Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 11 8 2018, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Στις 11 Αυγούστου η έκλειψη Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα θα έχει επίδραση στον τρόπο σκέψης, στην ψυχολογία, και στην οπτική γωνία που ουσιαστικά ορίζει τις αποφάσεις και τις ενέργειες. Οι τολμηροί χαρακτήρες με φιλοδοξίες και επεκτατικές βλέψεις καλό θα είναι να αναβάλουν για την ώρα σχέδια και ριψοκίνδυνα άλματα, η χρονική στιγμή δε θα είναι ευνοϊκή για επιτυχημένες αλλαγές. Εσείς που προσμένετε μια απάντηση ή ένα συγκεκριμένο απόκτημα θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή, αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες.

Επηρεασμένος θα είναι ο νους, προσοχή σε τάσεις απαισιοδοξίας, οι σκοτεινές σκέψεις θα οδηγήσουν σε λανθασμένες πράξεις ή προσεγγίσεις. Δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες και οι καινούργιες αγάπες, ωστόσο θα πρέπει να αποφευχθεί η υπερβολή και η βιαστική κατάληξη.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Έκλειψη Ήλιου στο ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, στις 11 Αυγούστου με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ καλά τις αποφάσεις σας κυρίως στον αισθηματικό σας τομέα. Εσείς που ερωτεύεστε εύκολα, το νου σας να μη παρασυρθείτε από το συναίσθημα και αφήσετε πίσω σας τη λογική. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε δεσμευτική ή μακροχρόνια σχέση είναι πολύ πιθανόν να νιώσετε καταπιεσμένοι, η ανάγκη σας για ελευθερία και αποδέσμευση ίσως να σας ωθήσει σε παρορμητικές αποφάσεις και δηλώσεις. Σκεφτείτε πολύ καλά τι θα υποσχεθείτε και τι θα ανακοινώσετε, ελλοχεύει κίνδυνος λίγο αργότερα να μετανιώσετε για τυχόν ριζοσπαστικές ενέργειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, στις 11 Αυγούστου με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα, σας συμβουλεύω να περιορίσετε τη διάθεση σας για καινούργια επαγγελματικά ή οικονομικά ανοίγματα, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εστιάσετε στην σταθεροποίηση, στη διατήρηση και όχι στην επέκταση. Στις συζητήσεις σας προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί, ο ασυμβίβαστος τρόπος συμπεριφοράς δε θα σας βοηθήσει να κατοχυρώσετε τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Τα γεγονότα και οι εξελίξεις θα σας ωθήσουν στο να επανεξετάσετε βλέψεις και επιθυμίες. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε τυχόν αγοροπωλησίες, κινηθείτε μεθοδικά, ζητήστε τη συμβουλή έμπειρων ατόμων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, στις 11 Αυγούστου με την Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα, προσοχή στις συζητήσεις σας με ανωτέρους ή υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα, καλό θα είναι να αποφύγετε τις συγκρούσεις, η στάση σας δε θα πρέπει να είναι ανυποχώρητη. Αλλαγές θα προκύψουν στις εργασιακές σας συνθήκες, οι σκέψεις σας ή οι ενέργειες σας δε θα πρέπει να είναι προκατειλημμένες. Στον οικογενειακό σας τομέα βγαίνουν στο προσκήνιο άλυτα παρελθοντικά ζητήματα, οι εγωιστικές κόντρες δε θα καταφέρουν να δώσουν τις απαιτούμενες λύσεις. Στα αισθηματικά σας, εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό σε περίπτωση που το ταίρι σας ανοίξει κουβέντα περί μελλοντικών αποφάσεων, αποφύγετε τις παρορμητικές ή βιαστικές απαντήσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα, προσοχή στις οικονομικές διαπραγματεύσεις, στις μετακινήσεις, στα ταξίδια και στα καινούργια επαγγελματικά πλάνα. Όποια αλλαγή επιχειρήσετε είτε στον εργασιακό σας τομέα, είτε στον αισθηματικό, θα πρέπει να τη σκεφτείτε πολύ καλά, αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες, οι επιπολαιότητες θα σας στοιχίσουν. Τα γεγονότα θα σας ωθήσουν στο να επανεκτιμήσετε, να υπολογίσετε τι προσφέρετε και τι εισπράττετε, αρνητικά κεφάλαια κλείνουν, έρχονται επαναπροσδιορισμοί. Στον αισθηματικό τομέα, είναι πολύ πιθανό μια καινούργια γνωριμία να αλλάξει ριζικά τη ζωή σας, οι αποφάσεις σας θα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένες.

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σας, προσοχή θα πρέπει να δείξετε στα συναισθηματικά ή ψυχολογικά συμπλέγματα, ίσως να μην είστε σε θέση να ελέγξετε την έκταση και την ένταση των όσων θα νιώσετε. Προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε στο ταίρι σας αλλά και στα οικογενειακά σας πρόσωπα, κτητικές θα είναι οι διαθέσεις σας, θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές. Ανασφάλειες και ζήλειες ενδέχεται να σας οδηγήσουν σε παρορμητικές ή εμμονικές ενέργειες, καλό θα είναι να αποφύγετε την επιμονή και την πίεση. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα ανανεώσει την ψυχολογία σας, ωστόσο δεν αποκλείεται να προκύψει έντονο συναισθηματικό δίλλημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα θα μπείτε στη διαδικασία ενδοσκοπήσεων, ψυχολογικές μεταπτώσεις ή συναισθηματικά αδιέξοδα θα σας ωθήσουν σε εσωτερικές αναζητήσεις, προσοχή σε τάσεις απαισιοδοξίας, αποφύγετε τις σκοτεινές σκέψεις. Προσπαθήστε να εξακριβώσετε αν οι φοβίες σας προκύπτουν από υπαρκτούς παράγοντες ή αν είναι κατασκευάσματα καχυποψίας ή ψευδαίσθησης. Στον αισθηματικό σας τομέα ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις νέες γνωριμίες. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως η σχέση που έχετε είναι αποτυχημένη ή δεν μπορεί να σας βάλει πουθενά, είναι πολύ πιθανόν να πάρετε την απόφαση να την τερματίσετε.

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα θα φέρει αναστατώσεις στον εσωτερικό σας κόσμο, ενδεχομένως να αναγκαστείτε να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας. Βγαίνουν στην επιφάνεια αδυναμίες, εξαρτήσεις και αυταπάτες, γεγονός που θα σας ωθήσει στο να αναλύσετε τον ψυχισμό σας, τώρα θα πρέπει να εναντιωθείτε στην βασική αιτία των αναστολών σας. Στον αισθηματικό σας τομέα παίρνετε απόφαση να αλλάξετε την όψη του δεσμού σας, αναλυτικές συζητήσεις θα κάνετε με το ταίρι σας, οι απαντήσεις που θα πάρετε θα διαφοροποιήσουν τις βλέψεις σας σχετικά με τη μελλοντική σας εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, στις 11 Αυγούστου με την Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα η στιγμή δε θα είναι ευνοϊκή για οικονομικά άλματα και επιχειρηματικά ρίσκα. Προσοχή στις διαπραγματεύσεις σας, θα υπάρξει κίνδυνος να παρερμηνεύσετε ή να εξαπατηθείτε. Στις επαγγελματικές σας συζητήσεις αν η στάση σας είναι κάθετη, απόλυτη ή ριζοσπαστική, το αποτέλεσμα δε θα είναι ικανοποιητικό, σας συμβουλεύω στις ενέργειες σας να ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα είναι καλή ιδέα το ενδιαφέρον σας να στραφεί όχι στις νέες γνωριμίες αλλά στην κατοχύρωση των παλιών. Κινήσεις επανασύνδεσης θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, στις 11 Αυγούστου με την Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα είναι πολύ πιθανόν να αναποδογυρίσει ο τρόπος σκέψη σας, παίρνετε απόφαση να αλλάξετε προτεραιότητες και συνήθειες. Τα ανοίγματα που θα προκύψουν σε συνδυασμό με την άμεση αξιοποίηση και την αποφασιστικότητα που θα σας διακατέχει, θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα, ωστόσο αν θέλετε θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές. Στον αισθηματικό σας τομέα, κάποιοι από εσάς θα βάλετε στη ζωή σας καινούργιο ταίρι, θετικοί θα είστε στο να ρισκάρετε και να ωθήσετε την καρδιά σας σε νέες συναισθηματικές δοκιμασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα θα υπάρξουν επαναπροσδιορισμοί σε θέματα οικονομικής φύσης. Σας δίνω τη συμβουλή να επανεξετάσετε με λεπτομερειακή προσοχή κανονισμούς, όρους συμφωνιών, έγγραφα δανείων, οτιδήποτε έχει να κάνει με δεσμευτικές χρηματικές υποθέσεις. Σε εσάς που έχετε σκοπό να προβείτε σε αγοροπωλησίες ακινήτων, δίνω τη συμβουλή να τρενάρετε τις ενέργειες σας, αποφύγετε πράξεις οικονομικού ρίσκου. Όπου απαιτείτε να βάλετε την υπογραφή σας καλό θα είναι να πάρετε τις απαραίτητες συμβουλές από εξειδικευμένα άτομα, νομικοί, λογιστές, επιχειρηματικοί σύμβουλοι. Ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, αποφύγετε τις έντονες εξάρσεις

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα καλείστε να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στις δοσοληψίες και στις υποχρεώσεις σας. Αν υπάρχουν ζητήματα χρηματικών οφειλών τώρα θα πρέπει να οργανώσετε τις κινήσεις σας, δε θα υπάρχει πλέον το χρονικό περιθώριο να καθυστερήσετε την εξόφληση τους. Εσείς που ασχολείστε με επιχειρηματικές δραστηριότητες προσοχή να μην βάλετε σε κίνδυνο το κύρος και την αξιοπιστία σας. Στον αισθηματικό σας τομέα θα σημειωθούν έντονες και ανατρεπτικές αλλαγές. Κάποιοι από εσάς αλλάζετε κατεύθυνση, εσείς οι απογοητευμένοι ή καταπιεσμένοι δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση χωρισμού.

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, στις 11 Αύγουστου με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα προσοχή στην παρορμητικότητα σας, αποφύγετε ανυπόμονες ή βιαστικές κινήσεις. Δεν θα είναι ευνοϊκή περίοδος για οικονομικά άλματα, για χωρισμούς ή για αλλαγή κατεστημένου, όχι μόνο αισθηματικού αλλά και εργασιακού. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ισορροπία στις εργασιακές ή συναδελφικές σας σχέσεις, αποφύγετε τα αρνητικά σχόλια, κρατήστε διακριτική και διπλωματική στάση. Στα αισθηματικά σας ένα πρόσωπο απ το παρελθόν σας θα κάνει το βήμα να επανέλθει στη ζωή σας, στο χέρι σας θα είναι η επανασύνδεση.

Τελευταία ενημέρωση: