Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους στις 10/6/2021, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 και ώρα 12:52 το πρωί θα ολοκληρωθεί η νέα Σελήνη στη 19η μοίρα και 47 λεπτά των Διδύμων, η οποία αποτελεί και τη δεύτερη στη σειρά έκλειψη για το 2021. Η νέα Σελήνη που είναι ταυτόχρονα και έκλειψη Ηλίου ανοίγει το δρόμο για ένα νέο βήμα αλλά και μία νέα αρχή σε τομείς που μας απασχολούν, όμως δείχνει πως για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να έχουμε διευθετήσει κάποια θέματα του παρελθόντος. 

Η παρουσία του Ερμή ο οποίος κινείται ανάδρομα στο ζώδιο των Διδύμων τόσο κοντά στα «φώτα» της έκλειψης φέρνει ξανά στο προσκήνιο θέματα τα οποία μας απασχόλησαν κατά το παρελθόν και πιθανόν να μας απασχολήσουν και τώρα. Αυτά χρειάζονται διευθέτηση διαφορετικά είναι πάρα πολύ πιθανόν να δημιουργήσουν σύγχυση και μία τάση για εκκρεμότητες η οποία δεν θα βοηθήσει καθόλου να αποκτήσουμε μία ξεκάθαρη εικόνα για θέματα που μας ενδιαφέρουν. Σε αυτό θα συμβάλλει και ο Ποσειδώνας ο οποίος από την 23η μοίρα των Ιχθύων «κλείνει το μάτι» στον Ήλιο και τη Σελήνη, επηρεάζοντας σε ένα ικανοποιητικό βαθμό την κρίση μας. Έτσι λοιπόν ο συνδυασμός των γεγονότων που έρχονται από το παρελθόν αλλά και η όχι και τόσο ξεκάθαρη κατάσταση σε μερικά από αυτά, αποτελούν σημεία που πρέπει να προσέξουμε ώστε να αποφύγουμε την παγίδα μιας λάθους απόφασης.

Η θολή κρίση είναι ένα πιθανό σενάριο για αυτές τις ημέρες όπως επίσης και οι πληροφορίες οι οποίες θα φτάνουν στα αυτιά μας με καταιγιστικό ρυθμό, μιας και η έκλειψη γίνεται σε ένα ζώδιο που σχετίζεται με την πληροφορία και την επικοινωνία. Εμείς καλό θα ήταν να τις αξιολογήσουμε και να τις φιλτράρουμε ώστε να μην παρασυρθούμε από πράγματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή έχουν ένα παρασκήνιο που εμείς ενδεχομένως να μην γνωρίζουμε τη δεδομένη στιγμή.

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την παραπάνω έκλειψη είναι αυτά που ανήκουν στο Μεταβλητό Σταυρό (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) και έχουν γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του δευτέρου δεκαημέρου του ζωδίου τους. Επίσης όλοι όσοι έχουν γεννηθεί και τις πρώτες ημέρες του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου τους ή έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα και προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια από την 17η έως και την 22η μοίρα.

Διαβάστε παρακάτω πώς θα επηρεάσει η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους το ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως τώρα είναι πολύ πιθανόν να έφτασε η στιγμή για να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα τα οποία σχετίζονται με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Αν νιώθεις πως υπάρχουν παράπονα είτε από -είτε προς- εκείνα τα πρόσωπα ή πως υπάρχει κάτι το οποίο μπορεί να έχει δημιουργήσει «ρωγμή» στις σχέσεις μεταξύ σας προσπάθησε να το ξεκαθαρίσεις και να μην το αφήσεις να διαιωνίζεται. Επίσης αυτές τις ημέρες αξίζει να φιλτράρεις πολύ καλά τις πληροφορίες που έρχονται ακόμα και από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, καθώς κάποιες από αυτές μπορεί να δημιουργήσουν σύγχυση και να μη σε βοηθήσουν να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για συγκεκριμένα ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Ακόμα θα χρειαστεί να αξιολογήσεις προσεκτικά τα δεδομένα που υπάρχουν σε αυτόν, ώστε να μην κάνεις μία κίνηση η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει αποσταθεροποίηση στο ταμείο σου. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να ακούγεται εύκολο όμως χρειάζεται ορθή κρίση και καθόλου παρορμητικές αποφάσεις προκειμένου να αποφύγεις μία λάθος κίνηση. Καλό θα ήταν να μην αμελήσεις και κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα και έρχονται από το παρελθόν, μιας και φαίνεται πως αυτές τις ημέρες θα βρίσκονται στο μυαλό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου θα φέρει στο προσκήνιο οτιδήποτε σχετίζεται με προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες και μάλιστα φαίνεται πως θα φέρει τα δύσκολα κομμάτια αυτών. Είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως κάποιες από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται σε ένα κομβικό μονοπάτι και χρειάζονται επειγόντως αλλαγές και ξεκαθαρίσματα. Βέβαια λόγω της διάθεσης που θα υπάρχει είναι πολύ πιθανόν να προσπαθήσεις και κάποιες αλλαγές σε σχέσεις οι οποίες έχουν δώσει θετικά δείγματα. Προσπάθησε να αποφύγεις να παρασυρθείς από το ρητό που λέει πως «μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά» καθώς κάτι τέτοιο αυτές τις ημέρες είναι αρκετά πιθανό. Μία προσωπική ή επαγγελματική σχέση μπορεί να έχει κάνει τον κύκλο της όμως μία άλλη φαίνεται πως μόλις τον ανοίγει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου η έκλειψη Ηλίου θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 10/6 φαίνεται πως θα ανασύρει μνήμες του παρελθόντος και θα σε γυρίσει πίσω σε κάποιες ιστορίες ή κάποιες σχέσεις που υπήρξαν εκεί. Είναι πάρα πολύ πιθανό να έρθουν στο φως συναισθήματα τα οποία ενδεχομένως να μη γνώριζες πως έχεις ακόμα για κάποια πρόσωπα ή είναι εξίσου πιθανόν να αρχίσεις να αναζητάς τον τρόπο να αλλάξεις κάποιες καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί σε συγκεκριμένες σχέσεις. Να θυμάσαι πως το κλειδί για τη διευθέτηση των καταστάσεων που υπάρχουν τώρα είναι να γυρίσεις πίσω στην αρχή τους ώστε να δεις τι ακριβώς τις δημιούργησε. Αυτό μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο είναι όμως απαραίτητο προκειμένου να δεις τι αξίζει να παραμείνει στη ζωή σου και τι όχι, ώστε να προχωρήσεις απαλλαγμένος από «βαρίδια» του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ

Λέων μου η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 10/6 ενδεχομένως να δημιουργήσει ένταση ακόμα και σε συζητήσεις που θα έχεις με φιλικά σου πρόσωπα ή με ανθρώπους που ξέρεις πως σε γνωρίζουν και τους γνωρίζεις καλά. Κάποια θέματα που έρχονται από το παρελθόν ή η «δύσκολη» επικοινωνία θα συμβάλλει σε τέτοιου είδους εντάσεις, για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός όχι μόνο στο τι λες αλλά και τον τρόπο με τον οποίο το λες. Τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα σε μία φιλική σχέση ώστε να νιώσεις ξανά οικεία μέσα σε αυτή. Αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο το ρόλο και τη συμμετοχή σου σε μία ομάδα ανθρώπων και είναι εξίσου πιθανό να πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα καθορίσουν και τις εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους δείχνει πως τα θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα θα σε επηρεάσουν ιδιαίτερα για το επόμενο διάστημα. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να σκέφτεσαι μία πρόταση που σου έχει γίνει ή να σκέφτεσαι ακόμα και μία αλλαγή καριέρας όμως αυτές τις ημέρες, με την παρουσία του ανάδρομου Ερμή αλλά και του τετραγώνου του Ποσειδώνα με τα «φώτα» της έκλειψης, θα είναι αρκετά δύσκολο να αποφασίσεις υπέρ σου. Προσπάθησε να κερδίσεις χρόνο καθώς ενδέχεται να επικρατεί μία σύγχυση στις πληροφορίες που λαμβάνεις η οποία με τη σειρά της θα επηρεάσει και τις κινήσεις που θέλεις να κάνεις. Η αναπροσαρμογή κάποιων ζητημάτων που αφορούν τη δουλειά είναι ένα πιθανό σενάριο, όμως προσπάθησε να κρατήσεις στάση αναμονής και να αποφύγεις τις παρορμητικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 10/6 δείχνει πως ίσως φτάσουν σε εσένα κάποιες πληροφορίες οι οποίες μπορεί να σε αναστατώσουν ή να δημιουργήσουν κάποια ζητήματα στις σχέσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να αξιολογήσεις προσεκτικά οποιαδήποτε πληροφορία καθώς αυτές ενέχουν τον κίνδυνο παρεξηγήσεων. Ένα ζήτημα το οποίο έρχεται από το παρελθόν και αφορά τη σχέση σου με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει την επανεμφάνιση του αυτές τις ημέρες, δίνοντας την ευκαιρία να το διευθετήσεις ώστε να μην υπάρχουν σκιές σε προσωπικές σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Σε περίπτωση που αυτές τις ημέρες έχεις κανονίσει κάποιο ταξίδι ή μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που έρχεται από μακριά, θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στις πρακτικές λεπτομέρειες αυτών, ώστε να μην υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους θα σε οδηγήσει σε μία ενδοσκόπηση η οποία θα φέρει στο προσκήνιο κρυμμένα συναισθήματα αλλά και συναισθηματικές ανάγκες, οι οποίες θα κάνουν έντονη την παρουσία τους. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να επικεντρωθείς σε μία σχέση ή ένα πρόσωπο του παρελθόντος, το οποίο φαίνεται πως θα αποτελέσει την αιτία αυτών των συναισθημάτων. Προσπάθησε να διαχωρίσεις το παρελθόν από το παρόν καθώς είναι πολύ πιθανόν να επενδύσεις περισσότερο χρόνο σε αυτά που είχαν συμβεί κάποτε, παρά στα δεδομένα που υπάρχουν τώρα. Μέσα σε αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να υπάρξει μία συνάντηση ή επικοινωνία με ένα πρόσωπο που υπήρξε ένα παλαιότερο ειδύλλιο, όμως προσπάθησε να μην αποφασίσεις έχοντας ως βάση πρόσκαιρα συναισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 10/6 δείχνει πως αυτές τις ημέρες θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες, καθώς και κάποια θέματα που αφορούν το παρελθόν αυτών. Είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως βρίσκεσαι σε μία φάση που θέλεις κάποιες αλλαγές είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και με βάση αυτές τις ανάγκες σου θα κινηθείς στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Έτσι λοιπόν αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να αρχίσεις να σκέφτεσαι μία νέα σχέση ή να δώσεις μία ευκαιρία σε μία παλαιότερη και αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πάρα πολύ πιθανόν να σκέφτεσαι την εξέλιξη της. Φαίνεται πως το επόμενο διάστημα θα είναι καθοριστικό για την εξέλιξη προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων και για αυτό τώρα προσπάθησε να βάλεις τις βάσεις για να έχεις τις εξελίξεις που θέλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως η καθημερινότητα και όλα αυτά που τη συνοδεύουν θα βρεθούν στο επίκεντρο των σκέψεων σου αυτές τις ημέρες. Είναι πιθανόν να νιώθεις ένα αίσθημα περιορισμού όσον αφορά τις εργασιακές και καθημερινές υποχρεώσεις, κάτι το οποίο θα επηρεάσει και ενδεχομένως να επιβαρύνει και τη διάθεσή σου. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές αποφάσεις και παρορμητικές κινήσεις και θα χρειαστεί να είσαι εγκρατής προκειμένου να αποφύγεις μία κίνηση προς τη λάθος κατεύθυνση. Δεν αποκλείεται να πάρεις κάποιες αποφάσεις τώρα όσον αφορά την καθημερινότητά σου, όμως λόγω της έκλειψης ενδεχομένως να νιώθεις πως δεν υπάρχει μία σταθερή βάση για να τις βάλεις σε εφαρμογή. Η υπομονή θα είναι «το κλειδί» για αυτές τις ημέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων μπορεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή. Η στενή σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τα «φώτα» της έκλειψης δείχνει πως υπάρχει πιθανότητα να αναζωπυρωθεί ένα ειδύλλιο του παρελθόντος ή να δημιουργηθεί ένας νέος μεγάλος έρωτας. Σε κάθε περίπτωση οι αισθηματικές σου υποθέσεις είναι αυτές που θα σε απασχολήσουν αρκετά το επόμενο διάστημα είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Κάποιες από αυτές είναι πιθανό να σου προκαλούν «πονοκέφαλο» και η εμπλοκή του Ποσειδώνα δείχνει πως δεν θα είναι τόσο εύκολο να βγάλεις συμπεράσματα αλλά ούτε και να πάρεις αποφάσεις. Αν νιώθεις πως υπάρχουν συναισθήματα τα οποία δεν είναι ξεκάθαρα προτίμησε να κρατήσεις στάση αναμονής ώστε να κερδίσεις χρόνο, καθώς αυτό θα βοηθήσει την κατάσταση.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα σε απασχολήσουν αρκετά θέματα τα οποία σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή αλλά και με κάποιες αποφάσεις που αφορούν χωροταξικές αλλαγές. Είναι πολύ πιθανόν να μπεις στη διαδικασία να αλλάξεις σπίτι, να βρεις ένα άλλο που να καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σου ή ακόμα και να αλλάξεις πόλη για να βρίσκεσαι κοντά σε συγκεκριμένα αγαπημένα σου πρόσωπα. Οποιαδήποτε απόφαση κι αν πάρεις προσπάθησε να μην είναι προϊόν παρόρμησης καθώς τα αποτελέσματα της θα σε ακολουθούν για καιρό. Η παρουσία του ανάδρομου Ερμή τόσο κοντά στα «φώτα» της έκλειψης δείχνει πως είναι πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο και κάποια ζητήματα του παρελθόντος που αφορούν εσένα και οικεία σου πρόσωπα, δίνοντας την ευκαιρία να τα διευθετήσεις.

Τελευταία ενημέρωση:
Χαρτομάντης Ακριβή