Άρης στον Λέοντα από στις 11/6/2021, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (167 votes)
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Το χρονικό διάστημα 11 Ιουνίου ως 29 Ιουλίου 2021 με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, βάζετε στόχους, κυνηγάτε με επιμονή και μεθοδικότητα. Σε θέματα πίεσης, υποτίμησης ή μη αποδοχής, αντιδραστική θα είναι η στάση σας, θα αγωνιστείτε προκειμένου να πείσετε για την αξία σας. Σε πρώτο πλάνο περνά ο εντυπωσιασμός και η αυτοπροβολή, οι ηγετικές προσωπικότητες περνάτε σε τολμηρές ενέργειες, στόχος σας θα είναι να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ανταγωνιστικές διαθέσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, οι επικοινωνιακοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν τα σχόλια τους. Καταφθάνουν οικονομικά ανοίγματα, κυνηγήστε τη βελτίωση και την εξέλιξη, η τύχη θα είναι με το μέρος των τολμηρών. Σε αισθηματικά θέματα κάποιοι θα τολμήσουν να ερωτευτούν, κάποιο άλλοι θα στραφούν δυναμικά προς την επανασύνδεση.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Άρη στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, ο κυβερνήτης σας Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, εξοπλισμένοι θα είστε με δυναμισμό, αποφασιστικότητα και μαχητική διάθεση. Είναι μια πολύ καλή χρονική περίοδος για να βγάλετε στην επιφάνεια τις ηγετικές σας ικανότητες, θα καταφέρετε να υπερισχύσετε σε επαγγελματικούς ανταγωνισμούς, οι δυνατότητες σας θα σας βοηθήσουν να κατοχυρώσετε και να προχωρήσετε την καριέρα σας ένα βήμα πιο μπροστά. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό διεκδικήστε δεσμεύσεις ή αλλαγές, θα είστε σε θέση να πείσετε και να επηρεάσετε, τα ηνία θα βρίσκονται στα δικά σας χέρια. 

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, ο ερχομός του Άρη στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να βγείτε από τη στασιμότητα, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε δεδομένα που δεν σας ικανοποιούν. Νέες επαγγελματικές προτάσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα σας απασχολήσουν διαπραγματεύσεις και οικονομικές συμφωνίες, ίσως να μπείτε στη διαδικασία αγοροπωλησιών. Επαναξιολογείτε σχέσεις και χαρακτήρες προσώπων, τώρα θα αλλάξετε τη στάση σας απέναντι σε συγκεκριμένα οικογενειακά ή φιλικά σας άτομα. Στον αισθηματικό σας τομέα, με δυναμική και ανανεωμένη διάθεση περνάτε σε κινήσεις δέσμευσης, αν υπάρχει χωρισμός τερματίζει η απόσταση με επανασύνδεση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, ο ερχομός του Άρη στον Λέοντα θα ενισχύσει τις κοινωνικές σας διαθέσεις, συζητήσιμη, γενναιόδωρη και φιλική θα είναι η συμπεριφορά σας ως προς τους τρίτους. Ανοίγεται δίοδος καινούργιων γνωριμιών, διευρύνεται ο κύκλος σας, θα λάβετε αποδοχή, εκτίμηση και εμπιστοσύνη. Σε επαγγελματικά ζητήματα η στάση σας θα είναι εργατική και υπεύθυνη, θα αποφύγετε τις αναβολές και τις καθυστερήσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα είναι καινούργιο πρόσωπο σας ανοίγει δίοδο νέας σχέσης, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να ξεχάσετε τα παλιά και να αναζητήσετε ένα καινούργιο και διαφορετικό μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, τα γεγονότα, οι νέες ευκαιρίες και οι συγκυρίες, θα σας δραστηριοποιήσουν και μάλιστα σε έντονο ρυθμό. Στα επαγγελματικά σας αρπάξτε την ευκαιρία της προαγωγής ή της αύξησης απολαβών, όσο πιο αποφασιστικά κινηθείτε τόσο πιο γρήγορο και άμεσο θα είναι το αποτέλεσμα. Ο Άρης σας καλεί να πάρετε πρωτοβουλίες, βγείτε μπροστά στα γεγονότα, τα ανοίγματα που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε και να αποδείξετε τις ικανότητες σας. Η καινούργια γνωριμία που θα προκύψει θα σας ενθουσιάσει, πολύ καλά θα κάνετε και θα περάσετε σε άμεσες προτάσεις.

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, ο ερχομός του Άρη στο ζώδιο σας θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, στην επιφάνεια βγαίνουν οι ηγετικές σας ικανότητες. Η στάση σας θα είναι δυναμική και δημιουργική, οι νέες ευκαιρίες και η αξιοποίηση τους από εσάς θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε, να βελτιωθείτε και να ολοκληρώσετε. Οικονομικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις θα έχουν θετική κατάληξη, θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε με τις ικανότητες σας διανοητικές και πρακτικές. Στον αισθηματικό σας τομέα έρχεται άνοιγμα δεσμευτικών κινήσεων και αποφάσεων. Θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για επισημοποιήσεις. Για εσάς τους ελεύθερους καταφθάνει νέα γνωριμία

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι συζητήσεις σας θα είναι αποκαλυπτικές ίσως και αρκετά ανατρεπτικές, αποφύγετε τα αρνητικά σχόλια και τις κρυφές συνομιλίες ή συνομωσίες. Προσοχή σε ανταγωνιστές ή σε πρόσωπα εχθρικών διαθέσεων προς εσάς. Συναισθηματικές κυκλοθυμίες ενδεχομένως να σας δημιουργήσουν την ανάγκη να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που σας αγχώνουν ή σας μπερδεύουν. Στον αισθηματικό σας τομέα έρχονται θετικές και ευχάριστες εξελίξεις, δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση της καινούργια αγάπη. 

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, με τον Άρη να εισέρχεται στον Λέοντα, αυξημένη θα είναι η διάθεση σας για κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες, θα θελήσετε να δικτυωθείτε και να προβάλετε την προσωπικότητα σας. Νέες ευκαιρίες θα έχετε στον επαγγελματικό σας τομέα, με δυναμικότητα θα χειριστείτε τα καινούργια ανοίγματα. Η οικονομική σας διαχείριση θα είναι μεθοδική, συγκρατημένες θα είναι οι αγορές σας. Τα χρηματικά ποσά που θα έρθουν στα χέρια σας ναι μεν αρχικά θα μπείτε στον πειρασμό να τα καταναλώσετε, ωστόσο θα προσέξετε πολύ καλά τι θα αγοράσετε και για ποιο λόγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τον Άρη να εισέρχεται στον Λέοντα, μαχητική ίσως και κάπως ανταγωνιστική θα είναι η στάση σας, περνάτε σε τολμηρά επαγγελματικά ανοίγματα, συνδυάζοντας λογική και ένστικτο θα καταφέρετε να φτάσετε στους στόχους σας. Στον αισθηματικό σας τομέα εναντιώνεστε σε ανασφάλειες, βάζετε τέλος στις αμφιβολίες, βασική σας επιδίωξη θα είναι το συναισθηματικό ξεκαθάρισμα. Εσείς οι χωρισμένοι θα επιδιώξετε επανένωση και θα καταφέρετε να επανασυνδεθείτε, το πρόβλημα που σας οδήγησε στον χωρισμό τώρα θα το αντιμετωπίσετε με αμεσότητα, δίνετε ουσιαστική λύση, περνάτε σε δεύτερο ξεκίνημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, με τον ερχομό του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, παίρνετε ριζικές αποφάσεις που θα αφορούν το παρόν και το μέλλον σας. Στον αισθηματικό σας τομέα κάποιοι από εσάς θα γυρίσετε σελίδα, ξεκινάτε νέα σχέση με ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Αλλαγές θα υπάρξουν και στο οικογενειακό σας περιβάλλον, σχέσεις με γονείς ή αδέλφια μπαίνουν πλέον σε διαφορετικό πλαίσιο, η αντιμετώπιση σας θα είναι κάπως επαναστατική. Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας, αποφύγετε παρορμητικές επιθυμίες, φροντίστε να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας. Ευνοούνται μετακινήσεις, ταξίδια και διαφόρων ειδών αποδράσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τον ερχομό του Άρη στον Λέοντα καλείστε να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχο σας, αρνητισμοί και εντάσεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο θα έχουν αντίχτυπο στην εξέλιξη των περεταίρω συνεργασιών σας. Συμφέρον σας θα είναι το ισορροπημένο κλίμα και όχι οι τεταμένες καταστάσεις. Θα νιώσετε έτοιμοι για ανάληψη ρίσκων, η στάση σας θα είναι τολμηρή και αποφασιστική. Στον αισθηματικό σας τομέα, σκέψεις δέσμευσης θα κάνουν την εμφάνιση τους, επιθυμία σας θα είναι να σταθεροποιήσετε δίπλα σας το ταίρι που αγαπάτε, οι αποφάσεις σας θα είναι δυναμικές και άμεσες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο Άρης στον Λέοντα θα βγάλει στην επιφάνεια τον δυναμισμό σας, το πάθος σας, την ανάγκη σας για εντυπωσιασμό και επιβολή. Οι αποφάσεις σας θα είναι τολμηρές, στόχος σας θα είναι να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα, επαναπροσδιορίσετε σχέσεις και συνεργασίες. Η πρωτοποριακή σας σκέψη θα δημιουργήσει νέα πλάνα, οραματίζεστε, σχεδιάζετε, τώρα θα εκφραστείτε με στόμφο και αυτοπεποίθηση. Προσοχή στις συγκρούσεις και στις επίμονες διχογνωμίες, καλό θα είναι να υπάρξει αυτοσυγκράτηση. Στον αισθηματικό σας τομέα, μια καινούρια αγάπη ή η προοπτική επανασύνδεσης θα σας ανοίξει δίοδο νέας αρχής.

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, δυναμισμό θα έχει στάση σας, τα λόγια σας θα βασίζονται στον ορθολογισμό, σε θέματα εργασιακά αλλά και αισθηματικά υποχωρούν οι ανασταλτικές σκέψεις, τώρα θα είστε σε θέση να τολμήσετε και να ρισκάρετε. Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, υπευθυνότητα και αμεσότητα θα σας χαρακτηρίζει. Με σύνεση θα χειριστείτε τα χρηματικά ποσά που θα λάβετε, ναι μεν θα υπάρξουν αγορές καλλωπισμού ή εντυπωσιασμού, ωστόσο βασική σας προτεραιότητα θα είναι να τακτοποιήσετε τις οφειλές και τις υποχρεώσεις σας.

Τελευταία ενημέρωση:
Χαρτομάντης Ακριβή