Ερμής στον Κριό από τις 19/3/2023, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (165 votes)
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Από τις 19 Μαρτίου ως 3 Απριλίου 2023, η εμφάνιση του Ερμή στο παρορμητικό και δυναμικό ζώδιο του Κριού, φέρνει άμεσες και γρήγορες εναλλαγές. Ξεμπλοκάρονται στάσιμες καταστάσεις, δοσοληψίες, συζητήσεις, συμφωνίες θα γίνονται μέσα σε έντονο ρυθμό. Εσείς που ανήκετε στα παρορμητικά ζώδια, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, καλό θα είναι να συγκρατήσετε την ορμητικότητα στις λεκτικές σας εκφράσεις. Ταύροι, Λεοντές, Σκορπιοί, Υδροχόοι, αναλαμβάνετε ουσιαστική και δημιουργική δράση. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς, παίρνετε απόφαση να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν, νέα σχέδια, νέα όνειρα θα σας δώσουν την ώθηση να διαφοροποιήσετε την καθημερινότητα σας.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ερμή στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Οι συζητήσεις σας, τόσο σε ερωτικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό, θα είναι ουσιαστικές ίσως και αρκετά ανατρεπτικές. Ο τρόπος που θα διατυπώσετε απόψεις και ιδέες θα έχει δύναμη και στόμφο, θα καταφέρετε να πείσετε και να επηρεάσετε τους συνομιλητές σας. Δραστηριοποιημένη θα είναι η στάση σας, θα φανείτε φιλικοί, επικοινωνιακοί, προσιτοί, καταφθάνουν καινούργιες γνωριμίες μέσω διαδικτύου. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Κριό σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανοίγει το πνεύμα σας, διευρύνεται η σκέψη σας, ο Ερμής στον Κριό θα δώσει έκταση στην αντίληψη σας. Αυθορμητισμό θα αποκτήσει η στάση σας, τα λόγια σας θα είναι απελευθερωμένα, σε θέματα εργασιακά αλλά και ερωτικά υποχωρούν οι ανασταλτικές σκέψεις, τώρα θα είστε σε θέση να τολμήσετε και να ρισκάρετε. Καλό θα είναι να αποφύγετε τα μεγάλα οικονομικά άλματα ο έντονος ενθουσιασμός σας ενδεχομένως να σας οδηγήσει σε λάθος επιλογές. Χειριστείτε με σύνεση τα χρηματικά ποσά που θα λάβετε, αποφύγετε αγορές καλλωπισμού ή εντυπωσιασμού, προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη υποχρεώσεις και τυχόν οφειλές. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η εμφάνιση του Ερμή στο ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να αναλάβετε, να καθοδηγήσετε, και να επιτύχετε. Ένα ήδη προγραμματισμένο σας σχέδιο θα βρει υλοποίηση, ολοκληρώνεται ο σκοπός σας και από εκεί και πέρα βάζετε νέους στόχους. Σε κοινωνικό επίπεδο διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας, καινούργια άτομα θα περάσουν στην καθημερινότητα σας. Εσείς οι κοινωνικοί και συζητήσιμοι Δίδυμοι θα έχετε ευχέρεια λόγου, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και τις συμπάθειες. Στον ερωτικό σας τομέα, οι ελεύθεροι και αδέσμευτοι θα αποκτήσετε ερωτικές επαφές με καινούργιο πρόσωπο μέσω διαδικτύου. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Δίδυμο σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ερχομός του Ερμή στον Κριό φέρνει για εσάς τους Καρκίνους διαπραγματεύσεις, συνεδριάσεις, και επαγγελματικές συζητήσεις. Αλλαγές θα υπάρξουν στις κατευθύνσεις σας, ίσως να διαφοροποιήσετε το αντικείμενο εργασίας σας, νέες προτάσεις θα σας βάλουν σε σκέψεις. Με σύνεση και σωστό ένστικτο θα χειριστείτε τα οικονομικά σας, ναι μεν θα προβείτε σε αγορές, ωστόσο η βασική σας προτίμηση θα είναι η αποταμίευση. Στον ερωτικό σας τομέα τα γεγονότα θα τρέξουν με ταχύτητα, έρχονται εξελίξεις κυρίως σε εσάς που διανύετε αυτή τη στιγμή περίοδο χωρισμού. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Καρκίνο σήμερα.

ΛΕΩΝ

Ευνοϊκές εξελίξεις θα σας φέρει η εμφάνιση του Ερμή στο Κριό, κυρίως σε θέματα που αφορούν την πνευματικότητα και την έμπνευση σας. Εσείς που σπουδάζετε ή συγγράφετε ή ασχολείστε με καλλιτεχνικά θέματα, θα έχετε εμπνευσμένη και δημιουργική διάθεση. Βασικό σας μέλημα θα είναι η μελλοντική σας εξέλιξη, περνάτε σε καινούργια σχέδια, οράματα, και προγραμματισμούς. Με ενθουσιασμό και αισιοδοξία θα είστε καταρτισμένοι, δεν αποκλείεται οι ενέργειες ή οι επιλογές σας να είναι κάπως ασυνήθιστες και αρκετά πρωτοποριακές για τα δικά σας δεδομένα. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Λέοντα σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ταχύτατες θα είναι οι εξελίξεις τόσο σε οικονομικά θέματα όσο και σε κοινωνικά ή ερωτικά. Η εμφάνιση του Ερμή στον Κριό, σας φέρνει ανοίγματα, τερματίζει το στάδιο της αναμονής, περνάτε σε δράση. Καταφθάνουν στα χέρια σας καθυστερούμενα χρηματικά ποσά, δοσοληψίες συναλλαγές θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας. Αναλυτικοί θα είστε στις συζητήσεις με το ερωτικό σας ταίρι, εσείς που βρίσκεστε σε μακροχρόνιο δεσμό είναι πολύ πιθανό να πάρετε απόφαση δέσμευσης ή συγκατοίκησης. Η επιλογή σας να προβείτε σε τολμηρές κινήσεις θα έχει αίσια κατάληξη, οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβετε θα έχουν θετική εξέλιξη. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Παρθένο σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Ο ερχομός του Ερμή στον Κριό, σας παρακινεί να αλλάξετε τρόπο σκέψης, τώρα δε θα ανεχτείτε καθυστερήσεις, ο αυθορμητισμός και η ανυπομονησία σας θα σας ωθήσουν σε ενέργειες που ενδεχομένως να είναι κάπως βιαστικές. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις, τόσο σε θέματα οικονομικά, όσο και σε ερωτικά. Ευνοούνται τα καινούργια σχέδια, ωστόσο το καθετί θα πρέπει να παρθεί κατόπιν ορθολογικής σκέψης. Προσοχή στην παρορμητική σας έκφραση, στους διαλόγους με το ερωτικό σας ταίρι θα πρέπει να διατηρηθεί η ισορροπία, τα αιχμηρά λόγια ενδεχομένως να σας στοιχίσουν. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ζυγό σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σας επηρεάσει ο ερχομός του Ερμή στον Κριό, σκέψεις και πράξεις θα πάρουν μια άλλου είδους μορφή. Βασική σας ανάγκη θα είναι να αντισταθείτε στις εξαρτήσεις, να εναντιωθείτε σε καταστάσεις ρουτίνας ή στασιμότητας. Θα είναι μια πολύ καλή περίοδος να απεγκλωβιστείτε απ' τις αποτυχίες του παρελθόντος, βάζετε νέους στόχους, οραματίζεστε ένα διαφορετικό μέλλον. Έντονη δραστηριότητα θα υπάρξει στη ροη της καθημερινότητας σας, οι επιλογές σας ίσως να υπερφορτώσουν το πρόγραμμα σας. Δείξτε ενδιαφέρον στην πνευματική και σωματική σας κατάσταση, καλό θα είναι να μην κουράσετε τον εαυτό σας παραπάνω από όσο αντέχει. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Σκορπιό σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής στον Κριό θα τονώσει τις επικοινωνιακές σας διαθέσεις, τώρα προτεραιότητα για εσάς θα είναι η έντονη κοινωνική ζωή. Έκταση θα δώσετε στη διανοητική σας διέγερση, οτιδήποτε σκεφτείτε θα επιχειρήσετε να το κάνετε πράξη χωρίς ενδοιασμούς ή αναστολές. Ευνοούνται τα τολμηρά εγχειρήματα, οι προσπάθειες σας ευδοκιμούν, τα καινούργια σας σχέδια θα βρουν υλοποίηση. Στον ερωτικό σας τομέα, φλερτάρετε, επικοινωνήστε και προσεγγίστε με αυθορμητισμό, εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε άνοιγμα νέας ερωτικής σχέσης μέσω διαδικτύου. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εμφάνιση του Ερμή στον Κριό, ανατροπές θα φέρει στο σκεπτικό σας. Τα γεγονότα θα σας βάλουν στην διαδικασία να αναθεωρήσετε για κάποιες παρελθοντικές σας κινήσεις ή επιλογές. Στον επαγγελματικό σας τομέα ενδεχομένως να αλλάξετε πορεία κατεύθυνσης, ίσως να νιώσετε πως πλέον κάποια πράγματα δε σας ικανοποιούν. Προσοχή στον τρόπο που θα εκφραστείτε, αποφύγετε την πεισματική στάση, στις συζητήσεις σας θα πρέπει να δείξετε διάθεση διαλλακτικότητας. Μέσα στην ερωτική σας σχέση ίσως να μην λείψουν οι συγκρούσεις, ο απότομος ή επιτακτικός τρόπος ομιλίας θα προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ερχομός του Ερμή στον Κριό, θα σας βοηθήσει να διατυπώσετε με επιτυχία τις πρωτοποριακές σας σκέψεις, πρακτική εφαρμογή θα έχουν οι ιδέες σας. Καινούργια ταλέντα θα κάνουν την εμφάνιση τους, οι πνευματικές σας ικανότητες θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Στον ερωτικό σας τομέα, θα τολμήσετε να διαγράψετε το αρνητικό παρελθόν, σε ένα καινούργιο πρόσωπο θα επικεντρωθεί το ενδιαφέρον σας, ξεκινάτε νέα ερωτική πορεία. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Υδροχόο σήμερα.

ΙΧΘΥΣ

Με τον ερχομό του Ερμή στον Κριό, μπαίνετε στη διαδικασία να επαναξιολογήσετε και να κρίνετε, αυτή τη φορά, τις καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό. Τώρα βάζετε στο μικροσκόπιο εκτιμήσεις και εξιδανικεύσεις, πρόσωπα και υποσχέσεις, η συμπεριφορά σας αλλάζει μορφή, δεν αποκλείεται να δείξετε ένα καινούργιο πρόσωπο σε ανθρώπους που στο παρελθόν σας απογοήτευσαν. Με διαφορετική διάθεση και αντίληψη θα δείτε και την ερωτική σας σχέση. Επιθυμία σας θα είναι να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα, ωστόσο η επιτυχία των κινήσεων σας θα έγκειται στο κατά πόσο ξεκάθαρα και ειλικρινά θα καταφέρετε να εκφραστείτε. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ιχθύ σήμερα.

Τελευταία ενημέρωση: