Θα γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου το 2024 και πότε;

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Βενετία Αποστόλου

Μα υπάρχει μεγαλύτερη έμπνευση από αυτή που μπορεί να σου δώσει μια συναρπαστική γνωριμία που θα έχει την ικανότητα να σε παρασύρει στη χαρά του πικάντικα αισθηματικού παιχνιδιού; Θα ήθελες το 2024 να γνωρίσεις τον άνθρωπο εκείνο που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπάει δυνατά στην εικόνα του και μόνο; Ψάχνεις για μια αισθηματικού τύπου απόδραση; Θα ήθελες στον ήδη υπάρχον δεσμό σου να αναγεννηθούν εκ νέου στιγμές πόθου και πάθους;

Μια νέα χρονιά ξεκινά γεμάτη ελπίδες και όνειρα που αν τα πιστέψεις κάποια από αυτά θα βγούνε σίγουρα αληθινά, αρκεί παράλληλα με τη λογική σου, να ακούς που και που και τι σου ζητά η καρδιά σου.

Τι επιφυλάσσει στα ζώδια ο φτερωτός θεός Έρως για το 2024;

Θέλεις να μάθεις, αν θα γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου το 2024, ανάλογα με το ζώδιό σου; Αν ναι, μην ξεχάσεις να διαβάζεις και το ζώδιο του ωροσκόπου σου εάν τυχαίνει να το γνωρίζεις.

ΚΡΙΟΣ

Τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα θα σε αφυπνίσουν να ασχοληθείς με ζητήματα καρδιάς από τις αρχές κιόλας του χρόνου, όταν μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία με άτομο εντελώς διαφορετικού τρόπου ζωής από σένα, σου τραβά το ενδιαφέρον. Προς τα τέλη Μαρτίου, μπορεί να πέσεις σε παγίδα από ενθουσιασμό ή παρόρμηση, απαντώντας σε προκλήσεις ανθρώπου που αν επενδύσεις συναισθηματικά σ αυτόν, πιθανόν παρακάτω να το μετανιώσεις. Ο καλύτερος μήνας για να ερωτευτείς είναι σίγουρα ο Ιούλιος, ειδικά από τις 11 και μετά και ως τις 5 του Αυγούστου. Η θεά τύχη και ο φτερωτός θεός συμμαχούν, στέλνοντάς σου μια πολύ καλή περίπτωση ανθρώπου, ο οποίος και ξέρει τι θέλει και θα προσπαθήσει με πράξεις να σε κερδίσει. Κατά το 2ο μισό του Αυγούστου και ως το τέλος του, το ερωτικό σου παρελθόν κρούει εκ νέου τη πόρτα της καρδιάς σου. Από κει και μετά η Αφροδίτη σου στέλνει μηνύματα που μιλούν για σχέση σοβαρή και με μέλλον. Οκτώβριος και Νοέμβριος είναι επικίνδυνοι μήνες για δεσμευμένους αφού μπορεί να ξεμυαλιστούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αυτοπεποίθηση που εκπέμπεις και η σιγουριά που δείχνεις στις επιλογές σου, προσθέτουν αρκετούς πόντους γοητείας και θαυμασμού σε εκείνον ή εκείνη που θα σε συναντήσει και θα σε συναναστραφεί, με αποτέλεσμα πολλοί να είναι εκείνοι που θα πασχίσουν να σε γνωρίσουν καλύτερα. Την Άνοιξη πολύ καλό θα ‘ναι το κλίμα της ερωτικής σου ζωής αρκεί να προκαλέσεις και εσύ την τύχη σου. Με τον ευεργέτη Δία να πριμοδοτεί την κάθε σου προσπάθεια ώστε να βελτιωθούν οι όροι της ζωής σου, δε μπορεί παρά να διανθίσει και την ερωτική σου κατάσταση, που από τις αρχές του χρόνου και ως το Μάιο, θα έχεις τις ευκαιρίες σου να ευτυχίσεις. Μια μικρή παγίδα μπορεί να κρύβεται για σένα περίπου στα τέλη του Φλεβάρη αφού μέσα σου θα μπερδευτούν κάποια αισθήματα φιλικά ή αισθηματικά για πρόσωπο που θαυμάζεις καιρό. Η έκλειψη στις 18 /9ου σου δείχνει τραυματικά, που επένδυσες συναισθηματικά χρόνια τώρα λάθος. Το Νοέμβρη αν είσαι δεσμευμένη/ος, ίσως να νιώσεις έντονα την ανάγκη να απελευθερωθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί ο Δίας να μπαίνει στο ζώδιό σου από τις 20 Μαΐου και να πριμοδοτεί στη συνέχεια ακόμα και τα πιο τρελά σου όνειρα, στον αισθηματικό τομέα όμως δε θα μείνεις παραπονούμενη/ος από τις αρχές κιόλας του χρόνου. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση που έχει δείξει ότι αντέχει, από τα ­­μέσα Φεβρουαρίου και μετά, ίσως να είναι ο καιρός να σκεφτείς πως θα την πας πιο μπροστά, θα την ανανεώσεις, θα την επισημοποιήσεις, θα τολμήσεις με το συντροφάκι σου να κάνετε μαζί το επόμενο σπουδαίο για το δεσμό σας βήμα. Κατά το τελευταίο 10ήμερο του Μάρτη, πιθανόν να νιώσεις συναισθηματικά για διάφορους λόγους κουρασμένη/ος και να θες να αποτραβηχτείς για να μείνει λίγο με τον εαυτό σου. Αν είσαι δεσμευμένη/ος καλό θα ήταν να το εξηγήσεις στο ταίρι σου για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. 23/5 προσέχεις λίγο τη νευρικότητα που θα εκπέμπεις γιατί θα διώχνεις κόσμο από γύρω σου. Τέλη Αυγούστου με τέλη Σεπτεμβρίου διανύεις την πιο γόνιμη περίοδο του χρόνου. Ο Νοέμβριος και τα μέσα Δεκεμβρίου φέρνουν στο δρόμο σου πρώην αγάπες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για καινούργια ξεκινήματα στην αισθηματική σου ζωή μιλάει η έναρξη του 2024, οπότε αν βρίσκεσαι ήδη σε μία όμορφη σχέση που διαθέτει ποιότητα και συναισθηματικές εγγυήσεις που να σε πείθουν ότι μπορεί να προχωρήσει μπροστά, ιδανική είναι η περίοδος από τις 11 του Γενάρη και ως τα μέσα Φεβρουαρίου, ώστε να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση με το συντροφάκι σου σχετικά με το πώς θα πάτε το δεσμό σας ένα βήμα μπροστά. Κάποιοι Καρκίνοι θα αποφασίσετε να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας ή να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ενώπιον των θεών και των ανθρώπων. Αν είσαι μόνη ή μόνος το διάστημα αυτό, μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία πιθανόν από το επαγγελματικό σου πεδίο, θα σε ξεσηκώσει για κάτι πιο σοβαρό. Κατά το τελευταίο 10ήμερο του Απριλίου τραβάς γραμμή και κρίνεις τις σοβαρές σου σχέσεις, το γάμο σου ή ακόμα και μια συνεργασία ετών που έπαψε να αποδίδει. Από τις 20/6ου και ως τις 12 του Ιούλη οι μετοχές στα ερωτικά χτυπούν κόκκινο. Ενώ ο Νοέμβριος αν το επιθυμείς μπορεί να σου φέρει έναν απόγονο.

ΛΕΩΝ

Να αποτραβηχτείς στη φωλιά σου και στην αγκαλιά του συντρόφου σου θα θέλεις από τις αρχές του χρόνου αν είσαι δεσμευμένη/ος, μακριά από όλους και από όλα όσα δε σε αφήνουν να απολύσεις τη συντροφική ζωή. και αν είσαι μόνη ή μόνος το ίδιο διάστημα, οι εφήμερες σχέσεις και οι προτάσεις του «πάμε και όπου βγει» δε θα σου λένε τίποτα απολύτως. Αυτός θα είναι και ο λόγος που φίλοι ή αγαπημένα πρόσωπα δεν αποκλείεται να σε φέρουν σε επαφή με πρόσωπο που θα ανακαλύψεις ότι μοιράζεστε πολλά κοινά, ενώ θα μοιάζει και λίγο σαν προξενιό από μέρους τους. Αυτή η κατάσταση θα επικρατεί στην ερωτική σου ζωή από τα μέσα του Φλεβάρη και ως τις 5 του Μάρτη. Κατά το τελευταίο 10ήμερο του Μαΐου και μέσα από μια συντροφιά, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις στη διάρκεια μιας κοινωνικής εκδήλωσης, πρόσωπο που έχετε φαινομενικά κάποιες διαφορές μα θα τα βρείτε στο κρεβάτι. Σεπτέμβριος και Οκτώβριος σκέφτεσαι ζητήματα καριέρας κάνοντας απουσίες στην ερωτική σου ζωή. Ο δε χρόνος τελειώνει με κάτι ανάλαφρα ξεσηκωτικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από τώρα μπορείς να δηλώνεις, πως ερωτικά τουλάχιστον δέχεσαι, μόνο σοβαρές προτάσεις. Με τον Κρόνο να σου γνέφει από απέναντι ότι πρέπει να σοβαρευτείς και να νοικοκυρευτείς, σχεδόν σε όλα τη διάρκεια του έτους, δεν είναι εποχή για πειράματα ή να είσαι αισθηματικά με ανθρώπους που ξέρεις ότι δεν αλλάζουν ή επιπόλαιοι. Η αισθηματική σου κατάσταση είναι τέτοια που επιβάλλεται να σταθεροποιηθεί και να χτιστεί πάνω σε σταθερές βάσεις. Κατόπιν αυτού, αν βρίσκεσαι ήδη σε μία μόνιμη σχέση λάθη και κενά δε συγχωρούνται και το πώς θα εξελιχθεί θα εξαρτηθεί από τις σοβαρές αποφάσεις που θα πάρεις εσύ και το συντροφάκι σου. Πάντως αν σκεφτείτε το γάμο, ιδανική είναι γι αυτό η φετινή χρονιά και ο Κρόνος θα δέσει περισσότερο αυτό σας το βήμα. Από τις 10 Μαρτίου και έως τις 7 Απριλίου μόνη/ος ή δεσμευμένη/ος, θα είναι διάστημα με πολλές αγκαλιές, ενώ δεν αποκλείεται μια σου φιλία να εξελίσσεται σε αίσθημα. Η έκλειψη στις 18/9ου αναγκαστικά βάζει πολλά πράγματα στη θέση τους στην ερωτική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Από την αρχή της χρονιάς και όσο θα προχωράμε προς τα μέσα του 2ου μήνα της, η αισθηματική και ερωτική σου ζωή, θα γίνεται όλο και πιο καλή, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε τα λες με έναν άνθρωπο σε επίπεδο φλερτ. Μάλιστα η δεύτερη περίοδος εκεί γύρω στις 24 Φλεβάρη πρόκειται να αποκτήσει πικάντικη χροιά και να σε ξεσηκώσει για διάφορα, ψάχνοντας ή ακόμα και βρίσκοντας την ευχαρίστηση όμως, σε κάτι πιο ανάλαφρο ή περιστασιακό. Τον Απρίλιο γύρω στις 8, πιθανόν να σε προβληματίσει ή να σε κουράσει η στάση του συντρόφου σου ή η επιμονή να επαναλαμβάνει αστοχίες ο άνθρωπος, που μαζί του εδώ και καιρό φαίνεται ότι πάει κάτι καλό να γίνει. Έτσι ίσως να θελήσεις τότε να απομονωθείς παρά να αδειάζεις το μυαλό σου για να γεμίσεις το δικό του. Η πιο συναρπαστικά ερωτική περίοδος για σένα ξεκινά από τις 10 του Ιούνη και διαρκεί ως τις 20 Ιουλίου με ευκαιρίες να ζήσεις κάτι ακραία ερωτικό πάρα πολλές. Αρχές του Σεπτέμβρη και οι μετοχές σου ανεβαίνουν. Η έκλειψη στις 2/10 απαιτεί να μιλάς χωρίς πολλές περιστροφές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από την αρχή της χρονιάς και ως τα τέλη σχεδόν του Μάη, η αισθηματική σου ζωή, ευεργετείται από την παρουσία του Δία στο ζώδιο του Ταύρου, τονίζοντας ηλιακά, τις σημαντικές σου σχέσεις και συνεργασίες, τους γάμους σου και την ποιότητα της ερωτικής σου ζωής. Έτσι λοιπόν ακόμα και αν επιθυμήσεις να αλλάξεις το σκηνικό της προσωπικής σου κατάστασης, έχεις όλα τα φόντα να το καταφέρεις και μάλιστα με τους όρους τους δικούς σου. Κάποια πράγματα θα σου χαρίζονται ενώ όποιες και αν είναι οι επιθυμίες σου, τίποτα μην αποκλείεις ως προς την πραγματοποίησή τους. Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που η σεξουαλική σου ζωή αν αφεθείς θα έχει το έντονο στοιχείο, ενώ δεν αποκλείεται γνωριμίες ακόμα και επαγγελματικές να εμπεριέχουν το ίδιο διάστημα και την ερωτική χροιά. Το καλοκαίρι βέβαια θα θες περισσότερο να ξεκουραστείς παρά να αναζητήσεις εφήμερες αισθηματικές περιπέτειες, όμως εκεί γύρω στις 11 του Ιούλη κάτι πολύ δυνατό πρόκειται να συμβεί. Τέλη του Σεπτέμβρη αλλά και ως τα μέσα του Οκτώβρη οι μετοχές σου ανεβαίνουν στα ύψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περίεργα ξεκινάει σε αισθηματικό επίπεδο η χρονιά για σένα αφού ακόμα και αν αφοσιωθείς στα καθήκοντα της δουλειάς σου, μέσα από αυτό το χώρο, θα βρεθεί ο πειρασμός που θα σε προκαλέσεις να ενδώσεις ερωτικά μαζί του. Μάλιστα δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσει με την πρόθεση μιας πρότασης ή μιας συνεργασίας με σκοπό να εξασφαλίσει μια θέση στην καθημερινότητά σου, ώστε να βρει την ευκαιρία και να κάμψει τις αντιστάσεις σου. Το σενάριο αυτό παίζει ακόμα και αν είσαι ήδη δεσμευμένη ή δεσμευμένος. Η πιο «s.o.s» περίοδος για τα αισθηματικά σου θα είναι το διάστημα από τις 7 του Απρίλη και ως τις 20, όπου εκεί μπορεί να γευτείς την απογοήτευση από τις πράξεις του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Κατά τα άλλα ο ευεργέτης Δίας και κυβερνήτης του ζωδίου σου από τις 26 Μαΐου σου στέλνει καλοτυχία και προοπτικές επέκτασης σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Ως το τέλος του χρόνου δεν αποκλείεται να σε επισκεφτεί και ο πελαργός, εάν αυτό είναι κάτι που επιθυμείς αλλιώς πρόσεχε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από τις αρχές της χρονιάς ο αισθηματικός σου τομέας θα σου κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον, αφού οι εξελίξεις που θα τρέξουν στην ερωτική σου ζωή, θα σε προκαλέσουν πολλές φορές να ενδώσεις ή να μην ενδώσεις, θέτοντάς σου συνειδησιακά, διάφορα διλλήματα. Θα είναι και αυτός ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου που θα κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο σου και κάπου μάλλον δε θα σε αφήνει να «αγιάσεις», στέλνοντάς σου διάφορους σαγηνευτικούς πειρασμούς, που θα σου υπενθυμίζουν συνεχώς, ότι η ζωή είναι μικρή για να μην την απολαμβάνεις μέσα από μια κρυφή ή φανερή αγκαλιά. Μέχρι και το δεύτερο 10ήμερο του Μάη, οι ευκαιρίες να βρεις την πραγματική ευτυχία θα είναι πολλές, οπότε επιβάλλεται σχεδόν να ανοιχτείς και να πειραματιστείς στο καινούργιο όσο και αν φαίνεται ανατρεπτικό για τα δικά σου δεδομένα. Με το πέρας του πρώτου 10ημέρου του Ιούλη, η ανάγκη σου να αποδράσεις από όλους όσους σε πιέζουν και σε καταπιέζουν θα είναι μεγάλη. Ένα κρυφό ερωτικό ίσως ξεκινά που τραβά πιο σοβαρά έως τα τέλη της χρονιάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλά θα είναι εκείνα που έχεις βάλει σκοπό να κάνεις από την αρχή της χρονιάς, τόσα που η αισθηματική σου ζωή θα μοιάζει να περνά σε δεύτερο πλάνο. Ευτυχώς από τις 16 του Φλεβάρη και μετά, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και σου υπενθυμίζει ότι η ζωή δίχως την παρουσία του φτερωτού θεού να την εμπλουτίζει με τα σενάριά του, δεν έχει ούτε γούστο ούτε νόημα. Πάντως αλλάζεις οπτική και τρόπους στο φλερτ και δε σε ενδιαφέρει πια το παιχνίδι ή ο πειραματισμός. Αντίθετα αν είσαι μόνη ή μόνος, μόνο με πιο σοβαρές προτάσεις πρόκειται να ασχοληθείς. Σε αυτό θα σε βοηθήσει και η παρουσία του Δία στον Ταύρο, τονίζοντάς σου την ανάγκη να καταφέρεις να δημιουργήσεις μια πιο σταθερή αισθηματική ζωή, μια μόνιμη φωλιά για σένα και το άλλο σου μισό, που ακόμα και αν τούτη την εποχή δεν υπάρχει, καλομελέτα και έρχεται. Από τις 25 Μαΐου και μετά ο Δίας περνά σε ένα αρκετά φιλικό προς εσένα ζώδιο, αυτό των Διδύμων και εκεί η συντροφική ζωή παίρνει άλλη αξία. Από τις 11 Ιουλίου και ως τον Αύγουστο χαλαρώνεις λίγο τα «πρέπει» σου ενώ επίφοβο για τα αισθηματικά σου είναι το διάστημα από τις 2 του Οκτώβρη ως τις 7 του Δεκέμβρη.

ΙΧΘΥΣ

Από την αρχή της χρονιάς Κρόνος και Ποσειδώνας συνεχώς θα σου υπενθυμίζουν, πως για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, πραγματικά τίποτα δεν είναι ανέφικτο, αρκεί να τα δουλέψεις αφοσιωμένα και σταθερά. Το ίδιο ισχύει και με την αισθηματική σου κατάσταση, η οποία φωνάζει την ανάγκη ότι χρειάζεται να ανανεωθεί ώστε να μην επαναλαμβάνεται στο ίδιο μονότονο μοτίβο. Οι εφήμερες και οι περιστασιακές σχέσεις μάλλον δε θα σου κάθονται, ενώ εάν βρίσκεσαι ήδη σε μία μόνιμη σχέση, τότε εδώ συμβαίνουν γεγονότα που την οδηγούν ή του ύψους ή του βάθους. Φρόντισε τουλάχιστον εσύ, να είσαι συνεπής στις υποσχέσεις που έχεις δώσει στο ταίρι σου και αν είσαι μόνη ή μόνος και υπάρχει ένα πρόσωπο που τα λέτε πιο θερμά, δείξε του ότι εννοείς εκείνα που λες και αφορούν και τους δυο σας. Ξεμυαλίζεσαι γενικώς από τις 15 του Ιούνη και ως τα μέσα του Ιούλη από διερχόμενους πειρασμούς, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, ενώ η έκλειψη που σε αφορά στις 18 Σεπτέμβρη αλλάζει τα δεδομένα της ερωτικής σου ζωής. Πάντως φέτος ίσως να φάμε από σένα κουφέτα.

Τελευταία ενημέρωση: