Ερμής στον Καρκίνο από τις 5/7/2022, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (125 votes)
Από την Βενετία Αποστόλου

Οι συζητήσεις σας γίνονται πιο συναισθηματικές και ευσυγκίνητες από τις 5 ως 19 Ιουλίου 2022, καθώς ο Ερμής εισέρχεται στον ευαίσθητο Καρκίνο. Τώρα αναζητάτε περισσότερο την επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, έχετε μια πιο οικεία και ζεστή προσέγγιση, είστε ευαίσθητοι και παρεξηγήστε εύκολα όταν οι γύρω σας δεν αποδέχονται τις ιδέες και τις απόψεις σας. Η διαίσθησή σας, σας βοηθά να προσδιορίσετε το βάθος του τι λέγεται και κυρίως σας αρέσει να συζητάτε για το παρελθόν, την παιδική σας ηλικία και τις ρίζες σας.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ερμή στον Καρκίνο στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στον οικείο τέταρτο οίκο σας, σας ωθεί να στηρίξετε με τις συμβουλές σας τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και να εκφράσετε τα συναισθήματά τους, θα σας το ανταποδώσουν. Ίσως τώρα σκέφτεστε περισσότερο το παρελθόν και παλιά ψυχολογικά τραύματα ή θελήσετε να επικοινωνήσετε με άτομα που ζουν μακριά σας ή κάνετε ένα ταξίδι στο σπίτι της παιδικής σας ηλικίας. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Κριό σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συζητήσεις δεν θα λείψουν από τη ζωή σας, παίρνετε και δίνετε τρυφερότητα και ζεστασιά χάρη στον Ερμή στον φλύαρο τρίτο οίκο σας. Επεκτείνετε το κοινωνικό δίκτυό σας, βλέπετε ανοιχτές πόρτες για την καριέρα σας. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας με έναν αδελφό, συνάδελφο ή γείτονα καθώς τώρα γίνεστε πιο υποχωρητικοί και κάνετε ένα βήμα πίσω για να επαναφέρετε την ισορροπία. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε πολλές ιδέες για να βγάλετε περισσότερα χρήματα χάρη στον Ερμή στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Αξιολογείτε την οικονομική σας κατάσταση και σκέφτεστε πώς θα έχετε κέρδη στην επιχείρησή σας. Κάνετε έναν συνετό οικονομικό προϋπολογισμό και υιοθετείτε έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής, περιορίζοντας κάποιες από τις δαπάνες σας και ξοδεύοντας τα χρήματά σας με σύνεση. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Δίδυμο σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σας φέρνει στο προσκήνιο την ευαισθησία και την τρυφερότητα στην επικοινωνία σας, οι ιδέες σας, σας βοηθούν στην υλοποίηση ενός προσωπικού στόχου σας. Μιλάτε βλέποντας το βάθος των πραγμάτων και σε άτομα που έχετε επιλέξει σύμφωνα με τη διαίσθησή σας. Επικεντρωθείτε στην προβολή των ιδεών σας, εκφράστε τις απόψεις σας αλλά φροντίστε να ξεκουράσετε το μυαλό σας. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Καρκίνο σήμερα.

ΛΕΩΝ

Το μυαλό σας είναι στην ομίχλη για μια κατάσταση του παρελθόντος  καθώς ο Ερμής κινείται στο δωδέκατο οίκο σας, του ασυνείδητου. Μια αγχωτική κατάσταση αποσπά το μυαλό σας αλλά θα σας βοηθήσει να δείτε το βαθύτερο καρμικό μάθημα που πρέπει να αντλήσετε. Ίσως τώρα ασχοληθείτε περισσότερο με τις τέχνες και τη μουσική ή σχεδιάσετε ένα ταξίδι σε ένα ήρεμο μέρος. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Λέοντα σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ενθουσιασμός σας είναι μεταδοτικός στους φίλους σας και τις ομάδες όπου ανήκετε χάρη στον Ερμή στον κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας. Έχετε ιδέες για να φέρετε εις πέρας μια ομαδική προσπάθεια κι αν είστε μέλος μιας οργάνωσης, δίνετε στους άλλους τα κίνητρα για επικοινωνία. Νέες συναρπαστικές γνωριμίες σας περιμένουν με άτομα που έχετε παρόμοιες ιδέες και κεντρίζουν το ενδιαφέρον σας. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Παρθένο σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, οι απόψεις και οι ιδέες σας γίνονται αποδεκτές από τους συναδέλφους και τους ανωτέρους σας, ανοίγεται μπροστά σας ένας νέος δρόμος για την επαγγελματική επιτυχία. Η επαγγελματική σας ζωή φαίνεται να πηγαίνει καλά χάρη στις συμβουλές ατόμων με ισχύ και θέτετε υψηλούς στόχους προκειμένου να βελτιώσετε τις συνθήκες της εργασίας σας. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ζυγό σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, μιλάτε με άτομα από διαφορετικό κοινωνικό υπόβαθρο από το δικό σας, θέλετε να εξερευνήσετε το άγνωστο. Θα μπορούσατε να μάθετε πολλά από κάποιον που ζει σε άλλη πόλη από τη δική σας. Ίσως σχεδιάσετε ένα ταξίδι για να επισκεφθείτε άτομα που ζουν μακριά σας ή ακόμα και την οικογένειά σας ή απλά έχετε ιδέες για νέα επιχειρηματικά σχέδια. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Σκορπιό σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν νιώθετε μια ακατανίκητη επιθυμία να αποκαλύψετε κάποια πράγματα και να τα μοιραστείτε με τους άλλους, ο Ερμής στο μυστικό όγδοο οίκο σας, σας ζητά να μην το κάνετε. Ίσως τώρα έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες παλιές ενοχές, κουράζετε το μυαλό σας με την υπερβολική σκέψη και κάνετε εις βάθος συζητήσεις, όχι επιφανειακές. Μπορεί ακόμα να κάνετε διαπραγματεύσεις για μια νέα επικερδή συμφωνία. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι κρυμμένες ευαισθησίες σας έρχονται στο προσκήνιο χάρη στον Ερμή στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων, ο οποίος σας χαρίζει σοβαρές και σε βάθος συζητήσεις στη σχέση σας. Αν είχατε διαφωνίες με τον αγαπημένο σας, θέτετε υπό συζήτηση κάποια εκκρεμή ζητήματα και τα επιλύετε. Αν είστε μόνοι, κάποιος/α σας αφήνει πολλές υποσχέσεις και δυνατότητες για μια μακροχρόνια σχέση. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε πολλές ιδέες για να θέσετε υγιείς συνήθειες στη ζωή σας χάρη στον Ερμή στον έκτο οίκο σας, της φροντίδας. Στην εργασία σας έχετε περισσότερη υπευθυνότητα και παραγωγικότητα και βοηθάτε με τις συμβουλές σας τους συναδέλφους σας. Μικρές αλλαγές παίρνουν μακριά την πληκτική ρουτίνα σας και νέες δραστηριότητες φέρνουν ηρεμία στην ψυχή και το μυαλό σας. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Υδροχόο σήμερα.

ΙΧΘΥΣ

Αν είχατε κάποια εκκρεμή ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν στη σχέση σας ο Ερμής στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας βοηθά να κάνετε ήπιες συζητήσεις και να βρείτε τις λύσεις. Αν είστε μόνοι, ο συναισθηματισμός και οι ευαισθησίες σας δεν περνούν απαρατήρητα από τους θαυμαστές σας, έτσι μια απλή συνομιλία θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια παθιασμένη και οικεία σχέση. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ιχθύ σήμερα.

Τελευταία ενημέρωση: