Κρόνος στον Αιγόκερω από 2/7/2020, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Ο Κρόνος κάνει το τελευταίο πέρασμά του στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 2 Ιουλίου ως τις 18 Δεκεμβρίου. Οι χαρακτήρες ωριμάζουν και σκληραγωγούνται, τα παθήματα θα γίνουν μαθήματα, οι επιπολαιότητες θα στοιχίσουν, τα γεγονότα και τα αποτελέσματα θα παραδειγματίσουν. Σε δοκιμασία μπαίνουν οι βάσεις, τόσο οι συναισθηματικές που στηρίζουν δεσμούς, όσο και οι επαγγελματικές επάνω στις οποίες κτίζονται καριέρες. Τα οικονομικά ρίσκα θα πρέπει αν είναι προσεγμένα, η υπερβολική αισιοδοξία ή ο αφελής ενθουσιασμός ενδεχομένως να οδηγήσει σε λάθη και αδιέξοδα. Οι συνειδητοποιήσεις και οι διαπιστώσεις θα έχουν επίπτωση σε ψυχολογικό επίπεδο, αδυναμίες θα βγουν στην επιφάνεια, θα δοκιμαστεί η μαχητικότητα και η αντοχή. Τα αποτελέσματα και τα πορίσματα θα οδηγήσουν σε αλλαγή επαγγελματικής ή αισθηματικής κατεύθυνσης. Σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων κάποιοι θα χωρίσουν, κάποιοι άλλοι θα δεσμευτούν.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Κρόνου στον Αιγόκερω στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, θα δοκιμαστείτε, θα ωριμάσετε και θα καρπωθείτε. Στην επιφάνεια θα βγουν οι ηγετικές σας διαθέσεις και ικανότητες, είναι πολύ πιθανόν να εμφανίσετε την ανάγκη να βγείτε μπροστά από τα γεγονότα, να διοικήσετε και να οργανώσετε ένα σχέδιο, μια ομάδα ή ένα σύνολο. Ουσιαστικά θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποδείξετε αν όντως μπορείτε με επιτυχία να υπάρξετε αρχηγοί και καθοδηγητές. Σε προσωπικό επίπεδο ο συναισθηματισμός σας θα είναι ώριμος, οι σκέψεις και οι στόχοι σας γίνονται σοβαροί. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να δεσμευτείτε, να κάνετε οικογένεια, να θέσετε δημιουργικές βάσεις στη ζωή σας. Πως θα είναι ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά του.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί μου Ταύροι, ο Κρόνος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου αλλαγές θα υπάρξουν στην επαγγελματική σας πορεία. Αυτό που θα αναζητήσετε θα είναι η σταθερότητα και η καταξίωση γι αυτό παίρνετε την απόφαση να ενισχύσετε τα προσόντα σας και να επεκτείνετε τις γνώσεις σας. Ίσως να κάνετε το βήμα να δώσετε έκταση στις σπουδές σας, ενδεχομένως να ξεκινήσετε ένα μεταπτυχιακό ή γενικότερα να μπείτε σε έναν καινούργιο κλάδο γνώσεων για επιπλέον κατάρτιση. Ουσιαστικά αυτό που θα θελήσετε θα είναι να αυξήσετε και να ενδυναμώσετε τα προσόντα σας για μπορέσετε να υπερισχύσετε στον ανταγωνισμό που υπάρχει. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές σε απόψεις και ιδεολογικές τοποθετήσεις, γίνετε πιο ώριμη και σκεπτόμενη η κοινωνική σας αντίληψη. Πως θα είναι ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά του.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, ο ερχομός του Κρόνου στον Αιγόκερω θα σας φέρει συνειδητοποιήσεις που θα σας αναγκάσουν να ψαχτείτε ψυχολογικά και συναισθηματικά. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ανεξαρτητοποιηθείτε επαγγελματικά και οικονομικά, οι συνθήκες θα σας φέρουν αντιμέτωπους με καταστάσεις που θα πρέπει να τις χειριστείτε μόνοι σας. Τα δεκανίκια που μέχρι τώρα ενδεχομένως να σας στήριζαν θα πρέπει να τα αφήσετε στην άκρη και να βασιστείτε στα δικά σας πόδια και στις δικές σας ικανότητες. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τις αδυναμίες σας γεγονός που θα σας βοηθήσει να ισχυροποιηθείτε, να καταπολεμήσετε τις φοβίες σας και να επανδρωθείτε. Στη λήξη της τριετίας θα είστε πλέον πιο ώριμοι, θα ξέρετε ποια είναι τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητας σας και ποια τα αρνητικά. Πως θα είναι ο Δίδυμος σήμερα στα αισθηματικά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα δοκιμαστούν σχέσεις, αντοχές και βάσεις. Τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα όσο και στον προσωπικό ή οικογενειακό τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να συνειδητοποιήσετε αν το οικοδόμημα είναι στερεό και κατά πόσο θα αντέξει στην πάροδο του χρόνου. Εσείς που είστε δυσαρεστημένοι με τις συνθήκες της εργασίας σας ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση δε θα θελήσετε άλλο να στρεσάρεστε. Ριζικές αποφάσεις θα πάρετε και για θέματα που θα αφορούν την προσωπική σας ζωή. Κάποιοι από εσάς θα κάνετε το μεγάλο βήμα της δέσμευσης, κάποιοι άλλοι που δεν είστε ικανοποιημένοι από το ταίρι σας θα πάρετε την απόφαση να το αντικαταστήσετε. Πως θα είναι ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά του.

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, τα γεγονότα θα σας δώσουν να καταλάβετε πως τα ‘καλά κόποις κτώνται’. Αν θέλετε να βελτιωθείτε επαγγελματικά, να ανεβείτε οικονομικά ένα σκαλί πιο πάνω, θα πρέπει να κοπιάσετε, να επικεντρωθείτε με σοβαρότητα και ζήλο στους στόχους σας. Προετοιμαστείτε θα υπάρξουν δοκιμασίες, μικροδυσκολίες αλλά και νεες ευκαιρίες. Όσο πιο καλά είστε προετοιμασμένοι και εφοδιασμένοι, τόσο πιο γρήγορα θα σταθεροποιηθείτε και θα στρώσετε πρόσφορο έδαφος. Σε περίπτωση που υπάρξουν απογοητεύσεις δεν θα πρέπει να καταθέσετε τα όπλα, οι συνθήκες θα απαιτούν δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Θα σας δοθούν ευκαιρίες και ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στη κορυφή, ωστόσο το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το ποια στοιχεία του χαρακτήρα σας αφήσετε να υπερισχύσουν. Πως θα είναι ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, επαναπροσδιορισμοί και ανακατατάξεις θα υπάρξουν στη ζωή σας, το έναυσμα θα δοθεί από την αλλαγή στον τρόπο που θα αντιλαμβάνεστε πλέον τις καταστάσεις. Καινούργιες πτυχές τις προσωπικότητας σας θα βγουν στην επιφάνεια, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε ποια στοιχεία του χαρακτήρα σας θα πρέπει να βελτιώσετε και ποια να κρατήσετε στην αφάνεια. Ουσιαστικά θα συνειδητοποιήσετε ποιοι είστε, τι θέλετε και τι χρειάζεται να έχετε για να πετύχετε στη ζωή σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, σοβαρές βλέψεις θα αποκτήσετε για τον δεσμό σας, κάποιοι από εσάς παίρνετε απόφαση να παντρευτείτε, να δημιουργήσετε οικογένεια και γενικότητα να ενισχύσετε τους συγγενικούς δεσμούς. Πως θα είναι ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά του.

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, η επίλυση των προβλημάτων θα απαιτεί ωριμότητα, συγκρότηση και αποφασιστική παρέμβαση. Στις δυσκολίες που θα υπάρξουν αν η στάση σας δεν είναι ριζική και άμεση θα ελλοχεύει κίνδυνος να επεκταθούν δημιουργώντας αδιέξοδα. Ενδεχομένως να δοκιμαστούν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και στα κοντινά σας άτομα, ίσως να υπάρξουν απογοητεύσεις, ωστόσο οι σχέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν προς το καλύτερο αρκεί να μην καταθέστε τα όπλα, δε θα πρέπει να υποκύψετε σε ηττοπάθειες. Αυξημένες θα είναι οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις, οι καταστάσεις και η επίλυση τους θα ωριμάσουν τον χαρακτήρα σας. Πως θα είναι ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, ο ερχομός του Κρόνου στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ποιο ύφος και ποια τακτική θα πρέπει να αποκτήσετε προκειμένου να προφυλαχτείτε από παρεξηγήσεις και παρερμηνεύσεις. Ο Κρόνος θα βρίσκεται σε αυτή τη θέση θα συμβούν παθήματα που ουσιαστικά θα σας γίνουν μάθημα, τα συμβάντα δε θα είναι αρνητικά ή αποκαρδιωτικά, όμως θα δημιουργήσουν καταστάσεις που θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε και να επαναπροσδιορίσετε τη στάση σας. Σχέσεις με οικογενειακά και φιλικά πρόσωπα θα μπουν σε στάδιο αλλαγών, θα συνειδητοποιήσετε αισθήματα και σκοπούς, θα είστε σε θέση να καταλάβετε την πραγματική έννοια της αγάπης και του ενδιαφέροντος. Πως θα είναι ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πως αν δεν οριοθετήσετε την παρορμητικότητα σας θα είστε αναγκασμένοι να βρίσκεστε ανά διαστήματα αντιμέτωποι με τα λάθη σας. Επιπόλαιες και ενθουσιώδεις επιλογές κυρίως σε οικονομικά ζητήματα θα σας στοιχίσουν, καλό θα είναι να αποφύγετε τα αδιέξοδα και τις καταστάσεις που όχι μόνο θα σας ρίξουν οικονομικά ένα επίπεδο πιο κάτω, αλλά θα φθείρουν και την ψυχολογία σας. Συνεπώς, θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στα ρίσκα που θα αναλάβετε, σας συμβουλεύω να ζητάτε πάντα συμβουλές αρμόδιων ατόμων, προσπαθήστε να κατοχυρώσετε και όχι να βάλετε σε κίνδυνο αυτά που ήδη με κόπο αποκτήσατε ως τώρα. Πως θα είναι ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι μου Αιγόκεροι, οι εξελίξεις θα είναι ουσιαστικές, οι αλλαγές που θα προκύψουν θα είναι εποικοδομητικές, θα καθορίσουν παρόν και μέλλον. Εσείς που μέχρι τώρα προσπαθήσατε και κοπιάσετε, περνάτε σε στάδιο απολαβών και καρποφορίας, θα λάβετε αυτό που σας αξίζει και σας αναλογεί. Θα αυξηθούν οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις, ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες ωστόσο οι συνθήκες θα σας επιτρέψουν να διεκδικήσετε και να ολοκληρώσετε. Στον αισθηματικό σας τομέα κάποιοι από εσάς παίρνετε την απόφαση να προχωρήσετε τον δεσμό σας ένα βήμα πιο μπροστά, ίσως να παντρευτείτε, να αρραβωνιαστείτε ή να συγκατοικήσετε. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις οικογενειακές σας σχέσεις, αποφύγετε την αυστηρή ή κάθετη στάση. Πως θα είναι ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, θα νιώσετε την ανάγκη να τακτοποιήσετε επιθυμίες, βλέψεις, όνειρα και συνήθειες. Παίρνετε αποφάσεις ριζικές, ίσως να σταματήσετε κάποιες συγκεκριμένες επιδιώξεις, αλλάζετε στόχους, βγάζετε από την καθημερινότητα σας πρόσωπα ή συναναστροφές που αισθάνεστε πως σας στρεσάρουν ή που πλέον δεν έχουν κάτι το ουσιαστικό να σας προσφέρουν. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις σχέσεις με τα οικογένεια σας πρόσωπα, τεταμένες καταστάσεις ενδεχομένως να πάρουν απότομη στροφή, θα πρέπει να αποφύγετε τον εγωκεντρισμό και τις απότομες εξάρσεις. Δείξτε σύνεση στις επαγγελματικές σας κινήσεις, προσπαθήστε να σταθεροποιήσετε τα ήδη κεκτημένα. Πως θα είναι ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά του.

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, αυτό που θα σας κάνει να νιώσετε δυνατοί και εύρωστοι θα είναι να δικτυωθείτε και να ενταχθείτε σε έναν κύκλο. Θα δώσετε μεγάλη σημασία στην αξία της ομάδας καθώς και στους οικογενειακούς δεσμούς. Ουσιαστικά την ολοκλήρωση θα την αισθανθείτε όταν νιώσετε πως δεν είστε μόνοι αλλά έχετε συμμάχους και είστε μέλος μιας συλλογικής οντότητας. Εσείς που κυνηγάτε την επαγγελματική καταξίωση ή θέλετε να βελτιώσετε ή να κατοχυρώσετε τη θέση σας, προσπαθήστε να αποδείξετε την αξία σας, οι κόποι σας θα ανταμειφτούν, αυτά που θα εισπράξετε θα είναι ανάλογα με αυτά που θα προσφέρετε. Επιλεκτικοί θα είστε στις νεες γνωριμίες και φιλίες, δεν αποκλείεται να βάλετε σε δοκιμασίες τις σχέσεις σας. Πως θα είναι ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά του.

Τελευταία ενημέρωση:
\n