Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 23/6/2022, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (34 votes)
Από την Βενετία Αποστόλου

Στις 23 Ιουνίου, η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους, εγκαινιάζει μία περίοδο ερωτικών επιτευγμάτων, χαράς και πολλών ευκαιριών, μέχρι τις 18 Ιουλίου 2022. Οι Δίδυμοι με κυβερνήτη τον Ερμή, προσδίδουν στην Αφροδίτη, ανεμελιά, χαλαρές ερωτικές γνωριμίες και επιτυχή επικοινωνία, από την οποία εξαρτάται και η πορεία κάθε σχέσης. Επίσης, η Αφροδίτη σχετίζεται με το χρήμα, ευνοώντας την απόκτηση του αλλά και την κοινωνική άνοδο, γι αυτό και η διέλευσή της σε κάθε ζώδιο έχει πάντα θετικά να προσφέρει.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Αφροδίτης στο ζώδιό σας:

KΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον τρίτο οίκο σου, αυτόν της επικοινωνίας και της καθημερινής τριβής και επαφής, αυξάνονται οι πνευματικές και πρακτικές σου δραστηριότητες. Σαν Κριός που είσαι αρπάζεις την ευκαιρία και χρησιμοποιώντας το λόγο, τη σκέψη και τις γενναιόδωρες κινήσεις, εντυπωσιάζεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Προσελκύεις τον άλλον με το χιούμορ και την ενεργητικότητά σου. Είσαι ερωτευμένος με τη ζωή την ίδια, ενώ μετά την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους, αντιμετωπίζεις τα πράγματα πιο θετικά. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Κριό σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Επηρεάζοντας εδώ η Αφροδίτη τον οίκο των οικονομικών και των κτήσεων σου, θα θελήσεις να επιδοθείς σε απολαύσεις, καλοπέραση, να ξοδεύεις για να εντυπωσιάσεις και να σπαταλάς για να νιώσεις πως η ζωή σε αγαπά. Ναι, το χρήμα είναι ένα δυνατό μέσο να αποκτήσεις ό,τι επιθυμείς. Η διέλευση της Αφροδίτης εδώ, θα σου προσφέρει απλόχερα εύνοια στον έρωτα και τα οικονομικά. Ίσως βρεις μία επιπλέον πηγή εσόδων, ενώ εντείνεται η αξία στις πιο σταθερές σχέσεις και στα άτομα που σε κάνουν να περνάς καλά. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Και λέγε, λέγε... προκύπτει έρωτας! Μία πολύ όμορφη περίοδος για εσένα Δίδυμε, καθώς νιώθεις πως επιβεβαιώνεσαι και δικαιώνεσαι με την Αφροδίτη να διελαύνει το ζώδιό σου. Φλερτ, επικοινωνία όπως τη θέλεις και τη ξέρεις, αδέσμευτες γνωριμίες που δεν σε πιέζουν. Φυσικά, ο παρορμητισμός και η απερισκεψία θα αυξηθούν, μπορεί οι άλλοι να εκνευριστούν για κάποιους λόγους, εσύ όμως θα περάσεις καλά. Φυσικά και θα χρησιμοποιήσεις το μεγάλο σου ατού, την επικοινωνία, ώστε να γοητεύσεις.  Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Δίδυμο σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει έναν οίκο ομιχλώδη, το δωδέκατο, πέραν ότι ενεργοποιείται ο αχαλίνωτος ρομαντισμός και η φαντασία σου, φλερτάρεις με έναν αρκετά ντροπαλό και παλιομοδίτικο τρόπο, από ανασφάλεια ίσως. Μη ξεχνάς πως το διάστημα αυτό, ο Άρης από το Σκορπιό ανάδρομος, σε κάνει να διεκδικείς με ορμή, οπότε μετριάζεται η παθητικότητά σου. Θα νιώσεις ενοχές για κάποιες καταστάσεις από το παρελθόν, ενώ θα προσπαθήσεις να επανορθώσεις σε περίπτωση που σε έχει πιάσει νοσταλγία για ένα άτομο, δίνοντάς δεύτερες ευκαιρίες. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Καρκίνο σήμερα.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη να ενεργοποιεί τη κοινωνική ζωή και το κύρος σου στον έξω κόσμο, δε θα μπορούσε να είναι καλύτερα για έναν Λέοντα που διψά για αναγνώριση, δημοφιλία και προσκλήσεις. Οι φιλοδοξίες και οι ελπίδες σου έχουν έναν λαμπρό υποστηρικτή. Ενδέχεται μέσα από τον φιλικό ή κοινωνικό σου κύκλο, να γνωρίσεις έναν συναρπαστικό έρωτα. Τα συμφέροντά σου προωθούνται, αφού έχεις την ευκαιρία με τη διέλευσή της Αφροδίτης, να ενεργήσεις καθοριστικά στις επαγγελματικές εξελίξεις, όσο η δημοφιλία σου αυξάνεται. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Λέοντα σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους σηματοδοτεί για εσένα μία περίοδο κατά την οποία η καριέρα σου θα έχει την υποδομή και την χρυσή ευκαιρία να πάρει ανοδικές κατευθύνσεις. Η αναγνώριση αν και είναι συχνά αποτέλεσμα κόπου και δουλειάς, σε αυτή τη περίπτωση θα έρθει πολύ ευκολότερα, μαζί με μία δημοφιλία, γρήγορη αναγνώριση και κύρος. Ίσως αποφασίσεις να καταπιαστείς με κάτι που αφορά τη μόδα, τη δημιουργία, τη Τέχνη. Μπορεί πάλι να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε προωθήσει με το σωστό τρόπο. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Παρθένο σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ένατο οίκο σου, οι ορίζοντές σου επεκτείνονται, ενώ ξεκινάς να αναζητάς αυτό το κάτι που θα σου δώσει την ευκαιρία να βγεις από έναν περιοριστικό και πληκτικό μικρόκοσμο. Παράλληλα, ίσως γίνει μία γνωριμία μέσω διαδικτύου, που θα σου ανοίξει ορίζοντες που μέχρι τώρα αγνοούσες. Είσαι ανοιχτός σε κάθε τι ξενόφερτο, τις ξένες κουλτούρες, τη ξένη κουζίνα, τις ξένες γλώσσες. Ενδέχεται ό έρωτας να προέρχεται από μακριά. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ζυγό σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

O όγδοος οίκος σχετίζεται με την σεξουαλική ένταση, την έλξη, τη περιουσία που αποκτάμε από κάποιον άλλον. Με την ενεργοποίηση του οίκου αυτού, ίσως μπει στη ζωή σου κάποιος που να σου δημιουργήσει το πάθος που αναζητάς. Πιθανόν, να νιώσεις την ένταση μίας ερωτικής ένωσης, αλλάζοντας το τρόπο που αντιμετωπίζεις τη ζωή. Επίσης, όσον αφορά τα χρήματα, ευνοείσαι να έχεις καλύτερους όρους σε διατροφές, ασφάλιστρα, κληρονομιές. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Σκορπιό σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον οίκο των σοβαρών σχέσεων και σταθερών συνεργασιών, σου δίνει την ευκαιρία να επιφέρεις αρμονία και ισορροπία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ή να επισημοποιήσεις μία υπάρχουσα. Οι ελεύθεροι θα έχουν την ευνοική μεταχείρηση απο το σύμπαν να κάνουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ενώ κάποιοι άλλοι θα έχουν τη τύχη να απολαύσουν την υλική εύνοια που προέρχεται από συνεργασίες. H Aφροδίτη σε αυτόν τον οίκο θα σε βοηθήσει να επιλέξεις έναν σύντροφο, αφού σκοπός της είναι η αναζήτηση της σχέσης. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καθημερινή ζωή και η ρουτίνα βελτιώνονται, ενώ επέρχεται μία αρμονία και ηρεμία στις εργασιακές σχέσεις, ο ανταγωνισμός παραμερίζεται και γίνεσαι ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους. Επίσης ίσως βρεις μία δεύτερη πηγή εσόδων. Οι υποχρεώσεις μειώνονται ενώ οι ευθύνες μπαίνουν σε μία σειρά που μπορείς να χειριστείς, χωρίς πίεση. Ο έρωτας ίσως έρθει στο πρόσωπο ενός συναδέλφου. Η Αφροδίτη στους Διδύμους, βελτιώνει αισθητά την υγεία σου. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους, φέρνει εύνοια και ευχαρίστηση, σε ξεσηκώνει να κυνηγήσεις τον έρωτα, το φλερτ και τις όμορφες στιγμές. Σου αρέσει να γίνεσαι κοινωνικός, να φλερτάρεις, να ρισκάρεις και να διασκεδάζεις. Ό,τι όμορφο δηλαδή έχει να προσφέρει η ζωή. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, αρέσκεσαι να έχεις παράλληλες περιπέτειες, χωρίς δεσμεύσεις, προσδοκίες ή απαιτήσεις. Τις καταστάσεις τις παίρνεις όπως έρχονται χωρίς πολλές σκέψεις και βάρος. Μία εύνοια στα οικονομικά υπάρχει και εδώ. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Υδροχόο σήμερα.

ΙΧΘΕΙΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους, σε βοηθά να βελτιώσεις τις τεταμένες οικογενειακές σχέσεις και να γίνεις αγαπητός στα μάτια κάποιων δικών σου. Η οικογένεια αποκτά σημαντικό ρόλο, οι καταβολές και η καταγωγή σου είναι η πραγματική σου ταυτότητά. Επίσης, ενδέχεται να ασχοληθείς με καταστάσεις ή με άτομα από το παρελθόν, αναθεωρώντας τις αποφάσεις σου. Η πιθανότητα να  δημιουργήσεις μια σχέση που θα κρατήσει στο χρόνο, είναι αυξημένη. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ιχθύ σήμερα.

Τελευταία ενημέρωση:
Αισθηματική Ταρώ