Άρης στον Υδροχόο από τις 13/2/2024, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (33 votes)
Από την Βενετία Αποστόλου

Αγωνίζεστε να ξεφύγετε από τους περιορισμούς και τους κανόνες από τις 13 Φεβρουαρίου ως τις 23 Μαρτίου 2024, καθώς ο Άρης θα βρίσκεται στο φιλελεύθερο ζώδιο τον Υδροχόο. Οι ενέργειές σας είναι απρόβλεπτες, ξαφνικά αλλάζετε τρόπο δράσης, είστε παθιασμένοι με τα ιδανικά σας, αγωνίζεστε για έναν κοινωνικό σκοπό. Αντιδράτε σε όποιον προσπαθεί να σας επιβληθεί και να σας περιορίσει, έχετε απότομα ξεσπάσματα και δεν μπορείτε να ανεχθείτε τη ρουτίνα.

Διαβάστε παρακάτω πώς θα σας επηρεάσει ο Άρης στον Υδροχόο:

ΚΡΙΟΣ

Κινητοποιείστε για λογαριασμό μιας ομάδας ή των φίλων σας, καθώς ο Άρης στον ενδέκατο οίκο σας, της ομαδικής δραστηριότητας και της κοινωνικής δικτύωσης, σας δίνει τα κίνητρα να ξεσηκώσετε ένα ευρύ κοινό. Καταπιάνεστε με πολλές δραστηριότητες, είστε ο ηγέτης μέσα σε μια ομάδα. Ίσως ασχοληθείτε με ένα φιλανθρωπικό έργο. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Κριό σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Εντείνονται οι φιλοδοξίες σας, καθώς ο Άρης στο δέκατο οίκο σας, της φιλοδοξίας και της επαγγελματικής σας ζωής, σας παροτρύνει σε προσπάθειες για να ανεβείτε ψηλά στην καριέρα σας. Μπορεί να βρεθείτε σε αντιπαράθεση με το αφεντικό σας ή κάποιο άτομο εξουσίας ή τους συνεργάτες σας, καθώς εντελώς ξαφνικά εκνευρίζεστε ή θέλετε να επιβληθείτε και λειτουργείτε ανταγωνιστικά. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και της επιχειρηματικότητας, σας δίνει τόλμη και ενθουσιασμό να ζήσετε ελεύθερα τη ζωή, θέλετε να ζήσετε την περιπέτεια. Έχετε ένα πνεύμα περιπλάνησης, διευρύνετε τους ορίζοντές σας, οι καινοτόμες ιδέες σας ξεσηκώνουν ένα παγκόσμιο ακροατήριο. Ίσως εγγραφείτε σε ένα σεμινάριο επαγγελματικής κατάρτισης ή διευρύνετε τις γνώσεις σας για τους υπολογιστές. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Δίδυμο σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα χρήματα σάς δημιουργούν πίεση και άγχος, καθώς ο Άρης στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών, δημιουργεί έκτακτες δαπάνες ή μια ξαφνική ανατροπή των περιουσιακών σας στοιχείων. Από τη θετική πλευρά, ίσως σας επιστραφούν χρήματα ή διευθετήσετε ζητήματα σε σχέση με φόρους, δάνεια και χρέη. Το σίγουρο είναι ότι επιταχύνετε το ρυθμό της ζωής σας και αυτό σας δημιουργεί εσωτερική αναταραχή. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Καρκίνο σήμερα.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, φέρνει στο προσκήνιο την επιθετική και φιλελεύθερη πλευρά σας, τώρα αγωνίζεστε για την αυτονομία και την ελευθερία σας στη σχέση σας ή δημιουργούνται δυσκολίες στις διαπραγματεύσεις μιας συνεργασίας. Αν είστε μόνοι, ίσως νιώσετε ξαφνικά ερωτευμένοι με κάποιον, με τον οποίον νιώθετε έντονο σεξουαλικό πάθος. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Λέοντα σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δίνετε περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες, καθώς ο Άρης στον έκτο οίκο σας, της εργασίας, σας δημιουργεί εκνευρισμό και πίεση για να έχετε αποτελεσματικότητα στην εργασία σας και να είστε πιο οργανωμένοι. Αγχώνεστε δίνοντας τώρα περισσότερη σημασία στις μικρές λεπτομέρειες, ίσως συγκρουστείτε με έναν υπάλληλό σας ή ένα βοηθό ή κάποιον που εργάζεται για σας. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Παρθένο σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης κινείται στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας και ενισχύει τη γοητεία σας και το μαγνητισμό σας, τώρα αναζητάτε να ζήσετε ένα συναρπαστικό ερωτικό πάθος. Παίρνετε περισσότερες πρωτοβουλίες για να πλησιάσετε αυτόν/ην που σας ενδιαφέρει, είστε ειλικρινείς με τον αγαπημένο σας, μιλάτε τη δική σας αλήθεια. Είναι μια καλή στιγμή για να προβάλετε το έργο σας και να έχει απήχηση. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ζυγό σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθετε ένα ταρακούνημα στην ψυχή σας από ζητήματα του παρελθόντος, καθώς ο Άρης στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, του σπιτιού και της οικογένειας, αναβιώνει εντελώς ξαφνικά το παρελθόν. Μπορεί να δημιουργηθεί ένταση με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή εξαιτίας προκλήσεων με ένα ακίνητό σας. Ίσως το σπίτι σας χρειάζεται ανακαίνιση κι αυτό σας εκνευρίσει. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Σκορπιό σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ιδέες σας εκπλήσσουν τους άλλους, καθώς ο Άρης κινείται στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας. Λέτε αυτό που έχετε να πείτε, μοιράζεστε τις τολμηρές σκέψεις και τις ιδέες σας. Επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο μιλώντας με αγνώστους ή στα social media ή ίσως ξεκινήσετε ένα blog. Εκπλήσσετε τους άλλους με την ευθύτητά σας και την ειλικρίνειά σας, αποκαθίσταται η επικοινωνία με κάποιες σχέσεις σας. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας χαρίζει πρωτότυπες ιδέες αλλά και τη δύναμη να αγωνιστείτε για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Ίσως μια απρόβλεπτη δαπάνη μειώσει τον προϋπολογισμό σας ή θα μπορούσατε να αγχωθείτε για χρήματα που χρωστάτε ή σας χρωστάνε. Ίσως αναγκαστείτε να δανείσετε κάποιους φίλους σας ή διαθέσετε τα χρήματά σας σε έναν φιλανθρωπικό σκοπό. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη στο ζώδιό σας, είστε πρόθυμοι να προβάλετε την ανεξάρτητη και επαναστατική φύση σας, είστε γρήγοροι στον τρόπο δράσης σας, ενεργοποιείστε για να συμβούν οι στόχοι που θέλετε. Ο κόκκινος πλανήτης σάς παρακινεί να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε ένα συγκεκριμένο στόχο και να νιώσετε δυνατοί να τον υλοποιήσετε. Προβάλετε τον εαυτό σας με τόλμη και θάρρος. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Υδροχόο σήμερα.

ΙΧΘΥΣ

Είστε νωχελικοί, έχετε μειωμένη ενέργεια καθώς ο Άρης στο θολό δωδέκατο οίκο σας σάς κάνει αδύναμους και λιγότερο αποδοτικούς. Θέλετε να ξεφύγετε μακριά, είστε υποτονικοί και αγχώδεις, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να σας δημιουργήσει προβλήματα στον ύπνο και ταραγμένα όνειρα. Τώρα αναζητάτε να κάνετε μια συναισθηματική εκκαθάριση, δε θέλετε να ζείτε στην ομίχλη. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ιχθύ σήμερα.

Τελευταία ενημέρωση: