Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων 2019, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Ζώδια 2019 Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις: Μπορείς να διαβάσεις το πως θα σε επηρεάσουν οι αστρολογικές όψεις και οι θέσεις των πλανητών της χρονιάς. Η αγαπημένη μας Αστρολόγος Φούλα Γρηγοροπούλου μελέτησε τα αστρολογικά δρώμενα της χρονιάς και αναλύει για κάθε ζώδιο τι θα φέρουν σε όλους τους τομείς. Διάβασε ΕΔΩ για τα αισθηματικά των ζωδίων για το 2019.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε τι θα συμβεί το 2019 σε όλους τους τομείς της ζωής σου:

Το 2019 προβλέπεται σαφώς λιγότερο απαιτητικό από το 2018 καθώς έχουμε πλανητικές μετακινήσεις που θα συντελέσουν σε αυτό. Ο Δίας ο οποίος βρίσκεται στον Τοξότη από τις 8 Νοεμβρίου 2018 και θα παραμείνει έως και τις 2 Δεκεμβρίου 2019 είναι μία εξαιρετική πλανητική μετακίνηση καθώς βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά. Η αισιοδοξία θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της χρονιάς η οποία δεν θα μας αφήσει να σκεφτόμαστε απαισιόδοξα. Ο Δίας από τον Τοξότη θα μας δίνει αφορμές για διασκέδαση, όμως θα πρέπει να προσέξουμε καθώς οι υπερβολές είναι πιθανές. Προσοχή λοιπόν στην υπεραισιοδοξία, στις καταχρήσεις και στις υπερβολικές παρορμητικές αντιδράσεις οι οποίες δεν θα μας βοηθήσουν.

Ο Κρόνος συνεχίζοντας την πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερου είναι το «αντίπαλο δέος» του Δία καθώς προστάζει δουλειά, υπομονή και επιμονή. Η κούραση είναι δεδομένη για τον Κρόνο όμως είναι απαραίτητη για να έρθει η επιβράβευση. Πολύ καλό έτος για να βάλουμε γερές βάσεις σε οτιδήποτε θέλουμε είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Ουρανός θα παραμείνει στον Κριό έως τις 5 Μαρτίου γεγονός που υποδεικνύει πως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) θα έχουν κάποιες στιγμές αστάθειας και αλλαγών σε σημαντικά ζητήματα όπως οικονομικά και επαγγελματικά. Στις 6 Μαρτίου θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και θα μας δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις σχετικά με τις προτεραιότητές μας, σχετικά με κατά πόσο είναι σημαντικά αυτά που έχουν σημασία για εμάς και είναι πιθανόν να μας οδηγήσει σε ριζικές αλλαγές στο σύστημα αξιών μας.

Ο Ποσειδώνας ο οποίος συνεχίζει τη μακρά πορεία του στους Ιχθύς μας καλεί να έχουμε πίστη. Πίστη στον εαυτό μας, στις δυνατότητές μας και σε αυτά που θέλουμε να πετύχουμε. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουμε στα μεγάλα λόγια που θα ακούγονται κατά διαστήματα όλο το έτος και πριν τα πιστέψουμε θα πρέπει να δούμε αν όντως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Οι εκλείψεις του έτους γίνονται στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου (6 Ιανουαρίου, 2 και 16 Ιουλίου, 26 Δεκεμβρίου) γεγονός που δείχνει πως θα μας απασχολήσουν έντονα ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα, την οικογένεια και τις ισορροπίες ανάμεσα σε αυτούς τους δύο τομείς. Η μοναδική που γίνεται σε Σταθερά ζώδια είναι έκλειψη Σελήνης και λαμβάνει χώρα την 21η Ιανουαρίου στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα. Μοιραίες συναντήσεις για κάποιους, αλλαγή στο σκηνικό των συναισθηματικών ζητημάτων για κάποιους άλλους αλλά και επαφές με πρόσωπα του παρελθόντος είναι μερικά από τα σενάρια της έκλειψης. Σίγουρα αυτό το έτος προμηνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον! Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το 2019 στα ασθματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε ΕΔΩ τις Ετήσιες Προβλέψεις για το 2019!

Τελευταία ενημέρωση: