Quantcast

Ερμής στους Διδύμους από τις 4/5/2021, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (85 votes)
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Ευγλωττία και πειθώ σας χαρίζει από τις 4 Μαΐου ως 11 Ιουλίου 2021, ο Ερμής στο έξυπνο και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων. Γίνεστε τώρα πιο εύστροφοι και έξυπνοι, αναζητάτε ανθρώπους που διεγείρουν το πολυποίκιλο πνεύμα σας, είστε περισσότερο κοινωνικοί και συζητάτε με ανθρώπους από τους οποίους έχετε να μάθετε κάτι. Ανταλλάσετε πολλές πληροφορίες και ειδήσεις, βλέπετε τη φωτεινή πλευρά της ζωής, έχετε αισιοδοξία και χιούμορ. Σας αρέσει να παίζετε με τις λέξεις αλλά είστε επιρρεπείς σε κουτσομπολιά.

Διαβάστε παρακάτω πως θα επηρεάσει ο Ερμής στους Διδύμους το ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας κάνει πιο εύστροφους και επικοινωνιακούς, έχετε τώρα ιδέες για να διασκεδάσετε ή απλά να κάνετε κάτι διαφορετικό. Οι άλλοι συμφωνούν με τις απόψεις και τις ιδέες σας, συζητάτε με ανθρώπους που τους βλέπετε καθημερινά, βελτιώνεται η επικοινωνία με τα αδέλφια σας, τους γείτονές σας αλλά και τον αγαπημένο σας. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Κριό σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το μυαλό σας είναι στα χρήματά σας καθώς ο Ερμής στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας προικίζει με νέες και έξυπνες ιδέες για να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Ίσως κάποιος σας εκφράσει την εκτίμησή του με μια ευγενική χειρονομία ή ένα δώρο. Η ευστροφία και η διπλωματία σας, σας βοηθούν να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση ή να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χαρούμενες και ενθουσιώδεις ιδέες πλημυρίζουν το μυαλό σας καθώς ο Ερμής στο ζώδιό σας, σας προικίζει με ένα λαμπρό πνεύμα και ξεσηκώνετε τα πλήθη! Μιλάτε με όλους, διασκεδάζετε, λαμβάνετε άφθονες πληροφορίες και ιδέες, οι απόψεις σας μαγνητίζουν τους γύρω σας. Η ζωή σας γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα και ίσως σκεφτείτε να κάνετε μια εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή σας. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Δίδυμο σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στο μυστικοπαθή δωδέκατο οίκο σας, σας φέρνει σε επαφή με έναν πόνο του παρελθόντος, ίσως είστε απασχολημένοι με μια παλιά προδοσία που στερεί την ευτυχία σας. Ρίξτε μια βαθιά ματιά στο τι προκάλεσε αυτό το αρνητικό γεγονός και δώστε ένα τέλος. Ο Ερμής σας βοηθά να καθαρίσει το μυαλό σας από τις απαισιόδοξες σκέψεις και να βγείτε από το συναισθηματικό αδιέξοδο. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Καρκίνο σήμερα.

ΛΕΩΝ

Έχετε έξυπνες και καινοτόμες ιδέες που ξεσηκώνουν τους φίλους σας, καθώς ο Ερμής στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας, σας χαρίζει χαρούμενες διασκεδαστικές στιγμές με τους φίλους σας. Τώρα επικοινωνείτε συχνότερα με τους φίλους σας ή σε μια ομάδα, ίσως έχετε μια έξυπνη ιδέα για να προβάλετε ένα προϊόν στο διαδίκτυο ή ξεκινήσετε μια ιστοσελίδα που μπορεί να σας φέρει χρήματα. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Λέοντα σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ευγλωττία και η πειθώ σας δεν θα περάσουν απαρατήρητες στην καριέρα σας, χάρη στον Ερμή στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Οι ανώτεροί σας και οι συνεργάτες σας, σας μιλούν με εκτίμηση και σεβασμό, ακόμα κι αν διαφωνήσετε. Ίσως έχετε μια επικερδή προσφορά εργασίας ή κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι που σας αποφέρει όχι μόνο νέες γνωριμίες αλλά και περισσότερα χρήματα. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Παρθένο σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Είστε ειλικρινείς και λέτε τα πράγματα με το όνομά τους, χάρη στον Ερμή στον φιλοσοφικό και πνευματικό ένατο οίκο σας. Ίσως αποκτήσετε μια νέα γνώση που διευρύνει τη φιλοσοφία σας για τη ζωή, νιώθετε ανακούφιση αποκαλύπτοντας τις αληθινές προθέσεις των προσώπων γύρω σας. Συζητάτε με άτομα από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρό που σας ενθαρρύνουν με νέες ιδέες. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ζυγό σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην αναλώνεστε στην εμμονή και τη ζήλια, είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο Ερμής στον εσωστρεφή και κακεντρεχή όγδοο οίκο σας. Προσοχή στα βιαστικά και επιπόλαια λόγια σας, θα μπορούσαν να πληγώσουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα.  Ο Ερμής σας παροτρύνει επίσης στην εξεύρεση δημιουργικών τρόπων για να κάνετε περισσότερα χρήματα και σας χαρίζει επενδυτικές ευκαιρίες. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Σκορπιό σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είχατε διενέξεις με τον αγαπημένο σας, ο Ερμής στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας βοηθά να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που είχατε στη σχέση σας. Ακόμα κι αν έχετε διαφορετικές απόψεις, δεν σημαίνει συγκρούσεις, αρκεί να  προσπαθήσετε να συμβιβάσετε τις δύο αντίθετες απόψεις. Αν είστε μόνοι, ένα κοντινό ταξίδι μπορεί να σας φέρει αγκαλιά με την αγάπη. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι έξυπνες και διπλωματικές ιδέες σας θα σας φανούν χρήσιμες στην εργασία σας καθώς ο Ερμής στον εργατικό έκτο οίκο σας, αυξάνει την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητά σας. Παράλληλα, ασχολείστε με τον εαυτό σας, την ευεξία και την υγεία σας. Μην αναλώνεστε στις αναλυτικές σκέψεις σας, βρείτε χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χαρά και άφθονη διασκέδαση σας φέρνει ο Ερμής στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, φλερτάρετε και με τα αστεία και το χιούμορ σας κλέβετε την καρδιά αυτού/ης που επιθυμείτε. Αν είστε σε σχέση, ο Ερμής σας βοηθά να μιλήσετε μέσα από την καρδιά σας στον αγαπημένο σας και να δείξετε ότι θέλετε το καλύτερο για τη σχέση σας. Είστε ειλικρινείς στις συνομιλίες σας κι αυτό σας φέρνει πιο κοντά. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Υδροχόο σήμερα.

ΙΧΘΥΣ

Αν βρισκόσασταν σε μια αρνητικότητα με τα προσφιλή σας πρόσωπα, ο Ερμής στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, σας βοηθά να επιλύσετε τις συγκρούσεις και να συμβιβαστείτε αν υπήρχε διάσταση απόψεων. Ίσως και να σκεφτείτε να αλλάξετε κατοικία ή ακόμα και πόλη διαμονής, αναζητάτε ένα μέρος που σας προσφέρει ηρεμία και θαλπωρή. Αφιερώνετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ιχθύ σήμερα.

Τελευταία ενημέρωση:
\n