Ερμής στον Ταύρο από τις 15/5/2024, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (92 votes)
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου από τις 15 Μαΐου ως τις 3 Ιουνίου 2024, ανοίγοντας καινούργια ενδεχόμενα σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα και στρώνοντας το έδαφος για κατοχύρωση, εξασφάλιση, σταθερότητα. Είναι πολύ πιθανό να παρθούν αποφάσεις συγκατοίκησης, δέσμευσης ή επισημοποίησης.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ερμή στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, με τη είσοδο του Ερμή στον Ταύρο, θα έχετε αλλαγές, εξελίξεις και επαναπροσδιορισμούς σε θέματα οικονομικής φύσης. Θα επανεξετάσετε με λεπτομερειακή προσοχή κανονισμούς, όρους συμφωνιών, έγγραφα δανείων, οτιδήποτε έχει να κάνει με δεσμευτικές χρηματικές υποθέσεις. Επίσης, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα στις επαγγελματικές σας συζητήσεις και στις εργασιακές σας συνελεύσεις. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Κριό σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, με τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιό σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία, κατόπιν αναλυτικών και θερμών συζητήσεων, να κλείσετε αρνητικά θέματα, να τερματίσετε τυχόν παρεξηγήσεις είτε στον εργασιακό σας τομέα είτε στον ερωτικό. Σε εσάς που διατηρούσατε μακροχρόνια σχέση και είστε αυτή τη στιγμή σε στάδιο χωρισμού ή διαζυγίου, ευχάριστες ανατροπές θα φέρουν θετική κατάληξη. Συζητήστε ανοιχτά, εκφράστε τις επιθυμίες σας, στην επικοινωνία σας θα τα πάτε πολύ καλά, με τις σταθερές σας απόψεις θα καταφέρετε να πείσετε και να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τον ερχομό του Ερμή στον Ταύρο, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για διαφόρων ειδών επαγγελματικές και οικονομικές συζητήσεις. Τώρα βασικό σας μέλημα θα είναι να αποκτήσετε σταθερές βάσεις, είτε με την έννοια της σίγουρης εργασίας, είτε με την έννοια του μισθού. Θα έχετε προτάσεις, που θα σας βοηθήσουν να ανοιχτείτε εργασιακά ή επιχειρηματικά, οι συνεργασίες θα είναι εποικοδομητικές και δημιουργικές. Στον αισθηματικό σας τομέα οι συζητήσεις που θα έχετε με το ταίρι σας θα έχουν ειλικρίνεια και συναισθηματικό βάθος. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο δέσμευσης, η ανάγκη σας για ισορροπία και ασφάλεια θα σας ωθήσει σε αποφάσεις ή πράξεις επισημοποίησης. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Δίδυμο σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τον Ερμή να εισέρχεται στο Ταύρο, περιορισμένη θα είναι η διάθεσή σας για καινούργια επαγγελματικά ή οικονομικά ανοίγματα, βασική σας ανάγκη θα είναι η σταθεροποίηση, η διατήρηση και η σιγουριά. Στις συζητήσεις σας θα είστε διαλλακτικοί, ίσως και κάπως συμβιβαστικοί, πρωταρχικός σας στόχος θα είναι να κατοχυρώσετε τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Τα γεγονότα και οι εξελίξεις θα σας ωθήσουν να επανεξετάσετε βλέψεις και επιθυμίες, ναι μεν θα έχετε τη θέληση να προβείτε σε κάποιες υλικές αγορές, ωστόσο θα έχετε τη λογική και τη σύνεση να κινηθείτε μεθοδικά και όχι παρορμητικά. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Καρκίνο σήμερα.

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, με την εμφάνιση του Ερμή στον Ταύρο, θα σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα, οι συζητήσεις που θα κάνετε θα έχουν αντίκτυπο όχι μόνο στο παρόν σας, αλλά και στο μέλλον σας. Ίσως να υπάρξουν αλλαγές στις συνεργασίες σας ή στους οικονομικούς όρους που έχουν κάποιες συγκεκριμένες συμφωνίες. Δεν αποκλείεται εσείς οι ίδιοι να αλλάξετε την επαγγελματική σας πορεία, ίσως κάποιες προτάσεις ή επενδυτικές ενέργειες να μην είναι πλέον συμφέρουσες για εσάς. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Λέοντα σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, με την εμφάνιση του Ερμή στον Ταύρο, θα αρχίσει να στρώνεται το έδαφος για επαγγελματικές προσοδοφόρες κινήσεις. Όσοι από εσάς σπουδάζετε ή εκπαιδεύεστε, ομαλή θα είναι η εξέλιξη, δε θα υπάρξουν καθυστερήσεις, ούτε κάποια αρνητικά απρόοπτα. Στον ερωτικό σας τομέα θα δείξετε προτίμηση σε πρόσωπα που έχετε δοκιμαστεί συναισθηματικά μαζί τους και όχι τόσο σε νέες γνωριμίες. Κινήσεις επανασύνδεσης θα έχουν θετική κατάληξη. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Παρθένο σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, με τη εμφάνιση του Ερμή στον Ταύρο έρχονται νέες οικονομικές συμφωνίες, υπογραφές δανείων ή συμβολαίων και ξεκίνημα καινούργιας ερωτικής σχέσης. Συγκυρίες, συμβάντα και τυχαία γεγονότα θα διαφοροποιήσουν τον τρόπο σκέψης σας, κατά πάσα πιθανότητα θα αλλάξετε οπτική και συναισθηματική τοποθέτηση, θα αναθεωρήσετε και θα επανεξετάσετε. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ζυγό σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με τη εμφάνιση του Ερμή στον Ταύρο, θα εστιάσετε σε ζητήματα σχέσεων, φιλικών ή ερωτικών. Η συγκαταβατική και προσιτή σας στάση θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, καινούργια πρόσωπα θα περάσουν στην καθημερινότητά σας, κάποια από αυτά ενδέχεται να σας βοηθήσουν και σε επαγγελματικό επίπεδο. Στα ερωτικά, για εσάς που είστε χωρίς σχέση ανοίγεται προοπτική έναρξης σταθερού δεσμού με πρόσωπο, που θα είναι ταιριαστό στο χαρακτήρα σας και στην προσωπικότητά σας. Εσείς που ήδη έχετε σταθερό ταίρι δίπλα σας, είναι πολύ πιθανό να μιλήσετε για δεσμεύσεις και επισημοποιήσεις. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Σκορπιό σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, ο ερχομός του Ερμή στον Ταύρο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τα σχέδιά σας, επαγγελματικά ή οικονομικά, με ομαλότητα και χωρίς δυσάρεστες ανατροπές. Στον ερωτικό σας τομέα, είναι πολύ πιθανό να σας απασχολήσει μια καινούργια γνωριμία μέσω διαδικτύου, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα επιχειρήσετε το νέο ερωτικό ξεκίνημα ή αν θα επιλέξετε τελικά να επιστρέψετε στο παρελθόν, δίνοντας δεύτερη ευκαιρία σε πρώην ερωτικό σας ταίρι. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η παραμονή του Ερμή στον Ταύρο, φέρνει ευχάριστα γεγονότα, επανασυνδέσεις, νέες γνωριμίες, καινούργια ενδεχόμενα, κυρίως σε θέματα που αφορούν στην προσωπική σας ζωή. Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για συμφιλιώσεις, δεσμεύσεις, ίσως και επίσημες προτάσεις. Η στάση σας θα είναι προσιτή και συγκαταβατική, περιορισμένος θα είναι ο αρνητισμός σας, εσωστρέφεια θα σας χαρακτηρίζει. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα είστε σε θέση να φλερτάρετε με αυθορμητισμό και οικειότητα, μια νέα γνωριμία θα σας βγάλει από τη στασιμότητα. Καινούργιο πρόσωπο θα ερωτευτείτε (μέσω διαδικτύου), ουσιαστικά θα σας δοθεί η δυνατότητα να στρώσετε την ερωτική σας ζωή, να σταθεροποιηθείτε και να κατασταλάξετε συναισθηματικά. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, η εμφάνιση του Ερμή στον Ταύρο θα δώσει ώθηση σε καταστάσεις γύρω από θέματα που αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις, είτε σε φιλικό επίπεδο, είτε σε οικογενειακό. Τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να τερματίσετε ανοιχτά θέματα σχετικά με γονείς, αδέλφια και παιδιά, με την ωριμότητα και τη συγκαταβατική σας στάση θα καταφέρετε να βάλετε τα πράγματα σε μια σωστή θέση. Αποφύγετε τις απόλυτες απόψεις, στις κινήσεις σας θα πρέπει να δείξετε διαλλακτική διάθεση. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Υδροχόο σήμερα.

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, η παραμονή του Ερμή στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε, να επανεκτιμήσετε και να διορθώσετε λάθη ή αρνητικά αποτελέσματα. Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, φιλικό ή ερωτικό, η στάση σας θα είναι κοινωνική, πρόσχαρη, θα κερδίσετε τη συμπάθεια και το ενδιαφέρον καινούργιων προσώπων. Στον ερωτικό σας τομέα, κάποιοι από εσάς θα επανασυνδεθείτε με πρώην ταίρι σας, ο τρόπος σκέψης σας θα δώσει λύση σε θέματα που οδήγησαν στον χωρισμό. Εσείς που στηρίζετε τις ελπίδες σας σε νέα γνωριμία δε θα μείνετε ανικανοποίητοι, θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα καταφέρει να σας ενθουσιάσει, να νιώσετε έτοιμοι να ξεκινήσετε νέα ερωτική πορεία. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ιχθύ σήμερα.

Τελευταία ενημέρωση:
875 ΚΛΗΣΗ