ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

Στην Αριθμολογία μπορείς να διαβάσεις προβλέψεις για το έτος. Ή να παρακολουθήσεις το αναλυτικό μηνιαίο βίντεο με προβλέψεις. Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης αναλύει τι θα συμβεί όλο τον μήνα στη ζωή σου.

Υπολόγισε τον αριθμό πεπρωμένου που σου αντιστοιχεί και δες την αριθμολογική πρόβλεψή σου για τον μήνα: 

Στην κατηγορία αυτή θα βρεις προβλέψεις που αφορούν τον αριθμό πεπρωμένου σου, ο αριθμός αυτός υπολογίζεται σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης κάποιου. Χρειάζεται η μέρα, ο μήνας και η χρονιά που γεννήθηκε κάποιος και είναι ένας μόνιμος αριθμός από το 1 έως το 9, έπειτα πηγαίνουμε στο βίντεο και επιλέγουμε τον αριθμό μας ώστε να δούμε την αναλυτική πρόβλεψη για όλο τον μήνα..

Θα βρες προβλέψεις που αφορούν τον οικονομικό, επαγγελματικό και ερωτικό τομέα αλλά και μια γενικότερη τοποθέτηση όπως είναι το κοινωνικό περιβάλλον, οικογενειακά θέματα και συναισθήματα που μπορούν να γίνουν αφορμή να μας επηρεάσουν μέσα στη μήνα.  Αναλυτικά οι κατηγορίες:

Μηνιαίες προβλέψεις βίντεο:

Εδώ ο Μάνος Μηκίδης αναλύει με βάση την αριθμολογία τι θα συμβεί μέσα στον μήνα οι αριθμοί δημιουργούν μια δόνηση και ο αριθμολόγος είναι σε θέση να σου αποκαλύψει σε ποιον τομέα και πως μπορεί να σε επηρεάσει, σε οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Αναλόγως  τον τομέα που μπορεί να επηρεάσει κάποιον  θα αναλυθούν λεπτομερώς  όλα όσα θα συμβούν μέσα στον μήνα.

Ετήσιες προβλέψεις:

Μάθε τι θα συμβεί όλη την χρονιά με βάση τον αριθμό που υπολογίζεται για το έτος που διανύουμε! Με την ημερομηνία γέννησης σου και σύμφωνα με τον αριθμό έτους μπορείς να δεις μια αναλυτική πρόβλεψη για όλα όσα προμηνύονται να συμβούν μέσα στο τρέχον έτος. Επαγγελματικά, οικονομικά και ερωτικά είναι οι υποκατηγορίες που θα απασχολήσουν την ταρωμάντη μας.

Οι αριθμολόγοι μας:

Στην κατηγορία αυτή θα βρεις αναλυτικά τα βιογραφικά και τις κατηγορίες που αρθρογραφούν οι αριθμολόγοι μας. Μπορείς να διαβάσεις πως απέκτησαν την ειδικότητα του αριθμολόγου και ποια η μέχρι τώρα εμπειρία τους στο χώρο των αριθμών. Γνώρισε τους και νιώσε την εμπιστοσύνη που μπορούν να σου παρέχουν μέσα από την εγκυρότητα των προβλέψεων τους.