Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς από τις 5 3 2019, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Ο Ερμής, ο αγγελιαφόρος των Θεών του Ολύμπου, ο πλανήτης που αστρολογικά σχετίζεται με την επικοινωνία, τα μεταφορικά μέσα, τα ταξίδια και τα μηχανήματα ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 5 Μαρτίου στο ζώδιο των Ιχθύων. Η αναδρομή του γίνεται στην 29η μοίρα των Ιχθύων και αυτό δείχνει πως ζητήματα που σχετίζονται με αυτό το ζώδιο όπως είναι καλλιτεχνικές δραστηριότητες, εθελοντικές δράσεις αλλά και η ανάγκη φυγής από οτιδήποτε μας χαλάει θα μας απασχολήσουν έντονα το επόμενο διάστημα. Θα γυρίσει σε ορθή πορεία στις 28 Μαρτίου έχοντας φτάσει στην 16η μοίρα των Ιχθύων.

Ο Ερμής στο ζώδιο των ιχθύων αστρολογικά βρίσκεται στην πτώση του, δηλαδή δεν νιώθει καλά, δεν μπορεί να εκφραστεί εύκολα και αφήνει τη λογική του να παρασυρθεί από τις συναισθηματικές μεταβολές χωρίς να είναι εύκολο να κρατήσει τον έλεγχο. Τώρα λοιπόν που Ερμής βρίσκεται ήδη σε άβολο για εκείνον ζώδιο και θα γυρίσει και σε ανάδρομη φορά θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς τα αιτήματα της επικοινωνίας θα είναι δύσκολα.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε και το διάστημα που θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα δηλαδή από τις 24 έως και τις 30 Μαρτίου, καθώς εκεί οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις θα πολλαπλασιαστούν. Ακόμα θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί καθώς θα έχουμε την τάση να είμαστε αφηρημένοι και να ξεχνάμε ή να χάνουμε πράγματα. Ακόμα καλό θα ήταν να αποφύγουμε υπογραφές συμβολαίων, νέες συμφωνίες αλλά και αγορές ηλεκτρικών ειδών αλλά και αντικειμένων τα οποία είναι ακριβά. Σε περίπτωση που δεν μπορέσουμε να αποφύγουμε κάτι από τα παραπάνω θα πρέπει να έχουμε κατά νου πως όταν ο Ερμής γυρίσει σε ορθή πορεία ίσως κάτι από αυτά που συμφωνήσαμε ή αγοράσαμε αλλάξει ή θα διαπιστώσουμε πως δεν μας κάνει, καθώς το είχαμε φανταστεί αλλιώς στο μυαλό μας.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσουν τα ζώδια που ανήκουν στο Μεταβλητό Σταυρό (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) του δεύτερου και του τρίτου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων, σε έναν οίκο ιδιαίτερο για εσάς, καθώς σχετίζεται με παρασκηνιακές ενέργειες και δράσεις που γίνονται πίσω από την πλάτη σας. Το επόμενο διάστημα από τις 5 έως και τα τέλη Μαρτίου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τους ανθρώπους που θα επιλέξετε για να μοιραστείτε προσωπικά σας ζητήματα. Καλό θα ήταν να έχετε έστω στο πίσω μέρος του μυαλού σας πως ενδεχομένως να συναναστραφείτε με ανθρώπους που δεν θα πρέπει να χαίρουν της εμπιστοσύνης σας, πριν περάσουν ορισμένα «τεστ» προκειμένου να βεβαιωθείτε. Μοιραστείτε δικά σας ζητήματα μόνο με ανθρώπους που έχουν ήδη αποδείξει πως αξίζουν την εμπιστοσύνη σας για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων.

Καλό θα είναι να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή το διάστημα από τις 24 έως και τις 28 Μαρτίου, καθώς η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει παρανοήσεις παρεξηγήσεις και πλάνες οι οποίες θα σας οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις σε προσωπικά αλλά και εργασιακά ζητήματα. Όταν ο Ερμής γυρίσει σε ορθή πορεία στο τέλος του μήνα τότε θα αρχίσετε να έχετε δείγματα για πράγματα που συνέβησαν καθόλη τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αναδρομή του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων ενδεχομένως να φέρει πίσω στη ζωή σας πρόσωπα που ανήκαν κατά το παρελθόν στο φιλικό σας περίγυρο. Αν είχατε ψυχρανθεί με κάποιο φίλο σας ή απλά αν είχατε χαθεί ακόμα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο τώρα είναι πιθανόν να βρεθεί ξανά μπροστά σας ή να βρεθείτε εσείς ξανά μπροστά του. Σκεφτείτε προσεκτικά τα δεδομένα που θα έχετε και αποφασίστε με σύνεση σχετικά με ποιους ανθρώπους θα επιλέξετε να έχετε στο φιλικό σας περίγυρο και ποιους θα κρατήσετε εκτός αυτού.

Όλο το διάστημα που ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος δηλαδή από τις 5 έως και τις 28 Μαρτίου θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα λόγια σας, καθώς ενδέχεται να θέλετε να πείτε αλλιώς κάποια πράγματα και τελικά αλλιώς να ακουστούν. Αυτοί που θα επηρεαστούν περισσότερο από τέτοιου είδους παρανοήσεις και μπορεί να δημιουργηθούν και παρεξηγήσεις είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται στο φιλικό σας περιβάλλον. Αυτό το διάστημα ενδέχεται να έρθουν δίπλα σας κόλακες οι οποίοι θα φροντίσουν να σας γεμίσουν με όμορφα λόγια προκειμένου να καταφέρουν να επιτύχουν κάτι που θέλουν, σχετικό με σας. Θα πρέπει να είστε σε επιφυλακή προκειμένου να μην κάνετε λάθος εκτιμήσεις των ανθρώπων που θα σας προσεγγίσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αναδρομή του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς καθώς ενδέχεται να επηρεάσει τον τομέα της καριέρας σας. Το επόμενο διάστημα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς δεν θα λείψουν οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις εντός του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Προσπαθήστε να αποφύγετε όσο γίνεται τα πηγαδάκια στη δουλειά και να μην εκφράσετε την άποψή σας για κανένα πρόσωπο που σχετίζεστε μαζί του επαγγελματικά αν δεν είναι παρών, καθώς είναι πιθανόν να εκτεθείτε.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε κατά το διάστημα 24 με 28 Μαρτίου καθώς η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει ακόμα περισσότερο την κρίση σας και κατά συνέπεια τις αποφάσεις σας. Δεν είναι καλή περίοδος για να αφήσετε μία δουλειά την οποία ήδη έχετε και δεν είναι καλή περίοδος για να ανοίξετε τα φτερά σας αφήνοντας πίσω κάτι το οποίο μπορεί να μην είναι έτσι όπως το έχετε φανταστεί. Κρατήστε στάση αναμονής ώστε να μπορέσετε να ανασυνταχθείτε και περιμένετε μέχρι να γυρίσει ο Ερμής σε ορθή πορεία και να δείτε πιο ξεκάθαρα κάποια ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αναδρομή του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να φύγετε μακριά και να αποφύγετε κάθε δουλειά και υποχρέωση που μπορεί να έχετε το επόμενο διάστημα, κυρίως αυτές που απαιτούν προσήλωση. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αν έχετε να ασχοληθείτε με σημαντικές δουλειές καθώς θα είστε αρκετά αφηρημένοι και θα είναι εύκολο να κάνετε κάποιο λάθος. Ακόμα είναι πιθανόν να παρατηρηθεί μία καθυστέρηση σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με την εκπαίδευση ή σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με το εξωτερικό. Ιδιαίτερη προσοχή δώστε κατά το διάστημα 24 με 28 Μαρτίου καθώς εκείνες τις ημέρες η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά θέματα λόγω της αφηρημάδας σας.

Αν έχετε κανονίσει κάποιο ταξίδι είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους φροντίστε να ξεκινήσετε νωρίτερα από την καθορισμένη ώρα και να ελέγξετε προσεκτικά πως έχετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα αλλά και πράγματα μαζί σας. Λόγω του ότι αυτό το διάστημα θα υπάρχουν σε γενικότερο πλαίσιο καθυστερήσεις ενδεχομένως και αναβολές, θα πρέπει να έχετε κατά νου πως για τα σημαντικά ραντεβού καλό είναι να ξεκινάτε λίγο νωρίτερα, για να μπορείτε να είστε περισσότερο ευέλικτοι σε περίπτωση που χρειαστεί να καθυστερήσετε.

ΛΕΩΝ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων θα φέρει μπροστά σας παλαιότερα ζητήματα τα οποία έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα και σχετίζονται με τραπεζικά προϊόντα, ασφαλιστικά θέματα και χρήματα τρίτων. Καλό θα είναι -μιας και οι πιθανότητες να εμφανιστεί κάτι από τα παραπάνω στο προσκήνιο αυξάνονται- να προσπαθήσετε να τα κλείσετε ή έστω να τα διευθετήσετε καθώς όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο δύσκολο θα γίνεται. Αυτό το διάστημα θα παρατηρήσετε πως θα έχετε συχνά την ανάγκη να κάνετε αναδρομές σε γεγονότα, καταστάσεις και πρόσωπα του παρελθόντος και αυτό κατά διαστήματα θα σας κάνει να νιώθετε μπερδεμένοι σχετικά με τις αποφάσεις που είχατε πάρει τότε και σχετικά με το τι μπορείτε να κάνετε τώρα. Επίσης δεν αποκλείεται να έρθει ξανά στη ζωή σας ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξε μία ιστορία αισθηματικής φύσεως κατά το παρελθόν.

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις αποφάσεις σας και να σκεφτείτε αν υπάρχει λόγος να κάνετε «πισωγυρίσματα». Από τις 24 έως και τις 28 Μαρτίου η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα σας καλεί να είστε πολύ προσεκτικοί με τα οικονομικά σας για να μην έχετε απώλειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αναδρομή του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων θα δημιουργήσει κινητικότητα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Το επόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανό να παρατηρήσετε πως κάποια πρόσωπα θα επιστρέψουν στη ζωή σας και θα διεκδικήσουν μία θέση σε αυτήν, είτε είναι πρώην συνεργάτες σας είτε είναι και πρώην σύντροφοί σας. Επειδή ο Ερμής στους Ιχθύς δεν φημίζεται για τη λογική του σκέψη θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί -μιας και είναι ο κυβερνήτης σας- καθώς ενδέχεται να αποσυντονιστείτε και να μην μπορέσετε να επικαλεστείτε την ορθή σας κρίση. Αποφύγετε οτιδήποτε σχετίζεται με νέες συμφωνίες, νέες συνεργασίες και υπογραφή δεσμευτικών συμβολαίων προκειμένου να μην βρεθείτε εγκλωβισμένοι σε καταστάσεις τις οποίες είχατε στο μυαλό σας κάπως διαφορετικά.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε από το διάστημα 24 έως και 28 Μαρτίου καθώς τότε η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα θα εξιδανικεύσει καταστάσεις και σχέσεις. Προτιμήστε να μείνετε δίπλα σε ανθρώπους με τους οποίους έχει δοκιμαστεί η σχέση σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και μην αφήσετε κάτι σίγουρο, επηρεασμένοι από μεγάλα λόγια και μεγάλες υποσχέσεις που μπορεί να υπάρξουν.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Ιχθύς θα φέρει στο προσκήνιο οτιδήποτε αφορά δουλειές και υποχρεώσεις τις οποίες θα έπρεπε να είχατε κάνει, όμως μέχρι τώρα παρέμεναν σε αναμονή.  Δουλειές που σχετίζονται με ζητήματα της καθημερινότητας αλλά και γραφειοκρατικές υποχρεώσεις θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διευθέτηση τους, για να μην προκύψουν λάθη. Επίσης θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε περίπτωση που έχετε αναλάβει κάποιο εργασιακό project ή μία δουλειά στην οποία θα εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα που βρίσκονται στο εργασιακό σας περιβάλλον. Αυτό το διάστημα προτιμήστε να επιμείνετε σε πρακτικές λεπτομέρειες εργασιακών ζητημάτων και υποθέσεων της καθημερινότητας πριν ξεκινήσετε να ασχολείστε μαζί τους, προκειμένου να είστε σίγουροι πως έχετε καταλάβει οτιδήποτε χρειάζεται.

Το διάστημα από τις 24 έως και τις 28 Μαρτίου η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα θα εντείνει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, προκαλώντας σύγχυση σε θέματα της καθημερινότητας. Η προσοχή και η υπομονή σας θα είναι εξαιρετικά βοηθητικές για να αποφύγετε να εκνευριστείτε αλλά και να διαπληκτιστείτε με τους γύρω σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων θα στρέψει την προσοχή σας σε αισθηματικά ζητήματα του παρελθόντος. Αυτή η περίοδος ενδείκνυται για εσάς που θέλετε να προσεγγίσετε ξανά ένα σύντροφο που είχατε κατά το παρελθόν ή το ταίρι σας με το οποίο έχετε κάνει ένα διάλειμμα στη σχέση σας, λόγω κάποιων διαφωνιών που είχαν προκύψει. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο έρωτες του παρελθόντος οι οποίοι θα σας γυρίσουν σε αναμνήσεις εκείνου του καιρού! Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα πισωγυρίσματα και να πάρετε αποφάσεις με βάση και αυτό που λέει η καρδιά σας αλλά και αυτό που λέει το μυαλό σας.

Από τις 24 έως τις 28 Μαρτίου θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε λάθος αποφάσεις, παρανοήσεις και παρεξηγήσεις καθώς η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα θα θολώσει την κρίση σας και δεν θα σας αφήσει να ξεκαθαρίσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν. Καλό θα ήταν εκείνες τις ημέρες να αποφύγετε να ακούσετε αλλά και να δώσετε μεγάλες υποσχέσεις καθώς θα ειπωθούν λόγια υπό συναισθηματική υπερχείλιση, αλλά δεν θα είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πώς θα έρθουν στο προσκήνιο κάποια ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένειά σας. Αν έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα κάποιες δουλειές που έπρεπε να είχατε κάνει από κοινού τώρα θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο και η ανάγκη να τις διευθετήσετε άμεσα θα είναι επιτακτική. Ακόμα είναι πιθανόν να χρειαστεί να ασχοληθείτε με κάποιο ζήτημα που σχετίζεται με το σπίτι σας όπως κάποια επισκευή την οποία είχατε αμελήσει να κάνετε ή κάνατε αλλά τελικά δεν πέτυχε. Αυτό το διάστημα καλό θα είναι να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικές με το σπίτι σας, την ακίνητη σας περιουσία αλλά και τους ανθρώπους της οικογένειά σας καθώς μόλις ο Ερμής γυρίσει σε ορθή πορεία το πιο πιθανό είναι να αλλάξετε γνώμη. Αν είχατε κατά νου να βρείτε μία νέα κατοικία προτιμήστε να υλοποιήσετε αυτό το σχέδιο μόλις ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία.

Το διάστημα από τις 24 έως τις 28 Μαρτίου θα είναι πολύ σημαντικό καθώς η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να θολώσει την κρίση σας σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με τους δικούς σας ανθρώπους. Αποφύγετε νέα ξεκινήματα και κρατήστε στάση αναμονής για οτιδήποτε σημαντικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Ιχθύς σας καλεί να είστε προσεκτικοί κατά τις συζητήσεις και τις συναντήσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Το επόμενο διάστημα είναι πιθανόν να υπάρξουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις σχετικά με αυτά που θα ειπωθούν με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να δημιουργηθούν μπερδέματα μεταξύ εσάς και αγαπημένων σας προσώπων που ανήκουν στο στενό σας περίγυρο. Ιδιαίτερη προσοχή δείξτε κατά τις επαφές σας με αδέρφια, ξαδέρφια, στενούς συγγενείς γνωστούς ακόμα και γείτονες και αποφύγετε αυθόρμητες κουβέντες οι οποίες μπορεί να ακουστούν κάπως διαφορετικά από αυτό που θέλετε να πείτε. Καλό θα ήταν να δείξετε και την πρέπουσα προσοχή στο μεταφορικό σας μέσο, στα ραντεβού και στις μετακινήσεις σας γενικότερα καθώς είναι πιθανόν να προκύψουν κάποια ζητήματα στους παραπάνω τομείς και να υπάρξουν καθυστερήσεις ή ακόμα και ακυρώσεις προγραμματισμένων συναντήσεων.

 Το διάστημα που ο ανάδρομος Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα -24 με 28 Μαρτίου- καλό θα ήταν να είστε πολύ προσεκτικοί με τις αγορές που θα κάνετε καθώς μπορεί να πάρετε κάτι το οποίο θα προκύψει πως είναι ελαττωματικό ή ενδεχομένως να το βρείτε μετά από λίγο διάστημα σε μία πολύ πιο συμφέρουσα τιμή. Καλό θα είναι να αποφύγετε εντελώς αγορές ηλεκτρονικών ειδών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων σας προτρέπει να είστε προσεκτικοί με οικονομικές συναλλαγές, πληρωμές λογαριασμών αλλά και διευθετήσεις οικονομικών ζητημάτων σε γενικότερο πλαίσιο. Καλό θα είναι να κάνετε μία αναδρομή και να δείτε κάποιες εκκρεμότητες που έχετε σχετικές με οικονομικά ζητήματα ώστε να τις διευθετήσετε. Αυτή η περίοδος δεν είναι ευνοϊκή για να κάνετε νέα οικονομικά ανοίγματα παρά μόνο να διευθετήσετε παλαιότερα προκειμένου να μην ξαναεμφανιστούν στο προσκήνιο. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και σε περίπτωση που θέλετε να επενδύσετε κάπου τα χρήματά σας καθώς αυτό το διάστημα η κρίση σας μπορεί να θολώσει και να σας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα και κατά συνέπεια σε λάθος αποφάσεις.

Το διάστημα 24 με 28 Μαρτίου η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα θα σας κάνει περισσότερο αφηρημένους και αυτό μπορεί να δημιουργήσει απώλειες χρημάτων είτε με έμμεσο είτε με άμεσο τρόπο. Καλό θα ήταν να προσέχετε προσωπικά αντικείμενα που έχετε μαζί σας κατά τη διάρκεια της ημέρας γιατί μπορεί να τα αφήσετε κάπου και μετά να μην θυμάστε το μέρος.

ΙΧΘΥΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή γίνεται στο ζώδιό σας και αυτό σημαίνει πώς θα πρέπει να είστε ακόμα πιο προσεκτικοί από όλα τα υπόλοιπα ζώδια καθώς οι «παρενέργειες» της αναδρομής θα έχουν έντονα αποτελέσματα. Το επόμενο διάστημα καλό θα είναι να προσέχετε τις συζητήσεις και τις επαφές -είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο- με αγαπημένους σας ανθρώπους καθώς οι παρεξηγήσεις θα έχουν την τιμητική τους. Καλό θα είναι να σκέφτεστε πολύ πριν μιλήσετε καθώς θα υπάρχει αυτή η τάση των παρεξηγήσεων, που μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Αυτή η περίοδος είναι ευνοϊκή για να επανεξετάσετε τη σχέση σας με κάποιους ανθρώπους με τους οποίους είχατε κάποια ζητήματα κατά το παρελθόν και να πάρετε τις τελικές αποφάσεις. Αποφύγετε να ξεκινήσετε οτιδήποτε νέο όπως μία συνεργασία και επικεντρωθείτε στο να τακτοποιήσετε ζητήματα του παρελθόντος. Αν πάλι δεν μπορείτε να αποφύγετε κάποια νέα ξεκινήματα βεβαιωθείτε πως έχετε κατανοήσει πλήρως τους όρους και τις προϋποθέσεις σχετικά με αυτά.

Η περίοδος 24 με 28 Μαρτίου θα είναι sos για εσάς, καθώς η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει κατάλληλες συγκυρίες για να ακουστούν πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Διαφυλάξτε τη θέση σας και προσπαθήστε να μην εμπλακείτε σε παρασκηνιακές ενέργειες.

Τελευταία ενημέρωση: