Ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω από τις 26/1/2022, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Επαναξιολογείτε την πορεία της επαγγελματικής σας κατάστασης και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας από τις 26 Ιανουαρίου ως τις 4 Φεβρουαρίου 2022 καθώς ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στο σοβαρό ζώδιο τον Αιγόκερω. Τώρα σκέπτεστε έντονα το παρελθόν, τι έχετε κάνει για να έχετε μια καλή κοινωνική θέση και κατά πόσο είστε αποδοτικοί και αποτελεσματικοί στην εργασία σας. Δημιουργούνται συγκεχυμένες καταστάσεις και παρεξηγήσεις στο χώρο της εργασίας σας, ίσως κάποιοι επαγγελματικοί στόχοι σας ανατραπούν, ματαιωθούν ή συναντήσουν εμπόδια στην υλοποίησή τους. Μπορεί να δουλεύετε πιο σκληρά τώρα και επικοινωνείτε συγκεχυμένα και αόριστα με τους συναδέλφους, τους συνεργάτες και τους ανωτέρους σας. 

Διαβάστε παρακάτω πώς θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής το ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και ανατρέπει κάποια επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ οι επαγγελματικές σας σχέσεις γίνονται δυσνόητες και περίπλοκες. Προσέξτε τους ανθρώπους που σας μιλούν για μεγάλα σχέδια, μπορεί να μην είναι σε θέση να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους. Ίσως έρθετε αντιμέτωποι με παρεξηγήσεις με τους πελάτες, τους συναδέλφους σας ή τον εργοδότη σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στο γνωστικό ένατο οίκο σας και θέτετε υπό αμφισβήτηση τις πεποιθήσεις σας και τη φιλοσοφία της ζωής σας. Μπορεί να ανατραπούν κάποια ταξιδιωτικά σας σχέδια ή συναντάτε καθυστερήσεις στα ταξίδια σας ή αγχώνεστε με γραφειοκρατικές διατυπώσεις. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να  ασχοληθείτε με μια ημιτελή γνώση ή με σπουδές που έχετε εγκαταλείψει καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας και των κοινών οικονομικών, και περιπλέκει τα οικονομικά που έχετε από κοινού με τους άλλους. Ίσως τώρα δεν έχετε τόσο εμπιστοσύνη στον αγαπημένο σας ή με ένα συνεργάτη σας. Θα πρέπει να επανεξετάσετε τη σχέση σας και να μην ενεργείτε με ζήλια, κτητικότητα και πείσμα, διαφορετικά θα κόψετε τις γέφυρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, και φέρνει στο προσκήνιο μια παλιά αγάπη που σας βάζει σε βαθιές σκέψεις. Μη βιαστείτε να αποφασίσετε τώρα, καθώς μετά το πέρας της ανάδρομης πορείας του πλανήτη μπορεί να αλλάξετε γνώμη. Αν είστε σε σχέση, μην προκαλείτε την αγάπη σας, μιλώντας για τα παλιά, ούτε και να πιέσετε για δέσμευση.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον έκτο οίκο σας, της εργασίας, και περιορίζει την  αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητα στην εργασία σας, τώρα δυσκολεύεστε να οργανωθείτε και να βάλετε τάξη στις υποχρεώσεις σας. Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας ή τους εργαζομένους σας περιπλέκονται, καθώς δημιουργούνται παρανοήσεις και παρεξηγήσεις για ζητήματα του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, και περιπλέκει τα συναισθήματά σας, ίσως ακόμα δεν έχετε τη διάθεση να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε. Ίσως μπείτε σε σκέψεις για την πορεία της σχέσης σας ή για μια παλιά αγάπη, δεν μπορείτε τώρα να αποφασίσετε αν αυτός ο/η πρώην αξίζει να μπει και πάλι στη ζωή σας. Μπορεί εσείς να στέλνετε ομιχλώδη σήματα, με αποτέλεσμα να παρεξηγείστε με τον αγαπημένο σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και δημιουργεί παρανοήσεις στην επικοινωνία με τους φίλους σας και την οικογένειά σας. Έρχονται στο προσκήνιο οικογενειακά θέματα ή ζητήματα του παρελθόντος σε σχέση με ακίνητη περιουσία, τα οποία νομίζατε ότι είχαν επιλυθεί. Θα πρέπει τώρα να επανεξετάσετε την πορεία των σημαντικών σχέσεων σας, κάνοντας συζητήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, και προσθέτει χάος στα ταξιδιωτικά σας σχέδια, ίσως ακόμη νιώσετε σύγχυση από κάποιες φήμες και πληροφορίες που θα λάβετε. Μην πιστέψετε τα κουτσομπολιά και κάντε διπλό έλεγχο των πληροφοριών, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα μπερδέματα. Από τη θετική πλευρά, ίσως αναθερμάνετε τις σχέσεις με τα αδέλφια σας ή τους συγγενείς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και σας ζητά να επαναξιολογήσετε την οικονομική σας κατάσταση, να θεσπίσετε εφικτούς  οικονομικούς στόχους. Ίσως αγχωθείτε και μπερδευτείτε με μια ατελείωτη γραφειοκρατία ή παρουσιαστούν κάποιες έκτακτες δαπάνες. Από τη θετική πλευρά, ίσως επανασυνδεθείτε με ένα άτομο, που θα ωφελήσει τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας και δημιουργεί παρεξηγήσεις και παρανοήσεις σε όλες τις σχέσεις σας, ερωτικές και επαγγελματικές. Τώρα δυσκολεύεστε να εκφράσετε τον εαυτό σας και αναμοχλεύετε το παρελθόν της ζωής σας. Ίσως επανασυνδεθείτε με έναν/μια πρώην ή αλλάξετε τους κανόνες σε μια συνεργασία σας. Τώρα κάνετε απαισιόδοξες σκέψεις και έχετε πεσμένο το ηθικό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, και κάνετε μια βαθιά κατάδυση στα άδυτα της ψυχής σας και στο παρελθόν σας. Αναζητάτε περισσότερο τη μοναξιά, δε θέλετε να επικοινωνήσετε με κανέναν, νιώθετε πιο ήρεμοι όντας απομονωμένοι από την κοινωνική ζωή. Χαλαρώνετε και σκέπτεστε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, τι μπορείτε να κάνετε για την υλοποίησή τους.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, και σας καλεί να δείτε παλιούς φίλους και γνωστούς, που είχαν χαθεί καιρό. Επίσης, σας ζητά να μην αναλάβετε κοινωνικές δεσμεύσεις και υποχρεώσεις, αλλά να επανεξετάσετε τους ιδεαλιστικούς στόχους σας. Κάντε προσεκτικά βήματα σε νέες γνωριμίες που κάνετε και δείξτε την πρέπουσα προσοχή στα σχόλια που κάνετε στα κοινωνικά δίκτυα.

Τελευταία ενημέρωση: