Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια 2020.

Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (31 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Οι ετήσιες προβλέψεις ζωδίων το 2020. Η αστρολόγος Φούλα Γρηγοροπούλου μελέτησε τα αστρολογικά δρώμενα της χρονιάς και αναλύει για κάθε ζώδιο τι θα συμβεί στα αισθηματικά, επαγγελματικά και όλους τους τομείς της ζωής σας.

Ζώδια 2020 Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Το 2020 όλα σχεδόν τα ζώδια ευνοούνται σε νέα ξεκινήματα, τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και θέματα χρημάτων. Σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις, κάποιοι θα επικεντρώσουν το ενδιαφέρον τους στη διασκέδαση  και τα χόμπι, ενώ άλλοι θα ασχοληθούν περισσότερο με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά τους, αλλά για να μακρηγορούμε εδώ, αφού θα δείτε όλες τις λεπτομέρειες  προσωπικά ο καθένας όταν διαβάσετε το ζώδιο σας. Αυτή η χρονιά είναι πολύ ξεχωριστή στην αστρολογία, επειδή σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας εποχής.

Η σύνοδος μεταξύ του Δία και του Κρόνου που ξεκινά φέτος θα διαρκέσει 20 περίπου έτη και αναμένεται να αλλάξει τον τρόπο ζωής της ανθρωπότητας. Σύμφωνα με τους αστρολόγους, την περίοδο που έρχεται θα γίνουν ριζοσπαστικές κινήσεις  που θα οδηγήσουν σε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Αυτή η σημαντική αστρολογική όψη θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθείς).

Τα επαγγελματικά το 2020: Οι κόποι σας ανταμείβονται

Η εργασία δεν θα σας λείψει το 2020 και οι πλανήτες θα είναι στο πλευρό σας. Μπορείτε να έχετε αντιπαραθέσεις με τους ανωτέρους σας, επειδή θα έχετε την τάση να προσπαθείτε να λύσετε τα προβλήματα μόνοι σας, χωρίς να συμβουλεύεστε τους άλλους. Κάποια εμπόδια μπορεί να υπάρξουν κατά την προσπάθεια επίτευξης των στόχων σας, αλλά θα τα ξεπεράσετε εύκολα. Γενικά, αυτή τη χρονιά όσοι εργαστούν σκληρά θα δουν τους κόπους τους να ανταμείβονται. Γι' αυτό να προσπαθείτε να κάνετε τη δουλειά σας με υπευθυνότητα.

Το 2020 θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε επαγγελματική αναγνώριση, και ακόμη και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα από την εργασία σας. Αν είστε επιχειρηματίας και έχετε συγκεκριμένα σχέδια, βρείτε τους απαραίτητους συνεργάτες για να τα υλοποιήσετε. Το δεύτερο εξάμηνο τους έτους τα έξοδα σας θα αυξηθούν. Όταν θα βρίσκετε εμπόδια στη δουλειά, να ακούτε τη διαίσθηση σας . Γενικά, αυτή τη χρονιά, θα έχετε αυξημένη διαίσθηση στα επαγγελματικά σας και όχι μόνο.

Αν είστε εργαζόμενος και δεν έχετε ακόμα βρει δουλειά, θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για εσάς μέσα στη χρονιά. Ωστόσο, το 2020 θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στην επιλογή της νέας σας εργασίας. Δεν είναι όλοι οι μήνες καλοί για μετακίνηση. Καλό είναι να αποφύγετε αλλαγή εργασίας κατά τις περιόδους που υπάρχουν αναδρομές σημαντικών πλανητών, καθώς και εκείνες του ανάδρομου Ερμή.

Η επιρροή των πλανητών στα ζώδια το 2020

Στην αστρολογία, η σύνοδος Δία - Κρόνου είναι ο κύριος πλανητικός κύκλος που χρησιμοποιείται για τη μελέτη των ιστορικών περιόδων. Η συνάντηση μεταξύ αυτών των δύο συμβαίνει μία φορά κάθε 19 χρόνια και έχει ένα ισχυρό ιδρυτικό χαρακτήρα, περιγράφοντας την αρχή μιας νέας πολιτικής, οικονομικής και πολιτιστικής εποχής. Αυτή η σύνοδος πραγματοποιείται στον Υδροχόο. Το 2020 αποτελεί την αρχή της πολυδιαφημισμένης "Εποχής του Υδροχόου", μιας περιόδου στην οποία θα αποκατασταθεί η οικονομική ισορροπία του κόσμου και η κοινωνία θα γνωρίσει μια θετική εξέλιξη στην τάξη πραγμάτων.

Στις 14 Δεκεμβρίου, υπάρχει μια ολική έκλειψη του Ήλιου. Γενικά, φέτος θα σημειωθούν τέσσερις μερικές Σεληνιακές εκλείψεις και δύο εκλείψεις Ηλίου, οι οποίες όμως θα έχουν μικρή επίδραση στη ζωή μας. Οι ημερομηνίες που πραγματοποιούνται είναι στις 10 Ιανουαρίου - Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο, 05 Ιουνίου - Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη, 05 Ιουλίου - Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω, 30 Νοεμβρίου - Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους.

Δώστε σημασία στις όψεις της Νέα Σελήνης το 2020. Γενικά, σε κάθε Νέα Σελήνη ανοίγονται ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, που ανοίγουν νέες ευκαιρίες τόσο στα αισθηματικά όσο και στα αισθηματικά.

Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει προβλήματα επικοινωνίας στην καθημερινή σας ζωή. Οι περίοδοι αναδρομής του πλανήτη το 2020 είναι 17 Φεβρουαρίου -10 Μαρτίου στους Ιχθείς (όπου θα περάσει σε ανάδρομη πορεία και στο ζώδιο του Υδροχόου), 18 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου στον Καρκίνο, 14 Οκτωβρίου - 3 Νοεμβρίου στον Σκορπιό (όπου θα περάσει σε ανάδρομη πορεία και στο ζώδιο του Ζυγού). Όσο προσεκτικοί και αν είστε, εκείνες τις περιόδους θα αντιμετωπίσετε κάποιες μη αναμενόμενες δυσκολίες στην καθημερινότητα σας.

Η ανάδρομη Αφροδίτη από 13 Μαΐου μέχρι 25 Ιουνίου θα φέρει συναισθηματικά προβλήματα στη ζωή του ζευγαριού, όπως αδυναμία έκφρασης των συναισθημάτων. Παράλληλα θα δημιουργήσει ένα κλίμα έντασης και αλληλοκατηγοριών του ενός προς τον άλλον για όλα τα θέματα που αφορούν τη μεταξύ τους συμβίωση.

Ο ανάδρομος Πλούτωνας από 25 Απριλίου μέχρι 4 Οκτωβρίου Θα φέρει σημαντικές και αιφνίδιες αλλαγές σε όλη τη διάρκεια του 2020. Είναι πιθανό να περάσετε μια περίοδο εσωστρέφειας και μοναξιάς ή και άλλες δυσκολίες, οι οποίες όμως θα οδηγήσουν σε μια σημαντική πνευματική εξέλιξη, μόλις ξεπεράσετε τα προβλήματα.

Όσον αφορά τον Δία στον Αιγόκερω, θα κερδίσετε την εύνοια του, αν δείξετε την απαραίτητη πειθαρχία και υπευθυνότητα που απαιτεί αυτός ο πλανήτης. Όπως δείχνουν οι αστρολογικές προβλέψεις του 2020, η κοινωνική αναγνώριση και το άνοιγμα προς το μέλλον εξασφαλίζονται από τον Δία στον Αιγόκερω, ενώ ο Ουρανός στον Ταύρο θα συμβάλλει στην απόκτηση μιας νέας προοπτικής σχετικά με τα οικονομικά και περιουσιακά μας στοιχεία.

Διαβάστε το ετήσιο ωροσκόπιο του ζωδίου σας και μάθετε όλα όσα πρέπει να προσέξετε το 2020!

Τελευταία ενημέρωση:
\n