Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8/5/2024, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (3 votes)
Από την Βενετία Αποστόλου

Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8 Μαΐου 2024, έρχονται μετατροπές, αναθεωρήσεις και ανακατατάξεις. Διαφοροποιούνται οι απόψεις, αλλάζουν οι στόχοι, μπαίνουν νέες προτεραιότητες. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές σε εργασιακά ζητήματα, σε δημιουργίες νέων συνεργασιών, ανοίγεται δυνατότητα οικονομικής σταθερότητας. Σε προσωπικές υποθέσεις και σε ζητήματα συναισθηματικής φύσης έρχονται συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις, παλιοί έρωτες θα κάνουν την εμφάνισή τους, τώρα αυτό που θα κυριαρχεί θα είναι η επιθυμία για ισορροπία και σταθερότητα. Υποσχέσεις για δεσμεύσεις θα ακουστούν, κάποιοι θα προχωρήσουν σε επισημοποιήσεις. Οικονομικά ανοίγματα θα κλείσουν θέματα ανασφάλειας, αβεβαιότητας και άγχους.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Νέας Σελήνης στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου θετική επίδραση θα έχει στον τρόπο σκέψης σας. Αλλάζετε προτεραιότητες, τώρα βασική σας ανάγκη θα είναι η σταθερότητα και η διατήρηση των κεκτημένων. Σε οικονομικά θέματα τα βήματά σας θα είναι σωστά υπολογισμένα, στα ρίσκα που θα αναλάβετε, θα μελετήσετε πολύ καλά τα δεδομένα και τα ενδεχόμενα, οι επιλογές σας δε θα είναι ούτε παρορμητικές ούτε επιπόλαιες. Στα επαγγελματικά σας είναι πολύ πιθανό να προκύψει νέα πρόταση ή κάποια νέα συνεργασία, εσείς που είστε δυσαρεστημένοι από τη θέση σας στην εργασία, δεν αποκλείεται να αλλάξετε πόστο, βελτιώνονται οι εργασιακές σας συνθήκες. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Κριό σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας παίρνετε νέες αποφάσεις, θα σημειωθούν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να κατοχυρώσετε, να διασφαλίσετε και να συνεχίσετε την πορεία σας με σταθερότητα. Τα γεγονότα και οι ευκαιρίες θα σας βοηθήσουν να τερματίσετε αβέβαιες καταστάσεις, εσείς που αναζητάτε εργασία θα λάβετε πρόταση που θα σας ικανοποιήσει και θα σας προσφέρει σταθερή εξέλιξη. Είναι πολύ πιθανό να πάρετε την απόφαση να προβείτε σε κάποιες συγκεκριμένες αγορές ή πωλήσεις, που από καιρό έχετε στη σκέψη σας. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλοι μου Δίδυμοι, η Νέα Σελήνη στο ζώδιου του Ταύρου θα ηρεμήσει την ψυχολογία σας, τώρα αφήνετε στην άκρη προβληματισμούς και θέματα που σας δημιουργούν άγχος. Στην παρούσα φάση, αυτό που θα θελήσετε θα είναι ξεκούραση σωματική και πνευματική. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, πρόσχαρη η διάθεσή σας. Στον ερωτικό σας τομέα, εσείς που είστε σε σταθερή σχέση θα αναθεωρήσετε για κάποιες απόψεις σας σχετικά με το μέλλον του δεσμού σας. Δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να περάσετε σε δεσμευτικές κινήσεις, ουσιαστικά αυτό που θα αναζητήσετε θα είναι ασφάλεια και σταθερά αισθήματα. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Δίδυμο σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, φιλικούς και κοινωνικούς θα σας κάνει η Νέα Σελήνη στο Ταύρο, συμμετοχή θα λάβετε σε κοινωνικές δραστηριότητες, ενισχυμένο θα είναι το αίσθημα της αλληλεγγύης. Ουσιαστικά αυτό που θα θελήσετε είναι να νιώσετε πως ανήκετε κάπου, είτε σε μια ομάδα, είτε σε ένα χώρο, είτε σε μια συγκεκριμένη ιδεολογία. Στον ερωτικό σας τομέα θα υπάρξουν εξελίξεις με πρόσωπο από το παρελθόν. Είναι πολύ πιθανό να σημειωθεί νέο ξεκίνημα με παλιά αγάπη. Εσείς που είστε πολύ καιρό ελεύθεροι και μόνοι, οι συγκυρίες και τα τυχαία συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε σταθερή ερωτική σχέση. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Καρκίνο σήμερα.

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο αλλαγές θα υπάρξουν στον επαγγελματικό σας τομέα, θα προκύψουν από την ανάγκη σας να βελτιωθείτε και να κατοχυρώσετε τη θέση σας ή την εργασιακή σας υπόληψη. Η στάση σας θα είναι ώριμη, σοβαρή και υπεύθυνη, κλείνετε εκκρεμότητες, διεκπεραιώνετε τις εργασίες σας. Σε τάξη θα βάλετε τα οικονομικά σας, χρήματα έρχονται στα χέρια σας, βασική σας προτεραιότητα θα είναι να τακτοποιήσετε οφειλές. Σε θέματα συναισθηματικά έρχονται θετικές εξελίξεις, συμφιλιώνεστε και επανασυνδέεστε. Η στάση σας θα είναι συγκαταβατική, προστατευτική και κυρίως ειρηνική. Τερματίζουν εντάσεις και τυχόν διαφορές, επιθυμία σας θα είναι να πορευτείτε με σταθερότητα και ισορροπία. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Λέοντα σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα σας ωθήσει στο να διαφοροποιήσετε τους στόχους σας, επαγγελματικούς και οικονομικούς. Τώρα θα δείτε τις δυνατότητες και τις προοπτικές από μια άλλου είδους οπτική γωνία, περνάτε σε νέα σχέδια και καινούργιους προγραμματισμούς. Επιθυμία σας θα είναι να ενισχύσετε τα προσόντα σας, να αναδείξετε τα ταλέντα σας και γενικότερα να βελτιώσετε ή να ολοκληρώσετε τις ικανότητές σας. Στον ερωτικό σας τομέα είναι πολύ πιθανό να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της δέσμευσης εσείς οι ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι, και το ενδεχόμενο του χωρισμού εσείς οι απογοητευμένοι. Οι κινήσεις και οι αποφάσεις σας θα είναι πολύ καλά μελετημένες. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Παρθένο σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να κλείσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, βάζετε σε πρόγραμμα εξόφλησης τις οφειλές σας. Οι αγορές που θα κάνετε θα είναι συνετές, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τα περιττά έξοδα, ίσως να σκεφτείτε και το ενδεχόμενο της αποταμίευσης. Απρόοπτα τηλεφωνήματα θα έχετε σε θέματα που αφορούν στην ερωτική σας ζωή. Ένα πρόσωπο απ’ το παρελθόν θα κάνει την εμφάνισή του, ίσως να είναι πρώην ερωτικό σας ταίρι. Η συγκαταβατική σας στάση και η συμφιλιωτική σας διάθεση θα ανοίξουν δίοδο επανασύνδεσης. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ζυγό σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, εργασιακές, φιλικές και ερωτικές. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον, οι επαφές σας θα είναι ισορροπημένες, σε ζητήματα διαφόρων βρίσκετε λύσεις, τώρα θα αποκατασταθεί η σχέση σας με άτομο που υπήρχαν μεταξύ σας παρεξηγήσεις. Στον ερωτικό σας τομέα, εσείς οι χωρισμένοι θα επανασυνδεθείτε, τακτοποιείται ο λόγος που σας πάγωσε με το πρόσωπο που αγαπάτε. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό, είναι πολύ πιθανό να ανοίξετε συζητήσεις δέσμευσης, οι υποσχέσεις που θα δώσετε και θα ακούσετε, θα είναι σοβαρές και ώριμες. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Σκορπιό σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο αλλάζουν οι προτεραιότητες και οι στόχοι σας, τώρα επιθυμία σας θα είναι η διατήρηση και όχι τόσο η επέκταση. Σε θέματα οικονομικής φύσης, τα βήματά σας θα είναι επιφυλακτικά, θα αποφύγετε την ανάληψη ρίσκων. Απολαβές και εισπράξεις θα έχετε, βάζετε τάξη στο πορτοφόλι σας, δύσκολα θα προχωρήσετε σε αγορές μεγάλων χρηματικών ποσών, κατά πάσα πιθανότητα θα τις αναβάλετε ή θα τις τρενάρετε. Ευχάριστα γεγονότα θα προκύψουν στον ερωτικό σας τομέα, απρόοπτα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από στάσιμες καταστάσεις. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο συναισθηματική θα είναι η στάση σας, συγκαταβατικότητα θα σας διακρίνει. Ισορροπούν έκρυθμες καταστάσεις, τόσο στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, όσο και στο οικογενειακό ή ερωτικό. Οι υποσχέσεις που θα δώσετε θα είναι πολύ καλά μελετημένες, υπό έλεγχο θα βρίσκεται η παρορμητικότητά σας. Οι αποφάσεις σας θα είναι συνετές και όχι επιπόλαιες ή βιαστικές, κλείνετε αρνητικά ζητήματα, ανοίγεται ευκαιρία νέων συνεργασιών. Σε κοινωνικό επίπεδο θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, ένα καινούργιο άτομο θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε. Στην προσωπική σας ζωή, εσείς που είστε άνευ σχέσης θα γνωριστείτε με άτομο σοβαρής προσωπικότητας, θα σας ανοίξει δίοδο σταθερού δεσμού. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο διευρύνεται ο κοινωνικός σας κύκλος, αποκτάτε καινούργιους φίλους, αποκαθίστανται σχέσεις με παλιά πρόσωπα, που κάποιες συγκυρίες σάς είχαν φέρει σε απόσταση. Στον επαγγελματικό σας τομέα καταφθάνουν προτάσεις για νέες συνεργασίες, το αποτέλεσμα θα είναι εποικοδομητικό και κερδοφόρο. Προς τις υλικές απολαύσεις θα στραφεί το ενδιαφέρον σας, προσοχή στις αγορές σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τα άσκοπα έξοδα. Συγκαταβατική και συμπονετική θα είναι η στάση σας, πρόθυμοι θα είστε να προσφέρετε εμπράκτως τη συμπαράστασή σας. Στον ερωτικό σας τομέα επανασύνδεση θα έχετε με το πρώην ταίρι σας, αυτή τη φορά η κατάληξη θα είναι δεσμευτική. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Υδροχόο σήμερα.

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, ομαλή και εποικοδομητική θα είναι η επικοινωνία σας, τόσο με συναδελφικά πρόσωπα ή συνεργάτες, όσο και με οικογενειακά άτομα. Αν υπάρχουν διαφορές, εντάσεις ή εγωιστικοί ανταγωνισμοί, τώρα καταλαγιάζουν τα πνεύματα, φεύγουν οι αρνητισμοί. Σε συγγενικά πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας απ’ τη δική σας, θα δείξετε αφοσίωση, φροντίδα και εκτίμηση, η συμπεριφορά σας θα είναι προστατευτική. Σε αισθηματικά ζητήματα βρίσκετε την ισορροπία που αναζητάτε, με το ταίρι σας θα ζήσετε ήρεμες και θερμές στιγμές. Εσείς που είστε πολλά χρόνια στην ίδια σχέση, είναι πολύ πιθανό να πάρετε αποφάσεις δεσμευτικές και υπεύθυνες. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ιχθύ σήμερα.

Τελευταία ενημέρωση:
Αγορά πακέτα SMS