Ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 5 10 2018, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (4 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Η Θεά του έρωτα ξεκινά την ανάδρομη πορεία της το Φθινόπωρο του 2018 και συγκεκριμένα στις 5/10  από τη 10η μοίρα του Σκορπιού. Κάθε φορά που η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη φέρνει στο παρόν καταστάσεις, ανθρώπους και συναισθήματα του παρελθόντος. Η αλήθεια είναι πως το ζώδιο του Σκορπιού δεν της ταιριάζει καθώς είναι αρκετά σκοτεινό για τις ανάγκες της Αφροδίτης, η οποία θα ντυθεί με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου που την φιλοξενεί.  Έντονα συναισθήματα, πάθος, καχυποψία αλλά και η ανάγκη εξουσίας θα  χρωματίσουν τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Εμείς καλούμαστε να τις διευθετήσουμε και να αξιολογήσουμε αν και κατά πόσο θα μπορέσουμε να τις συμπεριλάβουμε στο παρόν μας ή να τις έχουμε και στο μέλλον μας. Αυτή την περίοδο πρώην σχέσεις -όχι μόνο ερωτικές αλλά και επαγγελματικές- καθώς και ημιτελείς  αισθηματικές ιστορίες του παρελθόντος θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Τα ζώδια του νερού (Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθύες) θα έχουν αυξημένη κινητικότητα σε «επισκέψεις» ανθρώπων που υπήρχαν στη ζωή τους, ιδιαίτερα αυτοί που έχουν γεννηθεί  στο πρώτο και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου  των παραπάνω ζώδιων.

Την 1/11 η Αφροδίτη συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία της περνά στο ζώδιο του Ζυγού -το οποίο κυβερνά- και σίγουρα εκεί θα είναι σε πολύ καλύτερη θέση. Τα ζώδια του αέρα (Ζυγοί, Δίδυμοι, Υδροχόοι)  ιδιαίτερα του τρίτου δεκαημέρου, θα μπορέσουν να εξομαλύνουν το κλίμα στα αισθηματικά ζητήματα είτε είναι ελεύθεροι είτε σε σχέση και να ισορροπήσουν λίγο τη συναισθηματική αναστάτωση που προκάλεσε ο Οκτώβριος. Ακόμα είναι πιθανό να έχουν ευκαιρίες για να ξαναδούν κάποιες σχέσεις του παρελθόντος τις οποίες μετάνιωσαν που άφησαν και η κατάληξή τους δεν τους ικανοποίησε.

Στις 16/11 που η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ορθή πορεία στο ζώδιο που κυβερνά (στην 25η μοίρα) θα ξεκινήσει μία καλύτερη περίοδος για τα αισθηματικά όλων των ζωδίων. Για αυτό καλό θα είναι να μην πάρουμε σημαντικές αποφάσεις και να μην κάνουμε νέα αισθηματικά ξεκινήματα την περίοδο που η Αφροδίτη είναι σε αναδρομή. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε για να εκμεταλλευτούμε σωστά την περίοδο της αναδρομής της, είναι να  διευθετήσουμε αισθηματικές ιστορίες που έρχονται από το παρελθόν.

Διαβάστε παρακάτω πώς θα επηρεάσει η Ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Η πορεία της ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 5/10 θα «ανακατέψει» παρελθοντικά ζητήματα που σχετίζονται με σχέσεις και μπορεί να φέρει στο προσκήνιο άτομα του παρελθόντος. Σε περίπτωση που έχετε ξεκινήσει μία νέα σχέση σκεφτείτε πολύ καλά πριν ρισκάρετε για να ξαναδείτε μία ημιτελή ιστορία του παρελθόντος.  Σε κάθε περίπτωση είτε είστε ελεύθεροι είτε είστε δεσμευμένοι η Αφροδίτη στον 8ο οίκο του χάρτη σας θα σας ανεβάσει το σεξαπίλ και θα δημιουργήσει μία ιδιαίτερα ερωτική αύρα σε εσάς. Οι  ερωτικές περιπέτειες δεν θα λείψουν -ιδιαίτερα για εσάς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας- και πολύ πιθανόν να είναι με άτομα του παρελθόντος.

Την 1/11 η Αφροδίτη περνά αναδρομή στο ζώδιο του Ζυγού και αυξάνει τις πιθανότητες για επανασυνδέσεις με άτομα που είχατε μία σχέση κατά το παρελθόν. Εκτός από πρώην συντρόφους πιθανόν να κάνουν και την εμφάνιση τους πρώην συνεργάτες, ζητώντας ξανά μία θέση στη ζωή σας.  Σε περίπτωση που εσείς επιδιώκετε την αναθέρμανση μιας παλιάς σχέσης σας –εσείς του τρίτου δεκαημέρου- οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας έως και τις 16/11 που η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ορθή πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αναδρομή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 5/10, στον οίκο που σχετίζεται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας υποδηλώνει πως θα σας απασχολήσουν έντονα άτομα του παρελθόντος με τα οποία είχατε μία ερωτική ή επαγγελματική σχέση. Περισσότερο θα  επηρεάσει εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου καθώς θα κληθείτε να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις για μία σχέση on-off ή για μία σχέση που είχατε και τελείωσε «άτσαλα». Μέχρι τις 31/10 οι ευκαιρίες για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες στα αισθηματικά ζητήματα θα είναι αυξημένες και εσείς καλείστε να δράσετε με σύνεση καθώς τα αποτελέσματα θα είναι δύσκολο να αλλάξουν.

Την 1/11 η Αφροδίτη συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Ζυγού φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο κάποιο έρωτα που είχε ανθίσει στο εργασιακό σας περιβάλλον. Ακόμα είναι πιθανό να σας έρθουν κάποια χρήματα από μία εργασία που είχατε κάνει κατά το παρελθόν και δεν είχατε λάβει το ανάλογο αντίτιμο. Σε κάθε περίπτωση εάν έχετε ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα μία σχέση προσέχετε, καθώς το φλερτ στο εργασιακό σας περιβάλλον μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις οι οποίες θα θέσουν σε κίνδυνο τη σχέση σας. Στις 16/11 που η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τις αποφάσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της από το ζώδιο του Σκορπιού στις 5/10 και φέρνει στο προσκήνιο ένα φλερτ το οποίο είχε  ξεκινήσει στη δουλειά αλλά είχε μείνει ημιτελές. Ακόμα είναι πιθανόν να φέρει μία τυχαία συνάντηση με ένα πρώην σύντροφό σας - σε κάποιο μέρος όπου θα βρεθείτε για μία δουλειά ρουτίνας- και το μυαλό θα αρχίσει να τρέχει σε αναμνήσεις. Όσοι από εσάς βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί, καθώς θα γίνεται ακόμα και ασυναίσθητα νευρικοί με το/η σύντροφο σας λόγω κάποιων αναμνήσεων από το παρελθόν που θα κολλήσουν στο μυαλό σας.

Την 1/11 η Αφροδίτη συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της περνώντας στο ζώδιο του Ζυγού, ένα ζώδιο το οποίο της ταιριάζει πολύ καλύτερα και ακόμα πιο πολύ ταιριάζει σε εσάς. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα έχετε την ευκαιρία να πλησιάσετε ξανά κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος με το οποίο ήσασταν πολύ ερωτευμένοι και οι σχέσεις διακόπηκαν λόγω εγωιστικών θεμάτων. Ακόμα είναι πιθανόν ένας παλιός έρωτας να πλησιάσει εσάς και να ζητήσει μία δεύτερη ευκαιρία. Μέχρι τις 16/11 που η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού θα έχετε την ευκαιρία να αποφασίσετε ποιους ανθρώπους από το παρελθόν θα κρατήσετε και στο παρόν σας και σε ποιους θα κλείσετε οριστικά την πόρτα πίσω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Οκτώβριος είναι μήνας ερωτικών επιστροφών καθώς η Αφροδίτη που ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Σκορπιού στις 5/10 υποδηλώνει πως θα σας θυμηθούν αρκετά πρόσωπα του παρελθόντος και ένας μεγάλος έρωτας. Όλο τον Οκτώβριο θα  έχετε «επισκέψεις» οι οποίες θα σας ζητήσουν μία δεύτερη ευκαιρία και θα προσπαθήσουν να αποδείξουν με κάθε τρόπο πως την αξίζουν. Περισσότερο θα κάνουν την εμφάνισή τους σε εσάς που έχετε γεννηθεί κατά το πρώτο και τις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σας. Σε περίπτωση που έχετε ήδη μία σχέση θα σας συμβούλευα να μην ρισκάρετε κάτι που σας καλύπτει, για να γυρίσετε σε κάτι το οποίο είναι δοκιμασμένο και σίγουρα υπήρχε λόγος που δεν βρίσκεται πλέον στο παρόν σας.

Την 1/11 η Αφροδίτη συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Ζυγού βάζοντας ένα φρένο στα «πήγαινε-έλα» των πρώην αγαπημένων σας, καθώς θα στρέψει την προσοχή σας στο σπίτι.  Αν είχατε μία σχέση η οποία τελείωσε πρόσφατα και μένατε μαζί κάτω από την ίδια στέγη είναι πιθανόν να μπορέσετε να  τα ξαναβρείτε και τελικά να ξανά μείνετε μαζί. Μεγαλύτερες πιθανότητες για αυτό έχετε εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Έως τις 16/11 θα πρέπει να έχετε ξεκαθαρίσει τα ζητήματα του παρελθόντος, ώστε μετά που η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία να μπορέσετε να προχωρήσετε με τις αποφάσεις σας.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Σκορπιού στις 5/10 και θα φέρει ξανά στο προσκήνιο -για εσάς τους δεσμευμένους- μία ιδέα που είχατε να μείνετε μαζί με το/η σύντροφό σας. Πιο έντονα θα  νιώσετε την ανάγκη για αλλαγές εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας έως και τις αρχές του δευτέρου.  Πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε τα υπέρ και τα κατά καθώς  θα πρέπει να κλείσετε οριστικά ζητήματα τα οποία είχαν μείνει ημιτελή από το παρελθόν για να υλοποιήσετε τις σκέψεις σας.

Την 1/11 η Αφροδίτη συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Ζυγού και φέρνει ξανά στο διάβα σας  παλιές γνωριμίες που υπήρξε μία σπίθα αλλά για κάποιους λόγους έμειναν «στα χαρτιά». Οι άνθρωποι που θα συναντήσετε ξανά δεν αποκλείεται να σας βρουν μέσω ανθρώπων του περιβάλλοντός σας που θα γίνουν -είτε ηθελημένα είτε άθελα τους- μεσολαβητές για τις αισθηματικές σας καταστάσεις.  Αυτό το φαινόμενο θα είναι πιο έντονο για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σας και θα δείτε πιο συχνά ανθρώπους του παρελθόντος να έρχονται ξανά στο προσκήνιο. Έως τις 16/11 που η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού προσπαθήστε να κλείσετε τις ιστορίες με πρώην γνωριμίες ώστε να μπορέσετε απερίσπαστοι να προχωρήσετε σε αυτό που θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Σκορπιού στις 5/10 και φέρνει γύρω σας ανθρώπους οι οποίοι θα γίνουν συνδετικοί κρίκοι για να  συναντηθείτε ξανά με ένα πρώην σύντροφό σας. Ιδιαίτερα θα επηρεάσει εσάς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου του ζωδίου σας, καθώς θα παρατηρήσετε πως όλο τον Οκτώβριο θα υπάρχει μία έντονη κινητικότητα στα αισθηματικά σας ζητήματα.

Την 1/11 η Αφροδίτη συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία της περνά στο ζώδιο του Ζυγού και παρόλο που θα σας φανεί παράξενο θα στρέψει την προσοχή σας στα οικονομικά ζητήματα και λιγότερο στα αισθηματικά. Όμως οι ευκαιρίες για επανασυνδέσεις δεν θα λείψουν όπως και οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες  ιδιαίτερα σε εσάς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Όσον αφορά τις νέες γνωριμίες καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί καθώς μπορεί να κάνετε μία επιλογή που δεν μπορεί να καλύψει τις αισθηματικές σας ανάγκες και τα θέλω σας, με αποτέλεσμα όταν η Αφροδίτη γυρίσει σε ορθή πορεία στις 16/11 να το δείτε καθαρά. Προσέξτε επίσης να μην πέσετε στην παγίδα και ξεκινήσετε να βγαίνετε με κάποιον  για τον οποίον έχετε «χλιαρά» αισθήματα μόνο και μόνο για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης  στο Σκορπιό όλο τον Οκτώβριο και συγκεκριμένα από τις 5/10 θα χρωματίσει το μήνα και θα φέρει στο παρόν αναμνήσεις του παρελθόντος. Είναι πολύ πιθανόν να έχει τελειώσει πρόσφατα μία ιστορία με κάποιο πρόσωπο που είχατε δεδομένο με αποτέλεσμα να μην το χωράει ο νους σας. Αυτό το ζήτημα θα κάνει αισθητή την παρουσία του καθώς θα επηρεάσει και την αυτοπεποίθηση σας. Μία επανασύνδεση είναι πιθανή αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις βάσεις κάτω από τις οποίες θα γίνει καθώς μπορεί να πάρετε αυτή την απόφαση για εγωιστικούς λόγους. Ιδιαίτερη προσοχή  εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Την 1/11 η Αφροδίτη συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία της περνά στο ζώδιο σας επηρεάζοντας περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Για 16 ολόκληρες μέρες έως τις 16/11 θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ξανά μία σχέση η οποία έχει τελειώσει ενώ εσείς είχατε άλλα σχέδια για αυτήν. Ακόμα είναι πιθανό να σας χτυπήσει την πόρτα ένας παλιός σας έρωτας και να ζητήσει μία δεύτερη ευκαιρία. Σκεφτείτε τους λόγους για τους οποίους δεν εξελίχθηκε την πρώτη φορά και με βάση αυτό πάρτε ορθές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι πρωταγωνιστές/στριες του Οκτωβρίου είστε εσείς καθώς η  Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας και ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στις 5/10. Παλιές σχέσεις, πρώην αγάπες και αισθηματικές ιστορίες του παρελθόντος θα σας απασχολήσουν όλο το μήνα προκειμένου να μπορέσετε να τακτοποιήσετε την αισθηματική σας ζωή. Αν έχει τελειώσει μία σχέση και διαπιστώσατε πως ήταν λάθος η απόφαση, θα σας δοθεί η ευκαιρία να  βρείτε τρόπο να την προσεγγίσετε και να τη φέρετε ξανά στη ζωή σας. Η Αφροδίτη θα επηρεάσει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και στις αρχές του δευτέρου, καθώς θα δείτε τις πόρτες του παρελθόντος να ανοίγουν και να βγαίνουν ξανά μπροστά παλιοί γνώριμοι.

Την 1/11 η Αφροδίτη θα περάσει ανάδρομη στο ζώδιο του Ζυγού, μία μετακίνηση που υποδηλώνει πως μέχρι και τις 16/11 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία στο ίδιο ζώδιο θα υπάρξει αρκετό παρασκήνιο στα ερωτικά σας ζητήματα, ιδιαίτερα για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου.  Εάν έχετε ήδη βρει το/η σύντροφο σας πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί καθώς οι πειρασμοί θα είναι αρκετοί και εσείς ευάλωτοι σε αυτούς, με αποτέλεσμα να θέσετε σε κίνδυνο τη σχέση σας. Αν είστε ελεύθεροι και ξεκινήσετε μία αισθηματική ιστορία μέσα σε αυτή την περίοδο θα πρέπει να θυμάστε πως τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο ξεκάθαρα. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να αφεθείτε προτού έχετε κάποια «αισθηματικά εχέγγυα». Όταν η Αφροδίτη γυρίσει σε ορθή πορεία στις 16/11 θα μπορέσετε πιο εύκολα να δείτε τα κρυμμένα κείμενα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στο Σκορπιό - συγκεκριμένα από τις 5/10- και μαζί της ξεκινά μία περίοδο κατά την οποία τα περισσότερα γεγονότα που θα αφορούν τα αισθηματικά σας ζητήματα θα διαδραματίζονται «κάτω από το τραπέζι». Κάποιος/α πρώην σύντροφος σας μπορεί να κάνει την εμφάνισή του/ης και εσείς θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις με βάση όχι μόνο το συναίσθημα αλλά και τη λογική.  Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα έχετε μεγαλύτερη κινητικότητα στα ερωτικά σας ζητήματα και περισσότερες «οχλήσεις» από άτομα του παρελθόντος. Σε περίπτωση που έχετε ήδη μία σχέση θα πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί καθώς οι πειρασμοί θα είναι αρκετοί.

Την 1/11  η Αφροδίτη θα συνεχίσει την ανάδρομη πορεία της αυτή τη φορά στο ζώδιο του Ζυγού, φέρνοντας μπροστά σας πρόσωπα μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον με τα οποία κάποτε υπήρξε μία ερωτική ιστορία. Αυτό το φαινόμενο θα είναι πιο έντονο για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Μέχρι τις 16/11 που η Αφροδίτη θα περάσει σε ορθή πορεία στο ίδιο ζώδιο καλείστε να ξεκαθαρίσετε τα αισθηματικά σας ζητήματα, καθώς θα υπάρξουν προτάσεις για επανασύνδεση από ανθρώπους του παρελθόντος. Σκεφτείτε για ποιο λόγο δεν δούλεψε η σχέση τότε και αν δείτε πως αυτό είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει, αξίζει να δώσετε μία ευκαιρία  στο τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Οκτώβριος προμηνύεται  έντονος για εσάς και για τα αισθηματικά σας ζητήματα καθώς η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Σκορπιού στις 5/10. Είναι πιθανόν να φέρει συναντήσεις με παλιούς γνώριμους, ιδιαίτερα σε μέρη που σχετίζονται με συλλογικές δραστηριότητες, ομάδες, συλλόγους και σπορ. Σε εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας οι πιθανότητες να συναντήσετε ακόμα και τυχαία κάποιο/α πρώην σύντροφο σας στα παραπάνω μέρη ανεβαίνουν κατακόρυφα.  Σε περίπτωση που εσείς θέλετε μία δεύτερη ευκαιρία  σε μία σχέση που τελείωσε πρόσφατα, δεν αποκλείεται να έχετε βοήθεια από κάποιο φίλο σας και να μεσολαβήσει για να σας φέρει σε επαφή.

Την 1/11 η Αφροδίτη συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της και περνά στο ζώδιο του Ζυγού. Από αυτή τη θέση θα επηρεάσει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας και μπορεί να αναζωπυρώσει ένα φλερτ το οποίο είχε λάβει χώρα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας οι ευκαιρίες να ξαναδείτε ερωτικά κάποιον/α που είχατε παρελθόν πολλαπλασιάζονται. Σε περίπτωση που έχετε ήδη κάποιο ταίρι με το οποίο συνεργάζεστε και επαγγελματικά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, αν θέλετε να κρατήσετε τη σχέση σας μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στις 5/10 ζώδιο του Σκορπιού και από αυτή τη θέση υποδηλώνει πως θα έρθουν στο προσκήνιο έρωτες, σχέσεις και φλερτ του παρελθόντος. Μία τυχαία συνάντηση στη δουλειά σας με κάποιον που υπήρξε ερωτικό παρελθόν θα σας βάλει στη διαδικασία να αρχίσετε να σκέφτεστε ξανά το ενδεχόμενο να υπάρξει και ερωτικό μέλλον. Αυτό το «φαινόμενο» θα γίνει πιο έντονο σε εσάς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, μιας και οι ευκαιρίες για αναθέρμανση παλαιότερων σχέσεων και ξαφνικές συναντήσεις με πρώην αγάπες δεν θα λείψουν.

Την 1/11 η Αφροδίτη συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία της περνάει στο ζώδιο του Ζυγού  και από αυτή τη θέση σας ταιριάζει καλύτερα καθώς βρίσκεται σε ζώδιο του αέρα. Είναι πιθανόν να φέρει  συναντήσεις με κάποιο πρόσωπο που σας ενδιέφερε και στο παρελθόν. Αυτές οι συναντήσεις θα προκύψουν μέσα σε μία κοινωνική εκδήλωση, γιορτή ή ακόμα και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ιδιαίτερα για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Μέχρι και τις 16/11 που η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ορθή πορεία θα έχετε ευκαιρίες για να προσεγγίσετε ή να αφήσετε να σας προσεγγίσουν άτομα του παρελθόντος. Βέβαια θα πρέπει να σκέφτεστε με λογική και να μην αφήσετε την ιδέα μιας επανασύνδεσης να δημιουργήσει ζητήματα στο παρόν αν δεν υπάρχουν ικανά επιχειρήματα για να συμβεί αυτό.

ΙΧΘΥΣ

Ο Οκτώβριος προμηνύεται θερμός για τα αισθηματικά σας ζητήματα καθώς η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Σκορπιού στις 5/10. Από αυτή τη θέση θα φέρει ξανά στο προσκήνιο γνωριμίες που είχατε κάνει κατά το παρελθόν μέσω ατόμων του ευρύτερου περιβάλλοντος σας. Η ευκαιρία για να προσεγγίσετε ξανά ένα πρόσωπο με το οποίο δεν είχατε πάρει τη σωστή απόφαση κατά το παρελθόν, θα σας δοθεί και τώρα είναι η σειρά σας να αποδείξετε πως την αξίζετε.  Βέβαια αυτός ο μήνας θα είναι ταραχώδης και αν βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να αποδείξετε στο/η σύντροφό σας πως είστε άξιοι της εμπιστοσύνης του/ης. Τα «φαινόμενα» θα είναι περισσότερο έντονα για εσάς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας και αξίζει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή προκειμένου να αποφύγετε τα αισθηματικά ρίσκο.

Την 1/11 η Αφροδίτη συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία της περνά στο ζώδιο του Ζυγού δημιουργώντας έντονη ερωτική διάθεση και την τάση να παίζετε με τη φωτιά.  Για εσάς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας οι ιστορίες του παρελθόντος θα έρθουν ξανά στο παρόν, αλλά θα πρέπει να θυμάστε πως είναι πιθανό να εξελιχθούν ως ερωτικές περιπέτειες μικρής διάρκειας και όχι σαν νέες σχέσεις. Έως και τις 16/11 που η Αφροδίτη θα  γυρίσει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε αισθηματικά ζητήματα του παρελθόντος και να μη θέσετε σε κίνδυνο σχέσεις λόγω των «παραστρατημάτων» που μπορεί να υποκύψετε.

Τελευταία ενημέρωση: