Νέα Σελήνη στον Κριό στις 21/3/2023, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (77 votes)
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Στις 21 Μαρτίου 2023, η Νέα Σελήνη στον Κριό ανοίγει νέες προοπτικές μελλοντικής εξέλιξης, διευρύνει τις γνωριμίες, δραστηριοποιεί και τερματίζει τη στασιμότητα. Για τους ελεύθερους και μοναχικούς, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο ενός καινούργιου έρωτα, αλλάζουν οι συνθήκες της προσωπικής σας ζωής, βγαίνετε από συναισθηματικά αδιέξοδα. Εσάς που ψάχνετε εργασία ή αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες, νέες ευκαιρίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια καινούργια αρχή, αξιοποιήστε τις δυνατότητες και τα ταλέντα σας. Σε εσάς τους φιλόδοξους, άνοιγμα θα δοθεί στην καριέρα σας, θα προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά, εσείς που στοχεύετε στην κορυφή θα φτάσετε σε επιθυμητό σημείο.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Νέας Σελήνης στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας βγάζει στην επιφάνεια το δυναμισμό σας, το πάθος σας, την ανάγκη σας να πορευτείτε μπροστά, με βασική επιθυμία το νέο ξεκίνημα. Οι αποφάσεις σας θα είναι συνειδητοποιημένες και τολμηρές, στόχος σας θα είναι να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα, επαναπροσδιορίσετε σχέσεις, συνεργασίες, ακόμα και οικονομικές συμφωνίες. Σε επαγγελματικά ζητήματα καινούργιες ιδέες θα κάνουν την εμφάνισή τους, η πρωτοποριακή σας σκέψη θα δημιουργήσει νέα πλάνα. Οραματίζεστε, σχεδιάζετε, προσεγγίζετε τις καταστάσεις με προοδευτικές ενέργειες. Στον αισθηματικό σας τομέα ένας καινούργιος έρωτας ή η προοπτική επανασύνδεσης θα σας ανοίξει δίοδο νέας ερωτικής αρχής. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Κριό σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, η Νέα Σελήνη στον Κριό θα έχει καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις σας, διαφορετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, τώρα θα χειριστείτε τις υποθέσεις σας αναζητώντας την οριστική αλλαγή. Ίσως να διακόψετε μη προσοδοφόρες επαγγελματικές συνεργασίες, θα εστιάσετε σε εκείνα τα πρόσωπα και στις καταστάσεις που μπορούν να σας αποφέρουν κέρδος, είτε αυτό είναι οικονομικό, είτε συναισθηματικό. Δεν αποκλείεται να θελήσετε νέο ερωτικό ξεκίνημα με πρόσωπο από το παρελθόν. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, η Νέα Σελήνη στον Κριό θετική επίδραση θα έχει επάνω σας, τόσο σε κοινωνικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό. Νέοι στόχοι, καινούργια οράματα, πρωτοποριακή σκέψη και στάση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, τώρα θα αναζητήσετε ένα διαφορετικό μέλλον, βγαίνετε από τα όρια του κατεστημένου σας. Καταφθάνουν νέες γνωριμίες, διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να αναδειχτείτε και να προχωρήσετε την καριέρα σας ένα βήμα πιο μπροστά. Στον ερωτικό σας τομέα, θα ερωτευτείτε, θα προσεγγίσετε, παίρνετε δυναμικά την απόφαση να εγκαταλείψετε την αδράνεια. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Δίδυμο σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σας βοηθήσει να βγείτε από τη στασιμότητα, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να στοχεύσετε, να αλλάξετε και να κυνηγήσετε την προσωπική σας βελτίωση. Νέες επαγγελματικές προτάσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα σας απασχολήσουν διαπραγματεύσεις και οικονομικές συμφωνίες, ίσως να μπείτε στη διαδικασία αγοροπωλησιών. Επαναξιολογείτε σχέσεις και χαρακτήρες προσώπων, τώρα θα αλλάξετε τη στάση σας απέναντι σε συγκεκριμένα οικογενειακά ή φιλικά σας άτομα. Στον αισθηματικό τομέα, με δυναμική και ανανεωμένη διάθεση περνάτε σε κινήσεις δέσμευσης, αν υπήρξε χωρισμός τερματίζει η απόσταση με επανασύνδεση. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Καρκίνο σήμερα.

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τη Νέα Σελήνη στον Κριό ευνοούνται οι οικονομικές διαπραγματεύσεις, οι μετακινήσεις, τα ταξίδια και τα καινούργια επαγγελματικά πλάνα. Όποια αλλαγή επιχειρήσετε, είτε στον εργασιακό σας τομέα είτε στον ερωτικό, θα έχει θετική εξέλιξη, το κλειδί της επιτυχίας σας θα είναι η συνειδητοποιημένη και μελετημένη κίνηση και όχι η επιπόλαια, παρορμητική ενέργεια. Τα γεγονότα θα σας ωθήσουν να επανεκτιμήσετε, να υπολογίσετε τι προσφέρετε και τι εισπράττετε, αρνητικά κεφάλαια κλείνουν, καινούργιες προοπτικές ανοίγουν. Στον αισθηματικό τομέα, είναι πολύ πιθανό ένας καινούργιος έρωτας να αλλάξει ριζικά την ερωτική σας ζωή. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Λέοντα σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σας βοηθήσει να ταχτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις, οργανώνεστε, προγραμματίζεστε, βάζετε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας. Επαγγελματικές εργασίες που ήταν εξέλιξη, τερματίζουν με κερδοφόρο αποτέλεσμα. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας, θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε οφειλές ή δάνεια. Εσάς που βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, μια καινούργια πρόταση θα σας φανεί ιδιαιτέρως ικανοποιητική. Στον ερωτικό σας τομέα αλλαγές θα υπάρξουν στα δεδομένα σας, αν είστε χωρισμένοι ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης, αν είστε σε σταθερό δεσμό καταφθάνουν αποφάσεις σοβαρές και δεσμευτικές. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Παρθένο σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, η Νέα Σελήνη στον Κριό σάς φέρνει νέο ξεκίνημα, τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα όσο και στον ερωτικό. Ίσως να σας προτείνουν μια καινούργια συνεργασία ή μια επιχειρηματική πρόταση να μπει σε εφαρμογή, το αποτέλεσμα θα είναι εποικοδομητικό και προσοδοφόρο. Στον ερωτικό τομέα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του, θα έχετε την ευκαιρία να διαγράψετε παρελθοντικές αποτυχίες και να προχωρήσετε μπροστά με αυτοπεποίθηση και ανανεωμένη διάθεση. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ζυγό σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σας βοηθήσει να αποδείξετε τις ικανότητές σας, σε εργασιακά θέματα θα φανείτε άξιοι και υπεύθυνοι, ανοίγεται ευκαιρία επαγγελματικής καταξίωσης. Πιθανό θα είναι το ενδεχόμενο προαγωγής ή οικονομικής αύξησης, οι καλλιτέχνες θα έχετε εμπνευσμένη και δημιουργική διάθεση. Ανακατατάξεις και επαναπροσδιορισμοί θα υπάρξουν στις σχέσεις, φιλικές, οικογενειακές και ερωτικές. Εσείς που είστε σε σχέση, θα θελήσετε να σταθεροποιηθείτε επάνω σε πιο γερές βάσεις, δεν αποκλείεται να μπείτε σε σκέψεις δέσμευσης ή συγκατοίκησης. Οι ελεύθεροι, είναι πολύ πιθανό να αναζητήσετε σοβαρή γνωριμία για δεσμό. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Σκορπιό σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, η Νέα Σελήνη στον Κριό θα τονώσει το δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σας, τώρα θα είστε σε θέση να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας βλέψεις. Η διορατική σας σκέψη θα διευρύνει τον πνευματικό σας ορίζοντα, οι νέες σας ιδέες θα βρουν πράξη και εφαρμογή. Από ένταση, συναισθηματισμό και πάθος θα χαρακτηρίζονται οι ενέργειές σας, παρορμητικότητα και αυθορμητισμό θα έχουν οι κινήσεις σας. Ένας καινούργιος έρωτας θα απασχολήσει την καρδιά σας, καταφθάνει καινούργια γνωριμία, ανανεώνεστε, διαγράφετε το παρελθόν, με αισιοδοξία προχωρείτε μπροστά, αναζητώντας ένα διαφορετικό μέλλον. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τη Νέα Σελήνη στον Κριό οικονομικής φύσης θέματα θα σας απασχολήσουν, αγοροπωλησίες, κληρονομιές, μεταβιβάσεις. Συμφέρουσες θα είναι οι αγορές ή οι επενδύσεις που θα επιλέξετε να κάνετε, η οξυδέρκειά σας θα σας βοηθήσει να κλείσετε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις υπέρ σας. Αλλάζει η βάση πάνω στην οποία στηρίζεται η ερωτική σας σχέση, εσείς που διατηρείτε χαλαρές επαφές περνάτε σε δεσμευτικό στάδιο. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, μπαίνετε σε νέες ερωτικές περιπέτειες, καινούργιο πρόσωπο θα κερδίσει την προσοχή και το ενδιαφέρον σας, ίσως αυτή τη φορά να μη στοχεύσετε στο περιστασιακό, αλλά στο σταθερό και στο μόνιμο. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, με την Νέα Σελήνη στον Κριό κάτι καινούργιο ξεκινάτε, παίρνετε ριζικές αποφάσεις που θα αφορούν το παρόν και το μέλλον. Στον ερωτικό σας τομέα κάποιοι από εσάς θα γυρίσετε σελίδα, ξεκινάτε νέα ερωτική περίοδο με ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Αλλαγές θα υπάρξουν και στο οικογενειακό σας περιβάλλον, σχέσεις με γονείς ή αδέλφια μπαίνουν πλέον σε διαφορετικό πλαίσιο, η αντιμετώπισή σας θα είναι κάπως επαναστατική. Προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας, αποφύγετε παρορμητικές επιθυμίες, φροντίστε να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας. Ευνοούνται μετακινήσεις, ταξίδια και διαφόρων ειδών αποδράσεις. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Υδροχόο σήμερα.

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, με την Νέα Σελήνη στον Κριό αλλάζετε την ιεραρχία των υποχρεώσεων και των καθηκόντων σας. Τώρα θα εστιάσετε και θα δείξετε άμεσο ενδιαφέρον σε αυτά που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή σας, την οικονομική σας κατάσταση και την ψυχολογία σας. Με δικές σας πρωτοβουλίες και ενέργειες, θα δώσετε ώθηση στην καριέρα σας, θα αναλάβετε οικονομικά ρίσκα, θα προσεγγίσετε καινούργια πρόσωπα. Με λίγα λόγια, βγαίνετε από την αδράνεια, δραστηριοποιείστε, αναλαμβάνετε τα ηνία των προσωπικών σας σχέσεων. Στον ερωτικό σας τομέα, κινήσεις επανασύνδεσης θα έχουν θετική κατάληξη. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ιχθύ σήμερα.

Τελευταία ενημέρωση: