Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22/5/2020, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)
Από την Βενετία Αποστόλου

Χαρά, αισιοδοξία και άφθονη διασκέδαση σας φέρνει στις 22 Μαΐου 2020 η Νέα Σελήνη στο επικοινωνιακό και ανέμελο ζώδιο των Διδύμων. Τώρα βλέπετε τη φωτεινή πλευρά της ζωής, συζητάτε χαρούμενα και ανέμελα, προβάλετε τις ευφυείς ιδέες σας, έχετε διπλωματία και ευελιξία. Είστε έξυπνοι ώστε να βρείτε γρήγορες λύσεις στα προβλήματά σας, συλλέγετε πολλές πληροφορίες και κατακλύζεστε από ένα χαρούμενο κύμα νέων ειδήσεων. Νέες κοινωνικές επαφές αλλάζουν τη ρουτίνα σας και παίρνουν μακριά την ανία και την πλήξη. Αυτή η νέα Σελήνη επηρεάζει τα Μεταβλητά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Νέας Σελήνης στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Θα είστε πολύ απασχολημένοι και θα υπάρξει έντονη κινητικότητα γύρω σας χάρη στη νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Δικτυώνεστε κοινωνικά, έχετε πολλές συναντήσεις, γοητεύετε και εντυπωσιάζετε με το χιούμορ και τα αστεία σας. Μια νέα πορεία ανοίγεται στο δρόμο σας, με νέες συνεργασίες ή μια νέα αγάπη. Προβάλετε τις ευφυείς και έξυπνες ιδέες σας και κατακτάτε τα πλήθη! Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Κριό σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για την οικονομική σας κατάσταση, αλλάζετε τις συνήθειες των δαπανών σας. Ίσως ακούσετε για μια συναρπαστική νέα δουλειά που αποδίδει καλά χρήματα ή βρείτε έναν νέο πελάτη για την επιχείρησή σας. Οι έξυπνες και συναρπαστικές ιδέες σας, σας βοηθούν να ορίσετε νέους στόχους για την οικονομική ευημερία σας. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έξυπνη και χαρούμενη πλευρά σας έρχεται στο προσκήνιο χάρη στη Νέα Σελήνη  στο ζώδιό σας. Είστε εκφραστικοί και επικοινωνιακοί, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας! Ξεκινά ένας νέος κύκλος ανάπτυξης καθώς θέτετε νέους  στόχους, ένα όνειρό σας γίνεται πραγματικότητα. Αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεστε, νιώθετε ανανεωμένοι και ζωντανοί. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Δίδυμο σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου, κάνετε εκκαθάριση από πρόσωπα και πράγματα που σας έχουν δημιουργήσει πόνο και λύπη, αφήνετε ελεύθερα τα οδυνηρά συναισθήματα που αναστέλλουν την ομαλή πορεία της ζωής σας. Ίσως έχετε μια αποκάλυψη που θα σας συγκλονίσει και επιλύετε δύσκολα ζητήματα του παρελθόντος. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Καρκίνο σήμερα.

ΛΕΩΝ

Συναρπαστικές ευκαιρίες για νέες φιλίες και ενδιαφέροντα σας φέρνει η Νέα Σελήνη στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας, μιλάτε με όλον τον κόσμο, συμμετέχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις και σε ομαδικές δραστηριότητες. Ενώνεστε με τους άλλους για ένα νέο ομαδικό έργο και γίνεστε ο ηγέτης μιας ομάδας καθώς αφοπλίζετε τους άλλους με τις καινοτόμες και πρωτότυπες ιδέες σας. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Λέοντα σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας ωθεί να θέσετε νέους μακροπρόθεσμους στόχους στην καριέρα σας, πιθανώς να αλλάξει ριζικά η πορεία της σταδιοδρομίας σας. Οδεύετε στην επιτυχία χάρη στις έξυπνες ιδέες σας, η ευγλωττία και η πειθώ σας γίνονται αντιληπτές από τους συνεργάτες και τους ανωτέρους σας. Είστε σίγουροι για τις ενέργειές σας και τους στόχους σας. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Παρθένο σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Ενθουσιασμό και περιπέτεια γεμίζει τη ζωή σας η Νέα Σελήνη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, κλείνετε ένα εισιτήριο για μέρη μακρινά και ονειρεμένα. Ίσως ασχοληθείτε με μια νέα γνώση κι αν είστε σπουδαστές, νιώθετε χαρά και ευτυχία από τα επιτεύγματά σας. Θέλετε να φύγετε μακριά, απομακρύνεστε από παλιές πεποιθήσεις και συνήθειες που παρεμποδίζουν τα μεγαλεπήβολα όνειρά σας. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ζυγό σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον εσωστρεφή όγδοο οίκο σας, σας δίνει την ευκαιρία να εκδηλώσετε τα βαθιά σας συναισθήματα σε αυτόν/ην που λατρεύετε, ίσως ακόμα  προβληματιστείτε σχετικά με τις αποταμιεύσεις σας. Μια επιχειρηματική ή ερωτική σχέση θα μπορούσε να γίνει πολύ πιο οικεία μέσα στους επόμενους μήνες. Τώρα έχετε προφητικά οράματα και αυξημένη διαίσθηση που σας κατευθύνουν σωστά στη ζωή σας. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Σκορπιό σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ερωτική ζωή σας παίρνει φωτιά με τη Νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ξεφεύγετε από τη ρουτίνα και τη μονοτονία στη σχέση σας, διασκεδάζοντας και κάνοντας αστεία με τον αγαπημένο σας, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στον έρωτα. Η σχέση σας παίρνει ξαφνικά μια νέα πορεία, ίσως γίνει πιο σοβαρή. Αν είστε μόνοι, αναμένετε εντός των επόμενων έξι μηνών μια νέα αγάπη να κλέψει την καρδιά σας. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον καθημερινό και εργατικό έκτο οίκο σας, φυτεύετε νέους σπόρους στην καθημερινότητά σας, είστε πιο πρακτικοί και ρεαλιστές στην εργασία και βάζετε τάξη και πρόγραμμα στην καθημερινή σας ζωή. Έχετε τη θετική συμβολή των συναδέλφων σας και των εργαζομένων σας που σας βοηθούν στα καθήκοντά σας. Απομακρύνετε ό, τι σας καταπιέζει, φέρνοντας και πάλι θετική ενέργεια στη ζωή σας. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτα, χαρά και διασκέδαση σας φέρνει η Νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, ίσως βρεθείτε με μια νέα αγάπη στο πλάι σας, αφυπνίζονται το πάθος σας και η χαρούμενη διάθεσή σας. Παίρνετε αισιοδοξία και αληθινή ικανοποίηση των επιθυμιών σας από τον αγαπημένο σας, συζητάτε και επιλύετε δυσεπίλυτα προβλήματα στη σχέση σας. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Υδροχόο σήμερα.

ΙΧΘΥΣ

Αν είχατε κατάθλιψη και ανησυχία τον τελευταίο καιρό, η Νέα Σελήνη στον συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, σας φέρνει μια αισιόδοξη και χαρούμενη διάθεση, παίρνει μαζί της ό, τι σας απασχολεί από το παρελθόν. Θα μπορούσατε να αλλάξετε κατοικία, να ακούσετε ειδήσεις για μια εγκυμοσύνη ή να πάτε ένα ταξίδι για να συναντήσετε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο που ζει μακριά σας. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ιχθύ σήμερα.

Τελευταία ενημέρωση:
\n