταίρι σου. Επιπλέον, απογείωνει τον έρωτα, τη διασκέδαση και τον πόθο, ενώ η Κυριακή σε προδιαθέτει για ονειρική ατμόσφαιρα βγαλμένη από παραμύθια.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Η ανάγκη να φλερτάρεις είναι δεδομένη αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού από το μεσημέρι του Σαββάτου εντείνει τη διάθεση να κοινωνικοποιηθείς και να παίξεις ερωτικά. Το Σάββατο εκτοξεύει τον ερωτισμό και είναι πολύ πιθανή η νέα γνωριμία που να σε συναρπάσειΗ Κυριακή, δημιουργεί παραμυθένια ατμόσφαιρα και έντονο πάθος για νέα πρόσωπα που μπορεί να έρθουν στη ζωή σου.

ΛΕΩΝ

Έχω σχέση: Το Σάββατο ο έρωτας ανανεώνεται και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές αποδράσεις για εσένα και τον σύντροφό σου. Μετά το μεσημέρι σε ωθεί σε καθημερινά και οικογενειακά ζητήματα που θέλεις να λύσεις με το ταίρι σου. Η Κυριακή, απογειώνει το πάθος, την τρυφερότητα, το ρομαντισμό, την ένταση.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο μπορεί να είναι προάγγελος νέας αιφνιδιαστικής γνωριμίας που θα ανατρέψει τα δεδομένα της προσωπικής του ζωής. Αργότερα το μεσημέρι δημιουργεί έντονα ρομαντικό και τρυφερό κλίμα με πρόσωπα μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον. Η Κυριακή, φέρνει γνωριμίες με έντονο πάθος, μοναδικό καρδιοχτύπι που θα ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχω σχέση: Όλα είναι έρωτας αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς το μεσημέρι του Σαββάτου εκτοξεύει το κέφι, τον ερωτισμό, την παιδικότητά σου. Το Σάββατο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για υπέροχες στιγμές κεφιού με το ταίρι και τα κοντινά σου πρόσωπα, ενώ η Κυριακή, φέρνει έντονα ερωτικές και ρομαντικές στιγμές με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει απογειώνοντας τη σχέση σας κυριολεκτικά.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Ο έρωτας κυριαρχεί για εσένα αυτό το Σαββατοκύριακο και δεν θα χάσεις την ευκαιρία να παίξεις καθώς το μεσημέρι του Σαββάτου σε καθιστά πρωταγωνιστή όπου κι αν βρεθείς. Το Σάββατο σηματοδοτεί πιθανά νέες γνωριμίες μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι που διασκεδάζεις, ενώ η Κυριακή μπορεί να φέρνει στο προσκήνιο σημαντικές νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν το ρου της προσωπικής του ζωής.

ΖΥΓΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο μπορεί να σε οδηγήσει σε από κοινού δράσης με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στη σχέση. Αργότερα το μεσημέρι δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για σένα και το ταίρι σου για να περάσεις στιγμές πάθους και ρομαντισμού. Η Κυριακή σε βοηθά να κλείσεις ζητήματα καθημερινότητας και να περάσεις άκρως τρυφερές στιγμές.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο είναι πολύ πιθανές είναι γνωριμίες που θα πέσει συναρπάσουν και θα σε κεραυνοβολήσουν ευχάριστα. Αργότερα το μεσημέρι δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον γεμάτες πάθος. Η Κυριακή σε δραστηριοποιεί έντονα και σε παρέες μέσα από το εργασιακό του περιβάλλον όπου έρωτας μπορεί να χτυπήσει δυναμικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχω σχέση: Από το μεσημέρι του Σαββάτου το κέφι σου ανεβαίνει κατακόρυφα και αντικατοπτρίζεται κυρίως στη σχέση σου. Το Σάββατο εντείνει τον ερωτισμό τη διάθεση για διασκέδαση και χαρά ανανεώνοντας σημαντικά τη σχέση σου, ενώ η Κυριακή δημιουργεί ένα άκρως ρομαντικό, τρυφερό και παθιάρικο σκηνικό για να κλείσεις υπέροχα αυτό το διήμερο.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Από το μεσημέρι του Σαββάτου εκτοξεύεται το κέφι, η διάθεση για κοντινές αποδράσεις, αλλά και η όρεξη για έντονο ερωτικό παιχνίδι. Το Σάββατο σου δίνει τη γοητεία σου και είναι βέβαιο ότι νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα είναι καθοριστικές για την πορεία της προσωπικής τους. Η Κυριακή εντείνει το πάθος, στην έξαψη, το ρομαντισμό και είναι πιθανά τα νέα πρόσωπα να δείξουν το έντονο ενδιαφέρον τους για σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχω σχέση: Το τρίγωνο Σάββατο ανεβάζει κατακόρυφα τον ερωτισμό και δημιουργεί κλίμα για διαφορετικές δράσεις για εσένα και το σύντροφό σου. Επιπλέον, ισορροπεί παρελθούσες καταστάσεις και φέρνει και πάλι την ασφάλεια στη σχέση σου, ενώ η Κυριακή δημιουργεί ιδανικό κλίμα για να περάσετε όμορφα σε πιθανές κοινωνικές εκδηλώσεις που υπάρχουν. 

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για νέες κεραυνοβόλος γνωριμίες που πιθανά να έρθουν στη ζωή σου και να φέρουν ανατροπές. Επιπλέον, μπορεί να φέρει επικοινωνία με πρόσωπα του παρελθόντος που θα σε γεμίσουν ασφάλεια και ζεστασιά. Η Κυριακή εκτοξεύει το ρομαντισμό, τον ερωτισμό, και το πάθος και πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από εκδηλώσεις του ευρύτερου κοινωνικού σου περιβάλλοντος. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχω σχέση: Από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά πρωταγωνιστείς όπου κι αν βρεθεί και αυτό κυριαρχεί και στη σχέση σου. Το Σάββατο δημιουργεί υπέροχο κλίμα σε εσένα και το ταίρι σου, αλλά και σε φιλικές παρέες που έχετε για να περάσετε όμορφα. Η Κυριακή, φέρνει στο προσκήνιο σύντομες αποδράσεις όπου θα ζήσετε έντονα ρομαντικές και ερωτικές στιγμές με το σύντροφό σου απογειώνοντας την σχέση σας.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το μεσημέρι του Σαββάτου εκτοξεύει το κέφι, το δυναμισμό, τον ερωτισμό και τη διάθεση για παιχνίδι. Το Σάββατο προσθέτει έντονα στη γοητεία σου και είναι πιθανό μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον να υπάρξουν πρόσωπα που να δείξουν το έντονο ενδιαφέρον τους. Η Κυριακή, εκτοξεύει τη φαντασία, το ρομαντισμό, την τρυφερότητα και το πάθος και πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες σε παρέες με κοντινά σου πρόσωπα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο δημιουργηθεί διάθεση για κοινές δράσεις με το σύντροφό σου που θα δώσουν πνοή φρεσκάδας στη σχέση σας. Αργότερα το μεσημέρι εντείνει το κέφι και τη γοητεία και δεν θα χάσεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχες στιγμές με το σύντροφό σου με το ταίρι σου σε κοινωνικές υποχρεώσεις που πιθανά να έχεις, ενώ η Κυριακή σε οδηγεί σε ρομαντικό δείπνο για δύο κλείνοντας υπέροχα αυτό το διήμερο.   

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο μπορεί να φέρει ξαφνικές νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά. Μετά το μεσημέρι, σε βοηθά να εκδηλώσεις τη γοητεία που έχεις μέσα σου και να κερδίσεις νέες γνωριμίες σε πιθανές κοινωνικές εκδηλώσεις που έχεις. Η Κυριακή μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα του παρελθόντος που σου δημιουργούν ασφάλεια και ζεστασιά.

ΙΧΘΥΣ

Έχω σχέση: Το μεσημέρι του Σαββάτου στρέφει το ενδιαφέρον σου στο φιλικό σου περιβάλλον και δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για εσένα και το ταίρι σου για υπέροχες στιγμές σε κοινές δράσεις ή σε φιλικές παρέες. Η Κυριακή σε καθιστά πρωταγωνιστή στο πάθος, στο ρομαντισμό, στην έξαψη και μπορείς να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου με το σύντροφό σου κλείνοντας έτσι καταπληκτικά αυτό το διήμερο.    

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το μεσημέρι του Σαββάτου σε κινητοποιεί και εντείνει την επικοινωνιακή σου διάθεση, καθώς η επιθυμία σου να βρεθείς με τους φίλους σου είναι έντονη. Το Σάββατο εκτοξεύει την αισιοδοξία, το κέφι, τη ζωντάνια και τη διάθεση για φλερτ με πιθανές τις νέες γνωριμίες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου, ενώ η Κυριακή ανεβάζει κατακόρυφα τη γοητεία σου και ελκύεις νέες γνωριμίες που θα δημιουργήσουν έντονα ρομαντικό κλίμα.

Τελευταία ενημέρωση: