Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων 2022, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (76 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Οι ετήσιες προβλέψεις ζωδίων για το νέο έτος 2022. Μπορείς να διαβάσεις το πως θα σε επηρεάσουν οι αστρολογικές όψεις και οι θέσεις των πλανητών της χρονιάς. Η αγαπημένη μας Αστρολόγος Φούλα Γρηγοροπούλου μελέτησε τα αστρολογικά δρώμενα της χρονιάς και αναλύει για κάθε ζώδιο τι θα φέρουν σε όλους τους τομείς.

Ζώδια 2022 - Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022

Αγαπημένοι μου φίλοι το 2022 είναι μία χρονιά η οποία έχει ιδιαίτερο αστρολογικό ενδιαφέρον, καθώς κατά τη διάρκεια της θα υπάρξουν νέες πλανητικές διελεύσεις, οι οποίες θα αλλάξουν την ενέργεια, τις προτεραιότητες αλλά και τη διάθεση όλων μας.

Η πρώτη σημαντική αστρολογική διέλευση θα είναι αυτή του Δία ο οποίος θα βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά παραδοσιακά -τους Ιχθύς- από την πρώτη ημέρα του έτους έως και τις 10/5 και μετά αφού κάνει ένα διάλειμμα περνώντας το ζώδιο του Κριού, θα επιστρέψει ανάδρομος στους Ιχθύς από τις 28/10 έως τις 20/10. Η νέα θέση του Δία θα είναι πάρα πολύ βοηθητική σε γενικότερο πλαίσιο καθώς δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε πως θα βρίσκεται σε ένα ζώδιο που θεωρείται «σπίτι» του, κάτι που δείχνει πως θα είναι εύκολο να εκφράσει τις θετικές ποιότητες του και να βοηθήσει σημαντικά τις καταστάσεις και κυρίως τη ψυχολογία μας.

Ζητήματα τα οποία σχετίζονται με συλλογικές δράσεις, εθελοντισμό, την προσφορά βοήθειας στους ανθρώπους γύρω μας και την προστασία των πιο ευάλωτων ανθρώπων, θα βρίσκονται στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια αυτού του έτους. Είναι πολύ πιθανό να παρατηρήσουμε ότι όλο και περισσότεροι θα αρχίσουν να παίρνουν μέρος σε συλλογικές δραστηριότητες, εθελοντικούς σκοπούς και κοινωνικές δράσεις καθώς ένα χαρακτηριστικό του Δία σε αυτό το ζώδιο είναι η ενσυναίσθηση. Ένα διάστημα το οποίο αξίζει να προσεχθεί είναι αυτό της συνόδου του με τον Ποσειδώνα, η οποία θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 12/4 όμως η επιρροή της θα ξεκινήσει από το Μάρτιο. 

Ο Δίας/Ποσειδώνας θα συναντηθούν στην 23η μοίρα των Ιχθύων επηρεάζοντας περισσότερο το τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων και τα σενάρια για αυτή τη σύνοδο είναι πολλά. Στη θετική της έκφραση είναι πάρα πολύ πιθανό να ενισχύσει την πνευματικότητα και την ανάγκη της επαφής μας με το «Θείο», κάτι που θα μας βοηθήσει να αντλήσουμε πίστη, αισιοδοξία και ελπίδα. Στην αρνητική της έκφραση δεν αποκλείεται να «φουσκώσει» φρούδες ελπίδες, υποσχέσεις και να δημιουργήσει ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το νερό.

Από τις 11/5 έως και τις 27/10 ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Κριού δημιουργώντας το μονοπάτι μιας νέας εκκίνησης, δίνοντας μας το έναυσμα και τη διάθεση να αναλάβουμε δράση, να κάνουμε πράγματα και να πάρουμε την τύχη καταστάσεων που μας απασχολούν στα χέρια μας. Ο Δίας σε αυτό το πύρινο ζώδιο θα είναι πολύ μαχητικός και πάρα πολύ δυναμικός. Αφού επιστρέψει για λίγο καιρό στο ζώδιο των Ιχθύων, θα περάσει ξανά για την ετήσια διέλευση του στον Κριό στις 21/12.

Ο Κρόνος εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να ενώνει ανθρώπους με κοινές ιδέες, απόψεις και αντιλήψεις σε ομάδες, οι οποίες θα γίνονται όλο και πιο διακριτές κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς. Την ίδια στιγμή μπορεί να σημάνει την οριστική απομάκρυνση μας από ανθρώπους που θεωρούμε πως δεν έχουμε κοινά στοιχεία και δεν βλέπουμε τον κόσμο με τα ίδια μάτια.

Ο Ουρανός συνεχίζει και εκείνος το ταξίδι του στο ζώδιο του Ταύρου φέρνοντας συχνά-πυκνά στο προσκήνιο θέματα τα οποία σχετίζονται με την ύλη, τους πόρους, την ενέργεια και κατά διαστήματα θα δημιουργεί ανασφάλειες σε πολλούς από εμάς, αν όχι σε όλους. Ίσως να χρειαστεί να αναπροσαρμόσουμε τις ανάγκες μας, να αναθεωρήσουμε τις προτεραιότητές μας και να γίνουμε πιο ευέλικτοι σε κάποια ζητήματα που σχετίζονται με τα παραπάνω.

Αυτό το σενάριο θα γίνει ακόμα πιο έντονο καθώς και οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν αυτή τη χρονιά θα είναι στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού, κάτι που ενισχύει το ότι θα έρθουν στο προσκήνιο τα παραπάνω θέματα. Κοντά στις ημέρες που θα πραγματοποιηθούν αυτές οι εκλείψεις (30/4 έκλειψη Ηλίου, 16/5 έκλειψη Σελήνης, 25/10 έκλειψη Ηλίου και 8/11 έκλειψη Σελήνης) θα έρχονται ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τη συναισθηματική, πρακτική και οικονομική ασφάλεια, δημιουργώντας νέα δεδομένα, φέρνοντας νέα ήθη και έθιμα.

Άλλη μία αστρολογική διέλευση αυτής της χρονιάς η οποία αξίζει να αναφερθεί είναι αυτή του Άρη ο οποίος θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/8/2022 και θα παραμείνει έως τις 25/3/2023. Η ασυνήθιστα μεγάλη παραμονή του Άρη σε ένα ζώδιο θα συμβεί γιατί στους Διδύμους θα πραγματοποιήσει την ανάδρομη πορεία του από τις 30/10/2022 έως τις 13/1/2023.

Έτσι λοιπόν το φθινόπωρο αυτής της χρονιάς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα ιδιαίτερα απαιτητικό χρονικό διάστημα, το οποίο θα έχει πολλές ειδήσεις, νέες πληροφορίες, μετακινήσεις αλλαγές και μία γενικότερη κινητικότητα σε ζητήματα τα οποία μας απασχολούν. Όταν ο Άρης θα ξεκινήσει την ανάδρομη του πορεία ενδεχομένως να παρατηρήσουμε κάποιες καθυστερήσεις ή να νιώσουμε πως κάποια πράγματα που θέλουμε να κάνουμε χρειάζονται περισσότερη προσπάθεια και τρέξιμο εκ μέρους μας. Καλό θα είναι να αποφύγουμε τα νέα ανοίγματα κατά την περίοδο που ο Άρης θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, μιας και μπορεί να συνοδεύονται από αρκετά εμπόδια τα οποία θα μας κάνουν να ξοδέψουμε χρόνο και θα παίξουν με την υπομονή μας. 

Αυτό που θα πρέπει να κρατήσουμε είναι πως το 2022 μπορεί να είναι ένα απαιτητικό έτος, το οποίο θα μας κάνει να δούμε τα γεγονότα μέσω μιας διαφορετικής οπτικής, να αλλάξουμε προτεραιότητες και να αναθεωρήσουμε το τι έχει σημασία για εμάς. Δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε πως μέσα από κάποιες δυσκολίες που ενδεχομένως να υπάρξουν θα πάρουμε πολύτιμα μαθήματα, θα γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί. Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε το Δία ο οποίος θα βοηθά πάρα πολύ τη ψυχολογία μας και θα φροντίζει να μας υπενθυμίζει πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

 Διαβάστε ΕΔΩ τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2022! 

Τελευταία ενημέρωση:
875 ΚΛΗΣΗ