Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο 13 8 2017, πως σε επηρεάζει;

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (2 votes)
Από την Όλγα Αγγέλου

Από τις 13 ως τις 30 Αυγούστου ο ανάδρομος Ερμής θα βρίσκεται στην Παρθένο, σας καλεί να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα εκφραστείτε. Αν δεν υπάρχει διαλλακτικότητα ή διπλωματία θα υπάρξουν εντάσεις, η κατά μέτωπο επίθεση θα ανοίξει πεδία ρήξεων που θα έχουν αντίκτυπο σε παρόν και μέλλον. Στις επαγγελματικές συζητήσεις καλό θα είναι να απουσιάζει το πείσμα και η ισχυρογνωμοσύνη. Απ’ τις 31 Αυγούστου ως τις 5 Σεπτεμβρίου που ο ανάδρομος Ερμής θα βρίσκεται στον Λέοντα, προσοχή σε θέματα οικονομικής φύσης, τα ρίσκα θα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένα, οι καταναλωτικοί χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν τις άσκοπες αγορές. Σε θέματα προσωπικών σχέσεων οι νέες γνωριμίες θα φέρον ενθουσιασμό και αισιοδοξία, ωστόσο οι υπερβολές ίσως να οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, συγκυρίες συμβάντα και τυχαία γεγονότα θα διαφοροποιήσουν τον τρόπο σκέψης σας, κατά πάσα πιθανότητα θα αλλάξετε οπτική και συναισθηματική τοποθέτηση, θα αναθεωρήσετε και θα επανεξετάσετε. Με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο από τις 13 Αυγούστου, και στον Λέοντα από τις 31 Αύγουστου ως τις 5 Σεπτεμβρίου, οικονομικές συμφωνίες ή καινούργια επιχειρηματικά ανοίγματα καλό θα είναι να γίνουν από τις 6 Σεπτεμβρίου και μετά. Για την ώρα καλό θα είναι να αποφύγετε τα ριψοκίνδυνα άλματα κυρίως στον οικονομικό σας τομέα. Στα αισθηματικά σας, είναι πολύ πιθανόν να γνωριστείτε και να ερωτευτείτε καινούργιο πρόσωπο, καλό θα είναι να μη σας συνεπάρει ο υπερβολικός ενθουσιασμός.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, η εμφάνιση του ανάδρομου Ερμή στην Παρθένο από τις 13 Αυγούστου ως τις 30 Αυγούστου , θα αλλάξει τα δεδομένα σας, επαγγελματικά, φιλικά, και αισθηματικά. Διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στις εργασιακές ή συναδελφικές σας σχέσεις, κάποιες συνεργασίες θα τερματίζουν, κάποιες άλλες θα μπουν σε διαδικασία δοκιμής. Από τις 31 Αυγούστου ως τις 5 Σεπτεμβρίου που ο ανάδρομος Ερμής θα κάνει την εμφάνιση του στον Λέοντα, προσοχή στα άσκοπα χρηματικά έξοδα, καλύψτε τις όφειλες σας, αποφύγετε τις σπατάλες. Εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση προσοχή στους συναισθηματικούς εκτροχιασμούς, κινηθείτε με σύνεση και όχι με επιπόλαια παρόρμηση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, από τις 13 ως τις 30 Αυγούστου με τον ερχομό του ανάδρομου Ερμή στην Παρθένο προετοιμαστείτε καταφθάνουν αλλαγές σε επίπεδο σχέσεων, οι συζητήσεις σας με πρόσωπα οικογενειακά ή αισθηματικά θα είναι καθοριστικές. Θέματα εμπιστοσύνης θα κάνουν την εμφάνιση τους, η ανάγκη σας για ασφάλεια θα αλλάξει τον τρόπο σκέψη σας, ωστόσο προσοχή στις απόψεις και στις κουβέντες σας. Στο χρονικό διάστημα 31 Αυγούστου με 5 Σεπτεμβρίου που ο ανάδρομος Ερμής θα βρίσκεται στον Λέοντα, θα επανεξετάσετε σχέσεις και συνεργασίες, διαφοροποιούνται οι οικονομικές και συναισθηματικές σας βάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, από τις 13 Αυγούστου με τον ερχομό του ανάδρομου Ερμή στην Παρθένο και την παραμονή του εκεί ως τις 30 Αυγούστου, θα πρέπει να προσέξετε τη στάση σας σε διαπραγματεύσεις και επαγγελματικές συζητήσεις, η αδιαλλαξία δεν θα φέρει θετικό αποτέλεσμα. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις αγχωμένες κινήσεις, οι απαιτήσεις σας δεν θα πρέπει να είναι παρατραβηγμένες. Από τις 31 Αυγούστου ως τις 5 Σεπτεμβρίου που ο ανάδρομος Ερμής θα βρίσκεται στον Λέοντα ίσως να μην είστε σε θέση να θα χειριστείτε με σωστό τρόπο τα οικονομικά σας, περιορίστε σπατάλες και άσκοπες αγορές. 

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, από τις 13 ως τις 30 Αυγούστου ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο σας παρακινεί να αλλάξετε τρόπο σκέψης, τώρα δε θα ανεχτείτε καθυστερήσεις, το άγχος και η ανυπομονησία σας θα σας ωθήσουν σε ενέργειες που ενδεχομένως να είναι κάπως βιαστικές. Από τις 31 Αυγούστου ως τις 5 Σεπτεμβρίου που ο ανάδρομος Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο σας καλό θα είναι να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις, τόσο σε θέματα οικονομικά, όσο και σε αισθηματικά. Προσοχή στην παρορμητική σας έκφραση, στους διαλόγους με το ταίρι σας θα πρέπει να διατηρηθεί η ισορροπία, τα αιχμηρά λόγια ενδεχομένως να σας στοιχίσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, από τις 13 Αύγουστου έως τις 30 Αυγούστου ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε ανάδρομη πορεία, τώρα θα πρέπει να επανεξετάσετε την επικοινωνιακή σας τακτική. Από διαφορετική οπτική γωνία θα χειριστείτε τις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές Αν υπάρχουν αρνητικές υποθέσεις θα προσπαθήσετε να τις κλείσετε, απομακρύνετε απ την ζωή σας πρόσωπα που δεν σας ικανοποιούν. Από τις 31 Αύγουστου ως τις 5 Σεπτεμβρίου ο Ερμής θα εμφανίζεται ανάδρομος στον Λέοντα ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο το παρελθόν να μπλεχτεί με το παρόν σας, δεν αποκλείεται να θυμηθείτε παλιές αγάπες, ίσως η μνήμη σας και η καρδιά σας να σταθμεύσει στο πρώην ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, με την είσοδο του ανάδρομου Ερμή στην Παρθένο από τις 13 Αυγούστου και στον Λέοντα απ τις 31 Αυγούστου ως τις 5 Σεπτεμβρίου, επαναπροσδιορισμοί θα υπάρξουν σε θέματα κοινωνικών επαφών και προσωπικών σχέσεων. Θα επανεξετάσετε και θα πάρετε αποφάσεις που θα αλλάξουν την επικοινωνιακή σας τακτική. Στον αισθητικό σας τομέα αν έχετε σκοπό να προβείτε σε ριζοσπαστικές κινήσεις όπως δέσμευση ή χωρισμό, καλό θα είναι να τρενάρετε ενέργειες και προτάσεις. Μετά τις 6 Σεπτεμβρίου θα είναι ευνοϊκό το κλίμα για ουσιαστικές αλλαγές, για την ώρα προσπαθήστε να κρατήσετε σε ισορροπία τις επαφές σας, αποφύγετε υποσχέσεις και τελεσίδικες απαντήσεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, από τις 13 έως τις 30 Αυγούστου ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο ανατροπές θα φέρει στο σκεπτικό σας. Τα γεγονότα θα σας βάλουν στην διαδικασία να αναθεωρήσετε για κάποιες παρελθοντικές σας κινήσεις ή επιλογές. Στον επαγγελματικό σας τομέα ενδεχομένως να αλλάξετε πορεία κατεύθυνσης, ίσως να νιώσετε πως πλέον κάποια πράγματα δε σας ικανοποιούν. Από τις 31 Αύγουστου ως τις 5 Σεπτεμβρίου με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα, προσοχή στον τρόπο που θα εκφραστείτε, αποφύγετε την πεισματική στάση, στις συζητήσεις σας θα πρέπει να δείξετε διάθεση διαλλακτικότητας. Στην προσωπική σας σχέση ίσως να μην λείψουν οι συγκρούσεις, ο απότομος ή επιτακτικός τρόπος θα προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, ενδέχεται να διαφοροποιηθούν οι εργασιακές σας συνθήκες. Από τις 13 Αυγούστου με την εμφάνιση του ανάδρομου Ερμή στην Παρθένο, θα σας απασχολήσουν επαγγελματικά ζητήματα, οι συζητήσεις που θα κάνετε θα έχουν αντίκτυπο στο μέλλον σας γι αυτό θα πρέπει να δείξτε αυτοσυγκράτηση, οι αρνητισμοί θα φέρουν ρήξεις. Ίσως να υπάρξουν αλλαγές στις συνεργασίες σας ή στους οικονομικούς όρους που έχουν κάποιες συγκεκριμένες σας συμφωνίες. Από τις 31 Αυγούστου ως τις 5 Σεπτεμβρίου με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα, προσοχή στις νέες προτάσεις ή σε επενδυτικές επιλογές, θα πρέπει να εξετάσετε πολύ καλά αν είναι για εσάς συμφέρουσες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με την εμφάνιση του ανάδρομου Ερμή στην Παρθένο από τις 13 ως τις 30 Αυγούστου, ίσως να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση ή να τερματίσετε μη προσοδοφόρες επαγγελματικές συνεργασίες. Αλλαγές θα υπάρξουν στις επιθυμίες και στις διαθέσεις σας προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις. Τη χρονική περίοδο 31 Αυγούστου με 5 Σεπτεμβρίου καλό θα είναι να αποφύγετε κινήσεις οικονομικού ρίσκου, ο ερχομός του ανάδρομου Ερμή στον Λέοντα ίσως να μην σας βοηθήσει να σκεφτείτε ορθολογικά. Στον αισθηματικό σας τομέα, δείξτε προτίμηση σε πρόσωπα που έχετε δοκιμαστεί συναισθηματικά μαζί τους, οι νέες γνωριμίες θα έχουν αμφίβολο αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο από τις 13 ως τις 30 Αυγούστου θα σας ωθήσει στο να αλλάξετε τα δεδομένα της προσωπικής σας ζωή. Τώρα θα αναρωτηθείτε αν σας ικανοποιεί το πρόσωπο που διατηρείτε στη ζωή σας, θα εστιάσετε στο αν η σχέση που έχετε είναι εξελίξιμη. Θα διεισδύσετε στον εσωτερικό σας κόσμο ψάχνοντας απαντήσεις, η τακτική αντιμετώπισης σας θα είναι διαφορετική. Από τις 31 Αυγούστου ως τις 5 Σεπτεμβρίου με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα, δεν αποκλείεται να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που δε σας αφήνουν να εξελιχτείτε, τώρα τερματίζετε ψυχοφθόρες σχέσεις και καταστάσεις. Κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανόν να αλλάξετε ταίρι.

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, ο Ερμής εισέρχεται ανάδρομος στην Παρθένο από τις 13 Αύγουστου, προσοχή στις σχέσεις σας, αισθηματικές, επαγγελματικές και φιλικές. Ερωτήματα θα προβληματίσουν τη σκέψη σας, έρχονται αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμοί. Από τις 31 Αύγουστου ως τις 5 Σεπτεμβρίου που θα εμφανιστεί στον Λέοντα οι εγωιστικές ενέργειες θα αποβούν μοιραίες, τα λάθη ενδεχομένως να μην συγχωρεθούν. Στον εργασιακό σας χώρο θα υπάρξουν θέματα συνεννόησης και συνεργασίας, για να είναι ομαλή η επικοινωνία σας θα πρέπει να διατηρηθεί η αυτοσυγκράτηση, αρνητικές αντιδράσεις ή υπερβολικές εξάρσεις θα βάλουν σε κίνδυνο την ισορροπία των επαφών σας.

loading...
Τελευταία ενημέρωση: