Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων 2023, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Οι ετήσιες προβλέψεις ζωδίων για το νέο έτος 2023. Μπορείς να διαβάσεις το πως θα σε επηρεάσουν οι αστρολογικές όψεις και οι θέσεις των πλανητών της χρονιάς. Η αγαπημένη μας Αστρολόγος Φούλα Γρηγοροπούλου μελέτησε τα αστρολογικά δρώμενα της χρονιάς και αναλύει για κάθε ζώδιο τι θα φέρουν σε όλους τους τομείς.

Ζώδια 2023 - Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023

Φίλοι μου φτάσαμε αισίως στις τελευταίες ημέρες αυτού του έτους και οδεύουμε ολοταχώς προς το κατώφλι ενός καινούργιου έτους -2023- που θα φέρει νέες ευκαιρίες, νέους στόχους, νέες προτεραιότητες αλλά και νέα ζητήματα στο προσκήνιο!

Σημαντικό για αυτή τη χρονιά είναι το γεγονός πως ο Κρόνος θα αλλάξει ζώδιο στις αρχές του Μαρτίου και θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου και θα παραμείνει για τα επόμενα τρία περίπου έτη. Από τη νέα του θέση θα μας οδηγήσει σε αλλαγές όσον αφορά τον τρόπο που προσεγγίζουμε συλλογικά ζητήματα, αλλά και τον τρόπο που στεκόμαστε απέναντι σε θέματα που δεν αφορούν εμάς αλλά αφορούν τον κοινωνικό περίγυρο. Ο Κρόνος εδώ θα μας κάνει πιο συμπονετικούς απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις, όμως την ίδια στιγμή είναι πολύ πιθανό με αφορμή ζητήματα που θα απασχολήσουν το κοινωνικό σύνολο να φέρει στην επιφάνεια ανησυχίες, φοβίες και ενδόμυχες σκέψεις, οι οποίες θα δημιουργήσουν ανασφάλεια. Ο Κρόνος σε αυτό το ζώδιο μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε περιορισμένοι -είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά- κάτι που θα μας απασχολήσει όλη τη διάρκεια της χρονιάς. 

Ο Δίας θα βρίσκεται μέχρι και τα μέσα του Μαΐου στο ζώδιο του Κριού δίνοντας ώθηση για νέα ξεκινήματα, πολύ καλή περίοδος μέχρι και τον Μάιο για όσους θέλουν να ξεκινήσουν πιστοποιήσεις, σεμινάρια και νέα προγράμματα σπουδών. Από τις 15/5 ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου, από τη νέα του θέση θα στρέψει το ενδιαφέρον όλων μας στα υλικά αποκτήματα, τους πόρους, τα έσοδα, τα έξοδα και θα μας οδηγήσει να αναρωτηθούμε ποιες είναι οι πραγματικές μας ανάγκες ποιες είναι πλασματικές ανάγκες και πως μπορούμε να διαχωρίσουμε αυτά που πραγματικά θέλουμε σε σχέση με αυτά που νομίζουμε ότι θέλουμε.

Ένα πολύ σημαντικό αστρολογικό γεγονός για αυτή τη χρονιά είναι το «δοκιμαστικό» πέρασμα του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου. Ο Πλούτωνας θα περάσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα από τις 23/3 έως και τις 10/6 στον Υδροχόο, προτού γυρίσει πίσω στον Αιγόκερω και ξαναπεράσει -οριστικά πλέον- στον Υδροχόο στις αρχές του 2024. Βέβαια το γεγονός πως θα βρεθεί έστω και για λίγους μήνες μέσα σε αυτή τη χρονιά σε ένα νέο ζώδιο θα αλλάξει την ενέργεια και θα μας δώσει μία μικρή γεύση για το τι θα σημάνει η οριστική του είσοδος.

Έτσι λοιπόν φέτος από αυτή τη θέση φαίνεται πως θα δημιουργήσει ένα νέο υπόβαθρο και νέα δεδομένα σε κοινωνικές και φιλικές σχέσεις, καθώς και στην επαφή μας με ομάδες ανθρώπων, τη συμμετοχή μας σε συλλογικούς σκοπούς και εθελοντικές δράσεις που αφορούν το κοινωνικό σύνολο. Ο Πλούτωνας εδώ θα είναι πολύ αποκαλυπτικός και σε προσωπικό επίπεδο φαίνεται πως θα αποκαλύψει σε πολλούς από εμάς τις λάθος επιλογές σε παρέες, φίλους και ομάδες ανθρώπων. 

Οι εκλείψεις αυτής της χρονιάς θα είναι «μοιρασμένες», καθώς οι δύο εκλείψεις Σελήνης που θα πραγματοποιηθούν μέσα σε αυτό το έτος (στις 5/5 και στις 28/10) θα γίνουν στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού. Αυτές θα φέρουν ξανά στο προσκήνιο πράγματα τα οποία μας απασχολούν ήδη από τώρα, πράγματα τα οποία σχετίζονται με την ασφάλεια, την ενέργεια, την τροφή και τους πόρους μας. 

Οι άλλες δύο εκλείψεις Ηλίου θα πραγματοποιηθούν στις 20/4 και στις 14/10 στον άξονα Κριού - Ζυγού και θα δημιουργήσουν προσμονή για νέα ξεκινήματα ύστερα από μία μακρά περίοδο που πολλά πράγματα είχαν παραμείνει στάσιμα. Για να υπάρξει μια νέα αρχή θα χρειαστεί πρώτα να υπάρξει ένα τέλος και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να έχουμε υπόψιν μας όλη τη διάρκεια αυτής της χρονιάς, καθώς θα μας βοηθήσει να διακρίνουμε τι χρειάζεται να τελειώσει και τι είναι αναγκαίο να ξεκινήσει.

 Διαβάστε ΕΔΩ τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2023! 

Τελευταία ενημέρωση: