Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Χρήστο Ντούβλη

Ο γνωστός και αγαπημένος μας αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης ετοίμασε σε βίντεο τις ετήσιες προβλέψεις ζωδίων για το νέο έτος, 2023. Δες το ζώδιό σου και μάθε τι γεγονότα να περιμένεις τη νέα χρονιά. Τι εξελίξεις θα έχεις; Θα είναι άραγε για το ζώδιό σου μια τυχερή χρονιά και αν ναι σε ποιον τομέα;

Τι θα μας αναλύσει ο Χρίστος Ντούβλης στο video με τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023;

Είναι μια χρονιά πραγματικά σταθμός και αυτό γιατί από τον Ιανουάριο έως και τον Απρίλιο το σκηνικό θα συνεχιστεί, δείχνει να κουβαλάμε τα καλά και τα αρνητικά από την προηγούμενη χρονιά. Θα πάρουμε από την προηγούμενη χρονιά εκείνα τα αρνητικά που αφορούν κάθε μορφής παραβίασης του ποινικού κώδικα, θα ακούμε αρκετά συχνά αδικήματα και γεγονότα που θα μας σοκάρουν αλλά και θα μας απογοητεύσουν.

Από τον Απρίλιο έως και τον Οκτώβριο υπάρχει άνθηση και ανάγκη για νέα ξεκινήματα, έχουμε την προσδοκία αλλά και την βεβαιότητα ότι κάτι πρέπει να αρχίσουμε, να ανοίξουμε έναν νέο κύκλο. Αυτό το νέο ξεκίνημα μπορεί να αφορά μια νέα σχέση, μια νέα δουλειά, ένα οικονομικό ξεκίνημα, σε αυτό το νέο ξεκίνημα θα υπάρχουν αρκετά μεγάλες δόσεις αισιοδοξίας.

Από τον Οκτώβρη έως και τέλη του έτους θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε σε βάθος το κομμάτι των σχέσεων, είναι ο πιο σημαντικός τομέας της ζωής μας. Στον όρο σχέση, αφορούν κάθε μορφής, μην σκεφτείτε λοιπόν μόνο τις ερωτικές, αλλά ανοίχτε το πεδίο. Επίσης μέχρι τον Μάρτιο θα συνεχιστεί η πολυλογία, να λέμε ο καθένας την άποψη του και να ερχόμαστε σε κόντρα με τους γύρω μας και έπειτα με τον ενθουσιασμό μας και την αισιοδοξία θα κάνουμε τα ανοίγματα μας.

Δες το βίντεο με τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 εδώ:

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
1+1 SMS (ΑΣΤΡΑ)