Ερμής στους Ιχθύς από τις 23/2/2024, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (161 votes)
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Ο Ερμής στο ευφάνταστο και συμπονετικό ζώδιο των Ιχθύων σας χαρίζει από τις 23 Φεβρουαρίου ως 10 τις Μαρτίου 2024 ισχυρή διαίσθηση, έμπνευση και φαντασία. Το μυαλό σας απορροφά ό,τι ακούει σαν σφουγγάρι και είστε επιρρεπείς στον πόνο και τη θλίψη των άλλων, καθώς τώρα γίνεστε πιο ευαίσθητοι και συμπονετικοί. Οι σκέψεις και οι αποφάσεις σας κατευθύνονται από τα συναισθήματά σας και όχι από τη λογική σας, έτσι μπορεί να διαστρεβλώσετε κάποιες συζητήσεις ή να έχετε λανθασμένες παραδοχές κάποιων πληροφοριών ή ειδήσεων. Τώρα μπορεί να εκφραστείτε δημιουργικά, μέσα από τη μουσική, το θέατρο και την τέχνη και σας αγγίζει έντονα ο πνευματικός κόσμος.

Διαβάστε παρακάτω πώς θα επηρεάσει ο Ερμής στους Ιχθύς το ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στον ευαίσθητο δωδέκατο οίκο σας, σας κάνει επιρρεπείς στον πόνο των άλλων, έτσι προσφέρετε τις συμβουλές σας και τη βοήθειά σας σε άτομα που χρειάζονται υποστήριξη. Η συμπόνια και η ευαισθησία σας δεν περνούν απαρατήρητες, έτσι όλοι έρχονται κοντά σας να ακούσουν έναν καλό λόγο σας. Σας είναι δύσκολο να θέσετε όρια στους άλλους και παίρνετε προσωπικά ό,τι ακούτε. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Κριός Σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στον κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, διευρύνει το κοινωνικό σας δίκτυο, λαμβάνετε υποστήριξη και βοήθεια από τους φίλους σας για να προωθήσετε τους στόχους σας. Οι φίλοι σας μπορεί να σας προσφέρουν δημιουργική έμπνευση για να αποπερατώσετε ένα έργο σας ή απλά μαγεύετε τους γύρω σας με τη φαντασία σας και την ευστροφία σας. Μπορείτε τώρα να δείτε από διαφορετικές οπτικές γωνίες πρόσωπα και καταστάσεις. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ταύρος Σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ευφάνταστες ιδέες σας και η έμπνευσή σας, βοηθούν στην επαγγελματική σας άνοδο και πρόοδο, καθώς ο Ερμής βρίσκεται στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Τώρα συνομιλείτε με ελίτ κόσμο, γνωρίζετε νέα πρόσωπα που σας χαρίζουν τη βοήθειά τους στην εργασία σας. Προσέξτε μην παρασυρθείτε από τις ψευδαισθήσεις σας και ωραιοποιήσετε πρόσωπα και καταστάσεις, θα απογοητευτείτε. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Δίδυμοι Σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στον περιπετειώδη ένατο οίκο σας, σας ωθεί να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας με μια μικρή κοντινή απόδραση, καθώς τώρα θέλετε να ζήσετε για λίγο την περιπέτεια. Ίσως διαβάζετε συχνότερα ή έχετε την ευχέρεια να μιλήσετε με άγνωστα άτομα, τα οποία σας μεταδίδουν τις εμπειρίες τους. Αν είχατε άγχος ή βρισκόσασταν σε σύγχυση για το μέλλον σας, τώρα νιώθετε περισσότερη αισιοδοξία στη ζωή. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Καρκίνος Σήμερα!

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στον μυστικοπαθή και απόκρυφο όγδοο οίκο σας, σας ωθεί να κρατήσετε μυστικές τις σκέψεις και τις αποφάσεις σας, δε βιάζεστε να μιλήσετε και είστε περισσότερο παρατηρητικοί. Προσέξτε τη σύγχυση που μπορούν να προκαλέσουν τα λόγια σας στους άλλους, καθώς επίσης την κτητικότητα και τη ζήλια προς τον αγαπημένο σας, είναι σίγουρο ότι θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Λέων Σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας βοηθά να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στον αγαπημένο σας με ειλικρίνεια και να επικοινωνήσετε ανοιχτά, θεραπεύοντας τις πληγές του παρελθόντος. Αν νιώθετε ότι οι επιθυμίες σας και οι ανάγκες σας δεν ικανοποιούνται, τώρα δε φοβάστε να πείτε τι χρειάζεστε, συζητώντας με ευγενικό και διπλωματικό τρόπο. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Παρθένος Σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Ακολουθείτε υγιείς συνήθειες στη ζωή σας, νιώθετε ανεβασμένη την ενέργειά σας χάρη στον Ερμή στον αγχωτικό έκτο οίκο σας. Αν νιώθατε πιεσμένοι με πολλές υποχρεώσεις και καθήκοντα, τώρα φροντίζετε τον εαυτό σας, αναζητώντας ένα χαλαρό περιβάλλον, όπου μπορείτε να ηρεμήσετε. Ίσως ασχοληθείτε με μια νέα δραστηριότητα που σας χαλαρώνει, όπως τρέξιμο στον καθαρό αέρα ή να πάτε στο γυμναστήριο. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ζυγός Σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα λόγια σας μπορούν να μεταμορφώσουν τη σχέση σας, προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο, αλλά ο Ερμής στο συναισθηματικό και ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας ζητά να μιλήσετε με συμπονετικό τρόπο προς τον αγαπημένο σας. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να συζητήσετε κάτι που έχετε αγνοήσει και να το αντιμετωπίσετε. Αν είστε μόνοι, μια μικρή αλλαγή στη συμπεριφορά σας θα φέρει ένα πιο θετικό αποτέλεσμα. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Σκορπιός Σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, σας βοηθά να απομακρύνετε τις αρνητικές σκέψεις σας και τις νοσηρές καταστάσεις του παρελθόντος, που στέκονται εμπόδιο στη ζωή σας. Τώρα καθίσταται ευκολότερο να βρεθεί μια λύση σε μια παλιά σύγκρουση με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένα συγγενή σας, καθώς γίνεστε πιο συμπονετικοί και διαλλακτικοί στις συζητήσεις σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Τοξότης Σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πειθώ και η ευγλωττία που σας χαρίζει ο Ερμής στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, ξεσηκώνουν τους άλλους, οι ιδέες σας γίνονται αποδεκτές από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Ίσως λάβετε μια σημαντική είδηση ή πληροφορία ή απλά ακούσετε κάποια κουτσομπολιά. Προσέξτε να μην αναμιχθείτε σε συζητήσεις, που στόχο έχουν ένα δριμύ κατηγορητήριο και μη δίνετε υποσχέσεις, τις οποίες δε θα τηρήσετε. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Αιγόκερως Σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, συνιστά να περιορίσετε τις σπατάλες σας, όντας εγκρατείς με τις περιττές αγορές σας. Τώρα δε θα είστε και τόσο υπεύθυνοι στα έξοδά σας, ίσως παρασυρθείτε από τα πολυτελή γούστα σας και κλονίσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Από τη θετική πλευρά, η φιλεύσπλαχνη φύση σας σας ωθεί να δώσετε οικονομική βοήθεια σε όσους έχουν την ανάγκη σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Υδροχόος Σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Με ισχυρή διαίσθηση και φαντασία κατευθύνεστε στα μεγάλα όνειρά σας, καθώς ο Ερμής στο ζώδιό σας σας βοηθά να πάρετε το καλύτερο για τον εαυτό σας. Συσπειρώνετε πολλά άτομα γύρω σας, τα οποία είναι πρόθυμα να σας δώσουν υποστήριξη στα σχέδιά σας. Μπορεί να προωθήσετε ένα έργο, να αλλάξετε την ερωτική σας ζωή και, καθώς ακτινοβολείτε καλοσύνη και ενθουσιασμό, είστε οι νικητές. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ιχθύς Σήμερα!

Τελευταία ενημέρωση: