Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη από τις 17 11 2018, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Από την Βενετία Αποστόλου

Από τις 17 Νοεμβρίου ως τις 1 Δεκεμβρίου ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στον Τοξότη, οι αυθόρμητοι και κάπως καυστικοί χαρακτήρες θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στα λόγια που θα χρησιμοποιήσουν, στον τρόπο που θα εκφραστούν, και στα θέματα που θα θίξουν. Ελλοχεύει κίνδυνος παρεξηγήσεων, θα πρέπει να αποφευχθούν τα εριστικά σχόλια και οι αδιάκριτες ερωτήσεις ή παρατηρήσεις. Στα ζευγάρια προσοχή να μην υπάρξουν παραποιήσεις και δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις που θα δώσουν τροφή στις αμφιβολίες. Σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα ας λείψουν τα μεγάλα ρίσκα. Σε ταξίδια και μετακινήσεις ίσως να προκύψουν αναβολές, καθυστερήσεις, ακόμα και ακυρώσεις. Ο ενέργειες δεν θα πρέπει να είναι ανυπόμονες και βιαστικές, το χρονικό διάστημα θα απαιτεί υπομονή ίσως και αποστασιοποίηση.

Διαβάστε παρακάτω πώς θα επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, το χρονικό διάστημα 17 Νοεμβρίου ως τις 1 Δεκεμβρίου που ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στον Τοξότη, καλό θα είναι να αναβάλετε οικονομικές διαπραγματεύσεις, προσοχή στα καινούργια επαγγελματικά πλάνα, στις μετακινήσεις και στα ταξίδια επαγγελματικά ή αναψυχής. Όποια αλλαγή επιχειρήσετε είτε στον εργασιακό σας τομέα, είτε στον προσωπικό, θα πρέπει να είναι μελετημένη και πολύ καλά σκεπτόμενη, οι κινήσεις σας δεν θα πρέπει να είναι επιπόλαιες ή παρορμητικές. Τα γεγονότα θα σας ωθήσουν στο να επανεκτιμήσετε παρελθοντικές καταστάσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα είναι πολύ πιθανόν ένα πρόσωπο από τα παλιά να κάνει την εμφάνιση του.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί μου Ταύροι, 17 Νοεμβρίου ως τις 1 Δεκεμβρίου ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στον Τοξότη, ολοκληρώνονται ζητήματα που είχαν ξεκινήσει την προηγούμενη περίοδο, ωστόσο εσείς δε θα πρέπει να βγάλετε ανυπόμονη στάση. Σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο καταφθάνουν απαντήσεις που τις περιμένατε καιρό, ίσως να έρθουν στα χέρια σας καθυστερούμενα χρήματα. Θα υπάρξουν ανακατατάξεις που θα έχουν επίδραση στον τρόπο σκέψη σας, κατά συνέπεια και στην ψυχολογία σας. Τα γεγονότα θα σας ωθήσουν να οχυρώσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο, θα είστε επηρεασμένοι και παραδειγματισμένοι από παλιές παρελθοντικές ιστορίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, 17 Νοεμβρίου ως τις 1 Δεκεμβρίου ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στον Τοξότη, σε αυτό το χρονικό διάστημα ίσως θα πρέπει να αποφύγετε τα μεγάλα ανοίγματα, προσέξτε πολύ καλά τις συμφωνίες που θα κάνετε σχετικά με οικονομικά και επαγγελματικά σας ζητήματα. Στον αισθηματικό σας τομέα, προσοχή στον τρόπο σκέψης σας, αμφιβολίες θα σας απασχολήσουν, βασική σας ανάγκη θα είναι πλέον το άμεσο συναισθηματικό ξεκαθάρισμα. Ενδεχομένως να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο ή πρόβλημα που στο παρελθόν δεν το είχατε ταχτοποιήσει, τώρα θα πρέπει να το ξανά αντιμετωπίσετε, αποφύγετε το άγχος και τις βιαστικές επιπόλαιες ενέργειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, 17 Νοεμβρίου ως τις 1 Δεκεμβρίου ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στον Τοξότη αναγκαίες θα είναι οι επανεκτιμήσεις. Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα υποχρεωτική θα είναι η επαναξιολόγηση, τόσο των σχέσεων σας, όσο και των μακροπρόθεσμων προγραμματισμών σας. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε με προνοητικότητα τις χρηματικές σας απολαβές. Θα ελλοχεύει κίνδυνος διαστρεβλώσεις και παραποιήσεις να απειλήσουν την ισορροπία των επαφών σας. Αν αποφύγετε τις υπερβολές στις αντιδράσεις σας, θα καταφέρετε να διατηρήσετε τις σχέσεις σας σε ομαλό επίπεδο. Οι συγκυρίες ίσως να σας ωθήσουν σε αλλαγές προτεραιοτήτων.

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη το χρονικό διάστημα 17 Νοεμβρίου ως τις 1 Δεκεμβρίου σας παρακινεί να αλλάξετε τρόπο σκέψης, θα πρέπει να αντισταθείτε στην ανυπομονησία σας, οι βιαστικές ενέργειες θα σας οδηγήσουν σε λάθη. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις, τόσο σε θέματα εργασιακά, όσο και σε προσωπικά. Το καθετί, είτε πρόκειται για αλλαγή είτε για νέο εγχείρημα, θα πρέπει να παρθεί κατόπιν ορθολογικής σκέψης. Στον τρόπο ομιλίας σας προσοχή στην παρορμητική ή καυστική σας έκφραση, στους διαλόγους σας θα πρέπει να διατηρηθεί η ισορροπία, τα αιχμηρά λόγια ενδεχομένως να σας στοιχίσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη κάποιες αλλαγές ενδεχομένως να σας αναστατώσουν σε ζητήματα που αφορούν την οικογένεια σας, το σπίτι σας, ίσως το γραφείο ή γενικότερα σε χώρους καθημερινής σας συνήθειας. Θα χρειαστεί να προβείτε σε μετατροπές και μεταποιήσεις, το χρονικό διάστημα 17 Νοεμβρίου ως τις 1 Δεκεμβρίου οι συγκυρίες θα σας αναγκάσουν να διαφοροποιήσετε προκειμένου να επαναφέρετε την τάξη και την ισορροπία. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε μετακινήσεις και ταξίδια. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα σχετίζονται άμεσα με τις παρελθοντικές σας εμπειρίες.

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, στο χρονικό διάστημα 17 Νοεμβρίου ως τις 1 Δεκεμβρίου που ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στον Τοξότη προσοχή στην παρορμητικότητα σας, η έλλειψη υπομονής που θα σας διακρίνει επιρρεπείς θα σας κάνει σε εκνευρισμούς, κυρίως με οικογενειακά και πολύ κοντινά σας πρόσωπα. Καλό θα είναι οι αντιδράσεις σας να μην ξεφύγουν από τον έλεγχο σας, οι απόψεις σας όσο διαφορετικές και αν είναι με αυτές των συνομιλητών σας, εσείς θα πρέπει να διατηρήσετε ένα ισορροπημένο επίπεδο. Αποφύγετε τις εντάσεις και τις συγκρούσεις μέσα στη σχέση σας ή στο οικογενειακό σας περιβάλλον, δείξτε κατανόηση και συγκατάβαση σε γονείς και αδέλφια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, 17 Νοεμβρίου ως τις 1 Δεκεμβρίου ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στον Τοξότη, προσοχή στις επιπόλαιες κινήσεις κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Αποφύγετε αποφάσεις που δε θα στηρίζονται στην ορθολογική σκέψη και στην συμφέρουσα εξέλιξη. Προσοχή στον τρόπο που θα αξιοποιήσετε τις χρηματικές σας απολαβές, η αποταμίευση και όχι ο άσκοπος καταναλωτισμός θα σας γλυτώσει από επερχόμενες παγίδες ή αναποδιές. Ίσως να χρειαστεί να ξανασκεφτείτε κάποιες επαγγελματικές σας συνεργασίες, καλό θα είναι να τρενάρετε τις τελικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Από τις είκοσι τέσσερις Δεκεμβρίου το κλίμα θα είναι πιο διαλλακτικό και συνεργάσιμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, στις 17 Νοεμβρίου ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο σας, μέχρι τις 1 Δεκεμβρίου οπού καλείστε να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχο σας, αρνητισμοί και εντάσεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο θα έχουν αντίχτυπο στην εξέλιξη των περεταίρω συνεργασιών σας. Συμφέρον σας θα είναι το ισορροπημένο κλίμα και όχι οι τεταμένες καταστάσεις. Το χρονικό διάστημα δεν ενδείκνυται για ανάληψη ρίσκων τόσο σε οικονομικά ζητήματα όσο και σε προσωπικά. Αν ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό θα αποφύγετε τα αρνητικά αποτελέσματα και τις απρόβλεπτες συνέπειες. Δεσμεύσεις ή χωρισμοί καλό θα είναι να αποφασιστούν στο επόμενο στάδιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΦίλοι μου Αιγόκεροι, 17 Νοεμβρίου ως τις 1 Δεκεμβρίου ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στον Τοξότη, τα γεγονότα θα σας ωθήσουν να γυρίζετε πίσω στο παρελθόν για να επανεξετάσετε συνεργασίες, προτάσεις, σχέσεις ή υποσχέσεις. Είναι πολύ πιθανό να διαφοροποιήσετε στόχους και επιθυμίες, ίσως να αλλάξετε κατεύθυνση. Η στάση σας δεν θα είναι ιδιαιτέρως κοινωνική, ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια οι μυστικοπαθείς σας τάσεις. Καλό θα είναι να μην δώσετε μεγάλη έκταση στην ανάγκη σας για απομόνωση, ναι μεν θα θελήσετε να αποστασιοποιηθείτε για να ηρεμήσετε και να αφουγκραστείτε τον εαυτό σας, ωστόσο θα αποδειχτεί λάθος αν συμπεριφερθείτε αντικοινωνικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, το χρονικό διάστημα 17 Νοεμβρίου ως τις 1 Δεκεμβρίου που ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στον Τοξότη, ενδεχομένως να μετανιώσετε για κάτι που είπατε ή πράξατε, θα σας δοθεί η ευκαιρία να συζητήσετε για παρελθοντικά ζητήματα. Ξανά ανοίγεται δίοδος επικοινωνίας με πρόσωπο που στο προηγούμενο στάδιο είχαν διακοπεί οι επαφές σας. Επανεκτιμήσεις θα αλλάξουν τα δεδομένα φέρνοντας διαφορετική τροπή στις επαφές σας. Στον αισθηματικό σας τομέα είναι πολύ πιθανό θα ‘ρθείτε σε συνομιλία με πρώην ταίρι σας. Αλλάζουν οι απόψεις και τα συναισθήματα, η στάση που θα κρατήσετε θα είναι πολύ διαφορετική από αυτήν που είχατε ως τώρα.

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθύς, από τις 17 Νοεμβρίου ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στον Τοξότη, ως τις 1 Δεκεμβρίου δεν θα είναι ευνοϊκές οι συνθήκες για νέες οικονομικές συμφωνίες, υπογραφές, αλλαγές και ξεκίνημα νέας αρχής. Αυτό το χρονικό διάστημα καλό θα είναι να αποφύγετε τα ριψοκίνδυνα άλματα, η περίοδος δε θα ενδείκνυται για διαφοροποιήσεις, ίσως να δοκιμαστεί η υπομονή σας. Συγκυρίες συμβάντα και τυχαία γεγονότα θα σας ωθήσουν σε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης αλλά και δράσης, κατά πάσα πιθανότητα θα αλλάξετε οπτική και συναισθηματική τοποθέτηση, θα αναθεωρήσετε και θα επανεξετάσετε.

Τελευταία ενημέρωση: