Ανάδρομος Ερμής στον Κριό στις 23 3 2018, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)
Από την Βενετία Αποστόλου

Ζωδιάκια μου καλά, έχουμε μπροστά μας ένα αστρολογικό φαινόμενο που τους πολλούς τους τρομάζει, όμως να θυμόμαστε ότι μπορούμε να βγάζουμε καλό αποτέλεσμα ακόμη και μέσα από τις δυσκολίες που παρουσιάζονται, αρκεί να κάνουμε τις σωστές κινήσεις. Από την Παρασκευή 23 Μαρτίου και μέχρι τις 16 Απριλίου, δηλαδή μέσα στο διάστημα που θα βρισκόμαστε στο ζώδιο του Κριού, ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομα και θα μας επηρεάζει στους τομείς με τους οποίους αυτός σχετίζεται.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ανάδρομου Ερμή στον Κριό στο ζώδιό σας.

Έτσι κατά κύριο λόγο επιδρά στην επικοινωνία μας, ας μην ξεχνάμε ότι ο θεός Ερμής ήταν πανούργος και παιχνιδιάρης, σκάρωνε σκανταλιές και ήταν ο κύριος αγγελιοφόρος του πατέρα των θεών. Γνωρίζοντας την φύση αυτού του ιδιόρρυθμου πλανήτη, μπορούμε να είμαστε προετοιμασμένοι και να διαμορφώνουμε υπέρ μας τις επιδράσεις του, να εκμεταλλευόμαστε τις αλλαγές που φέρνει, ακόμη και τις δυσκολίες που παρουσιάζονται με την ανάδρομη πορεία του.

Έτσι μπορούμε να περιμένουμε κάποια μπερδέματα, κάποιες αναστατώσεις, κάποιες ανατροπές που θα μας φέρουν αναστάτωση και άγχος, αν δεν διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και παρασυρθούμε σε λάθη. Όμως μέσα στο πρόγραμμα αναμένονται επιστροφές ασώτων του παρελθόντος, που στο χέρι μας είναι να τις αποδεχτούμε ή όχι, όπως και ευκαιρίες να φέρουμε σε αίσιο πέρας κάποιες υποθέσεις και πλάνα που για διαφόρους λόγους δεν προχώρησαν στο παρελθόν και μας ενδιαφέρουν ακόμη. Καλό είναι να αποφύγουμε τα νέα ξεκινήματα αν αυτό είναι εφικτό γιατί εκεί μπορεί ο ανάδρομος Ερμής να κάνει την ζημιά με αναβολές, ασυνεννοησία και καθυστερήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Ορμητικό μου Κριαράκι, δεν φτάνουν οι παρορμήσεις και οι ταχύτητες με τις όποιες κινείσαι, προστίθενται και κυκλοθυμία και υπερένταση από τις αναβολές στα όσα σχεδιάζεις και βγαίνεις από τον προγραμματισμό σου. Αυτό προκαλεί τις παρεξηγήσεις που προκύπτουν από την προβληματική επικοινωνία με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και στα οποία αποδίδεις τις καθυστερήσεις και τις αναβολές που σε δυσκολεύουν. Αυτά όλα επιδρούν στον ψυχισμό σου και στην συναισθηματική σου κατάσταση και αναστέλλουν τις διαθέσεις σου για κάθε τι αισθηματικό ρίχνοντας την λίμπιντο σου. Είναι πιθανόν να επανέλθουν με τον ανάδρομο Ερμή και κάποια πρόσωπα είτε από το αισθηματικό είτε από το κοινωνικό σου παρελθόν που εσύ θα πρέπει να αξιολογήσεις αν έχουν πλέον θέση στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταυράκι μου σταθερό και ήρεμο, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικό και να φυλάγεσαι ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό από τους πάντες και τα πάντα, καθώς υπάρχει έντονο παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σου. Πολλοί είναι αυτοί που μπορεί να σε διαβάλλουν, να σε λοιδορούν και να σε κουτσομπολεύουν συκοφαντώντας σε. Αυτό μπορεί να αφορά κάθε τομέα της ζωής σου και επειδή το κίνητρο τους μπορεί να είναι ο φθόνος για τις επιτυχίες σου, όμως επειδή ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη στις 31 Μάρτιου θα μπει στο ζώδιο σου όπου θα παραμείνει μέχρι τις 24 Απριλίου και θα σε ευνοεί ιδιαίτερα στα αισθηματικά, μπορεί να αποτελέσει την αιτία που γίνεσαι στόχος. Για να προφυλαχτείς, κράτησε τις σκέψεις και τα σχέδια σου μόνο για τον εαυτό σου για να μην τα δεις να τα εφαρμόζουν άλλοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διδυμάκι μου εύστροφο και επινοητικό, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σου τα φέρει όλα τα πάνω κάτω. Κυριαρχούν οι αναθεωρήσεις, οι σχέσεις και οι φιλίες σου περνούν από ψιλό κόσκινο, αξιολογούνται και παίρνεις τις αποφάσεις σου που ανατρέπουν δεδομένα τα οποία υπάρχουν από καιρό. Τα γεγονότα που θα σε σπρώξουν προς αυτές τις εξελίξεις θα έχουν αποτέλεσμα να αναθεωρήσεις τους στόχους σου και στις αισθηματικές και στις φιλικές σου σχέσεις. Να διακοπεί το ενδιαφέρον σου για κάποιο πρόσωπο με το οποίο ήθελες να κάνεις σχέση, να διακόψεις κάποια φιλία, να αποχωρήσεις από κάποια ομάδα ή σύλλογο που έχεις ενταχτεί. Όμως μπορεί και να επιστρέψει κάποιο πρόσωπο με το οποίο είχες δεσμό στο παρελθόν ή και ένας φίλος παλιός που αναθερμαίνεται η μεταξύ σας φιλία, η οποία μπορεί και να προαχθεί σε σχέση. Μην αγνοήσεις και το ενδεχόμενο να βάλλεις σε εφαρμογή ένα σχέδιο που είχες εγκαταλείψει.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκινάκι μου ευαίσθητο, αναρωτιέμαι πως θα καταφέρεις να ξεπεράσεις όλες τις αναποδιές χωρίς να πληγωθείς. Θα έχεις να αντιμετωπίσεις ανατροπές, αναβολές, πιέσεις αγγαρείες, αναθεωρήσεις στον τομέα της καριέρας σου, εκνευρισμό και διαρκή υπερένταση. Η καλύτερη επιλογή σου είναι η εκλογίκευση. Στην δουλειά σου να μην περιμένεις βοήθεια από τους προϊστάμενους σου, ό,τι καταφέρεις θα το καταφέρεις με τις δικές σου ικανότητες. Είναι πιθανόν στον χώρο της καριέρας σου, να κερδίσεις μια θέση που διεκδικούσες και ήταν σε εκκρεμότητα. Πάντως μην επιχειρήσεις νέα ξεκινήματα αυτό το διάστημα, ασχολήσου με ό,τι έχεις μισοτελειωμένο αφού ευνοούνται αυτού του είδους κινήσεις. Αισθηματικά επίσης έχεις εύνοια από την είσοδο της Αφροδίτης στον χώρο του Ταύρου, μπορεί να έχεις κάποια επιστροφή προσώπου που σχετιζόσουν και να αναθερμανθεί η σχέση σας…

ΛΕΩΝ

Λιονταράκι μου περήφανο, δεν το βλέπω να περάσεις βασιλικά όσο ο Ερμής θα είναι ανάδρομος. Μάλλον σαν πληβείος το κόβω να την βγάζεις. Οι μετακινήσεις σου και τα ταξίδια που θα αποφασίσεις ή θα υποχρεωθείς να κάνεις κρύβουν ταλαιπωρίες. Θα περιμένεις να τα απολαμβάνεις σαν να βρίσκεσαι στην πρώτη θέση και τελικά θα σου βγαίνει χειρότερη από τρίτη. Οι δουλειές με το εξωτερικό θα γεμίζουν αναβολές, επικοινωνιακά προβλήματα που δεν θα τις αφήνουν να προχωρήσουν. Κάτω από αυτές τις συνθήκες τα αισθηματικά σου δεν έχουν πολλές πιθανότητες να ευδοκιμήσουν. Μοναδική ακτίνα, και μόνο ακτίνα, ελπίδας είναι η επιστροφή κάποιας γνωριμίας από το εξωτερικό, γνωριμίας από κάποιο ταξίδι ή από τα χρόνια των σπουδών σου. Μέχρι να φύγει ο ανάδρομος και να ξαναπεράσεις στον χώρο των επιτυχιών και των κατακτήσεων, κάνε υπομονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τακτικέ και εργατικέ μου Παρθένε, αν ήσουν συνεπής προς τις υποχρεώσεις σου, αν κάλυπτες τις ανάγκες σου με την συνέπεια που σε διακρίνει και δεν ξέφυγες από το πρόγραμμα σου, τότε θα απολαύσεις την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 31 Μαρτίου. Αυτή η εύνοια στα αισθηματικά σου θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Απριλίου και ελπίζω να την επωφεληθείς και να μην πάει χαμένη. Έτσι κι’ αλλιώς, μέσα στο διάστημα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, αναμένεται να ξεφυτρώσουν για τους Παρθένους, υποθέσεις που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικά, ότι τέλος πάντων μπορεί να χρωστάει ο καθένας τους. Αν εσύ τα φόρτωσες στον κόκορα και άφησες κάποια από αυτά σε εκκρεμότητα, το πιθανότερο είναι να σου προκαλέσει άγχος και ανασφάλεια, να νοιώσεις ότι απειλείσαι και να σε καταλάβει κυκλοθυμία. Οπότε αντίο στην διάθεση σου για ερωτοτροπίες, φλερτ και κατακτήσεις και αντίο και στην αποδοχή που θα έχεις αν κάνεις προσπάθειες. Είδες πόσο αλλάζουν τα πράγματα αν δεν προσέχεις και δεν ενεργείς με συνέπεια;

ΖΥΓΟΣ

Ζυγάκι μου, εσύ που θέλεις να κρατάς ισορροπίες και να μην είναι κανείς στενοχωρημένος, έχεις με τον ανάδρομο Ερμή να αντιμετωπίσεις παρεξηγήσεις, κάτι που δεν σου αρέσει καθόλου, αναβολές στα ραντεβού που σε κάνουν να χάνεις τα νερά σου, συμφωνίες που δεν κλείνουν, επικοινωνιακά λάθη. Προγραμματισμός; Ναι βεβαίως! Τήρηση του; Ανύπαρκτη! Όσο και να προσπαθήσεις να φλερτάρεις, μιάς και είναι το αγαπημένο σου σπορ, όλο και κάποιες αναποδιές θα ξεφυτρώνουν. Ίσως και καλύτερα γιατί τα καινούργια δεν στεριώνουν με τον ανάδρομο. Τον καημένο τον Ερμή, κοντεύουμε όταν είναι ανάδρομος να τον αποκαλούμε Ακατανόμαστο και Εξαποδώ, τον έχουμε πάρει από φόβο κι’ ας γίνονται ή δεν γίνονται κάποια πράγματα και στο τέλος μας βγαίνει σε καλό. Εσύ πάντως, μην προγραμματίζεις τίποτε καινούργιο, ασχολήσου με όσα έχεις αφήσει μισά, μιάς και τώρα μπορείς με επιτυχία να τα αποτελειώσεις, είτε είναι ειδύλλια που δεν έφτασαν στο ποθούμενο αποτέλεσμα, είτε επιστροφή κάποιων σχέσεων που δεν έκλεισαν τον κύκλο τους. Θυμήσου, η Αφροδίτη στον Ταύρο από 31/3 και για τρεις εβδομάδες και κάτι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δραστήριε και κατακτητή Σκορπιέ μου, όταν τα επαγγελματικά σε κυνηγάνε και σε στριμώχνουν για τα καλά, χαλάει όλο το πρόγραμμα που συνέχεια ανατρέπεται, όλο εμπόδια ξεφυτρώνουν από το πουθενά και συ γεμίζεις άγχος και νευρικότητα. Με τόσες και τέτοιες ανατροπές, δεν κατορθώνεις να προωθήσεις τις επαγγελματικές σου υποθέσεις και αυτό το γεγονός σου βάζει τρικλοποδιές στα αισθηματικά σου. Με το μυαλό σου στις δυσκολίες και τα απρόοπτα που συμβαίνουν στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις, δεν έχεις την κατάλληλη ψυχολογία για να είναι αυτόν τον καιρό επιτυχημένη η αισθηματική ζωή σου. Υπάρχει βέβαια και ένα φωτεινό άνοιγμα στην συννεφιά από τις 31/3 και για τρεις εβδομάδες που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο και θα σου χαρίζει την εύνοια της από το απέναντι σου ζώδιο. Αν κατανικήσεις άγχος, νευρικότητα και δεν αφήσεις να σε πάρουν από κάτω, όλο και θα έχεις τα τυχερά σου, ενώ στα επαγγελματικά είναι πιθανόν να επαναδιαπραγματευθείς μια δουλειά από το παρελθόν σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τρυφερό Τοξοτάκι, ο ανάδρομος Ερμής αναστατώνει και την δική σου καθημερινότητα, και την δική σου αισθηματική ζωή όπως πολλών άλλων. Ενώ έχεις συνεχώς στο πρόγραμμα την διασκέδαση που θα σε κάνει να χαίρεσαι, να δημιουργείς, να απολαμβάνεις την ζωή με τον δικό σου τρόπο, αυτόν τον καιρό οι ανατρεπτικές καταστάσεις βρίσκονται στην ημερησία διάταξη. Αν έχεις παιδιά εστιάζεσαι στις ανάγκες τους, στην φροντίδα τους, στα προβλήματα τους που θα πρέπει να λυθούν, είτε από σένα είτε με την βοήθεια σου. Είναι πιθανόν να μπεις σε διλλήματα συναισθηματικού χαρακτήρα, να κληθείς να κανείς την επιλογή αν θα ενδώσεις σε κάποιον έρωτα από το παρελθόν σου που θα επιστρέψει για να διεκδικήσει και πάλι μια θέση στην καρδιά σου. Όπως και να ‘ναι ο ανάδρομος τις ευνοεί τέτοιες καταστάσεις και τους δίνει τα φόντα να πετύχουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλό μου και αξιοπρεπές Αγιοκεράκι, αυτές και αν είναι ανατροπές που σου προκαλεί ο ανάδρομος Ερμής. Πώς να μην γεμίζεις νευρικότητα όταν όλες αφορούν το σπίτι σου, την ακίνητη περιουσία σου, τις προοπτικές σου, τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, τις αναγκαστικές κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Τα οικογενειακά βάρη που θα αναγκαστείς να επωμιστείς θα σε οδηγήσουν σε αναθεωρήσεις που αφορούν αποφάσεις για την ακίνητη περιουσία σου, ενδεχόμενη επιστροφή στην πατρική εστία σου, ή και να επιστρέψει ένα πρόσωπο της οικογενείας στο σπίτι που έλειπε μέχρι τώρα. Αυτό το πλαίσιο που υπάρχει, επιδρά με ανασταλτικό τρόπο στα αισθηματικά σας τα οποία βελτιώνονται μετά τις 31 Μάρτιου με το πέρασμα της Αφροδίτης στο φιλικό για σένα ζώδιο του Ταύρου, όπου θα παραμείνει για τρεις εβδομάδες, οπότε κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σου μπορεί να επιστρέψει με αξιώσεις για μια επιτυχημένη επανασύνδεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιόρρυθμο μου Υδροχοάκι, ελπίζω και εύχομαι να μην χαλαρώσεις καθόλου και να είσαι συνέχεια στην τσίτα καθ’ όλη την περίοδο που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος. Δεν το εύχομαι για το κακό σου, αλλά γιατί είσαι επιρρεπής στην απροσεξία και κινδυνεύεις από ατυχήματα, ιδίως όταν ταξιδεύεις ή βρίσκεσαι στο τιμόνι. Οι αναποδιές καιροφυλακτούν για να σου ανατρέψουν το πρόγραμμα, οι παρεξηγήσεις με το ταίρι σου μπορούν να αποφευχθούν μόνο αν προσέχεις πολύ, πάρα πολύ τα λογία σου για να μην παρερμηνευθούν, όπως και οι κατά τα άλλα ανέμελες και αθώες ενέργειες σου να παρεξηγηθούν. Πρέπει να αφήσεις την ξεγνοιασιά κατά μέρος προκειμένου να προστατέψεις την σχέση σου αυτό το διάστημα και να κάνεις υπομονή μέχρι ο Ερμής να περάσει σε ορθόδρομη πορεία. Δεν έχει σχέση με τα αισθηματικά σου, άλλα μην αγοράσεις μεταφορικό μέσον αυτές τις μέρες και επίσης να περιμένεις να εμφανιστεί κάποιο οικείο σου πρόσωπο που είχατε χαθεί.

ΙΧΘΥΣ

Ψαράκι μου ονειροπόλο, απροσγείωτο και ρομαντικό, στα οικονομικά σου θα παίξει ρόλο ο ανάδρομος Ερμής. Και έκτακτα έξοδα ίσως σου φέρει, και καθυστερήσεις στις εισπράξεις σου θα προκαλέσει. Το ταμείο σου θα είναι κάπως προβληματικό, θα είναι αυτήν την περίοδο ο ευαίσθητος τομέας σου. Μην αφεθείς και παρασυρθείς σε αγορές γιατί μπορεί να είναι αποτυχημένες και να οδηγηθείς σε οικονομικό αδιέξοδο. Αυτή η αδυναμία με το άδειο πορτοφόλι που νοιώθεις, σε κάνει να γεμίζεις ανασφάλειες ακόμη και στον συναισθηματικό τομέα. Βλέπεις ότι όταν αδειάζει το ένα γεμίζει το άλλο. Προσβλέπεις στο ταίρι σου για βοήθεια και συμπαράσταση η οποία είναι πιθανότερο να σου δοθεί μετα τις 31/3ου  και γιατί και ευνοείσαι στα αισθηματικά για τρεις ακόμη εβδομάδες από το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, άλλα και γιατί η 31η είναι η τελευταία του μηνός και ημέρα πληρωμών και πιθανότατα τότε το ταίρι σου θα έχει χρήματα να σε βοηθήσει. Για να σου φτιάξω το κέφι ακόμη περισσότερο, να σου υποδείξω ότι αν σου οφείλονται χρήματα δεδουλευμένα, κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι ο κατάλληλος χρόνος για να τα διεκδικήσεις και πιθανότατα να τα πάρεις.

Τελευταία ενημέρωση: