Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις για τα ζώδια 2020.

Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (31 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Στις Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2020 για τα ζώδια μπορείς να διαβάσεις πως οι αστρολογικές όψεις της χρονιάς θα επηρεάσουν τις σχέσεις σου. Η Φούλα Γρηγοροπούλου αναλύει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά φέτος. Επισης για να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες, ώστε να έχεις μια πλήρη εικόνα για όλα όσα σε αφορούν διάβασε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2020.

Τα αισθηματικά το 2020: Επιστροφές από το παρελθόν

Στα αισθηματικά το 2020 ίσως να μην αρχίσει με τον πιο ρομαντικό τρόπο. Η Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο στις 10 Ιανουαρίου σε συνδυασμό με τη σύνοδο του Κρόνου και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12 Ιανουαρίου ταράσσει για καλά τα νερά στο πεδίο των σχέσεων. Εάν η σχέση με τον σύντροφό σας δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να τελειώσει.

Από τις 13 Μαΐου έως τις 25 Ιουνίου, η Αφροδίτη σε οπισθοδρόμηση στους Διδύμους ωθεί σε μια επαναξιολόγηση των σχέσεων. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, κάποιοι μπορεί να επανεξετάσουν τις επιλογές τους. Το να μπορείς να επιλέξεις είναι συνήθως ωραίο, αλλά όταν υπάρχουν πολλές επιλογές τα πράγματα μπερδεύονται. Είναι πιθανόν πως μια πόρτα που πίστευες ότι έκλεισε για τα καλά με κάποιον, να ανοίξει ξανά ξαφνικά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και αν ναι, αυτή τη φορά όλα θα κυλίσουν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Σε αυτό το σκηνικό προστίθεται και η Αφροδίτη, η οποία θα έλθει τρεις φορές φέτος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, στις 3 Μαΐου, 20 Μαΐου ενόσω βρίσκεται σε αναδρομή και εκ νέου στις 27 Ιουλίου. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 5 Ιουνίου, σε αντίθεση με την ανάδρομη Αφροδίτη θα μπορούσε να φέρει σημαντικές ανατροπές! Εκείνη την περίοδο, είναι πιθανόν να νιώσετε απογοήτευση από τη σχέση σας. Καλό θα είναι να αποφύγετε να πάρετε οποιαδήποτε σημαντική απόφαση, επειδή θα δράσετε

κάτω από τη φόρτιση των συναισθημάτων σας. Υπάρχει και η καλή πλευρά σε αυτή την ιστορία, μια και η ανάδρομη Αφροδίτη μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε τι ακριβώς θέλουμε από τον σύντροφό μας και να δούμε τα πράγματα και τις επιλογές μας πιο καθαρά.

Ο Άρης σε αναδρομή στον Κριό στο ζώδιο που κυβερνά μπορεί να οδηγήσει σε κάποια αναθεώρηση των σχέσεων το 2020. Η όψη θα διαρκέσει από 9 Σεπτεμβρίου μέχρι 13 Νοεμβρίου. Πιθανόν εσείς ή ο σύντροφος σας να δείξει μειωμένο ενδιαφέρον για τη σχέση σας εκείνο το διάστημα και ιδιαίτερα στο κρεβάτι, εξαιτίας άγχους που θα κουβαλά από τη δουλειά. Θα πρέπει να δείξετε κατανόηση και να συζητάτε μαζί του τα προβλήματα που τον απασχολούν.

Σας αναφέραμε τις δύσκολες περιόδους. Θέλετε να μάθετε και τις ευνοϊκές περιόδους για τα αισθηματικά σας αυτή τη χρονιά και πως επηρεάζουν τα ζώδια;

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το ζώδιο σας στις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις του 2020!

Τελευταία ενημέρωση:
\n