Σαββατοκύριακο 9 ως 10/9/2023, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Όλγα Αγγέλου

Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένοι φίλοι!! Η ένταση πιθανά να είναι υπαρκτή και αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς το Σάββατο εντείνει τη νευρικότητα, την ανάγκη για να επιβληθούμε στους άλλους με δυναμισμό, τη διάθεση για να ξεχωρίσουμε και μία έντονα εγωιστική τάση που μπορεί να βλάψει τις προσωπικές μας σχέσεις. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν θα μας βοηθήσει πιθανή απαισιοδοξία, ανάγκη για κυριαρχία και χειρισμό και αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να προσπαθήσουμε να έρθουμε πιο κοντά στο ταίρι μας ή σε πιθανή νέα γνωριμία έχοντας τη διάθεση για κατανόηση και συνεννόηση που θα βοηθήσουν στο να αποφύγουμε έντονες αντιπαραθέσεις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τίποτα.

Η Κυριακή θα μας βοηθήσει να μπούμε σε μία πιο ερωτική διάθεση, να έρθουμε σε επαφή με τις συναισθηματικές μας ανάγκες και τη διάθεση να δώσουμε πάθος στην προσωπική μας ζωή, κάτι που θα λειτουργήσει αποδοτικά για τις σχέσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε μόνο το πρωί της Κυριακής οπού μπορεί να οδηγήσει σε έντονα επαναστατική διάθεση, αντιδραστικότητα, πείσμα αδιαλλαξία και έντονη κτητικότητα που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Ας κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, ας μας καθοδηγήσει η λογική για να αποφύγουμε τυχόν προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν και μπορούμε να φροντίσουμε να περάσουμε ένα ιδιαίτερα ήρεμο και ερωτικό βράδυ απολαμβάνοντας την παρέα του συντρόφου μας η πιθανής νέας γνωριμίας που θα μας δώσει φτερά.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο είναι γεγονός ότι επικεντρώνεσαι στις προσωπικές σου συναισθηματικές ανάγκες. Προσπάθησε να μην έχεις έντονες αντιδράσεις, ψυχρότητα ή πιθανή τάση επιβολής στο σύντροφό σου. Η Κυριακή δημιουργεί ιδιαίτερα συνθήκες για ήρεμες στιγμές με έντονο ερωτισμό και πάθος. Ιδιαίτερη προσοχή το πρωί γιατί ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Σελήνη το Σάββατο μπορεί να βγουν στην επιφάνεια απαισιοδοξία, ανασφάλειες και φόβους οδηγώντας σε μακριά από πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Την Κυριακή μπορείς να επιδιώξεις να απολαύσεις σε ήσυχα μέρη την παρέα ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει, πρόσεξε μόνο το πρωί γιατί η μέρα εκτοξεύει τον εκνευρισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο, ζητήματα του παρελθόντος και ανασφάλειες έρχονται με βία στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με το σύντροφο σου, κράτησε τη λογική σου και ισορρόπησε τον έντονο συναισθηματισμό σου. Την Κυριακή ήρθε η ώρα να πρωταγωνιστήσεις, προσοχή μόνο το πρωί γιατί η μέρα εκτοξεύει τη νευρικότητα και δημιουργεί θετικό κλίμα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο φέρνει στο προσκήνιο πιθανά πρόσωπα του παρελθόντος που σου δημιουργούν έντονα και συγκρουσιακά συναισθήματα που θα πρέπει να διαχειριστείς με προσοχή. Η Κυριακή ανεβάζει τον εκνευρισμό γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε πιθανή κεραυνοβόλα νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις το Σάββατο γιατί οι διαφωνίες για πιθανούς στόχους που μπορεί να έχεις με το ταίρι σου μπορεί να φέρουν συγκρούσεις και έντονα παιχνίδια ελέγχου. Την Κυριακή, ο συναισθηματισμός είναι έντονος, δείξε προσοχή το πρωί γιατί η μέρα κεραυνοβολεί τον βαθύτερο σου κόσμο και φέρνει ανασφάλειες και φόβους με ένταση στην επιφάνεια που μπορεί να προκαλέσουν συγκρούσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο πιθανά να επηρεάσει τη διάθεσή σου και να γίνεις απόμακρος ή έντονα χειριστικός με πιθανή νέα γνωριμία δημιουργώντας προβλήματα. Η Κυριακή δημιουργεί τις προϋποθέσεις για επιστροφές από το παρελθόν που μπορεί να σε αιφνιδιάσει και να δημιουργήσουν εκρηκτικά συναισθήματα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σάββατο εντείνει την αποστασιοποίηση, την ψυχρότητα και τις εξουσιαστικές στάσεις που μπορεί να δείξεις το ταίρι σου γι’ αυτό προσπάθησε να δείξεις σύνεση και λογική. Την Κυριακή το πρωί δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ξαφνικές κοινές δράσεις που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στη σχέση σου.      

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο εντείνει την καχυποψία, την κατήφεια και την απαισιοδοξία, κάτι που μπορεί να προκαλέσει ιδιαίτερο πρόβλημα σε πιθανή νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Την Κυριακή μη χάσεις την ευκαιρία να βγεις με φίλους καθώς η μέρα εντείνει τις πιθανότητες για κεραυνοβόλος έρωτες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. 

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο μπορεί να σε οδηγήσει στο να μην έχεις την καλύτερη διάθεση και να αποστασιοποιηθείς ή να συγκρουστείς λόγω καχυποψίας με το ταίρι σου χαλώντας την ατμόσφαιρα της ημέρας. Η Κυριακή εντείνει το άγχος ή πιθανές υποχρεώσεις που μπορεί να προκύψουν και να αγχώσουν δημιουργώντας κλίμα σύγκρουσης στη σχέση σου που δεν θα σε ευνοήσει.

Εσύ που είσαι μόνος/η, Σάββατο μπορεί να περάσεις μοναδικά, πρόσεξε όμως γιατί η μέρα εντείνει ανασφάλειες, φόβους και απαισιοδοξία που θα επηρεάσουν πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Η Κυριακή αυξάνει τις προϋποθέσεις για κεραυνοβόλους έρωτες μέσα από το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον που θα αλλάξουν ριζικά το ρου της προσωπικής του ζωής. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο, ζήλεια, καχυποψία και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να προκαλέσουν συγκρούσεις με το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις σου. Η Κυριακή ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου, προσοχή μόνο το πρωί καθώς η μέρα αυξάνει την ένταση αλλά και τις προϋποθέσεις για ξαφνικές δράσεις που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση σου, αυτό είναι που πρέπει να κρατήσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο εκδηλώνεις ανασφάλεια, φόβο, καχυποψία και απαισιοδοξία, κάτι που σε οδηγεί να πάρεις από αποστάσεις. Η Κυριακή απογειώνει την ψυχολογία σου και την αισιοδοξία. Η μέρα μπορεί να φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα που θα εκτοξεύσει τη διάθεση για πάθος και το έντονο καρδιοχτύπι. 

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο, οι εντάσεις με το σύντροφό σου είναι πολύ πιθανές καθώς ανασφάλειες, καχυποψία και κατήφεια μπορεί να σε καταβάλλουν γι’ αυτό καλό είναι να τις διαχειριστείς με σύνεση. Την Κυριακή, ο εκνευρισμός ανεβαίνει, τόσο και το πάθος, προσοχή ιδιαίτερη το πρωί καθώς η μέρα μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα λόγω ζήλιας και καχυποψίας.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο εντείνει πιθανές συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει καθώς φόβοι και απαισιοδοξία έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Η Κυριακή δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αιφνίδια νέα γνωριμία που μπορεί να σου κόψει την ανάσα και να εκτοξεύσει το πάθος προσοχή στον εκνευρισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο πιθανά να στρέψει εμμονικά το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητα και να αντιπαρατεθείς για λεπτομέρειες με το σύντροφό σου που θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Η Κυριακή προκαλεί επαναστατικές διαθέσεις γι’ αυτό καλά θα κάνεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία και λογική τα οποία σου συναισθήματα και τις όποιες εντάσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο πιθανό είναι να απομακρυνθείς λόγω ανασφαλειών και απαισιοδοξίας που λειτουργούν εμμονικά μέσα σου και να μην ενδιαφερθείς για την προσωπική σου ζωή. Την Κυριακή σου δίνεται η ευκαιρία για αιφνίδιες νέες γνωριμίες που θα λειτουργήσουν κεραυνοβόλα στη ζωή σου και θα ανεβάσουν το πάθος και την ένταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σάββατο δημιουργεί συνθήκες σύγκρουσης, αποστασιοποίησης και επιβολής στον ερωτικό σου σύντροφο γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μην χάσεις το κέφι σου και να προσπαθήσεις να βρεθείς κοντά στο ταίρι σου αφήνοντας πίσω ότι χαλάει τη διάθεση σου. Η Κυριακή εντείνει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις για ζητήματα καθημερινότητας που μπορείς να αποφύγεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο, το πάθος στην ερωτική σου ζωή ανεβαίνει, όμως παράλληλα εντείνονται και οι τάσεις επιβολής και χειρισμού κάτι που μπορεί να ενοχλήσει πιθανή νέα γνωριμία. H Κυριακή, δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο μία ξαφνική νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον που θα σου προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο εντείνει τη διάθεση για αντιπαράθεση λόγω ανασφαλειών, έντονο συναισθηματισμό, κυκλοθυμίας και ανάγκης επιβολής στο σύντροφό σου. Η Κυριακή μπορεί να φέρει μία ξαφνική δράση που θα απογειώσει την ατμόσφαιρα στην ερωτική σου ζωή και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μία υπέροχη μέρα με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο μπορεί να σε οδηγήσει στο να αποστασιοποιηθείς ή να συγκρουστείς με πιθανή νέα γνωριμία λόγω ανάγκης επιβολής, χειρισμού και έντονης κυκλοθυμίας που σε διακατέχουν. Η Κυριακή δεν αποκλείεται να προσδώσει μία κεραυνοβόλα νέα γνωριμία που θα εκτοξεύσει το καρδιοχτύπι, το πάθος, τον ερωτισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο μπορεί να χαλάσει τη διάθεση σου καθώς η έντονη κοινωνικότητα και η διάθεση για διασκέδαση με τον σύντροφό σου μπορεί να καμφθούν από απαισιοδοξία, ανασφάλειες και τάσεις ελέγχου που θα δημιουργήσουν προβλήματα. Η Κυριακή εντείνει την επαναστατική σου διάθεση γι’ αυτό καλά θα κάνεις να προσέξεις τη συμπεριφορά σου και να δημιουργήσεις ένα κλίμα κατάλληλο για δύο που θα απογειώσει τη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο πιθανά να σου δημιουργήσει έντονη νευρικότητα, κατήφεια ανάγκη να επιβληθείς σε νέα γνωριμία και αυτό θα οδηγήσει σε ψυχρότητα ,καλό είναι να είσαι προσεκτικός. Την Κυριακή, έχεις τις πιθανότητες για νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα.

ΙΧΘΥΣ

Το Σάββατο, ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης έρχονται με ένταση στην επιφάνεια και δημιουργούν ιδιαίτερα συγκρουσιακό κλίμα στις σχέσεις σου, προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να στρέψεις την προσοχή σου στο πάθος. Η Κυριακή απογειώνει τη διάθεσή σου. Η μέρα δημιουργεί τη διάθεση για ξαφνικές αποδράσεις που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο εντείνει πιθανούς φόβους και ανασφάλειες προσωπικές σου που δεν θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς με ανάλογο τρόπο πιθανή νέα γνωριμία δημιουργώντας απόσταση ή συγκρουσιακό κλίμα. Η Κυριακή δημιουργεί έντονες προϋποθέσεις για πιθανή νέα γνωριμία μέσα από τις παρέες σου ή το κοντινό σου περιβάλλον που μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην προσωπική σου ζωή.

Τελευταία ενημέρωση: