Ο Ερμής στους Διδύμους στις 7 Ιουνίου, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (3 votes)
Από την Όλγα Αγγέλου

Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους προσφέρει εκφραστικότητα, ευχέρεια λόγου και υψηλή διανόηση. Τώρα το πνεύμα θα είναι ανοιχτό, σε αμφισβήτηση μπαίνουν προκατειλημμένες απόψεις και στερεοτυπικές τοποθετήσεις. Ευνοούνται επαγγέλματα σχετικά με μάρκετινγκ, δημόσιες σχέσεις, γενικότερα αντικείμενα εργασίας που έχουν να κάνουν με ομιλίες, παρουσιάσεις και λόγους που απευθύνονται σε κοινό. Στις συζητήσεις θα υπάρξει αμεσότητα, σαφήνεια και ειλικρίνεια, κλείνουν διαπραγματεύσεις, ξεκαθαρίζονται οι όροι. Στον αισθηματικό τομέα κατόπιν αναλυτικών συζητήσεων τακτοποιούνται τυχόν συναισθηματικά κενά, οι χωρισμένοι που διεκδικούν επανασύνδεση θα καταφέρουν να πείσουν πως αξίζει η δεύτερη ευκαιρία. Με τον Ερμή στους Διδύμους, οι ελεύθεροι θα φλερτάρουν, ο τρόπος προσέγγισης θα έχει θετικό αποτέλεσμα, οι αρχικές συνομιλίες πολύ γρήγορα θα φέρουν κατάληξη προσωπικών ραντεβού.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ερμή στο ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Από τις επτά ως τις είκοσι μια Ιουνίου που ο Ερμής θα βρίσκεται τους Διδύμους, έντονη δραστηριοποίηση θα υπάρξει σε θέματα όχι μόνο επαγγελματικού ενδιαφέροντος αλλά και ερωτικού. Οτιδήποτε είχατε καθυστερήσει ή τρενάρατε τις προηγούμενες μέρες τώρα μπαίνει σε ολοκλήρωση, με δική σας πρωτοβουλία θα τρέξετε τα γεγονότα. Στις συζητήσεις σας θα σας χαρακτηρίζει αμεσότητα και σαφήνεια λόγου, σε περίπτωση αντιπαράθεσης η διανοητικότητα σας θα σας βοηθήσει να υπερισχύσετε. Νέες ιδέες θα απασχολήσουν τη σκέψη σας, ο τρόπος που θα τις διατυπώσετε θα φέρει θετικό αποτέλεσμα, η έγκριση που θα λάβετε θα σας ικανοποιήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την εμφάνιση του Ερμή στους Διδύμους και την παραμονή του εκεί ως τις 21 Ιουνίου, σας δίνω τη συμβουλή να προχωρήσετε τις οικονομικές σας διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, ο λόγος σας θα είναι τεκμηριωμένος, θα καταφέρετε να περάσετε τους όρους σας. Στους διάλογους σας θα τα πάτε πολύ καλά, η οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσει να κατευθύνετε τη ροη των συζητήσεων, θα βρείτε τρόπο να ζητήσετε ή να εξασφαλίσετε. Θέματα οικονομικής διαχείρισης θα βγουν στο προσκήνιο, τώρα θα πρέπει να προγραμματίσετε και να οργανώσετε τις κινήσεις σας, καλό θα είναι να σκεφτείτε προνοητικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τον ερχομό του Ερμή στο ζώδιο σας από τις επτά ως τις είκοσι μία Ιουνίου, θα είναι μια περίοδος έντονης κινητικότητας, προγραμματίζετε, οργανώνεστε και αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες. Κοινωνικοποιήστε δραστηριοποιήστε και διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, τα καινούργια πρόσωπα που θα γνωρίσετε θα σας δώσουν τη δυνατότητα να διεισδύσετε σε ομάδες ή κάστες που θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε επαγγελματικά και κοινωνικά. Δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση της και μια νέα ερωτική γνωριμία, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε. Προσοχή στο άγχος που ενδεχομένως να σας δημιουργηθεί, μη φορτώσετε τη σκέψη σας με πολλές έγνοιες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης θα σας φέρει ο ερχομός του Ερμή στους Διδύμους. Το χρονικό διάστημα επτά με είκοσι μία Ιουνίου να περιμένετε νέες προτάσεις, θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες συνεργασίες, στην επικοινωνία σας θα φανείτε προσιτοί, τα λόγια σας θα εμπνέουν εμπιστοσύνη. Οι αποφάσεις και οι επιλογές σας δεν θα είναι παρορμητικές, τώρα θα συγκεντρώσετε τις πληροφορίες σας, θα μελετήσετε πολύ καλά τα ενδεχόμενα και αναλόγως θα πράξετε. Η συνείδηση και η λογική θα υπερισχύσουν έναντι του συναισθήματος, θα καταφέρετε να γλυτώσετε από παγίδες που δημιουργούνται λόγω ευκολοπιστίας.

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λεοντές, με τον Ερμή να εμφανίζεται στους Διδύμους μέσω της επικοινωνίας θα βρείτε τη δίοδο να εξελιχτείτε και να προχωρήσετε την επαγγελματική σας σταδιοδρομία ένα βήμα πιο μπροστά. Τα λόγια σας θα πείσουν, η ομιλητική σας διάθεση σε συνδυασμό με την ειλικρίνεια σας θα κερδίσουν την συμπάθεια και την εκτίμηση ατόμων που φιλοδοξείτε να σας προωθήσουν επαγγελματικά ή κοινωνικά. Ανάμεσα σε φίλους και οικογενειακά πρόσωπα θα βρεθείτε, επιθυμία σας θα είναι να συναναστραφείτε και να συναντηθείτε με άτομα που μπορούν να σας προσφέρουν ευχάριστες και ανέμελες στιγμές. Στο χρονικό διάστημα επτά με είκοσι μια Ιουνίου θα γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την εμφάνιση τους Ερμή στους Διδύμους, το διάστημα επτά με είκοσι μια Ιουνίου πολυάσχολοι θα εμφανιστείτε, οι δραστηριότητες σας θα επεκταθούν σε διάφορους τομείς. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να κοινωνικοποιηθείτε, θα εισχωρήσετε σε κύκλους ατόμων που μπορούν να διευρύνουν την πνευματικότητα σας. Έμπνευση και διαύγεια θα έχετε εσείς που ασχολείστε με συγγραφικά επαγγέλματα, τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό λόγο οι ικανότητες σας θα φέρουν αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιήσει. Θα ασχοληθείτε με την υγεία σας και την σωματική σας κατάσταση, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα φτάσετε τις αντοχές σας σε οριακό σημείο.

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, με την εμφάνιση του Ερμή στους Διδύμους, ζήλο θα δείξετε για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Νέα εγχειρήματα βάζετε σε εφαρμογή, προγραμματίζετε και δρομολογείτε υποθέσεις που ως τώρα συνειδητά τις είχατε σε στασιμότητα. Οικονομικές εκκρεμότητες μπαίνουν σε πορεία διεκπεραίωσης, θα καταφέρετε με μεθοδικό τρόπο να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας. Έντονο ενδιαφέρον θα δείξετε στο διανοητικό και πνευματικό σας επίπεδο, καλλιεργημένη θα θελήσετε να είναι η προσωπικότητα σας. Ενδεχομένως να λάβετε ή εσείς να κάνετε προτάσεις για μετακινήσεις, ίσως να νιώσετε απαραίτητο ένα ταξίδι αναψυχής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον ερχομό του Ερμή στους Διδύμους, στις διαπραγματεύσεις και στις διαφόρων ειδών συμφωνίες δεν θα θελήσετε καθυστερήσεις ή μέσες λύσεις, τώρα θα στοχεύσετε στο δημιουργικό αποτέλεσμα, σε αυτό που μπορεί να ολοκληρώσει και να τακτοποιήσει. Στις συζητήσεις σας θα αποφύγετε την κατά μέτωπο επίθεση, διπλωματική θα είναι η στάση σας, συνεργάσιμη η διάθεση σας. Στον ερωτικό σας τομέα ουσιαστικές συζητήσεις θα ανοίξετε με το ερωτικό σας ταίρι, δεν αποκλείεται να μιλήσετε για θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Στο χρονικό διάστημα επτά με είκοσι μια Ιουνίου ίσως να ξεκινήσετε οικονομικό προγραμματισμό για μια συγκεκριμένη αγορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητοί μου Τοξότες, η εμφάνιση του Ερμή στους Διδύμους θα δώσει έκταση στις προσωπικές σας συζητήσεις για θέματα οικογενειακά και ερωτικά. Στο χρονικό διάστημα επτά με είκοσι μια Ιουνίου θα μιλήσετε για επίμαχα ζητήματα, θα καταφέρετε να κλείστε τις υποθέσεις σας με ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Στην ερωτική σας σχέση με το ταίρι σας θα σας απασχολήσει η μελλοντική σας πορεία, εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό θα ‘ρθείτε πολύ κοντά στην ιδέα της επισημοποίησης, κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να το κάνετε και πράξη. Μέχρι τις είκοσι μια Ιουνίου ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο συγκατοίκησης και δέσμευσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι μου Αιγόκεροι, με τον Ερμή να εισέρχεται στους Διδύμους θα εμφανιστείτε κοινωνικοί, δραστήριοι και ζωτικοί. Προσοχή να μη υπερφορτώσετε το πρόγραμμα σας, θα καταπιαστείτε με διαφόρων ειδών αντικείμενα ασχολίας, ενδεχομένως οι επιλογές σας να δημιουργήσουν αγχωτικές καταστάσεις. Σε καινούργιο κύκλο ατόμων θα βρεθείτε, θα συνομιλήσετε και θα ανταλλάξετε απόψεις με άτομα διαφορετικών αντιλήψεων ή πεποιθήσεων. Στους διάλογους σας θα τα πάτε πολύ καλά, θα είστε ήρεμοι συνομιλητές, αυτοσυγκράτηση θα δείξετε σε τυχόν εξάρσεις παρορμητικότητας. Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα κάνει την εμφάνιση της, θα είστε σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επικοινωνιακά ανοίγματα θα σας φέρει ο ερχομός του Ερμή στους Διδύμους, η στάση σας θα είναι κοινωνική, θα προσεγγίσετε και θα σας προσεγγίσουν καινούργια άτομα. Ευχάριστη συνομιλία θα ανοίξετε με πρόσωπο που θα σας φλερτάρει, η οικειότητα που θα αναπτυχτεί μεταξύ σας θα έχει τη δυνατότητα να καταλήξει σε έναρξη σχέσης. Ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα εκφραστείτε, θα κερδίσετε τις συμπάθειες και τις εντυπώσεις. Ευνοούνται θέματα σχετικά με μετακινήσεις, ταξίδια, και οτιδήποτε μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα της καθημερινότητα σας. Στόχος θα είναι να βγείτε από την καθιερωμένη ρουτίνα και θα το καταφέρετε.

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, ο ερχομός του Ερμή στους Διδύμους, από τις επτά ως τις είκοσι μία Ιούνιου σας φέρνει αλλαγές, τώρα βγαίνετε από την αδράνεια, έναυσμα θα σας δοθεί για δημιουργική δράση. Σε θέματα επαγγελματικά αναλαμβάνετε τα ηνία, περάστε σε προτάσεις, οι απαντήσεις που θα λάβετε θα είναι ενθαρρυντικές. Σε οικογενειακά θέματα οι συζητήσεις που θα γίνουν θα βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση, τερματίζουν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Στον ερωτικό σας τομέα εσείς οι ελεύθεροι θα αναζητήσετε μια γνωριμία ικανή να σας συναρπάσει και θα εμφανιστεί το κατάλληλο άτομο. Διαφοροποιούνται τα δεδομένα, αποκτά καινούργιο νόημα η ζωή σας.

Τελευταία ενημέρωση: