Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13 6 2018, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Από την Βενετία Αποστόλου

Στις 13 Ιουνίου η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει αισιοδοξία, οξυδέρκεια, και οριστικές αποφάσεις. Εσωτερικές ενδοσκοπήσεις θα διαφοροποιήσουν τον δεδομένο τρόπο σκέψης, τώρα αλλάζει η οπτική γωνία. Την εμφάνιση τους θα κάνουν καινούργια πρόσωπα, καταφθάνουν νέες γνωριμίες και καινούργιες συνεργασίες. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε οικονομικά θέματα, εννοούνται κινήσεις δανεισμού, θα είναι μια καλή χρονική στιγμή για συμφωνίες και τακτοποίηση λογαριασμών.

Ενισχυμένες θα είναι οι επικοινωνίες ικανότητες κυρίως στους ιδιαιτέρως κοινωνικούς χαρακτήρες. Συζητήσεις γύρω από θέματα δέσμευσης και επισημοποίησης θα έχουν θετική κατάληξη. Με τη Νέα Σελήνη κάποιοι θα πάρουν την απόφαση να οριστικοποιήσουν ημερομηνίες, κάποιοι άλλοι είναι πολύ πιθανόν να αυξήσουν τα μέλη της οικογενείας τους.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Νέας Σελήνης στο ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, καινούργια πρόσωπα θα βάλετε στη ζωή σας, νέες επαγγελματικές συνεργασίες θα έχουν εποικοδομητική πορεία. Τις εργασιακές σας υποθέσεις θα θελήσετε να τις τρέξετε με ταχύτητα, τώρα θα βρείτε ενοχλητικές τις καθυστερήσεις, κυρία επιδίωξη σας θα είναι η διεκπεραίωση και το οριστικό κλείσιμο. Συναντήσεις και συζητήσεις ξεκαθαρίσματος θα ανοιχτούν με δική σας πρωτοβουλία. Ταχτοποιείτε οικογενειακά σας ζητήματα, ισορροπία θα υπάρξει στις επαφές σας με συγγενικά πρόσωπα. Στον ερωτικό σας τομέα, οι χωρισμένοι θα καταφέρετε να επανασυνδεθείτε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί μου Ταύροι, στις 13 του μήνα με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων θα εστιάσετε στις οικονομικές σας υποθέσεις, βασική σας επιδίωξη θα είναι η τακτοποίηση οφειλών ή υποχρεώσεων, περνάτε σε νέους προγραμματισμούς, βάζετε σε τάξη τις ανάγκες σας. Αύξηση θα έχουν τα έσοδα σας, θα εμφανιστεί ανάγκη για αγορές, ωστόσο οι επιλογές σας θα έχουν επενδυτική προσέγγιση και όχι ασκόπως καταναλωτική. Αλλάζει η ιεραρχία των προτεραιοτήτων σας, τώρα αυτό που θα έχει σημασία για εσάς θα είναι η ασφάλεια και η σταθερότητα τόσο σε εργασιακά ζητήματα όσο και σε οικονομικά. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, στις 13 του μήνα η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, σας φέρνει άνοιγμα για νέο ξεκίνημα επαγγελματικό ή ερωτικό. Τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες τις καθημερινότητα σας, αλλάζετε σχέδια και πλάνα. Ταχτοποιούνται ζητήματα που σας αγχώνουν ή που στέκονται εμπόδιο στην προσωπική σας εξέλιξη. Στις συζητήσεις σας επαγγελματικές ή προσωπικές θα αναζητήσετε εποικοδομητική κατάληξη, οι επικοινωνιακές σας ικανότητες θα τερματίσουν ανοιχτά αρνητικά ζητήματα. Εσείς που ψάχνετε εργασία θα λάβετε νέα πρόταση ικανοποιητική και προσοδοφόρα. Για κάποιους από εσάς είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθεί άνοιγμα για προαγωγή, οι ευκαιρίες και τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να ανανεωθείτε ψυχολογικά, απόσταση θα κρατήσετε από πρόσωπα και καταστάσεις που σας αγχώνουν ή που επιβαρύνουν τη σκέψη σας με προβληματισμούς και έγνοιες. Το ενδιαφέρον σας θα εστιάσει γύρω από το πως θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε, να ψυχαγωγηθείτε, και να αποκτήσετε ευχάριστες δραστηριότητες. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, ίσως να βρείτε καινούργια χόμπι, ανοιχτοί θα είστε σε διαφόρων ειδών γνωριμίες. Οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, θα είστε σε θέση να καταλάβετε ποιες καταστάσεις είναι αναγκαίο να αποφύγετε, και σε ποια ζητήματα θα πρέπει να δώσετε βάση και αξία. 

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων θα εμφανιστούν καινούργια επικοινωνιακά ανοίγματα. Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην εξέλιξη των επαφών σας κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο. Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τις γνωριμίες σας, νέους φίλους θα αποκτήσετε, επιθυμία σας θα είναι να βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα. Σε οικογενειακές υποθέσεις με πρόσωπα συγγενικά ή μεγαλύτερης ηλικίας, η στάση σας θα είναι προσιτή και συγκαταβατική, με δική σας παρέμβαση κλείνουν τυχόν διαφωνίες ή εντάσεις. Ανανεώνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, η εργασιακή σας στάση θα είναι διπλωματική. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητοί μου Παρθένοι, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων ζητήματα καριέρας και μελλοντικής εξέλιξης θα βγουν στον προσκήνιο. Καινούργιες προτάσεις θα σας βάλουν σε σκέψεις, οι εξελίξεις ενδεχομένως να σας αγχώσουν, ωστόσο θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε και να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά. Σε περίπτωση που είστε άνεργοι θα βρείτε εργασία, εσείς που ασχολείστε με επιχειρηματικές δραστηριότητες θα έχετε την ευκαιρία να επεκταθείτε. Βελτιώνονται οι οικονομικές σας συνθήκες, τα γεγονότα θα τρέξουν με ταχύτητα ίσως να αναγκαστείτε να πάρετε γρήγορες αποφάσεις. Η πνευματικές σας ικανότητες θα κάνουν σωστή την κρίση σας δεν θα υπάρξει κίνδυνος να παγιδευτείτε. 

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, μετακινήσεις και αλλαγές θα σας φέρει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, ίσως να αλλάξετε επαγγελματικό αντικείμενο ή τόπο διαμονής. Τα γεγονότα και οι νέες ευκαιρίες θα ανανεώσουν την εσωτερική σας διάθεση, τώρα θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις από διαφορετική σκοπιά, τερματίζουν οι απαισιόδοξες εικασίες και οι τάσεις ηττοπάθειας. Ενισχυμένη θα είναι η πνευματικότητα σας, οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, θα είστε σε θέση να  χειριστείτε με επιτυχία θέματα που σας αγχώνουν ή σας πιέζουν. Στις κινήσεις σας θα αναζητήσετε ελευθερία και ανεξαρτησία, αυτή τη φορά οι αποφάσεις που θα πάρετε θα στηρίζονται αποκλειστικά και μόνο στη δική σας κρίση. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, σε νέες σκέψεις θα σας βάλει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, η ανάγκη σας να ανατρέψετε τις αρνητικές καταστάσεις θα σας ωθήσει στο να αλλάξετε την οπτική σας γωνία. Έρχονται συνειδητοποιήσεις και επαναπροσδιορισμοί, τώρα θα ξεκαθαρίσετε τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους τρίτους, τι ακριβώς αναζητάτε και ποιες είναι οι βασικές σας επιθυμίες. Εσείς με δικές σας ενέργειες αλλάζετε το κλίμα στις οικογενειακές και ερωτικές σας επαφές. Με το ταίρι σας θα κάνετε συζητήσεις που στόχο  θα έχουν την οριστική κατάληξη, κάποιοι από εσάς θα πάρετε την απόφαση να χωρίσετε, κάποιοι άλλοι να δεσμευτείτε,  το σίγουρο είναι πως θα εναντιωθείτε στη στασιμότητα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, κάτι καινούργιο θα ξεκινήσετε, ίσως να εμφανιστεί νέα επαγγελματική προοπτική, δεν αποκλείεται να προκύψει και ένας ξαφνικός απρόσμενος έρωτας. Αλλάζουν τα δεδομένα στη ζωή σας, εσείς οι απογοητευμένοι ανανεώνεστε, οι καινούργιες ευκαιρίες θα σας βγάλουν από την αδράνεια και την αναμονή. Στον ερωτικό σας τομέα, η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τον δεσμό σας ένα βήμα πιο μπροστά, είναι πολύ πιθανόν να ακουστούν σοβαρές υποσχέσεις και προτάσεις επισημοποίησης. Σε επαγγελματικά θέματα οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα είναι δυναμικές, με αποφασιστικότητα και διαύγεια θα δώσετε ώθηση σε στάσιμες υποθέσεις εργασιακές ή οικονομικές. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι μου Αιγόκεροι, θα σας δραστηριοποιήσει η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, με πολλά εργασιακά θέματα θα καταπιαστείτε, προσοχή στο φόρτο εργασίας, προσπαθήστε να αποφύγετε το άγχος και τις βιαστικές ενέργειες. Ιδιαίτερη σημασία θα δείξετε στις οικονομικές σας υποθέσεις, έρχονται ευχάριστα ανοίγματα, θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη και πρόγραμμα τις υποχρεώσεις σας. Στην επικοινωνία σας θα τα πάτε πολύ καλά, διπλωματικός θα είναι ο τρόπος που θα χειριστείτε τα τρέχοντα θέματα, συνεργάσιμο κλίμα θα υπάρξει στον εργασιακό σας χώρο.  Στον ερωτικό σας τομέα ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέα αρχής, εσείς που είστε χωρίς σχέση αξιοποιήστε την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους δημιουργικό αποτέλεσμα θα θελήσετε όχι μόνο στις επαγγελματικές σας συνεργασίες αλλά και στην ερωτική σας σχέση. Επιθυμία σας θα είναι να βελτιωθείτε και να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά , τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να προοδεύσετε και να εξελιχτείτε. Είναι πολύ πιθανόν εσείς που διατηρείτε μακροχρόνια σχέση να ανοίξετε με το ταίρι σας συζητήσεις γύρω από το θέμα της δέσμευσης. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι ή ορκισμένοι εργένηδες αλλάζετε πλεύση, τώρα θα θελήσετε να βρείτε ένα σταθερό ταίρι στη ζωή σας που να μπορεί να σας προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια.

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους ευνοούνται μεταφορές, μετακινήσεις, οτιδήποτε έχει σχέση με ταξίδια ή τόπο διαμονής. Ίσως να πάρετε την απόφαση να διαμορφώσετε κάπως διαφορετικά τον χώρο στον οποίο ζείτε. Στον ερωτικό σας τομέα ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, θα σας δοθεί η ευκαιρία νέας ερωτικής αρχής. Οικογενειακά θέματα θα βγουν στο προσκήνιο, συναντήσεις θα υπάρξουν με γονείς και συγγενικά άτομα. Τερματίζουν διχογνωμίες ή τυχόν εντάσεις, η συγκαταβατική και διπλωματική σας στάση θα ηρεμήσει το κλίμα. Συμφιλιώνεστε σε περίπτωση που στο προηγούμενο στάδιο υπήρξαν τσακωμοί.

Τελευταία ενημέρωση:
pistotiki-xreostiki-paypal