Κρόνος ο πλανήτης της σοφίας για τον δρόμο προς την ευτυχία

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Ο Κρόνος αποτελεί τον δεύτερο μεγαλύτερο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος μετά τον Δία. Εκπέμπει τεράστια ποσά ενέργειας και η επιφάνειά του καλύπτεται από μάζες αερίων. Είναι γνωστός για τους δακτυλίους που τον περιβάλλουν και είναι περιοδικά ορατοί ενώ αποτελούνται από πάγο νερού. Αν ο Δίας αποτελούσε την υπέρβαση της ύλης από την ψυχή, στον Κρόνο βρίσκουμε τον έλεγχο της ψυχής από του υλιστικούς όρους και περιορισμούς. Είναι οι ευθύνες και η πειθαρχία που πρέπει να ακολουθήσει το άτομο για να μπορέσει να τα καταφέρει στη ζωή.

Πατέρας του Δία ο Κρόνος στην μυθολογία ήταν αυτός που έτρωγε τα παιδιά του και αναγκάστηκε ο Δίας να τον σκοτώσει για να γίνει βασιλιάς των θεών. Ο μύθος αυτός είναι ενδεικτικός για τα χαρακτηριστικά του πλανήτη που είναι τα όρια, τα εμπόδια και οι δυσκολίες τις ζωής. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης των σκληρών απαιτήσεων, κυβερνήτης της δουλειάς αλλά και του κοινωνικού στάτους που επιτυγχάνουμε μέσω αυτής. Είναι ο σκληρός δάσκαλος που μας υπενθυμίζει ότι για να έχουμε οφέλη πρέπει να μοχθήσουμε και αυτό απαιτεί συστηματικότητα και επιμονή. Μέσα από τον Κρόνο λοιπόν μπορούμε να βρούμε στοιχεία της καριέρας που θα ακολουθήσει το άτομο αλλά και κατά πόσο θα είναι αποτελεσματικό σε αυτήν.

Γενικότερα ο Κρόνος δείχνει πως δομεί το άτομο τη ζωή του προσπαθώντας να είναι ασφαλές μέσα από τα κεκτημένα του. Όντας συλλογικός πλανήτης ο Κρόνος αφορά και τις παγιωμένες δομές της κοινωνίας, σχετίζεται με τον νόμο και την σχέση μας με αυτόν αλλά και με το κατεστημένο μιας κοινωνίας. Είναι ο εκφραστής των μορφών εξουσίας και μέσα στον αστρολογικό χάρτη δείχνει πόσο εξουσιαστικό είναι το άτομο αλλά και κατά πόσο δέχεται την παγιωμένη κοινωνική ιεράρχηση.

Ταυτόχρονα ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που εκπροσωπεί την σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας που δεν αποδεχόμαστε και προσπαθούμε να καταπιέσουμε. Τα χαρακτηριστικά του Κρόνου εμφανίζονται περισσότερο όταν το άτομο έχει μεγαλώσει αρκετά και έχει επιτύχει κάποια ωρίμανση γι’ αυτό και συμβολίζει τα γηρατειά. Ο Κρόνος είναι αφέντης του χρόνου που μας δίνει τα αυστηρά πλαίσια μέσα στα οποία πρέπει να κινηθούμε για να βάλουμε τους στόχους της ζωής μας σε πραγματιστικά πλαίσια. Εκτός όμως από αυστηρός κριτής, ο Κρόνος μας επιβραβεύει όταν έχουμε ακολουθήσει πιστά τις φιλοδοξίες μας. Είναι ο κυβερνήτης του Κάρμα που ορίζει πως οι πράξεις μας έχουν συνέπειες και όσο πιο συνειδητοί είμαστε πάνω σ’ αυτές τόσο πιο κερδισμένοι θα βγούμε από την ζωή.

Διαβάστε πως επηρεάζει ο Κρόνος τον χαρακτήρα σας και πόσο εύκολα ή δύσκολα φτάνετε στην ευτυχία:

Κρόνος στον Κριό

Υπάρχει σύγκρουση μεταξύ της τάσης σας να δράσετε και να ξεκινήσετε πρώτοι και της τάσης σας να μείνετε πίσω και να ελέγχετε τα πράγματα. Αυτό μπορεί, ωστόσο, να σας δώσει μεγαλύτερη δύναμη επιμονής. Η επιθυμία σας να κάνετε τα πράγματα γρήγορα εξισορροπείται από την ικανότητα να εξετάζετε τα πράγματα πριν δοθείτε ολοκληρωτικά σε αυτά, καθώς επίσης και από την επιθυμία σας να δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας, η οποία καθιστά λιγότερο πιθανό να παραιτηθείτε όταν αισθάνεστε ότι έχετε βαρεθεί. Εκεί που υπάρχει Κρόνος υπάρχει φόβος και μπορεί να αισθάνεστε τρομοκρατημένοι όταν ενεργείτε όπως ένας Κριός, αλλά αυτό είναι που πρέπει να μάθετε, ότι δηλαδή, θα πρέπει να είστε πιο ανοιχτοί και να κάνετε τα πράγματα αυθόρμητα. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Κρόνος στον Ταύρο

Τα άτομα με αυτή τη θέση μπορεί να αργούν να μιλήσουν ή να έχουν αργή ομιλία, αν και όταν μιλούν συνήθως έχουν να πουν κάτι που αξίζει να ακουστεί. Είναι αξιόπιστα αλλά και απρόθυμα σε οποιουδήποτε είδους αλλαγή. Είναι κτητικά και στρέφονται στον υλισμό αν και, αν καλύπτονται οι βασικές τους ανάγκες, ίσως να είναι σε θέση να ελέγξουν την υλιστική τους φύση.  Μερικές φορές οι άνθρωποι με τον Κρόνο στον Ταύρο μπορεί να αισθάνονται ότι δεν μπορούν να δεχθούν προσωπική περιουσία (ίσως νομίζουν ότι είναι άπληστοι) ή μπορεί να είναι αρκετά γενναιόδωροι επειδή αισθάνονται ένοχοι για τις κτήσεις τους. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Κρόνος στους Διδύμους

Τα άτομα με Κρόνο στους Διδύμους προσπαθούν να ελέγξουν τη σκέψη τους και χρησιμοποιούν τη λογική στα επιχειρήματά τους. Δουλεύουν σκληρά αλλά ίσως να σταματούν κατά διαστήματα τη δουλειά ή να αλλάζουν αντικείμενο. Η δομή της σκέψης τους είναι αντικειμενική και ρεαλιστική και αυτή η θέση περιορίζει την τάση των Διδύμων να είναι επιφανειακοί. Ίσως να υπάρχει φόβος στις σχέσεις με αδέρφια ή κάποιος περιορισμός που δημιούργησε την αίσθηση ανεπάρκειας. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Κρόνος στον Καρκίνο

Ο Κρόνος στον Καρκίνο θα επιδιώξει τον έλεγχο σε σχέση με το σπίτι και την οικογένεια ενστικτωδώς και προστατευτικά. Αισθάνεται ασφαλής, όσο το σπίτι είναι ασφαλές. Τα άτομα με αυτή τη θέση θα εργαστούν σκληρά για την οικογένεια τους αν και μπορεί να περιορίζονται κάπως από το παρελθόν τους. Μπορεί να αισθάνονται ένοχοι για αυτό ή για την οικογένειά τους ή να γίνονται κυκλοθυμικοί ή μελαγχολικοί όταν αυτό που θεωρούν ότι είναι οι ρίζες τους απειλείται, μία μορφή πατριωτισμού. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Κρόνος στον Λέοντα

Τα άτομα με Κρόνο στον Λέοντα χρειάζεται να εντυπωσιάσουν και να είναι δημιουργικά, ώστε να νιώθουν ότι έχουν τον έλεγχο. Μπορούν να επηρεάσουν τους άλλους συναισθηματικά με χαρισματικό τρόπο, ενώ ίσως να νιώθουν ένα είδος περιορισμού όταν αναλαμβάνουν κάποιο ρίσκο ή επενδύουν σε κάτι. Αναζητούν τον θαυμασμό μέσω του δράματος ή μέσω των παιδιών τους και μπορεί να αισθάνονται ένοχοι για την διασκεδαστική τους φύση. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Κρόνος στην Παρθένο

Τα άτομα με Κρόνο στην Παρθένο είναι υπεραναλυτικά και ασκούν κριτική στον χώρο της δουλειάς τους. Ίσως να αισθάνονται ενοχή όταν δεν έχουν τίποτα να κάνουν ή όταν δεν ακολουθούν το πρόγραμμα στη δουλειά τους κατά γράμμα. Θεωρούνται υπεύθυνα άτομα και με εκπληκτική ικανότητα να επισκευάζουν πράγματα. Συχνά έχουν ανησυχίες αναφορικά με την υγεία ή την διατροφή τους και εργάζονται σκληρά για να διατηρήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής, υποδεικνύοντάς τον και σε άλλους. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ο Κρόνος στον Ζυγό

Τα άτομα με αυτή τη θέση επιδιώκουν να έχουν τον έλεγχο στις σχέσεις τους με τρόπο διπλωματικό, ιδιαίτερα στις ένα-προς-έναν σχέσεις. Φτιάχνουν κανόνες για τις σχέσεις τους και αισθάνονται ένοχοι όταν δεν τηρούν αυτούς τους κανόνες. Χρειάζονται έναν σύντροφο για να νιώθουν καλά και ο φόβος της απώλειας του μπορεί να τους περιορίζει. Πολλές φορές χρησιμοποιούν τις σχέσεις για να γίνουν αρεστοί στην κοινωνία, χωρίς απαραίτητα να έχουν βαθιά συναισθήματα για τον Άλλο, όμως παράλληλα ξέρουν να συμβιβάζονται προκειμένου να κάνουν μία σχέση να προχωρήσει. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Κρόνος στον Σκορπιό

Τα άτομα με αυτή τη θέση μπορεί να βιώνουν έντονα το αίσθημα της ευθύνης λόγω βαθιά κρυμμένων ψυχολογικών αιτιών. Μπορούν να αισθανθούν αυτοκυριαρχία μέσα από εσωτερική ανασκαφή και βουτιά σε κρυμμένα πάθη που θα βγάλουν στην επιφάνεια. Εργάζονται σκληρά για να επιτύχουν τον αυτοέλεγχο και προσπαθούν να αυξήσουν τη δύναμή τους μέσα από μεταμορφωτικές εμπειρίες. Είναι παθιασμένοι με την έντονη σεξουαλικότητα. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Κρόνος στον Τοξότη

Τα άτομα με αυτή τη θέση αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα της ελευθερίας αλλά και της ανεκτικότητας και αυτό μπορεί να είναι κάπως ψυχαναγκαστικό. Ακολουθούν τους κανόνες της ελευθερίας και της δικαιοσύνης, και μπορούν να τις εφαρμόσουν με άμεσο τρόπο, ειδικά όταν αυτή η ελευθερία απειλείται. Δηλαδή, για τα άτομα αυτά, η ελευθερία έχει τα όρια και τους κανόνες της. Ταξιδεύουν μακριά και ευρέως (φυσικά ή μεταφορικά) για να αναζητήσουν την αλήθεια, την οποία στη συνέχεια θα οργανώσουν και θα δομήσουν με πρακτικό τρόπο. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Κρόνος στον Αιγόκερω

Τα άτομα αυτά εργάζονται σκληρά για να επιτύχουν τους στόχους τους και μπορούν να εργάζονται για πολλά χρόνια πάνω σε ένα συγκεκριμένο εγχείρημα προκειμένου να το ολοκληρώσουν επιτυχώς. Μπορεί να αισθάνονται απογοητευμένοι σε ορισμένες περιπτώσεις, επειδή τα πράγματα δεν κινούνται τόσο γρήγορα όσο θα ήθελαν, αλλά είναι προσεκτικοί και προνοητικοί με τα θέματα που επηρεάζουν το δικό τους συμφέρον (ή της οικογένειας τους). Σε θέματα που αφορούν τη δικαιοσύνη, θα είναι εξαιρετικά άκαμπτοι, αλλά επίσης θα είναι δίκαιοι και αμερόληπτοι. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Κρόνος στον Υδροχόο

Τα άτομα με Κρόνο στον Υδροχόο επιθυμούν να δομήσουν τη ζωή τους με  αντισυμβατικό τρόπο. Χρειάζονται φίλους και πρέπει να τους έχουν κοντά τους μιας και είναι ιδιαίτερα πιστοί σε αυτούς. Πολλές φορές κάνουν σχέδια που δεν έχουν πάντα πρακτική εφαρμογή, όμως τους αρέσει να συζητούν για αυτά ακόμη και θεωρητικά. Οι επιστήμονες με αυτήν την θέση μπορεί να δημιουργήσουν νέες θεωρίες και να κάνουν νέες ανακαλύψεις, επειδή ναι μεν γνωρίζουν τους κανόνες, αλλά παράλληλα μπορούν και να τους παραβούν. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Κρόνος στους Ιχθείς

Τα άτομα με Κρόνο στον Ιχθύ μπορούν να ακολουθούν τους κανόνες όμως πάντα με έναν τρόπο που εμπνέει τους άλλους. Είναι άτομα πολύ υπομονετικά και πολλές φορές μπορεί να φτάσουν στην αυτοθυσία προκειμένου να υπερασπιστούν το γενικό καλό. Έχουν τεράστιες αντοχές σε όποια δυσκολία κι αν αντιμετωπίσουν και παράλληλα προσμένουν την ανταμοιβή για τους κόπους τους, ακόμη και σε μία άλλη ζωή ή διάσταση, μιας και έχουν απόλυτη αίσθηση του Κάρμα. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση: