Ο Άρης ορθόδρομος στον Σκορπιό στις 30 Ιουνίου 2016. Πως επηρεάζει το ζώδιό σου!

Βαθμολόγησε: 
Average: 3 (1 vote)

Αν παλεύατε εδώ και καιρό με τους κακούς σας δαίμονες, από τις 30 Ιουνίου ως τις 2 Αυγούστου, θα νιώσετε πιο δυνατοί να τους νικήσετε καθώς ο Άρης στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία. Τώρα επαναφέρεται η δύναμη και η τόλμη σας, είστε παθιασμένοι στον έρωτα και τη ζωή, παίρνετε τα ρίσκα για να μετασχηματίσετε τα κακώς κείμενα της ζωής σας. Δεν φοβάστε τίποτα και έχετε την ικανότητα να δείτε τι βρίσκεται στο βάθος προσώπων και καταστάσεων αλλά και να αποσαφηνίσετε τα κρυμμένα κίνητρα των ανθρώπων γύρω σας.

Διαβάστε παρακάτω πως θα σας επηρεάσει ο ορθόδρομος Άρης στον Σκορπιό.

ΚΡΙΟΣ

Με τον ορθόδρομο Άρη στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, αφυπνίζονται η δύναμή σας και τα σεξουαλικά πάθη σας τα οποία ήταν σε χειμερία νάρκη. Γίνεστε πιο ερωτικοί και παθιασμένοι αλλά και επιλεκτικοί σε ποιόν θα διαθέσετε την ενέργειά σας και το χρόνο σας. Η έντονη διαίσθησή σας, σας βοηθά να κατανοήσετε σε βάθος τις διαθέσεις και τις ενέργειες των άλλων ανθρώπων γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε και πάλι τη δύναμη να επιστρέψετε πίσω στο ερωτικό παιχνίδι καθώς ο ορθόδρομος Άρης βρίσκεται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Τώρα βλέπετε στο βάθος των πραγμάτων και έχετε την ικανότητα να επιλύσετε ό, τι ήταν σε εκκρεμότητα στη σχέση σας. Κάνετε εκκαθάριση από οτιδήποτε παρεμποδίζει την αρμονία στη σχέση σας και αναλαμβάνετε  τις ευθύνες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ορθόδρομο Άρη στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας, έχετε τα κίνητρα να αποπερατώσετε ένα έργο στην εργασία σας αλλά ίσως αγχωθείτε από τις υπερβολικές υποχρεώσεις σας που σας στερούν προσωπικό χρόνο. Μπορεί να νιώσετε ότι έχετε φτάσει στα όριά σας με κάποια άτομα στην εργασία σας και συνειδητοποιήσετε ότι ίσως θα πρέπει να δίνετε λιγότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονη γοητεία, μαγνητισμό και πάθος σας χαρίζει ο ορθόδρομος Άρης στον παιχνιδιάρικο και γεμάτο πάθος πέμπτο οίκο σας. Αν ήσασταν σε σύγχυση για μια παλιά αγάπη, τώρα ξέρετε τι αισθάνεστε, αγάπη ή απλά σεξουαλικό πάθος. Το πάθος αναθερμαίνεται στη σχέση σας, ψάχνετε βαθύτερα στην ψυχή του αγαπημένου σας. Έχετε μια ασυγκράτητη ανάγκη να εκφράσετε τον εαυτό σας και να ζήσετε τη ζωή. 

ΛΕΩΝ

Αν είχατε αντιμετωπίσει συγκρούσεις με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο λόγω ζητημάτων του παρελθόντος, ο ορθόδρομος Άρης στον οικείο τέταρτο οίκο σας, σας χαρίζει τη δύναμη και τη διαίσθηση να αγωνιστείτε για την ισορροπία. Ίσως η ζωή στο σπίτι σας γίνει έντονη και αγχωτική, ενδεχομένως θα υπάρξει πολλή δράση. Μπορεί αιφνιδιαστικά να φιλοξενήσετε κάποιο άτομο στο σπίτι σας κι αυτό να σας εκνευρίσει. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ορθόδρομος Άρης στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας, κάνει την κοινωνική σας ζωή πιο έντονη, μιλάτε με πολύ κόσμο, οι συζητήσεις σας δεν είναι τώρα επιφανειακές αλλά ψάχνετε στο βάθος προσώπων και καταστάσεων. Συμμετέχετε σε πολλές συγκεντρώσεις, διασκεδάζετε και κάνετε πράξη τις ιδέες σας. Προσέξτε τις αντιπαραθέσεις με έναν αδελφό ή στενό φίλο, ίσως για λόγους σεξουαλικούς ή οικονομικούς. 

ΖΥΓΟΣ

Τα χρήματά σας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα, κάνετε ενέργειες για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης καθώς ο ορθόδρομος Άρης  στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων,  σας δίνει δύναμη για να κινηθείτε προκειμένου να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Όμως ο Άρης μπορεί να προσθέσει άγχος στα οικονομικά σας, ίσως επειδή καταλαμβάνεστε από εμμονές και φόβους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον ορθόδρομο Άρη στο ζώδιο σας, πιστεύετε και πάλι στη δύναμη και την τόλμη σας, προβάλετε την έντονη προσωπικότητά σας. Έχετε τα κίνητρα να εκφράσετε τον εαυτό σας και να κυνηγήσετε τα μεγάλα όνειρά σας. Αφήνετε πίσω σας ό, τι και όποιον σας παρεμποδίζει στους στόχους σας και με τη διαίσθησή σας οδεύετε σε μια εντελώς νέα και συναρπαστική ζωή. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ορθόδρομος Άρης στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας μπορεί να σας δημιουργήσει συναισθηματική πίεση και εξουθένωση, εξαιτίας εκκρεμοτήτων του παρελθόντος. Θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας, αλλά δυστυχώς δεν θα τα καταφέρετε. Ίσως κάποια άτομα σας κουράσουν ψυχολογικά, οπότε χρειάζεστε προσωπικό χρόνο και χώρο για να ανακτήσετε και πάλι τη δύναμή σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είχατε απομακρυνθεί από τους φίλους σας ή υπήρξαν διενέξεις, ο ορθόδρομος Άρης στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας, αναβιώνει και πάλι τις χαρούμενες, διασκεδαστικές στιγμές. Βρίσκεστε με ανθρώπους των οποίων οι στόχοι εναρμονίζονται με τους δικούς σας και με τους οποίους έχετε κοινά ιδανικά και αξίες. Μπορεί να γίνετε ο ηγέτης μιας ομάδας ή ο αρχηγός σε ένα φιλανθρωπικό έργο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είχατε προσκρούσει σε εμπόδια και διενέξεις στην εργασία σας, ο ορθόδρομος Άρης στο δέκατο οίκο σας, της φιλοδοξίας, σας βοηθά να αποκαταστήσετε τις εργασιακές σας σχέσεις αλλά και να επανεξετάσετε τους στόχους σας, υιοθετώντας μια καλύτερη στρατηγική. Ένα άτομο με δύναμη θα μπορούσε να σας ωθήσει στη σκάλα της επιτυχίας παρέχοντάς σας υποστήριξη. 

ΙΧΘΥΣ

Με τον ορθόδρομο Άρη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, αναζητάτε την περιπέτεια και την περιπλάνηση, οδεύετε προς νέους ορίζοντες και περιπέτειες! Ανακτάτε τη χαμένη δύναμή σας για να κάνετε τα μεγαλεπήβολα όνειρά σας πραγματικότητα και νέες γνωριμίες μετασχηματίζουν τις απόψεις σας και τη φιλοσοφία σας για τη ζωή. Είστε τόσο παθιασμένοι με τις πεποιθήσεις σας που ίσως διαφωνήσετε με κάποια άτομα. 

Τελευταία ενημέρωση: