Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 2 Αυγούστου 2016, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)

Εκφράζετε το πάθος σας για ζωή και τη δημιουργικότητά σας καθώς στις 2 Αυγούστου η Νέα Σελήνη στο παθιασμένο ζώδιο του Λέοντα σας χαρίζει αυτοπεποίθηση, χαρά και ενθουσιασμό. Γίνεστε τώρα πιο συναισθηματικοί και ρομαντικοί, ο χαρούμενος τρόπος έκφρασής σας και η γενναιοδωρία σας αναγνωρίζονται από τους άλλους. Κάνετε μια νέα αρχή που σας ωθεί σε ένα πιο παθιασμένο και δημιουργικό μονοπάτι, ασχολείστε με δραστηριότητες και πρόσωπα που δίνουν νόημα και πάθος στη ζωή σας. Αυτή η νέα Σελήνη επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

Διαβάστε παρακάτω πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Είστε … φωτιά, μαγνήτης για το αντίθετο φύλο, και πραγματικά δεν θέλετε να μην εκμεταλλευτείτε αυτό το πολύτιμο δώρο της νέας Σελήνης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας! Αν είστε σε σχέση, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για μια ανοικτή συζήτηση με τον αγαπημένο σας αλλά και για να εκδηλώσετε την αγάπη σας, να μιλήσετε για τις ανάγκες σας, τις επιθυμίες σας και τα συναισθήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ναι, οι σχέσεις είναι δούναι και λαβείν, αλλά η νέα Σελήνη στον οικείο τέταρτο οίκο σας, δημιουργεί την ανάγκη για χρόνο μόνο για σας, να σκεφτείτε στην ηρεμία του σπιτιού σας, θα υπάρχουν στιγμές που δεν θα είστε για κανέναν. Εκτός από τους οικείους σας, φροντίδα χρειάζεται και ο εαυτός σας. Ίσως τώρα σκεφτείτε τη διακόσμηση του σπιτιού σας ή φιλοξενήσετε άτομα που έχετε να δείτε καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε τυχεροί καθώς η νέα Σελήνη στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας, σας κατευθύνει σε μια νέα γνώση ή σας φέρνει τα σωστά άτομα που αποδέχονται τις μεγάλες ιδέες σας και σας επαινούν γι’ αυτό. Το ανεξάρτητο ζώδιό σας συνήθως προτιμά να προχωρήσει μόνο του, αλλά τώρα θέλετε στήριξη και έχετε ανάγκη τους άλλους, και αυτό θα λειτουργήσει προς όφελός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χρησιμοποιήστε τις δημιουργικές ιδέες που σας χαρίζει η νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, προκειμένου να πάρετε ρίσκα για να αυξήσετε το εισόδημά σας αλλά παράλληλα δεν θα θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλειά σας. Ίσως πάλι σκεφτείτε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή επενδύσετε κάποια από τα χρήματά σας σε ακίνητα ή σε μια νεοσύστατη εταιρεία.

ΛΕΩΝ

Εάν ήσασταν συγκρατημένοι συναισθηματικά με τον αγαπημένο σας, η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σας ωθεί να μην τηρείτε τα προσχήματα και να ομολογήσετε τον έρωτά σας και την αγάπη σας. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μπορέσετε να πείτε ό, τι είναι στην καρδιά σας. Το δημιουργικό μυαλό σας ξέρει πως μπορείτε να είστε ευτυχισμένοι κάθε μέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας, μην ξεχνάτε τους στενότερους φίλους σας οι οποίοι θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να αποσαφηνίσετε τις επιθυμίες σας στην αγάπη και τη ζωή, να κατανοήσετε τι πρέπει να αφήσετε πίσω για την ευτυχία σας. Μπορεί ακόμα να επιλέξετε να κάνετε διαλογισμό ή να ζητήσετε βοήθεια από μια Ανώτερη δύναμη μέσω της προσευχής.

ΖΥΓΟΣ

Δεν θα χρειαστεί να ιδρώσετε για να ενώσετε τις δυνάμεις σας, χάρη στη νέα Σελήνη στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας. Το κοινωνικό ζώδιό σας έχει πάντα μια τεράστια λίστα με ανθρώπους, έτοιμους πάντα να είναι δίπλα σας όποτε τους καλείτε σε διασκέδαση ή ακόμα και σε βοήθεια. Τι θα λέγατε επίσης να διοργανώσετε ένα φιλανθρωπικό έργο για τους λιγότερο τυχερούς από εσάς;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εάν έχετε προβλήματα στην εργασία σας, επωφεληθείτε από πιο έμπειρους και υψηλά ιστάμενους ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν και να σας οδηγήσουν ψηλά, είναι η παρότρυνση της νέας Σελήνης στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Αν έχετε επιχείρηση, κάποιος εμπειρογνώμονας μπορεί να σας βοηθήσει να βάλετε περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας και η εμπειρία που θα κερδίσετε θα είναι ανεκτίμητη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλέστε τους φίλους σας για μια απόδραση, για να ζήσετε μια περιπέτεια, να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας, είναι το αίτημα της νέας Σελήνης στον περιπετειώδη ένατο οίκο σας. Καλέστε όσο πιο πολλά άτομα μπορείτε στις αποδράσεις σας, τόσο καλύτερη θα είναι η διασκέδαση. Η ανάμιξη αυτών των διαφορετικών προσωπικοτήτων θα είναι σίγουρα διασκεδαστική και όχι μόνο, θα χαρείτε με τις εκπλήξεις που σας περιμένουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών, σας βοηθά να αφήσετε ελεύθερη τη δημιουργικότητά σας. Θα μπορούσατε να έχετε μια έξυπνη ιδέα για το πώς θα κερδίσετε περισσότερα χρήματα ή μπορεί να έχετε μια προσφορά εργασίας ή να βρείτε ένα διάσημο, πλούσιο πελάτη. Αν είχατε βεντέτα με κάποιον/α για λόγους οικονομικούς, τώρα μπορείτε να πλέετε σε ήρεμα νερά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μικρές κινήσεις αγάπης και γενναιοδωρίας θα εκτιμηθούν από τον αγαπημένο σας χάρη στη νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων Αυτό ισχύει και για τις επιχειρηματικές συνεργασίες σας. Ευχαριστήστε τους συνεργάτες σας και αναγνωρίστε τους όλη τη σκληρή δουλειά που έχουν κάνει τον τελευταίο καιρό. Απλά να είστε επιλεκτικοί σχετικά με το ποιους θα κρατήσετε δίπλα σας!

ΙΧΘΥΣ

Είστε ανθρωπιστές, θέλετε να βοηθήσετε όσους έχουν την ανάγκη σας, είτε απλά με τις εμπειρικές συμβουλές σας ή ψάχνοντας στον εθελοντισμό χάρη στη νέα Σελήνη στον εξυπηρετικό έκτο οίκο σας. Έχετε επίσης δημιουργικές ιδέες για να ακολουθήσετε πιο υγιείς διατροφικές συνήθειες κι αυτό αυξάνει την ευεξία σας και τη ζωτικότητά σας.

Τελευταία ενημέρωση:
\n